هريستو استويچكوف: رئال تيم خطرناكي است اما بارسا شانس بيشتري براي پيروزي دارد
سايت گل- هريستو استريچكوف، ستاره سابق باشگاه بارسلونا، در مورد ديدار هفته آينده ال كلاسيكو صحبت كرد و گفت كه اگر چه تيم رئال، تيم خطرناكي است اما بارسلونا شانس بيشتري براي پيروزي در اين ديدار دارد.
اين ستاره بلغاري كه در دهه 1990 دوران موفقيت آميزي را در نوكمپ پشت سر گذاشت، مطمئن است كه باشگاه سابقش مي تواند براي پنجمين بار پياپي سفيدها را شكست دهد.
او در مصاحبه با شبكه كادنا كوپه گفت:" بارسلونا در خانه بازي مي كند و اين يك امتياز براي آنهاست. اين مسئله آنها را قوي تر مي كند. همه اعضاي تيم مي دانند كه بايد چه كاري انجام دهند و بازيكنان بسيار مصمم هستند.
البته رئال مادريد نيز با مورينيو تيم منسجم تري است. او بازيكنان باكيفيتي در اختيار دارد و مي داند در زمين چه بازي اي به نمايش بگذارد."
استويچكوف همچنين در مورد حضور كريس رونالدو در نوكمپ گفت:" 100 هزار نفر در انتظار او هستند و لحظات سختي را سپري خواهد كرد اما اين جزيي از فوتبال است. تماشاگران هر چه بخواهند مي توانند بگويند اما در زمين اوضاع كاملا متفاوت است."
*
فورلان: اگر من بودم، مسی را قبل از کریس می خریدم
ال کلاسیکو بازی خوبی خواهد بود.
سایت گل - دیگو فورلان در صحبتهایی به روزنامه مارکا گفت که اگر قرار بود بین کریس و مسی انتخاب کند، ستاره آرژانتینی راانتخاب می کرده: «اگر به من بود، مسی را قبل از کریس رونالدو می خریدم.هر چند که مارادونا بهترین بازیکن دنیا بوده که هرگز مثل او را ندیده ام.»
فورلان در ادامه صحبتهایش در مورد دیدار ال کلاسیکو گفت: «بازی خوبی خواهد بود. زمانی که بازیهای بزرگی در راه است، گاهی وقتها این بازیها آن طور که توقع است، از آب در نمی آیند. هر دو تیم (رئال و بارسا) تیمهای بزرگی هستند و نمی دانم که کدامیک به برتری می رسند، در دنیای فوتبال منطق حاکم نیست.»
فورلان ادامه داد: «رئال روزهای خوبی را سپری می کند و چه بازیکنان فیکس و چه بازیکنان ذخیره این تیم خیلی خوب بازی می کنند. از سوی دیگر، همه ما می دانیم که بارسا چطور بازی می کند. تماشای سیاست رئال مادرید در این دیدار، دیدنی است. آنها سعی خواهند کرد که عنوان قهرمانی را از چنگ بارسا در بیاورند.»
**************************************************************************************
گوارديولا: اوضاع خوب است اما تضميني وجود ندارد
سرمربي تيم فوتبال بارسلونا گفت: اوضاع خوب است؛ اما تضميني وجود ندارد.
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00003925.jpg
چوزپه گوارديولا پس از پيروزي برابر پاناتينايکوس عنوان کرد: نکات تاکتيکي به خوبي در زمين پياده شدند؛ اما اين شرايط خوب هيچ تضميني براي درخشش در ال کلاسيکو دربي نيست. بايد براي آن بازي بزرگ کاملا آماده شويم.
وي افزود: نمي شود شرايط ليگ قهرمانان اروپا را با يک بازي بسيار احساسي در لاليگا مقايسه کرد. در اينجا منطق حاکم است؛ اما در آن بازي سياسي و عجيب، تنها چيزي که وجود ندارد، منطق است.
بارسلونا با نتيجه 3 بر صفر از سد پاناتينايکوس گذشت.
کد:
http://www.football3.ir/news.do?itemid=31455
ژوزه مورینیو: بارسلونا باید قرارداد گواردیولا را تا 50 سال تمدید کند
دو غول فوتبال اسپانیا روز دوشنبه در نوکمپ مقابل هم قرار خواهند گرفت و در آستانه این دیدار، سرمربی پرتغالی رئال همتای کاتالانی اش را تحسین کرد و از ساندرو راسل، رئیس باشگاه بارسلونا خواست که قرارداد او را برای مدتی طولانی تمدید کند.
سایت گل - ژوزه مورینیو، سرمربی رئال مادرید، در آستانه دیدار تیمش مقابل بارسلونا، پپ گواردیولا، سرمربی حریف، را مورد ستایش قرار داد.
دو غول فوتبال اسپانیا روز دوشنبه در نوکمپ مقابل هم قرار خواهند گرفت و در آستانه این دیدار، سرمربی پرتغالی رئال همتای کاتالانی اش را تحسین کرد و از ساندرو راسل، رئیس باشگاه بارسلونا خواست که قرارداد او را برای مدتی طولانی تمدید کند.
مورینیو در مصاحبه با سایت فیفا گفت: "اگر من به جای ساندرو راسل بودم، قرارداد گواردیولا را برای 50 سال آینده تمدید می کردم. چون او یک بارسایی اصیل است. او از زمانی که به دنیا آمده در باشگاه بارسلونا بوده است.
او از همه اتفاقات باشگاه آگاه است و می داند که هواداران بارسلونا چه سبکی از فوتبال را دوست دارند. او تا زمانی که خودش بخواهد، ایده آل ترین گزینه برای هدایت بارسلوناست.
ما در بارسلونا با هم کار کردیم و من از آن زمان تنها خاطراتی خوب دارم. اکنون ما مربیان دو تیم رقیب هستیم اما احساس می کنم یک احترام متقابل بین ما حاکم است.
به نظر من این بسیار خوب است و اگر به همین ترتیب باقی بماند، بسیار عالی خواهد بود. من قبلا گفته بودم که او به یک مربی عالی تبدیل خواهد شد."
کد:
http://www.goal.com/iran/news/1835/...-بارسلونا-باید-قرارداد-گواردیولا-را-تا-50-سال
دوباره این مترجمه توکار ما فضولی کرد!!