• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
کلا اینا له کردیم آلمریارو ... دلم به حالشون سوخت جدا :(

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
اوووووووووووووووووف!
8 تا مااااااااااااااااااااااااااااا!!!!
اينقدر خرتوخر بود كه بويان هم 2 تا زد :دي
چقدر بد شانسه اين ويا ! همش موقعيت مي سازه ولي گل نمي زنه

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
آقا تبریک !
8 تا !! فکرشو کنید !! کم نیستا :lol:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
با توجه به نزدیک شدن به زمان ال کلاسیکو و حساسیت های زیاد این مسابقه خواهش می کنم دوستان توجه بیشتری به قوانین 3 و 4 تالار فوتبال داشته باشند:

3- کلوپ های هواداری جایی برای جمع شدن علاقمندان به یک تیم خاص می باشد . در این تاپیک مجاز به گذاشتن اخبار ، بحث و تبادل نظر در خصوص بازیکنان و نحوه بازی تیم ، علاقمندیهای طرفداران هستید. هواداران سایر تیمها در این تاپیکها فقط می توانند در بحث های فنی شرکت کنند و هر گونه دخالت ، بی احترامی به تیم و هواداران صاحب تاپیک و کل کل در این تاپیکها ممنوع می باشد. تاپیکهای طرفداران هم شامل این قوانین می شوند.

4- متقابلا هر گونه بی احترامی به تیم رقیب و کل کل با هواداران سایر تیمها در تاپیکهای هواداری به شدت برخورد خواهد شد.

بنابراین مجددا خواهش می کنم دوستان در این تاپیک فقط از تیم مورد علاقه خودشون صحبت کنند و هیچ صحبتی در خصوص تیم رقیب نداشته باشند.در صورتی هم که پست مخالف قوانینی هم دیدند فقط بدریپورت بدن و از پاسخ دادن به طرف مقابل جدا خودداری کنند.

شاد و پیروز باشید

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
بویان کرکیچ: کاش گل‌های بیشتری می‌زدیم

مهاجم بارسلونا از نهایت فرصت‌ها استفاده کرد و دو گل در نیمه دوم مقابل المریا زد.

http://u.goal.com/117200/117250_news.jpg

سایت گل - بویان کرکیچ در بازی بارسلونا و المریا درخشان ظاهر شد و دو گل زد تا تیمش هشت بر صفر پیروز شود.

این بازیکن ذخیره می‌گوید هنوز کارهای زیادی برای انجام دادن دارد: «می‌دانم که عضوی از تیم هستم و از فرصت خود در دیداری استفاده کردم که در آن به وضوح از حریف سرتر بودیم.

وقتی در یک بازی دارید پیروز می‌شوید، می‌خواهید گل‌های بیشتری بزنید و نتیجه بهتری به دست بیاورید. ما هم دوست داشتیم بیشتر گل بزنیم.»

نتیجه نهایی اعتماد به نفس بارسا را بسیار افزایش داد. آنها هفته بعد به مصاف رئال مادرید می‌روند. اما بویان می‌گوید بازی با رئال سناریوی دیگری است: «بازی کاملا متفاوتی خواهد بود اما ما در برهه خوبی به سر می‌بریم و در زمان خوبی با آنها روبرو می‌شویم.»

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
گواردیولا: به کسی هشدار نداده ایم

لیو انسانی فوق العاده است.

http://u.goal.com/105200/105254_news.jpg

سایت گل - پپ گواردیولا در پایان دیدار شنبه شب تیمش که با برتری 0-8 بارسا مقابل آلمریا به پایان رسید، قصد سخنرانی نداشت.

او در کنفرانس خبری پایان این دیدار تماشایی گفت: «ما برای هشدار دادن به کسی بازی نکردیم، بلکه مثل همیشه برای حریفمان احترام قائلیم. ما فقط وظیفه مان را که پیروزی در دیدار بود، انجام دادیم.»

مربی جوان بارسلونا در ادامه در مورد مربی تیم حریف گفت: «شرایط ناراحتی بود، چه برای لیو و چه برای من. من سالهاست با او دوستم. لیو انسانی فوق العاده است و به نظرم مربی فوق العاده ای هم هست.»

گواردیولا در مورد گلزنی شاگردانش گفت: «این یک استثنا در پرونده آلمریا بود. آمار و ارقام گویای آن است که آلمریا پس از بارسا و رئال سومین تیمی است که کمترین گلها را در رقابتهای این فصل دریافت کرده. ما هر بار که حمله می کردیم به گل می رسیدیم و وقتی 0-2 از حریف پیش افتادیم، انگیزه های حریف از بین رفت. به همین سادگی»

مربی بارسا در آنالیز عملکرد شاگردانش گفت: «صحبت کردن در پایان دیداری که تیم با این قاطعیت به برتری می رسد آسان نیست. ما شوتهای زیادی داشتیم و فعال و پویا بودیم. در اکثر دیدارها قرار گرفتن در جریان بازی برایمان سخت است ولی این بار در اولین حمله مان به گل رسیدیم و هر کاری کردیم، نتیجه ارزشهای تیممان بود.»

پپ در بخش پایانی صحبتهایش در مورد عملکرد تماشایی بویان گفت: «هرگز اعتمادم به بویان را از دست ندادم ام. او یکی از بازیکنان کلیدی تیم ما در رقابتهای فصل قبل بود. به او به خاطر عملکردش در این بازی و گلهایی که ساخت تبریک می گویم.»

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227

لیو انسانی فوق العاده است.

http://u.goal.com/105200/105254_news.jpg

سایت گل - پپ گواردیولا در پایان دیدار شنبه شب تیمش که با برتری 0-8 بارسا مقابل آلمریا به پایان رسید، قصد سخنرانی نداشت.

او در کنفرانس خبری پایان این دیدار تماشایی گفت: «ما برای هشدار دادن به کسی بازی نکردیم، بلکه مثل همیشه برای حریفمان احترام قائلیم. ما فقط وظیفه مان را که پیروزی در دیدار بود، انجام دادیم.»

مربی جوان بارسلونا در ادامه در مورد مربی تیم حریف گفت: «شرایط ناراحتی بود، چه برای لیو و چه برای من. من سالهاست با او دوستم. لیو انسانی فوق العاده است و به نظرم مربی فوق العاده ای هم هست.»

گواردیولا در مورد گلزنی شاگردانش گفت: «این یک استثنا در پرونده آلمریا بود. آمار و ارقام گویای آن است که آلمریا پس از بارسا و رئال سومین تیمی است که کمترین گلها را در رقابتهای این فصل دریافت کرده. ما هر بار که حمله می کردیم به گل می رسیدیم و وقتی 0-2 از حریف پیش افتادیم، انگیزه های حریف از بین رفت. به همین سادگی»

مربی بارسا در آنالیز عملکرد شاگردانش گفت: «صحبت کردن در پایان دیداری که تیم با این قاطعیت به برتری می رسد آسان نیست. ما شوتهای زیادی داشتیم و فعال و پویا بودیم. در اکثر دیدارها قرار گرفتن در جریان بازی برایمان سخت است ولی این بار در اولین حمله مان به گل رسیدیم و هر کاری کردیم، نتیجه ارزشهای تیممان بود.»

پپ در بخش پایانی صحبتهایش در مورد عملکرد تماشایی بویان گفت: «هرگز اعتمادم به بویان را از دست ندادم ام. او یکی از بازیکنان کلیدی تیم ما در رقابتهای فصل قبل بود. به او به خاطر عملکردش در این بازی و گلهایی که ساخت تبریک می گویم.»

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
دومين 8 تايي لاليگا و سومين 8 تايي تاريخ بارسلونا

پيروزي باارزش بارسلونا برابر آلمريا با 8 گل براي دومين بار در لاليگا و سومين بار در تاريخ باشگاه بارسلونا تکرار شد.

در حالي که لاليگا رفته رفته به شب پرهيجان خود در نيوکمپ نزديک مي‌شود دو تيم بارسلونا و رئال مادريد آمار و ارقام خود را در جداول گوناگون به رخ مي کشند.

شنبه شب رئال مادريد دست به کار بزرگي زد و اتتليک بيلبائو متحول شده را با نتيجه 5 بر يک شکست داد، سوژه خبري براي پررنگ گردن اين پيروزي بزرگ به اندازه کافي فراهم بود و هت‌تريک کريس رونالدو در کنار محروميت مورينيو و روي نيمکت نبودنش مي‌توانست بهترين بهانه براي حمله همه جانبه روزنامه‌هاي مادريدي به بارسلونا باشد اما اين همه در سايه پيروزي 8 بر صفر بارسلونا برابر آلمريا گم شد و حتي روزنامه‌هاي مادريدي نيز نتوانستند از بزرگي بارسلونا ننويسند.

اين دومين پيروزي پر گل تا مرز 8 بر صفر براي بارسلونا در لاليگا بود و پيش از اين در سال 2003 نيز چنين نتيجه‌اي در حد اروپا برابر ماتادور پوچوف رقم خورده بود.

61 سال پيش بارسلونا با گلزني لوئيس سوارس (3 بار)، اواريستو (2 بار )، مارتينس، خنسانا و ويلاورده با نتيجه 8 بر صفر از سد لاس پالماس گذشت.

در همان فصل بارسلونا دومين قهرماني در لاليگا را نيز جشن گرفت.

در 15 اکتبر سال 2003 نيز بارسلونا بار ديگر و اين بار در سطح اروپا با همين نتيجه برابر ماتادور پوچوف به پيروزي رسيد.

بارسلونا البته سابقه به ثمر رساندن 8 گل را در سال 1996 نيز يدک مي‌کشد، جايي که برابر لوگرونيس 8 گل زد و 3 گل نيز دريافت کرد.

پرنیان

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
13,020
ببخشید اما من منظور پپ گواردیولا رو از شرایط ناراحت نفهمیدم میشه بیشتر توضیح بدین.ممنون...

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
تعداد گل‌هاي ليونل مسي در بارسلونا از مرز 100 گل گذشت

ليونل مسي با هت تريکي در ديدار مقابل آلمريا، تعداد گل هاي خود در اين تيم را از مرز 100 گل گذراند.

http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00001745.jpg

تیم فوتبال بارسلونا شب گذشته در زمین آلمریا با 8 گل به برتری رسید. لیونل مسی در این بازی موفق شد سه گل به ثمر برساند تا تعداد گل هایش به 101 برسد.

مسی تا به حال با پیراهن بارسلونا 154 بار به میدان رفته و اکنون در تلاش است تا به عنوان برترین گلزن تاریخ این باشگاه لقب بگیرد. ساموئل اتوئو که در حال حاضر در تیم اینتر بازی می کند، با 108 گل رکورددار گل زده در تیم فوتبال بارسلوناست.

کد:

http://www.football3.ir/news.do?itemid=31208

يکشنبه 30/08/1389

گزارش تصویری: شادی مسی در «ال مدیترانئو»

سایت گل - لیونل مسی ستاره آرژانتینی باشگاه بارسلونا در گلباران دیشب ورزشگاه «ال مدیترانئو»، کلیدی ترین مهره گواردیولا بود و توانست سه گل از 8 گل بارسا مقابل آلمریا را به نام خودش ثبت کند. در این تصویر می توانید لحظه شادی مسی پس از به ثمر رساندن یکی از گلهای بارسا را تماشا کنید:

http://d.yimg.com/a/p/sp/getty/8a/fu...-barcelona.jpg

http://www.goal.com/iran/news/1835/اسپانیا/2010/11/21/2224151/گزارش-تصویری-شادی-مسی-در-ال-مدیترانئو

ویارئال 1- والنسیا 1: روسی زیردریایی‌های زرد را نجات داد

دو تیم فعلا همچنان در رده های سوم و چهارم جدول ماندند.

سایت گل - نبرد تیم‌های سوم و چهارم جدول لالیگا با تساوی به پایان رسید. به این ترتیب ویارئال رکورد 100 درصد برد در خانه خود در این فصل را از دست داد.

ابتدا در دقیقه 21، آریتس آدوریس روی پاس عالی خواکین سانچس برای والنسیا گل‌زنی کرد. البته توپ در میانه راه کمی هم به کارلوس مارچنا برخورد کرد.

جوزپه روسی در دقیقه 73 روی توپی که کنترل آن سخت بود با یک شوت دروازه والنسیا را گشود و بازی را به تساوی کشاند.

ماریوس استانکویچیوس از والنسیا در دقیقه 81 اخراج شد. این بازیکن لیتوانیایی به دلیل خطا روی مارکو روبن که البته اغراق هم کرد کارت زرد دوم را گرفت و از بازی خارج شد.

ویارئال و والنسیا با 24 و 21 امتیاز در رده‌های سوم و چهارم جدول هستند و فاصله آنها با رئال و بارسای صدرنشین کم نشد.

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
په په رینا از ال کلاسیکو می گوید: مسی کامل تر از رونالدوست

دروازه بان اسپانیایی در صحبتهایی اعلام کرده که لیونل مسی در مقایسه با کریستیانو رونالدو بازیکن کامل تری است.

سایت گل په په رینا، دروازه بان باشگاه لیورپول در صحبتهایی اعلام کرده که لیونل مسی در مقایسه با کریستیانو رونالدو بازیکن کاملتری است. این دروازه بان اسپانیایی در آستانه دیدار ال کلاسیکو که هفته آینده برگزار خواهد شد این نظر را مطرح کرده.

رینا با این صحبتها به هیجان دیدار این دو تیم افزوده است. او در پاسخ به این سوال که از نظر او مسی بهتر است و یا رونالدو، به حمایت از ستاره آرژانتینی برخاسته: «من شانس بارسا را اندکی بیشتر می دانم؛ چون آنها در خانه بازی می کنند و فکر کنم بازی پرگلی باشد. از نظر من بارسا مقابل 100 هزار هوادارش بازی می کند ولی بازی خیلی سختی برای پیش بینی است.مسی و رونالدو هر دو بازیکنان بزرگی هستند ولی از نظر من مسی کامل تر است. البته این کاملا نظر شخصی من است.»

رینا در ادامه صحبتهایش در مورد ژوزه مورینیو که اولین حضورش در ال کلاسیکو را با کهکشانی ها تجربه می کند گفت: «او مربی بزرگی است که نتایج خیلی خوب و عناوین قهرمانی فراوانی کسب کرده . مورینیو همیشه شاگردانی داشته که از او به خوبی یاد می کرده اند.»

رینا در نهایت اعلام کرد که دوست دارد توپ طلای سال 2010 به دوستش کاسیاس برسد: «دوست دارم کاسیاس را به عنوان برنده توپ طلا ببینم ولی فکر می کنم که چابی و اینیستا بیشترین شانس را برای کسب این جایزه دارند.»

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
ال کلاسیکو "90" را به پنج شنبه فرستاد!

سایت گل - برگزاری بازی ال کلاسیکو در دوشنبه شب باعث شد تا برنامه نود هفته آینده دچار مشکل شود.

تداخل ساعت برگزاری بازی بارسا و رئال با برنامه 90 دوشنبه 8 آذر باعث شد تا مسولان شبکه 3 تصمیم بگیرند تا برنامه 90 هفته آینده به روز پنج شنبه 11 آذر موکول شود و عادل فردوسی پور مجری این برنامه نیز در برنامه امشب این موضوع را اعلام کرد. هفته شانزدهم لیگ برتر در روزهای شنبه و یکشنبه آینده برگزار می شود و بازی های این هفته نیز در برنامه پنج شنبه شب بررسی می شود.

کد:

http://www.goal.com/iran/news/1825/ایران/2010/11/23/2226751/ال-کلاسیکو-90-را-به-پنج-شنبه-فرستاد

2010/11/23

مورینیو: ال‌کلاسیکو بازی سرنوشت‌سازی نیست

او می‌گوید بازی با بارسلونا قهرمان را مشخص نمی‌کند.

http://u.goal.com/115500/115584_news.jpg

سایت گل - ژوزه مورینیو، مربی رئال مادرید گفته ال‌کلاسیکو در تعیین قهرمان لالیگا سرنوشت‌ساز نخواهد بود.مربی پرتغالی اخیرا تیمش را به پیروزی پنج بر یک مقابل اتلتیک بیلبائو رساند و آنها به بهترین شکل برای دیدار دوشنبه در کاتالونیا آماده شدند.

او در مصاحبه با مارکا از نبرد هفته 13 سخن گفت. او می‌گوید این بازی در ماراتن لیگ تنها 3 امتیاز دارد: «این هم یکی از 38 دیداری است که باید در لیگ انجام دهیم و اهمیتی به اندازه آنها دارد. اگر از پس بارسلونا بربیاییم در صدر جدول خواهیم ماند. این بازی البته شاید خاص‌تر باشد چون اولین باری است که به عنوان مربی در بازی بارسلونا-رئال مادرید حضور دارم.»

مورینیو همچنین درباره اظهار نظر کمیته ضدخشونت که خواستار اقدام علیه او و مانوئل پرسیادو از اسپورتینگ خیخون شده بود گفت «ترجیح می‌دهم نظرم را نگه دارم، اما دیگر هیچ چیزی من را شگفت‌زده نمی‌کند.»

کد:

http://www.goal.com/iran/news/1835/اسپانیا/2010/11/22/2226494/مورینیو-الکلاسیکو-بازی-سرنوشتسازی-نیست

2010/11/22

رییس اتلتیکو: کاش رئال و بارسا هر دو در ال‌کلاسیکو می‌باختند!

رییس باشگاه اتلتیکو مادرید دوست دارد این دو تیم از ال‌کلاسیکو امتیازی نگیرند.

http://u.goal.com/55000/55066_news.jpg

سایت گل - انریکه سرسو، رییس باشگاه اتلتیکو مادرید اخیرا گفته دوست داشت رئال مادرید و بارسلونا، هر دو در ال‌کلاسیکو بازنده می‌شدند.

این دو تیم در 29 نوامبر به مصاف هم می‌روند و رییس اتلتیکو گفته علاقه‌ای به این بازی ندارد، چون باشگاهش در آن دخیل نیست: «اگر می‌شد هر دو تیم بازنده دیدار باشند خیلی خوشحال می‌شدم. اما روشن است که این اتفاق نمی‌افتد، پس تنها می‌توانم بگویم امیدوارم تیم برتر پیروز شود.
من تنها فوتبال را دوست دارم و زمانی برایم مهم است که اتلتیکو مادرید بازی داشته باشد. من احتمالا بازی را نبینم و در آن هنگام به کار دیگری مشغول باشم، به ویژه که روز بازی دوشنبه است.»

سرسو یکی از چندین رییسی در لالیگا است که از پیشنهاد بارسلونا و رئال مادرید برای تقسیم حق پخش تلویزیونی ناراضی است. این سیستم قرار است از فصل 15-2014 آغاز شود.

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
ببخشید اما من منظور پپ گواردیولا رو از شرایط ناراحت نفهمیدم میشه بیشتر توضیح بدین.ممنون...

منظورش لیو سرمربی المریاست که تیمش تحقیر شد و بعد از گل 8 بشدت مربی المریا هو شد توسط هوادارانشون و اخراج شد

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
مورينيو: هواداران بارسا هيچ وقت من را نمي بخشند

سايت گل- ژوزه مورينيو، سرمربي رئال مادريد، اعلام كرد كه خود را آماده شعارهاي تند هواداران بارسلونا در ديدار هفته آينده در نوكمپ كرده است.

سرمربي پرتغالي در دهه 1990 به عنوان مترجم بابي رابسون در بارسا كار كرد و پيش از اين با اينتر و چلسي نيز به نوكمپ بازگشت. بازگشت او به اين ورزشگاه هميشه با جنجال هايي همراه بوده؛ به ويژه در ديدار نيمه نهايي فصل قبل ليگ قهرمانان كه او پس از پيروزي اينتر مقابل بارسا در مجموع دو ديدار، با حركاتش خشم بازيكنان و هواداران حريف را برانگيخت.

او در مصاحبه با سايت فيفا گفت:" من با چلسي و اينتر مقابل آنها پيروز شده ام و اكنون سرمربي رقيب و دشمن ديرينه آنها، رئال مادريد، هستم. البته گذشته اهميتي ندارد. اين قانون فوتبال است.

هواداران بارسا هيچ وقت من را به خاطر حذف شدن از ليگ قهرمانان نمي بخشند. مطمئنم كه واكنش آنها منفي خواهد بود."

آقاي خاص تاكيد كرد كه نتيجه اين ديدار تاثير چنداني در سرنوشت قهرماني نخواهد داشت و گفت:" اگر ببريم، روز بعد سه شنبه خواهد بود و اگر ببازيم هم روز بعدش سه شنبه است. با اين وجود ما بايد تمام تلاش مان را بكنيم. ديدار باسلونا- رئال يك ديدار ويژه است و هميشه جذابيت هاي زيادي دارد."

تو رو خدا اعتماد بنفسو ببین این مترجم فکر میکنه خیلی ادم مهمیه

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227

هريستو استويچكوف: رئال تيم خطرناكي است اما بارسا شانس بيشتري براي پيروزي دارد

سايت گل- هريستو استريچكوف، ستاره سابق باشگاه بارسلونا، در مورد ديدار هفته آينده ال كلاسيكو صحبت كرد و گفت كه اگر چه تيم رئال، تيم خطرناكي است اما بارسلونا شانس بيشتري براي پيروزي در اين ديدار دارد.

اين ستاره بلغاري كه در دهه 1990 دوران موفقيت آميزي را در نوكمپ پشت سر گذاشت، مطمئن است كه باشگاه سابقش مي تواند براي پنجمين بار پياپي سفيدها را شكست دهد.

او در مصاحبه با شبكه كادنا كوپه گفت:" بارسلونا در خانه بازي مي كند و اين يك امتياز براي آنهاست. اين مسئله آنها را قوي تر مي كند. همه اعضاي تيم مي دانند كه بايد چه كاري انجام دهند و بازيكنان بسيار مصمم هستند.

البته رئال مادريد نيز با مورينيو تيم منسجم تري است. او بازيكنان باكيفيتي در اختيار دارد و مي داند در زمين چه بازي اي به نمايش بگذارد."

استويچكوف همچنين در مورد حضور كريس رونالدو در نوكمپ گفت:" 100 هزار نفر در انتظار او هستند و لحظات سختي را سپري خواهد كرد اما اين جزيي از فوتبال است. تماشاگران هر چه بخواهند مي توانند بگويند اما در زمين اوضاع كاملا متفاوت است."

فورلان: اگر من بودم، مسی را قبل از کریس می خریدم

ال کلاسیکو بازی خوبی خواهد بود.

سایت گل - دیگو فورلان در صحبتهایی به روزنامه مارکا گفت که اگر قرار بود بین کریس و مسی انتخاب کند، ستاره آرژانتینی راانتخاب می کرده: «اگر به من بود، مسی را قبل از کریس رونالدو می خریدم.هر چند که مارادونا بهترین بازیکن دنیا بوده که هرگز مثل او را ندیده ام.»

فورلان در ادامه صحبتهایش در مورد دیدار ال کلاسیکو گفت: «بازی خوبی خواهد بود. زمانی که بازیهای بزرگی در راه است، گاهی وقتها این بازیها آن طور که توقع است، از آب در نمی آیند. هر دو تیم (رئال و بارسا) تیمهای بزرگی هستند و نمی دانم که کدامیک به برتری می رسند، در دنیای فوتبال منطق حاکم نیست.»

فورلان ادامه داد: «رئال روزهای خوبی را سپری می کند و چه بازیکنان فیکس و چه بازیکنان ذخیره این تیم خیلی خوب بازی می کنند. از سوی دیگر، همه ما می دانیم که بارسا چطور بازی می کند. تماشای سیاست رئال مادرید در این دیدار، دیدنی است. آنها سعی خواهند کرد که عنوان قهرمانی را از چنگ بارسا در بیاورند.»

**************************************************************************************

گوارديولا: اوضاع خوب است اما تضميني وجود ندارد

سرمربي تيم فوتبال بارسلونا گفت: اوضاع خوب است؛ اما تضميني وجود ندارد.

http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00003925.jpg

چوزپه گوارديولا پس از پيروزي برابر پاناتينايکوس عنوان کرد: نکات تاکتيکي به خوبي در زمين پياده شدند؛ اما اين شرايط خوب هيچ تضميني براي درخشش در ال کلاسيکو دربي نيست. بايد براي آن بازي بزرگ کاملا آماده شويم.

وي افزود: نمي شود شرايط ليگ قهرمانان اروپا را با يک بازي بسيار احساسي در لاليگا مقايسه کرد. در اينجا منطق حاکم است؛ اما در آن بازي سياسي و عجيب، تنها چيزي که وجود ندارد، منطق است.
بارسلونا با نتيجه 3 بر صفر از سد پاناتينايکوس گذشت.

کد:

http://www.football3.ir/news.do?itemid=31455

ژوزه مورینیو: بارسلونا باید قرارداد گواردیولا را تا 50 سال تمدید کند

دو غول فوتبال اسپانیا روز دوشنبه در نوکمپ مقابل هم قرار خواهند گرفت و در آستانه این دیدار، سرمربی پرتغالی رئال همتای کاتالانی اش را تحسین کرد و از ساندرو راسل، رئیس باشگاه بارسلونا خواست که قرارداد او را برای مدتی طولانی تمدید کند.

سایت گل - ژوزه مورینیو، سرمربی رئال مادرید، در آستانه دیدار تیمش مقابل بارسلونا، پپ گواردیولا، سرمربی حریف، را مورد ستایش قرار داد.

دو غول فوتبال اسپانیا روز دوشنبه در نوکمپ مقابل هم قرار خواهند گرفت و در آستانه این دیدار، سرمربی پرتغالی رئال همتای کاتالانی اش را تحسین کرد و از ساندرو راسل، رئیس باشگاه بارسلونا خواست که قرارداد او را برای مدتی طولانی تمدید کند.

مورینیو در مصاحبه با سایت فیفا گفت: "اگر من به جای ساندرو راسل بودم، قرارداد گواردیولا را برای 50 سال آینده تمدید می کردم. چون او یک بارسایی اصیل است. او از زمانی که به دنیا آمده در باشگاه بارسلونا بوده است.
او از همه اتفاقات باشگاه آگاه است و می داند که هواداران بارسلونا چه سبکی از فوتبال را دوست دارند. او تا زمانی که خودش بخواهد، ایده آل ترین گزینه برای هدایت بارسلوناست.
ما در بارسلونا با هم کار کردیم و من از آن زمان تنها خاطراتی خوب دارم. اکنون ما مربیان دو تیم رقیب هستیم اما احساس می کنم یک احترام متقابل بین ما حاکم است.
به نظر من این بسیار خوب است و اگر به همین ترتیب باقی بماند، بسیار عالی خواهد بود. من قبلا گفته بودم که او به یک مربی عالی تبدیل خواهد شد."

کد:

http://www.goal.com/iran/news/1835/...-بارسلونا-باید-قرارداد-گواردیولا-را-تا-50-سال

دوباره این مترجمه توکار ما فضولی کرد!!

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
بارسلونا ادینسون کاوانی را زیر نظر دارد

آنها ممکن است مهاجم ناپولی را بخرند.

http://u.goal.com/117300/117327_news.jpg

سایت گل - بارسلونا به فکر خرید ادینسون کاوانی، مهاجم ناپولی است.
کاوانی در ناپولی فوق‌العاده درخشیده و آنها را به رده سوم سری آ رسانده است.

بارسلونا بر این باور است که کاوانی در خط حمله بارسلونا در کنار لیونل مسی و پدرو عالی کار خواهد کرد. در هر حال کاوانی اخیرا گفته می‌خواهد آقای گل شود: «باید از ساموئل اتوئو بگذرم. مردم همیشه باعث می‌شوند حس کنم مهم هستم. آنها احساسات خود را به من نشان می‌دهند.»

کاوانی با 9 گل در کنار اتوئو در صدر جدول گلزنان قرار دارد.

ابراهيم آفلاي: مقايسه شدن با اينيستا عالي است

آندوني سوبي ساره تا، مدير ورزشي باشگاه بارسلونا، به تازگي اعلام كرد كه آفلاي شباهت هايي با اينيستا دارد و آفلاي در مصاحبه با بخش هلندي سايت گل از اين مقايسه ابراز خوشحالي كرد.

سايت گل - ابراهيم آفلاي، ستاره تيم آيندهوون، كه مورد توجه باشگاه بارسلونا قرار دارد و احتمالا در ژانويه به اين تيم خواهد پيوست، گفت كه مقايسه شدن با آندرس اينيستا از نظرش بسيار عالي است.

او كه قراردادش با آيندهوون در پايان فصل به پايان مي رسد، تاكيد كرد كه قصد ندارد قراردادش را تمديد كند و به اين ترتيب باشگاه كاتالاني مي تواند در بازار نقل و انتقالي زمستاني او را به قيمت اندكي به خدمت بگيرد.

آندوني سوبي ساره تا، مدير ورزشي باشگاه بارسلونا، به تازگي اعلام كرد كه آفلاي شباهت هايي با اينيستا دارد و آفلاي در مصاحبه با بخش هلندي سايت گل از اين مقايسه ابراز خوشحالي كرد.
"اين مقايسه براي من بسيار زيبا بود اما تا زماني كه اين انتقال انجام نشود، كسي نمي تواند به من تبريك بگويد."

اين ملي پوش 24 ساله تاكيد كرد كه هنوز بازيكن بارسلونا نيست اما براي اينكه اين انتقال انجام شود، ابتكار عمل در دست خودش است.
"هفته فوق العاده اي بود اما هنوز قراردادي بسته نشده است. دو باشگاه انجام اين انتقال را تاييد كردند و در حال حاضر همه چيز به خودم بستگي دارد."

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
در آستانه ی ال کلاسیکو بد نیست یه سری بزنیم به آخرین ال کلاسیکو :D:D

چند تا عکس + کلیپ از این مسابقه ... همه چیز گویاست :rolleyes:... نیازی به توضیح نیست !

دانلود کلیپ (6 مگ )

.

.

.

.

.

.

.

دانلود کلیپ (6 مگ )

.

ما که بازی" آفلای" رو ندیدیم ولی تو خریدهای نیم فصل کاش مودریچ از تاتنهام رو بخرن ، خیلی بازیکن خوبیه .

.

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
سرخیو راموس: کاش مسی مقابل ما بازی نمی‌کرد
او آرزو داشت مسی نتواند در این دیدار به میدان برود.

سایت گل – سرخیو راموس، مدافع رئال مادرید گفته دوست داشت لیونل مسی، فوق ستاره بارسلونا دیدار دوشنبه مقابل رئال را از دست می‌داد. البته او گفته بارسلونا تیمی سرشار از استعداد است.

این مدافع کناری می‌گوید: «بارسلونا تیمی پر از بازیکنان خوب است، مانند آندرس اینیستا و چابی. اما اگر می‌توانستم یکی از بازیکنان آنها را از ترکیبشان حذف کنم لیونل مسی را انتخاب می‌کردم.

بازی در نوکمپ بسیار دشوار خواهد بود. هر دو تیم در شرایط و حس و حالی عالی پا به میدان می‌گذارند و هرچند این دیدار سه امتیاز دارد، ولی دیدار بسیار ویژه‌ای است و به نظرم امسال ما پیروز می‌شویم.»

فصل پیش بارسا در نوکمپ با گل زلاتان ایبراهیموویچ پیروز شد، و راموس حس می‌کند تیم نوشده رئال با ژوزه مورینیو توانایی‌های بیشتری دارد: «این تیمی متفاوت است و بازیکنان جدیدی دارد که می‌توانند گل‌هایی عالی بزنند و از همه بالاتر، در جدول لیگ به پیش بتازند.»

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
امسال عجب ال کلاسیکویی بشه ! هم تیم ما در بهترین حالت هست و هم تیم اونا خیلی خوبه و مربی بزرگی هم واقعآ دارند . امیدوارم آخرش با پیروزی ما همراه بشه .

پ.ن : 3 تا پست بالایی هم عالی بود . دمتون گرم

بالا