• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656

miladali

Registered User
لایک‌ها
722
به نظر من بهترین گزینه برای گوش چپ رونالدینیو هستش... ولی فکر نمیکنم بیاد...ربینیو هم اگه بیاد که خیلیخوب میشه...
الان جا باز شده برای یه گوش چپ!!!
که احتمالا روبینیو باشه!!

آخه ما چه نیازی به یه مهاجم دیگه داریم؟؟؟؟؟؟
اونم این دو تا بشر خسته ...

ویا الان میتونه خیلی راحت چپ بازی کنه همینطور پدرو و اینیستا
مسی هم که به عنوان مهاجم هدف پارسال فوق العاده بود

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
کوچ اجباری زلاتان رو به شما غیور مردان و شیر زنان کاتالونیا تبریک عرض میکنم ... زلاتان خوب بود یا بد بود ، برای بارسا نتونست موثر باشه اونم با اون قیمت وحشتناک ! الهی صد هزار مرتبه شکر ...

همین الان هم تیم کاملی داریم . منتها مصدومیت ها رو نمیشه روش حساب کرد باید تو هر پست لااقل 2 تا بازیکن آماده باشه . بیشتر از هافبک چپ نیاز به دفاع چپ دریم

.

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز
هنوز یادم نرفته چقدر به خاطر اومدن زلاتان خوشحالی کردم :eek:
چقدر امیدوارم بودم که بتونه خودشو خوب نشون بده :eek:
ولی نشد دیگه هر چند بد هم نبود زیاد

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
مربی بارسلونا : «گروه آسانی نیست.»​

2010-07-21_ENTRENO_22.JPG

کمک مربی تیم، تیتو ویلانووا قرعه کشی لیگ قهرمانان را ابدا آسان نمی داند؛ چراکه 3 رقیب بارسا «در سطح ملی قهرمان» هستند. ویلانووا از قرعه دوباره روبین ناامید بود؛ اما از این که بازی های گروهی را در خانه خود آغاز می کنیم، خوشحال است.

پاناتینایکوس، کوپنهاگن و روبین کازان رقیبان بارسا در مرحله گروهی این فصل هستند و از نظر تیتو: «به هیچ وجه این گروه آسانی نیست. چیزی به اسم گروه آسان در لیگ قهرمانان وجود ندارد؛ هر سه تیم قهرمان لیگ کشور خودشان هستند. من بیشتر نگران این هستم که ما اعتقاد داریم این خیلی آسان است. در گروهی با بازی های زیاد همیشه مجال اشتباه کردن هست که همه چیز را پیچیده می کند.»

روبین خطرناک
ویلانووا هنوز برخورد با روبین کازان در فصل پیش را به یاد می آورد و اقرار می کند: «ما زیاد مشتاق نبودیم دوباره به آنها برسیم، این سفر بسیار طولانی است؛ اما حداقل این بار ما این برتری را داریم که بیشتر درباره آنها می دانیم. در سال اولمان ما قرعه شاختار را از میان چهارمین گروه تیم ها داشته ایم و آنها سخت ترین تیم بودند؛ همان چیزی که این بار در رابطه با روبین اتفاق افتاد.»

خوشحال از شروع در خانه
ویلانووا بیشتر از این خوشحال بود که اولین و آخرین بازی گروهی را در خانه انجام می دهیم؛ او توضیح می دهد: «علاوه بر قرعه ای که کشیده می شود، ترتیب انجام بازی ها نیز بسیار مهم است. این خیلی خوب است که در خانه شروع می کنیم؛ زیرا بازیکنان هنوز در آغاز فصل هستند و هنوز قابلیت کامل خود را ندارند؛ آنها تازه از ماموریت ملی خود باز می گردند و مجبور نیستند دوباره مسافرت کنند و این مزیت بزرگی است.»

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
سانتاندر ، خوش یمن برای مسی !​

1217496877548.gif
.............................
12174968763356.gif

نوو ساردینو، یکی از زمین های مورد علاقه مسی برای گل زدن است؛ این بازیکن آرژانتینی در 2 دیدار آخر بارسا با این تیم 4 گل به ثمر رسانده که یکی از این گل ها پنج هزارمین گل بارسا در لیگ بوده است.

بارسا از 9 بازی آخر با سانتاندر، در 7 بازی و با بیش از 2 گل پیروز میدان بوده است.

Gol_5000-Messi-fcb-racing_x5x.jpg

عملکرد عالی
مسی در آخرین بازی در زمین نوو ساردینو، در پیروزی 4-1 بارسا، 2 گل به ثمر رساند و حرکت فوق العاده ای را از سمت کنار زمین آغاز کرد و با ظرافت تمام، چهارمین گل بارسا را به ثمر رساند. با به ثمر رساندن این 2 گل، مسی 5 گل از کریس رونالدو و داوید ویا، در رقابت آقای گلی لیگ جلو افتاد.

پنج هزارمین گل
در اولین روز فوریه سال 2009، لیونل مسی، با به ثمر رساندن پنج هزارمین گل باشگاه در لیگ اسپانیا، نام خود را در تاریخ باشگاه ثبت کرد. این گل همچنین در پیروزی 2-1 بارسا و کسب 3 امتیاز برای عنوان قهرمانی لیگ موثر بود. به طور عجیبی، این گل مسی در همان زمینی به ثمر رسید که مانوئل پاررا در سال 1929، رکورد اولین گل بارسا در لالیگا را به نام خود ثبت کرده بود.

نام مسی زمانی در تاریخ باشگاه ثبت شد که تیم توسط گل زیگیچ، 1-0 از حریف خود عقب بود و فقط 5 دقیقه برای به تساوی کشیدن بازی زمان لازم بود که بعد از آن گل پیروزی تیم به ثمر رسید. بارسا آن بازی را با 9 بازیکن به دلیل اخراج پیکه و مارکز به پایان برد.

2 گل در نیوکمپ
راسینگ سانتاندر، همچنین در نیوکمپ هم مورد حمله گل های مسی قرار گرفته است جایی که او در فصل 2005/06 در برابر آنها قرار گرفت و شاهکار خود را 3 سال بعد در تساوی 1-1 بارسا با سانتاندر، تکرار کرد که 3 برابر بیشتر از قهرمانی ارزش داشت.

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248
من اصلا دوست ندارم باعث ناراحتي دوستان بارسايي بشم ولي واقعا انتظار نداشتم كه از رفتن زلاتان اينقدر خوشحال بشيد.
فكر ميكنم واقعا خبر نداريد كه بر سر خريد زلاتان ، ميلان چه كلاهي سر بارسا گذاشته.

توصيه ميكنم اين مطلب را دقيق بخوانيد.

اطالاعات زيادي دستگيرتون ميشه.

توي كامنت ها هم چيزهاي جالبي نوشته كه به نظر من جالبترين اش اين هست كه James Milner با مبلغ 24،000،000 پوند منتقل شده ، اين درحالي هست با توجه به اينكه زلاتان خيلي بهتر هست ولي با مبلغي معادل ميلنر انتقال يافته.

بدتر اين هست كه سال 2009 اين هزينه در حالي پرداخت شده كه سال 2008 و 2009 ركود اقتصادي بود و خوشبختانه امسال ركود اقتصادي پايان يافته.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
ترکیبو گذاشتم حال کنید ... چه شود ... ریسینگ 6 تایی شود !

valdes
Dani Alves .
Puyol .
Piqué
. Abidal .
Busquets .
Romeu .
Iniesta .
Messi
Pedro .
Villa

من اصلا دوست ندارم باعث ناراحتي دوستان بارسايي بشم ولي واقعا انتظار نداشتم كه از رفتن زلاتان اينقدر خوشحال بشيد.
فكر ميكنم واقعا خبر نداريد كه بر سر خريد زلاتان ، ميلان چه كلاهي سر بارسا گذاشته.

توي كامنت ها هم چيزهاي جالبي نوشته كه به نظر من جالبترين اش اين هست كه James Milner با مبلغ 24،000،000 پوند منتقل شده ، اين درحالي هست با توجه به اينكه زلاتان خيلي بهتر هست ولي با مبلغي معادل ميلنر انتقال يافته.

بدتر اين هست كه سال 2009 اين هزينه در حالي پرداخت شده كه سال 2008 و 2009 ركود اقتصادي بود و خوشبختانه امسال ركود اقتصادي پايان يافته.

اصلا زلاتان بهترین بازیکن دنیا ولی اینقدر به قول ما "بی چشم و رو" و به قول اونور آبی ها "غیر حرفه ای" هست که هنوز قراردادش تموم نشده و از تیم نرفته وکیلش بر میگرده و به گواردیولا توهین میکنه و میگه دیوانست و .... . چرا ، چون از زلاتان بصورت فیکس استفاده نمیکرد .گواردیولایی که الان اینقدر محبوبیت داره که خود مدیر باشگاه هم نمیتونه بگه بالا چشمت ابرو ! .... حالا چندین بار بوده این قضیه ... هم خودش هم وکیلش و بارسلونا هم گفته داریم بررسی میکنیم که چه اقدامی انجام بدیم . ( احتمال داره ازش شکایت کنن)

تو بُعد فنی هم که ماشالا پروندش سنگینه سنگینه . این بازیکن با اون قیمت مثل یه تیغ بود تو گلو ، نه میشد درش بیاری نه میشد غورتش بدی که الحمدلله درش آوردن . ضمنا این پولها برای بارسلونا اونقدر اهمیت نداره اینقدر داره که این مبالغ عددی نیست . همین حق پخش تلویزیونی که میگیره جبران همه چیز رو میکنه بقیه منابع درآمدیش بماند ...

همیشه میگن اسمها تو زمین بازی نمیکنند و عملکرد بازیکن مطرحه ... این جمله در مورد ابراهیمویچ مصداق کاملی داره .

چندین بار در مورد زلاتان همینجا بحث شده ولی طرفدارانش هم قانع شدن که لااقل توی بارسا نتونست انتظارات رو بر آورده کنه . ایشالا تو میلان بهترین بازیکن اروپا بشه ما که بخیل نیستیم :eek:

.

GFX

Registered User
لایک‌ها
747

اینطور که متوجه شدم 40 تا براش میدن ولی قسطی!

valdes
Dani Alves .
Puyol .
Piqué
. Abidal .
Busquets .
Romeu .
Iniesta .
Messi
Pedro .
Villa

پس ژاوی کو؟

frxa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

valdes
Dani Alves .
Puyol .
Piqué
. Abidal .
Busquets .
Romeu .
Iniesta .
Messi
Pedro .
Villa

.

ا ژاوی نباشه پدرو همم وسط باشه :blink::lol:lolllllll
رمئو هم چه خریه ؟ :d

127.0.0.1

Registered User
لایک‌ها
8
خوب خدا را شکر زلاتان رفت کلا خرید اشتباهی بود بازیکنان بی اخلاق تو بارسا جایی ندارند برای زلاتان هم متاسفم اول یونتوس بعد دشمن درجه یکش اینتر حالا هم که رفت دشمن دو تیم سابقش ا سی میلان
موندنش هم برابر بود با اتیش زدن مهاجمان لاماسیا پدرو و بویان و تیاگو خیلی بهتر از این مردک بودند
قرار دادش هم قرضی هست و 40 ملیون یورو برمیگرده ولی طی چند سال(فک کنم 3 سال) از دم قسط ولی خوب ایرادی نداره مهم دستمزد هفتیگش بود که از ژاوی و اینیستا زیاد تر بود و این خیلی منو عذاب میداد حالا میلان باید بپردازه
راستی یه خرید بد هم ثبت کردیم ماسکرانو به بارسا اومد در مقابل یایا توره صفره
متاسفم
اینم عکسش ولی خوب ارژانتینی هست و ارژانتینی را دوست میدارم و ارزوی موفقیت میکنم براش
http://media.farsnews.net/Media/8906/Images/jpg/A0904/A0904967.jpg

frxa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب خدا را شکر زلاتان رفت کلا خرید اشتباهی بود بازیکنان بی اخلاق تو بارسا جایی ندارند برای زلاتان هم متاسفم اول یونتوس بعد دشمن درجه یکش اینتر حالا هم که رفت دشمن دو تیم سابقش ا سی میلان
موندنش هم برابر بود با اتیش زدن مهاجمان لاماسیا پدرو و بویان و تیاگو خیلی بهتر از این مردک بودند
قرار دادش هم قرضی هست و 40 ملیون یورو برمیگرده ولی طی چند سال(فک کنم 3 سال) از دم قسط ولی خوب ایرادی نداره مهم دستمزد هفتیگش بود که از ژاوی و اینیستا زیاد تر بود و این خیلی منو عذاب میداد حالا میلان باید بپردازه
راستی یه خرید بد هم ثبت کردیم ماسکرانو به بارسا اومد در مقابل یایا توره صفره
متاسفم
اینم عکسش ولی خوب ارژانتینی هست و ارژانتینی را دوست میدارم و ارزوی موفقیت میکنم براش
http://media.farsnews.net/Media/8906/Images/jpg/A0904/A0904967.jpg
تایید میشه توره حرف نداشت

127.0.0.1

Registered User
لایک‌ها
8

بگم....!!! بگم.....!!!!بگم......!!!
شما چی که میلان کاکا را انداخت بهتون زلاتان برای بارسا مفید تر از کاکا بود(هیچوقت گل زلاتان به رئال را فراموش نمیکنم)
حالا اینکه دیگه ملت دندونهای پرز را شمردند را باقیشو نمیگم

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
تایید میشه توره حرف نداشت
به نظر من خصوصيات تدافعيه توره از ماسكرانو بهتره ، اما ماسكرانو توي بازي سازي بهتره ، ولي اگه من بخوام بين اين دو يكي رو انتخاب كنم توره (خدا بيامرز :دي) رو انتخاب مي كنم ، ولي به هر حال ماسكرانو ديگه به بارساي كبير پيوسته و ديگه روش تعصب داريم
به نظر من بارسلونا بايد روي خريد و فروش هاش بيشتر دقت كنه!

پ.ن : دوستان رئالي زياد دست و پا نزنن چون بايد براي رسيدن به مقام دومي با اتلتيكو و والنسيا و سويا رقابت سختي انجام بدن ;)

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
1- رومئو جای ژاوی بازی میکنه و پدرو سمت راست

2- یعنی چی ؟؟؟ این چه طرز حرف زدنه :eek: بازیکنی که تو ترکیب بارسا هست مقدسه ! نشنوم کسی بگه رمئو دیگه چه ...؟

3- قطع و یقین بارسا از فروش توره ضرر کرد ولی شاید زیاد به چشم نیاد . یکی از بازیکنایی که خیلی خیلی از بازیش خوشم میومد توره بود . بسیار هافبک خوبی بود ... اسمش هافبک دفاعی بود ولی تو کار حمله هر وقت میومد جلو موثر بود . کار دفاعیش هم حرف نداشت یلی بود برا خودش .
من که خیلی از بازیهای لورپول رو میبینم در مقایسه بین ماسکرانو و توره ، به اولی 65 و دومی 90 از صد میدم .

.

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248
اصلا زلاتان بهترین بازیکن دنیا ولی اینقدر به قول ما "بی چشم و رو" و به قول اونور آبی ها "غیر حرفه ای" هست که هنوز قراردادش تموم نشده و از تیم نرفته وکیلش بر میگرده و به گواردیولا توهین میکنه و میگه دیوانست و .... . چرا ، چون از زلاتان بصورت فیکس استفاده نمیکرد .گواردیولایی که الان اینقدر محبوبیت داره که خود مدیر باشگاه هم نمیتونه بگه بالا چشمت ابرو ! .... حالا چندین بار بوده این قضیه ... هم خودش هم وکیلش و بارسلونا هم گفته داریم بررسی میکنیم که چه اقدامی انجام بدیم . ( احتمال داره ازش شکایت کنن)

تو بُعد فنی هم که ماشالا پروندش سنگینه سنگینه . این بازیکن با اون قیمت مثل یه تیغ بود تو گلو ، نه میشد درش بیاری نه میشد غورتش بدی که الحمدلله درش آوردن . ضمنا این پولها برای بارسلونا اونقدر اهمیت نداره اینقدر داره که این مبالغ عددی نیست . همین حق پخش تلویزیونی که میگیره جبران همه چیز رو میکنه بقیه منابع درآمدیش بماند ...

همیشه میگن اسمها تو زمین بازی نمیکنند و عملکرد بازیکن مطرحه ... این جمله در مورد ابراهیمویچ مصداق کاملی داره .

چندین بار در مورد زلاتان همینجا بحث شده ولی طرفدارانش هم قانع شدن که لااقل توی بارسا نتونست انتظارات رو بر آورده کنه . ایشالا تو میلان بهترین بازیکن اروپا بشه ما که بخیل نیستیم :eek:

با سپاس از شما و عدم جبهه گيري عليه بنده.
اين موضوع را توي اخبار بارسا كه دنبال ميكردم خيلي به چشم ميديدم كه زلاتان از نظر نظم و انضباط تيمي چندان تعريفي نداشته كه اين موضوع به تيم ضربه شديدي ميزنه.

اینطور که متوجه شدم 40 تا براش میدن ولی قسطی!

نه قرارداد 24 ميليون يورو هست.

بگم....!!! بگم.....!!!!بگم......!!!
شما چی که میلان کاکا را انداخت بهتون زلاتان برای بارسا مفید تر از کاکا بود(هیچوقت گل زلاتان به رئال را فراموش نمیکنم)
حالا اینکه دیگه ملت دندونهای پرز را شمردند را باقیشو نمیگم

رئال مادريد همچنان كاكا را نفروخته هر وقت فروخت اين حرف شما مصداق هست.

پ.ن:به دليل توهين ها به شخصه ديگه هيچ وقت توي اپيك بارسا پست نخواهم زد

Last edited by a moderator:
بالا