Rezazzzjjj
Registered User
- نوشتهها
- 1,879
- لایکها
- 219
قرعه كشيه ليگ قهرمانان هم انجام شد،با پاناتینایکوس، کپنهاگن، روبین کازان هم گروه شديم ، رغيب جديمون روبين كازانه :دي (گربه سياهمون)
قرعه كشيه ليگ قهرمانان هم انجام شد،با پاناتینایکوس، کپنهاگن، روبین کازان هم گروه شديم ، رغيب جديمون روبين كازانه :دي (گربه سياهمون)
مگه ندیدیش قبلا؟!:blink:دمش گرم ... چقدر لباس بارسا بهش میاد ... امیدوارم روزی تو این لباس ببینمش
خدا کنه ... جدا خدا کنه
اینا رو بیخیال ژاوی و مسی بسه برای تیم!امیدوارم زلاتان بره روبینو نیاد ماسکرانو هم بیاد:دی
به وجود پدرو , ویا , مسی , اینیستا , بویان و جفرن هیچ نیازی به یه مهاجم دیگه نداریم. ویا و مسی خیلی راحت میتونند مهاجم هدف باشه بسته به زمان و تاکتیک تیم چیزی که زلاتان هیچ وقت از پسش بر نیومد.این وسط به یه هافبک نیاز داریم که ماسکرانو بهترین گزینه میتونه باشه
فکر کنم امسال نقره داغشون کنه حسابیقرعه كشيه ليگ قهرمانان هم انجام شد،با پاناتینایکوس، کپنهاگن، روبین کازان هم گروه شديم ، رغيب جديمون روبين كازانه :دي (گربه سياهمون)
فکر کنم امسال نقره داغشون کنه حسابی
مگه ندیدیش قبلا؟!:blink:
اینا رو بیخیال ژاوی و مسی بسه برای تیم!
فکر کنم امسال نقره داغشون کنه حسابی
اره بالاخره قرارداد بست
فقط الان يه سوال فني پيش اومده ، يعني الان بوسكتس ميشينه رو نيمكت !؟
من این فصل تو کف یه بازی که از بارسا ببینم موندم
جایی هستم رسیورش می خواد کد بدی
یعنی رو ایرانه موقع بازی قطع میشه شبکه سه
به به ماسکرانو هم اومد یه دروازبان حسابی بگیره میشه منتخب جهان!!!
پس نیمه ی اول استقلال سپاهان چی ؟پس تا حالا زیبایی فوتبال رو ندیدی :lol:
اینو قبول دارماتفاقا والدز از اون دروازه باناییه که اگر رو فرم باش کلا گل نمیخوره
نمیدونم چرا احساس میکنم نحوه بازی این دو تا سبک بازی الان بارسا را خراب میکنه!!فقط مونده روبینیو یا رونالدینیو
نمیدونم چرا احساس میکنم نحوه بازی این دو تا سبک بازی الان بارسا را خراب میکنه!!
احتمال داره این فصل هم بصورت قرضی بمونه و سال بعد بره میلان...بچه ها ایبرا هم رفت!!!
الان جا باز شده برای یه گوش چپ!!!
که احتمالا روبینیو باشه!!!
فکر نکنم رونی بیاد اگه بیاد که خیلی عالی میشه!!!