احتمال داره این فصل هم بصورت قرضی بمونه و سال بعد بره میلان...
نه بابا اخبار ورزشی گفت سه ساله بسته!!!
احتمال داره این فصل هم بصورت قرضی بمونه و سال بعد بره میلان...
خیلی خوشحال کننده بود....بچه ها ایبرا هم رفت!!!
الان جا باز شده برای یه گوش چپ!!!
که احتمالا روبینیو باشه!!!
قرارداد بستنش را که حرفی ندارم ولی نوشته بود که ممکنه امسال قرضی بمونه و سال بعد بره!نه بابا اخبار ورزشی گفت سه ساله بسته!!!
به نظر من بهترین گزینه برای گوش چپ رونالدینیو هستش... ولی فکر نمیکنم بیاد...ربینیو هم اگه بیاد که خیلیخوب میشه...
الان جا باز شده برای یه گوش چپ!!!
که احتمالا روبینیو باشه!!
من اصلا دوست ندارم باعث ناراحتي دوستان بارسايي بشم ولي واقعا انتظار نداشتم كه از رفتن زلاتان اينقدر خوشحال بشيد.
فكر ميكنم واقعا خبر نداريد كه بر سر خريد زلاتان ، ميلان چه كلاهي سر بارسا گذاشته.
توصيه ميكنم اين مطلب را دقيق بخوانيد.
اطالاعات زيادي دستگيرتون ميشه.
توي كامنت ها هم چيزهاي جالبي نوشته كه به نظر من جالبترين اش اين هست كه James Milner با مبلغ 24،000،000 پوند منتقل شده ، اين درحالي هست با توجه به اينكه زلاتان خيلي بهتر هست ولي با مبلغي معادل ميلنر انتقال يافته.
بدتر اين هست كه سال 2009 اين هزينه در حالي پرداخت شده كه سال 2008 و 2009 ركود اقتصادي بود و خوشبختانه امسال ركود اقتصادي پايان يافته.
اینطور که متوجه شدم 40 تا براش میدن ولی قسطی!من اصلا دوست ندارم باعث ناراحتي دوستان بارسايي بشم ولي واقعا انتظار نداشتم كه از رفتن زلاتان اينقدر خوشحال بشيد.
فكر ميكنم واقعا خبر نداريد كه بر سر خريد زلاتان ، ميلان چه كلاهي سر بارسا گذاشته.
توي كامنت ها هم چيزهاي جالبي نوشته كه به نظر من جالبترين اش اين هست كه James Milner با مبلغ 24،000،000 پوند منتقل شده ، اين درحالي هست با توجه به اينكه زلاتان خيلي بهتر هست ولي با مبلغي معادل ميلنر انتقال يافته.
بدتر اين هست كه سال 2009 اين هزينه در حالي پرداخت شده كه سال 2008 و 2009 ركود اقتصادي بود و خوشبختانه امسال ركود اقتصادي پايان يافته.
ترکیبو گذاشتم حال کنید ... چه شود ... ریسینگ 6 تایی شود !
valdes
Dani Alves .
Puyol .
Piqué
. Abidal .
Busquets .
Romeu .
Iniesta .
Messi
Pedro .
Villa
ترکیبو گذاشتم حال کنید ... چه شود ... ریسینگ 6 تایی شود !
valdes
Dani Alves .
Puyol .
Piqué
. Abidal .
Busquets .
Romeu .
Iniesta .
Messi
Pedro .
Villa
.
تایید میشه توره حرف نداشتخوب خدا را شکر زلاتان رفت کلا خرید اشتباهی بود بازیکنان بی اخلاق تو بارسا جایی ندارند برای زلاتان هم متاسفم اول یونتوس بعد دشمن درجه یکش اینتر حالا هم که رفت دشمن دو تیم سابقش ا سی میلان
موندنش هم برابر بود با اتیش زدن مهاجمان لاماسیا پدرو و بویان و تیاگو خیلی بهتر از این مردک بودند
قرار دادش هم قرضی هست و 40 ملیون یورو برمیگرده ولی طی چند سال(فک کنم 3 سال) از دم قسط ولی خوب ایرادی نداره مهم دستمزد هفتیگش بود که از ژاوی و اینیستا زیاد تر بود و این خیلی منو عذاب میداد حالا میلان باید بپردازه
راستی یه خرید بد هم ثبت کردیم ماسکرانو به بارسا اومد در مقابل یایا توره صفره
متاسفم
اینم عکسش ولی خوب ارژانتینی هست و ارژانتینی را دوست میدارم و ارزوی موفقیت میکنم براش
http://media.farsnews.net/Media/8906/Images/jpg/A0904/A0904967.jpg
من اصلا دوست ندارم باعث ناراحتي دوستان بارسايي بشم ولي واقعا انتظار نداشتم كه از رفتن زلاتان اينقدر خوشحال بشيد.
به نظر من خصوصيات تدافعيه توره از ماسكرانو بهتره ، اما ماسكرانو توي بازي سازي بهتره ، ولي اگه من بخوام بين اين دو يكي رو انتخاب كنم توره (خدا بيامرز :دي) رو انتخاب مي كنم ، ولي به هر حال ماسكرانو ديگه به بارساي كبير پيوسته و ديگه روش تعصب داريمتایید میشه توره حرف نداشت
اصلا زلاتان بهترین بازیکن دنیا ولی اینقدر به قول ما "بی چشم و رو" و به قول اونور آبی ها "غیر حرفه ای" هست که هنوز قراردادش تموم نشده و از تیم نرفته وکیلش بر میگرده و به گواردیولا توهین میکنه و میگه دیوانست و .... . چرا ، چون از زلاتان بصورت فیکس استفاده نمیکرد .گواردیولایی که الان اینقدر محبوبیت داره که خود مدیر باشگاه هم نمیتونه بگه بالا چشمت ابرو ! .... حالا چندین بار بوده این قضیه ... هم خودش هم وکیلش و بارسلونا هم گفته داریم بررسی میکنیم که چه اقدامی انجام بدیم . ( احتمال داره ازش شکایت کنن)
تو بُعد فنی هم که ماشالا پروندش سنگینه سنگینه . این بازیکن با اون قیمت مثل یه تیغ بود تو گلو ، نه میشد درش بیاری نه میشد غورتش بدی که الحمدلله درش آوردن . ضمنا این پولها برای بارسلونا اونقدر اهمیت نداره اینقدر داره که این مبالغ عددی نیست . همین حق پخش تلویزیونی که میگیره جبران همه چیز رو میکنه بقیه منابع درآمدیش بماند ...
همیشه میگن اسمها تو زمین بازی نمیکنند و عملکرد بازیکن مطرحه ... این جمله در مورد ابراهیمویچ مصداق کاملی داره .
چندین بار در مورد زلاتان همینجا بحث شده ولی طرفدارانش هم قانع شدن که لااقل توی بارسا نتونست انتظارات رو بر آورده کنه . ایشالا تو میلان بهترین بازیکن اروپا بشه ما که بخیل نیستیم
اینطور که متوجه شدم 40 تا براش میدن ولی قسطی!
بگم....!!! بگم.....!!!!بگم......!!!
شما چی که میلان کاکا را انداخت بهتون زلاتان برای بارسا مفید تر از کاکا بود(هیچوقت گل زلاتان به رئال را فراموش نمیکنم)
حالا اینکه دیگه ملت دندونهای پرز را شمردند را باقیشو نمیگم