• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
این کانال NTV SPOR به نظر میرسه بازیهای بارسا رو پوشش میده

الان داری بازی رو نشون میده. بارسا گل دوم رو هم زد

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
و گل سوم رو همین الان داوید ویا میزنه. با ضربه سر

-----------------------

بازی هم با نتیجه 3 0 به نفع بارسلونای میهمان خاتمه پیدا کرد. بازی تقریبا یک طرفه ای بود

الانم ان تی وی اسپور داره بازی مایورکا و رئال مادرید رو نشون میده.

Last edited:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
دوستان این قدر بحث و دعوا نکنید ... فروخت یا نفروخت و ضرر کرد یا نکرد به ما چه ... مگه از جیب ما میره ؟

---------------------

دوم اینکه تبریک بابت برد 3-0

--------------------

سوم یه خواهشی از دوستان دارم مخصوصا از مهرداد ... این حالتی که تا گل میزنن بیایم بنویسیم گلللللللل

و دوباره 20 دقیقه بعد گل زد دوباره بیایم بزنیم گللللللللللل اصلا قشنگ نیست ... حالت چت رومی میشه

خواهشا این مورد رو دوستان رعایت کنن

مرسی

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
رئال مادرید هم با مایورکا مساوی کرد

0 0

به نفع ما شد

سوم یه خواهشی از دوستان دارم مخصوصا از مهرداد ... این حالتی که تا گل میزنن بیایم بنویسیم گلللللللل

و دوباره 20 دقیقه بعد گل زد دوباره بیایم بزنیم گللللللللللل اصلا قشنگ نیست ... حالت چت رومی میشه

خواهشا این مورد رو دوستان رعایت کنن

مرسی
چشم پوریا جان. من بعضی مواقغ از تو مبایل پست میزنم واسه همین امکان ادیت پست رو ندارم. شما ببخشید از این به بعد رعایت میکنم.

راستی رئال هم مساوی کرد. 0 0

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
هم برد بارسا حال داد هم تساوی آقای مغرور ! :D

عکس جالب !!

.

fs_2010-08-29T174442Z_01_VPW05_RTRIDSP_2_SOCCER.jpg

2010-08-29_P-RTIDO_31_copia.jpg

2010-08-29_P-RTIDO_07_copia.jpg

2010-08-29_P-RTIDO_21_copia.jpg

2010-08-29_PARTIDO_04.JPG

610x.jpg

fb9d542b9d10a5da12326ae1cd83f0eb.jpg

اعتراض پشت اعتراض ...

133706079-29082010205950.jpg

و بالاخره ...

2867906104-29082010212332.jpg

در نهایت ؛ سکوت چاره سازه !

b3f95b1131c330ff3fcc4e375b8185ff.jpg

.

Last edited:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
رئال مادرید هم با مایورکا مساوی کرد

0 0

به نفع ما شد

چشم پوریا جان. من بعضی مواقغ از تو مبایل پست میزنم واسه همین امکان ادیت پست رو ندارم. شما ببخشید از این به بعد رعایت میکنم.

راستی رئال هم مساوی کرد. 0 0

مرسی مهرداد :)

مرسی ... عکسا جالب بود​

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
آقا برد بارسا رو تبریک میگم......
چیکار کنیم کسی حریفمون نیست....دارم لحظع شماری میکنم این آقای مغرور رو شکست بدید...وای چه حالی میده..قیافش خنده دار میشه

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
تبريك بابت برد!
بچه ها بالا خره اين رومئو بازي كرد؟ حالا اين بابا كي هست؟
پسفردا ژوليت مياد توي دروازه جاي والدز :دي
محسن، ممنون بابت عكس و قافيه :دي

Last edited:

Anne Shirley_75

Registered User
لایک‌ها
110
تبریک بابت برد!تساوی آقای مغرور هم فجیع حال داد!!!بیصبرانه منتظر روزیم که لولشون کنیم!!:cool:

بازی بعدی هم که پنجشنبه ی هفته ی بعده...

مسی هم نظرسنجی سایت گل رو برد!:)

Mohsen14

مرسی از عکسا...:happy:

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
من بعضی مواقغ از تو مبایل پست میزنم واسه همین امکان ادیت پست رو ندارم. شما ببخشید از این به بعد رعایت میکنم.
بابا تکنولوژی..!!:D

و هم مصدومیت کریس!:f34r:

پس چرا عکس از مسی کبیر نذاشتی! هیچی هم نباشه الان سومین گلزن برتر تاریخ باشگاست...:happy:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
البته مصدومیت رونالدوی رئال هنوز دقیق مشخص نیست که در چه سحطیه

اما خبر هست که لاسانا دیارا و کریس رونالدو مصدوم شدند و ممکنه به بازی بعد نرسن

mmm52

Registered User
لایک‌ها
1
تبرییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییک به همه ی بارسایی ها!!!
حال کردم از همین حالا دو امتیاز جلو افتادیم!! دی:

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
ای ول. ای ول. فصلی که بارسا قهرمان می شود از بازی اولش پیداست! داوید هم که گل زده انگار. آقای گل این فصل لالیگا بدون شک.

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
بازم یه فصل دیگه و یه قهرمانیه دیگه .....
فقط امیدوارم امسال تیما یه اتوبوس دفاع تو دروازه نذارن که بازم شیش تا جام رو بگیریم

شروع طوفانی بارسلونا

آبی – اناری‏های کاتالان که در فصل نقل و انتقالات تعدادی از مهره‏های سرشناس خود را از جمله تیری آنری، رافائل مارکز و زلاتان ابراهیموویچ را از دست داده، با جذب دیوید ویا – آقای گل یورو 2008 – چشم به سومین قهرمانی متوالی در لالیگا دوخته‏اند.
شاگردان گواردیولا در اولین گام موفق شدند در زمین ریسینگ سانتاندر به برتری 3-0 دست یابند. بارسلونا در این بازی شروعی طوفانی داشت و در دقیقه 3 " لیونل مسی " روی پاس طلایی آندرس اینیستا با یک ضربه چیپ دروازه ریسینگ را گشود. در دقیقه 31 اشتباه " تونو " دروازه‏بان ریسینگ، " اینیستا " را در یک موقعیت ایده‏آل قرار داد و این بازیکن اسپانیایی نیز از پشت محوطه جریمه دروازه حریف را برای دومین بار باز کرد.
2 دقیقه بعد ریسینگ صاحب یک پنالتی مشکوک شد اما " والدز " به زیبایی ضربه پنالتی " چیته " را مهار کرد تا نیمه نخست با برتری 2-0 شاگردان گواردیولا به اتمام برسد.
در نیمه دوم هم برتری بارسلونا نسبت به میزبانش محسوس بود و " دیوید ویا " در دقیقه 62 روی پاس آلوز گل سوم تیمش را به ثمر رساند تا قهرمان فصل گذشته لالیگا اولین 3 امتیاز این فصل را از آن خود کند.

بازی در کنار مسی افتخار است

دیوید ویا پس از پیروزی 3-0 در مقابل سانتاندر اعلام کرد که بازی در کنار لیونل مسی برای او یک افتخار است.

مهاجم سابق والنسیا گل سوم تیم خود را به ثمر رساند و پیش از آن اینیستا و مسی دیگر های بارسا را به ثمر رسانده بودند.

اوبهآس گفت این باعث افتخار من است که در این تیم و در کنار لیونل مسی بهترین بازیکن جهان بازی کنم. هرکسی که با او هماهنگ نیست شایستگی بازی در کنار او را ندارد.»

دیویدویااحساس می کند آن ها بدون زلاتان ابراهیموویچ هم ترکیب قدرتمندی دارند من تیم را هدایت نمی کنم اما در سوپر کاپ و امروز نشان دادیم با این ترکیبی که داریم هم می توانیم عالی کار کنیم.»

منبع : گل و آرین اسپورت

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
بازی در کنار مسی افتخار است

دیوید ویا پس از پیروزی 3-0 در مقابل سانتاندر اعلام کرد که بازی در کنار لیونل مسی برای او یک افتخار است.

مهاجم سابق والنسیا گل سوم تیم خود را به ثمر رساند و پیش از آن اینیستا و مسی دیگر های بارسا را به ثمر رسانده بودند.

اوبهآس گفت این باعث افتخار من است که در این تیم و در کنار لیونل مسی بهترین بازیکن جهان بازی کنم. هرکسی که با او هماهنگ نیست شایستگی بازی در کنار او را ندارد.»

دیویدویااحساس می کند آن ها بدون زلاتان ابراهیموویچ هم ترکیب قدرتمندی دارند من تیم را هدایت نمی کنم اما در سوپر کاپ و امروز نشان دادیم با این ترکیبی که داریم هم می توانیم عالی کار کنیم.»

منبع : گل و آرین اسپورت
جیگرشو! خیلی دوسش دارم.:rolleyes:

بالا