Anne Shirley_75
Registered User
دقیقه 3 مسی 1 گل زده!
چشم پوریا جان. من بعضی مواقغ از تو مبایل پست میزنم واسه همین امکان ادیت پست رو ندارم. شما ببخشید از این به بعد رعایت میکنم.سوم یه خواهشی از دوستان دارم مخصوصا از مهرداد ... این حالتی که تا گل میزنن بیایم بنویسیم گلللللللل
و دوباره 20 دقیقه بعد گل زد دوباره بیایم بزنیم گللللللللللل اصلا قشنگ نیست ... حالت چت رومی میشه
خواهشا این مورد رو دوستان رعایت کنن
مرسی
رئال مادرید هم با مایورکا مساوی کرد
0 0
به نفع ما شد
چشم پوریا جان. من بعضی مواقغ از تو مبایل پست میزنم واسه همین امکان ادیت پست رو ندارم. شما ببخشید از این به بعد رعایت میکنم.
راستی رئال هم مساوی کرد. 0 0
بابا تکنولوژی..!!من بعضی مواقغ از تو مبایل پست میزنم واسه همین امکان ادیت پست رو ندارم. شما ببخشید از این به بعد رعایت میکنم.
هم برد بارسا حال داد هم تساوی آقای مغرور !
سلام
تبریک ولی
هنوز اول راهه!
جیگرشو! خیلی دوسش دارم.بازی در کنار مسی افتخار است
دیوید ویا پس از پیروزی 3-0 در مقابل سانتاندر اعلام کرد که بازی در کنار لیونل مسی برای او یک افتخار است.
مهاجم سابق والنسیا گل سوم تیم خود را به ثمر رساند و پیش از آن اینیستا و مسی دیگر های بارسا را به ثمر رسانده بودند.
اوبهآس گفت:« این باعث افتخار من است که در این تیم و در کنار لیونل مسی بهترین بازیکن جهان بازی کنم. هرکسی که با او هماهنگ نیست شایستگی بازی در کنار او را ندارد.»
دیویدویااحساس می کند آن ها بدون زلاتان ابراهیموویچ هم ترکیب قدرتمندی دارند:« من تیم را هدایت نمی کنم اما در سوپر کاپ و امروز نشان دادیم با این ترکیبی که داریم هم می توانیم عالی کار کنیم.»
منبع : گل و آرین اسپورت
اول و آخر نداریم ما ... همیشه قهرمانیم
اونکه اره...
بازی بعدی با هرکول! هست
رئال هم با اوساسونا بازی داره:wacko: