• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
رونالدينيو همييشه جاش توي نيوكمپ خاليه
وقتي تو لباس ميلان ديدمش گريم گرفت، دو تا بازيكن هست كه بعد از رفتنشون خيلي ناراحت شدم : يكي همين رونالدينيو و ديگري ريوالدوي كبير

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
رونالدينيو همييشه جاش توي نيوكمپ خاليه
وقتي تو لباس ميلان ديدمش گريم گرفت، دو تا بازيكن هست كه بعد از رفتنشون خيلي ناراحت شدم : يكي همين رونالدينيو و ديگري ريوالدوي كبير
فیگو چی؟

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
احتمال اومدنش که خیلی زیاده ... چون خود گواردیولا هم گفته ما دوست داریم روبینیو بیاد تیممون

میتونه جای رونی رو پر کنه با حرکتای قشنگش ... بارسا دیگه میترکونه ... درو میکنه همرو

امیدوارم ....
با تکنیکی که داره میتونه سمت چپ رو بگردونه و شاید جای خالی رونالدینیویی رو پر کنه که هیچ کس بعد رفتنش نتونست پرکنه:(

ا
راستی مسی دامین رو منتقل کردم فردا 99 % تو پنلته

با کی بودی ؟ من ؟ بابا اشتباه گرفتی من مسی نیستم :p مسی کجا من کجا :D

دستت درد نکنه پوریا جان ...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
منظورش احتمالا مـــــُـــسی هست

چهار حرف اول یوزرت

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
تبریک ....

راستی این نردبوم رو که هنوز نفروختن :( تو زمین که دیدمش دلم هوری ریخت ... نکنه نفروشنش ... فرصت نقل و انتقالات تا کی هست ؟ :wacko::(
این همه خریدار داشت ... پس چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:hmm:

.

mmm52

Registered User
لایک‌ها
1
تبریک به همه ی بارسایی ها!!!
روبینیو در صورتی خوبه که ایبرا از بارسا بره و داوید ویا بره نوک!!!

Anne Shirley_75

Registered User
لایک‌ها
110
تبریک ....

راستی این نردبوم رو که هنوز نفروختن :( تو زمین که دیدمش دلم هوری ریخت ... نکنه نفروشنش ... فرصت نقل و انتقالات تا کی هست ؟ :wacko::(
این همه خریدار داشت ... پس چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:hmm:

.

واییییییییی نه اگه بمونه که خیلی بده!!!:wacko:ولی به نظر میاد داره میره!!!:rolleyes:سایت گل زده امکام معارفه ی ایبرا در روز جمعه!!!:happy:بعدشم انگار تو جشن قهرمانی بعد بازی دیشب شرکت نکرده که پپ رو ناراحت کرده...

مرد يخي در دوراهي بارسلونا و ميلان گرفتار است.
"ميلان – ايبرا" جدي‌تر مي‌شود!
ابراهيموويچ با باشگاه آث ميلان ايتاليا به توافق رسيد.
میلان با "زلاتان ابراهیموویچ" وارد مذاکره شد!

مرسی!

Anne Shirley_75

Registered User
لایک‌ها
110

نامه ی سرگشاده رونالدینیو

این پیغامی برای تمامی اعضا، هواداران، هیئت مدیره، کارمندان، بازیکنان و دوستان باشگاه بارسلونا است.

همان طور که همه می دانید، من معمولا در برابر عموم زیاد صحبت نمی کنم و فرد خداحافظی های بزرگ نیستم؛ می خواهم با بهره گیری از این موقعیت، از همه شما به خاطر تمام چیزهایی که در طول این 5 سال که لباس بارسا را به تن می کردم، با من به اشتراک گذاشتید، تشکر کنم. به طور قطع، این ها بهترین سال های عمرم بودند، چه حرفه ای چه شخصی. صادقانه فکر میکنم که ما زمانی که با هم هستیم، بیشتر لذت می بریم.

من خداحافظی را دوست ندارم و ترجیح می دهم که فکر کنم که این یک فرصتی برای دیدار دوستان قدیمی و تجدید روابط و دوستی های قدیمی است.

بازگشت به نیوکمپ برای من بسیار مهم است. اینجا همیشه استادیوم مورد علاقه من مکانی که من همیشه از خودم لذت بردم و خوشبختانه به هواداران بارسا کمک کردم که از خودشان لذت ببرند، خواهد بود.

یک آغوش صمیمی به خانواده بارسا و خصوصا به سندرو راسل.

منبع:fcbarcelona.ir

mmm52

Registered User
لایک‌ها
1

این پیغامی برای تمامی اعضا، هواداران، هیئت مدیره، کارمندان، بازیکنان و دوستان باشگاه بارسلونا است.

همان طور که همه می دانید، من معمولا در برابر عموم زیاد صحبت نمی کنم و فرد خداحافظی های بزرگ نیستم؛ می خواهم با بهره گیری از این موقعیت، از همه شما به خاطر تمام چیزهایی که در طول این 5 سال که لباس بارسا را به تن می کردم، با من به اشتراک گذاشتید، تشکر کنم. به طور قطع، این ها بهترین سال های عمرم بودند، چه حرفه ای چه شخصی. صادقانه فکر میکنم که ما زمانی که با هم هستیم، بیشتر لذت می بریم.

من خداحافظی را دوست ندارم و ترجیح می دهم که فکر کنم که این یک فرصتی برای دیدار دوستان قدیمی و تجدید روابط و دوستی های قدیمی است.

بازگشت به نیوکمپ برای من بسیار مهم است. اینجا همیشه استادیوم مورد علاقه من مکانی که من همیشه از خودم لذت بردم و خوشبختانه به هواداران بارسا کمک کردم که از خودشان لذت ببرند، خواهد بود.

حال کردم براش!!!
ممنون از متنت....
خداییش آدم بامعرفتیه چی میشه به اوج برگرده!!!

Emma

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستـــــــــــــی:

بارسا می خواد رونالدینیو رو برای مدیریت بگیره.:D

Emma

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خبر خبر:زلاتان قرضی به میلان نمی رود!:D

Anne Shirley_75

Registered User
لایک‌ها
110
بازگشت رونی محبوب من به نیو کمپ هم جالب بود ... حسابی هم تشویقش کردن ... احساس کردم گریش گرفته

خبر خوش اینه که روبینیو گفته ترکیه نمیره و یا ایتالیا میاد یا اسپانیا

اگر بخواد بیاد ایتالیا که میلان 99 % میگیرتش

اگر هم اسپانیا بخواد بیاد باز 99 % بارسا میاد

گفته تا 2 سه روز آینده جواب قطعی میدم

چه خوب!!! بالاخره واسه یکی از تیمایی بازی می کنه که من دوست دارم!!!!:rolleyes:

اینم لینک یو تیوب وقتی که رونالدینیو تازه وارد زمین میشه و با بازیکنای بارسا عکس می گیره!-فیلی نیست-

http://www.youtube-nocookie.com/watch?v=dQSrFZBU264

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876

دمش گرم ... چقدر لباس بارسا بهش میاد ... امیدوارم روزی تو این لباس ببینمش

راستـــــــــــــی:

بارسا می خواد رونالدینیو رو برای مدیریت بگیره.:D

خدا کنه ... جدا خدا کنه :)

miladali

Registered User
لایک‌ها
722
امیدوارم زلاتان بره روبینو نیاد ماسکرانو هم بیاد:دی
به وجود پدرو , ویا , مسی , اینیستا , بویان و جفرن هیچ نیازی به یه مهاجم دیگه نداریم. ویا و مسی خیلی راحت میتونند مهاجم هدف باشه بسته به زمان و تاکتیک تیم چیزی که زلاتان هیچ وقت از پسش بر نیومد.این وسط به یه هافبک نیاز داریم که ماسکرانو بهترین گزینه میتونه باشه

Emma

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بالا