• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
اصلا شبيه بازي نبود ، فقط يه تمرين ساده!،توي اين چند ساله سويا رو اينقدر داغون نديده بودم
5 تا كم بود بايد حداقل 8-9 تا ميزديم

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
اصلا شبيه بازي نبود ، فقط يه تمرين ساده!،توي اين چند ساله سويا رو اينقدر داغون نديده بودم
5 تا كم بود بايد حداقل 8-9 تا ميزديم
دقت نکردم، دو تا پاس گل ویا را مسی داد؟

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
سلام . تبریک . راستش فکر نمی کردم بارسا اینقدر خوب بازی کنه .. واقعآ لذت بردم از بازی .

MNDE

Registered User
لایک‌ها
325
سلام
خیلی زیبا بازی کردن تبریک میگم مسی هم که حرف نداشت
بد چند وقت یه بازی عالی دیدم

frxa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تمرینه خوبی بود
pig killer is ready

Am8!N

Registered User
لایک‌ها
5
سلام دوستان. به به عجب تاپیک هایی:rolleyes:

اویل بارساااااااااااااااااااااااا

Am8!N

Registered User
لایک‌ها
5
سلام. خوش اومدی...
خوشم اومد از سلیقه ات ... فقط بارسا و میلان! :happy:

دمت گرمممممممممممم;);););)

مسي: مورينيو مي خواهد مارا تحريک کند ولي نبايد وارد اين بازي شد

ليونل مسي در پايان ديدار شنبه شب تيمش مقابل سويا که با برتري 0-5 بارسا به پايان رسيد، فرصت را براي پاسخ دادن به صحبتهاي مورينيو که به طور غير مستقيم خطاب به ويا مطرح شده بود، غنيمت شمرد.

مورینیو اخیرا در صحبتهایی در پاسخ به انتقاداتی که درمورد ناکامی بنزما در گلزنی به گوش می رسید، گفت:« بازیکنان دیگری هم هستند که مدتهاست گلزنی نکرده اند ولی کسی در مورد آنها صحبتی نمی کند.» مورینیو در این صحبتها، غیر مستقیم تیر انتقادات را به سمت ویا برگردانده بود ولی لیونل مسی در پایان دیدار شنبه شب که با گلزنی ویا نیز همراه بود، گفت:«نباید به آنچه مورینیو می گوید اهمیت داد. او سعی می کند که ما را تحریک کند و به ما نوک بزند ولی نباید وارد این بازی شد و بگذاریم که او هر چه می خواهد بگوید. ما باید کار خودمان را انجام بدهیم و آرام باشیم.»
مسی در ادامه به این نکته اشاره کرد که باید از جنجالها دوری کرد و گفت:« ما مثل سالهای گذشته کارمان را انجام می دهیم. متحدتر از همیشه هستیم و این خیلی خوب است. می دانیم که چه کارهایی می توانیم انجام دهیم و باید کارخودمان را بکنیم.»

پيشنهاد 40 ميليون يورويي بارسا براي خريد لوكا مودريچ

پس از اينکه گوارديولا از خريد سسک فابرگاس نااميد شد، اکنون لوکا مودريچ را در صدر فهرست خريدهايش قرار داده است.

کاتالان ها معتقدند که اين بازيکن مي تواند نقشي مشابه با فابرگاس در اين تيم ايفا کند و به همين دليل قصد دارند با پيشنهادي 40 ميليون يورويي او را به نوکمپ ببرند.
تاتنهامي ها براي خريد اين بازيکن از دينامو زاگرب در سال 2008، 20 ميليون يورو هزينه کردند و او با رساندن اسپرزها به ليگ قهرمانان اروپا ثابت کرد که ارزش اين پول را داشته است.
از سوي ديگر گفته مي شود فرگوسن نيز علاقه زيادي به بازي مودريچ دارد و باشگاه کاتالاني براي به خدمت گرفتن اين بازيکن بايد با منچستريونايتد رقابت کند

frxa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب 2 تا زده به ختافه به راحتی
ویا هم یکی مسی هم یکی*****

Last edited by a moderator:

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
3-1 بازی رو بردیم و هر سه مهاجممون گل زدن ... چشم نزنن این ویا رو خوب رو دور گل زدنه :D

نکته منفی بازی : اخراج پیکه و غایب بودنش هفته ی بعد جلوی ویا رئال .

.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بازی خیلی قشنگی بود. هر کی ندیده از دستش رفته

امیدوار بودم که دربی مادرید مساوی بشه اما رئال مثل اینکه امشبم میبره. اتلتیکو زورش نرسیده بهش

فعلا همچنان دومیم

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
بازی خیلی قشنگی بود. هر کی ندیده از دستش رفته

امیدوار بودم که دربی مادرید مساوی بشه اما رئال مثل اینکه امشبم میبره. اتلتیکو زورش نرسیده بهش

فعلا همچنان دومیم
اي بابا ، يعني من ضرر كردم نديدم :دي
اتلتيكو و امثالهم جلوي رئال انگار دست و پاشونو بستن،ولي همينا(مخصوصا اسپانيول،سويا،ويارئال و همين اتلتيكو) جلوي بارسا ناموسي بازي مي كنن. اينم از شانس قشنگ ماست
ظاهرا به اميد ديگران نشستن فايده نداره ، بايد توي كلاسيكو دست بكار بشيم و حقمونو پس بگيريم :دي

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
فردا يه بازيه سخت مقابل ويارئال داريم(توي نيوكمپ)؛به اميد پيروزي
ظاهرا افلاي رو قراره از ايندهوون بخريم،من كه بازي هاش رو نديدم ولي اميدوارم در حد رقابت با اينيستا و بوسكتس باشه
پ.ن: بازي يحيا توره رو توي داربي منچستر ديدم ، حسرت خوردم كه چرا نتونستيم حفظش كنيم، حيف!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بازی بارسا ویا رئال عجب داور مذخرفی داره !!!!!!!! همش اشتباه

گل مسلم بارسا رو الکی افساید گرفتند همون توپ اومد رفت تو گل بارسا !!!!!!

خطاهای روی بازیکنان بارسا رو نیمگیره !!

صدای تماشاگرا هم در اومده

بالا