• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
خوب نیمه اول 1-0 باختیم ! والنسیا واقعآ حساب شده بازی می کنه . ولی خوب اگه نیمه اول 10 دقیقه دیگه طول می کشید سوراخ بودن ! چون تیم داشت راه میفتاد که داور سوت رو زد ! ایشالا نیمه دوم جبران می کنیم

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
البته بازی رو 2 1 بردیم

ولی چند تا گل هم نزدیم. دروازه بان والنسیا هم عالی بود.

ولی تیم یه مقدار از دوران اوجش فاصله داره که امیدوارم بهتر بشه

اخر بازی هم دعوا شد

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
بردیم ! عجب بازی ای رو هم بردیم !

نیمه دوم بارسا فوق العاده بود ! دقیقآ تو نیمه دوم شده بود بارسای همیشگی . موقعیت های خیلی زیادی هم بود که گل نشد ! اون گل ِ آفسایدی که مسی با سینه زد هم خیلی باهال بود !

تبریک به همه

DVD_16X

Registered User
لایک‌ها
35
تبریک
عجب بازی انجام داد اینیستا در حد پرفشنال بود
ویا و مسی خوب نبودن امروز

پرنیان

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
13,020
سلام.من تازه متوجه تاپیک شما شدم .مطالب رو خوندم.فکر میکنم ذکز این نکته ضروریه که اگرچه مسی و ویا دیشب خوب بازی نکردن اما بقیه هم در سطح پایینی بودن.

Last edited:

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
تبریک به همه هوادارن بارسا...بازی بدی نبود ... ولی چندتا از ستاره های بارسا در حد خود ظاهر نشدن ولی در کل 3 امتیاز خوبی گرفتیم...

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
به نظر من بازيه خوبي انجام نداديم (مخصوصا نيمه ي اول)
اين برد رو مديون ژنرال هستيم ،
سولاخا رفتن صدر، از فرداست كه اقاي غاز :دي شروع مي كنه به كوري خوندن،ولي خيالي نيست هنوز به حريف سختي نخوردن
پ .ن : دو تا ال كلاسيكو وجود داره ، يعني ما 6 امتياز همينطوري از رئال جلوتريم

Last edited:

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
البته به نظر همه ی دوستان که میگن خوب نبودیم احترام میذارم ولی خوب به نظر من نیمه دوم خیلی خوب بودیم ! و باید این رو هم در نظر بگیریم که والنسیا خیلی حساب شده بازی می کرد و توی 2 صحنه دروازه بانشون 2 گل صد در صد رو گرفت ...

Panter

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چرا تو كلوپ هواداران بارسلون در مورد استقلال و پرسپوليس صحبت مي كنين.::wacko:

Panter

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شك نكن قهرمانه. بارسارو عشقه.:blush::D:rolleyes::):happy::cool::eek::hmm::blink::p:eek::(:lol::wacko:;):f34r:

Panter

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:blush::hmm::blink::f34r:;):p:eek::D:rolleyes::):happy::cool::eek::(:lol::wacko:به نظر من بازي با والنسيا رو گوارديولا خودش به بازيكنا گفته بود اين جوري بازي كنن.

127.0.0.1

Registered User
لایک‌ها
8
6 تایی حیا کن صدر جدول را که با کمک داور و پادشاه گرفتی رها کن(منظورم اون تیم نیست ها خیلی تیم ها 6 تایی هستند و صدر جدولند نیاند بریزند سرمون این یه مطلب کلی بود )

127.0.0.1

Registered User
لایک‌ها
8
سایت گل- ماسیمو موراتی، رئیس باشگاه اینتر در صحبتهایی بار دیگر از تمایلش برای انتقال لیونل مسی، ستاره آرژانتینی باشگاه بارسلونا به رختکن اینتر گفته.

او در این رابطه به اسکای سپورت ایتالیا گفت:« مسی؟ این خبرنگاران هستند که همچنان در مورد او صحبت می کنند. مسی نقطه اوجی برای هر باشگاهی است ولی فکر می کنم که پرونده به خدمت گرفتن او کار خیلی سختی است. ولی در آینده....چه کسی می داند که چه خواهد شد؟»

موراتی در بخش دیگری از صحبتهایش پس از مسی ، به دیدار یکشنبه شب تیمش مقابل کالیاری پرداخت و به برد 0-1 نرآتزوری در این دیدار اشاره کرد:« من تیممان مقابل کالیاری را دوست داشتم. تیم ما با شاخصیت بازی کردو این دقیقا همان سبک بازی ای بود که به آن احتیاج داشتیم.فکر نمی کنم که تیم ما به ساموئل اتوئو وابسته است. پیش از این و زمانی که ما زلاتان را در اختیار داشتیم نیز چنین حرفهایی را می زدند ولی پس از رفتن زلاتان ما موفقیتهای زیادی را به دست آوردیم.»

127.0.0.1

Registered User
لایک‌ها
8
سایت گل- ماسیمو موراتی، رئیس باشگاه اینتر در صحبتهایی بار دیگر از تمایلش برای انتقال لیونل مسی، ستاره آرژانتینی باشگاه بارسلونا به رختکن اینتر گفته.

او در این رابطه به اسکای سپورت ایتالیا گفت:« مسی؟ این خبرنگاران هستند که همچنان در مورد او صحبت می کنند. مسی نقطه اوجی برای هر باشگاهی است ولی فکر می کنم که پرونده به خدمت گرفتن او کار خیلی سختی است. ولی در آینده....چه کسی می داند که چه خواهد شد؟»

موراتی در بخش دیگری از صحبتهایش پس از مسی ، به دیدار یکشنبه شب تیمش مقابل کالیاری پرداخت و به برد 0-1 نرآتزوری در این دیدار اشاره کرد:« من تیممان مقابل کالیاری را دوست داشتم. تیم ما با شاخصیت بازی کردو این دقیقا همان سبک بازی ای بود که به آن احتیاج داشتیم.فکر نمی کنم که تیم ما به ساموئل اتوئو وابسته است. پیش از این و زمانی که ما زلاتان را در اختیار داشتیم نیز چنین حرفهایی را می زدند ولی پس از رفتن زلاتان ما موفقیتهای زیادی را به دست آوردیم.»

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219

ار ه ميتونه مسي رو بخره . فقط بايد كل بازيكنانشو بفروشه تا بتونه مسي رو بخره :دي

127.0.0.1

Registered User
لایک‌ها
8
کل بازیکنا + خانواده موراتی باید فروخته بشند تا 250 ملیون بتونه بپردازه تازه باز هم اونجوری مسی از بارسا نمیره مسی با این بچه سوسولهای زرافه تازه به خوک تبدیل شده فرق میکنه
پس viva messi

saeedkkk

Registered User
لایک‌ها
0
به نظر من ویا نمیومد به بارسا به نفع بارسا بود!!

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
ويا ثابت كرده يه گلزن مادرزاده،ولي هنوز با تيم هماهنگ نشده (البته خيلي عجيبه با اينكه با اكثر همين بازيكنا قهرمان جام جهاني شد)
الانم يه مقدار افت كرده ولي مطمئنم توي بازي هاي اينده خودشو نشون ميده

127.0.0.1

Registered User
لایک‌ها
8
موافقم این همه پول برای یه بازیکن 28 ساله(بزودی وارد 29 میشه )
ولی حیف از اتوو عجب سرعتی داشت با سرعتش کلا به بازی سرعت میداد

بالا