• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
خوب دو تا به كپنهاگن زديم . اگه عشقي بازي نمي كردن چند تا ديگه ميزديم
نبود يه دفاع چپ خوش تكنيك كاملا احساس ميشه. الان مدت هاست بازيه مكسول رو زير نظر گرفتم،كارش فقط اينه كه وقتي توپ بش رسيد پاس رو به عقب بده. اخه بابا دو تا دريبل 4 تا سانتر درست و حسابي هم بكني بد نيستا.ابيدال هم كه دست كمي ازين نداره
ويا هم مثل چند بازيه گذشته توي متن بازي نيست و يجوري شده

Panter

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
كيف كردين از گل اول مسي به كپنهاگن.

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
تبریک بابت برد کپنهاگن !
امسال لیگ قهرمانان فوق العاده سخته ... ایشالا قهرمان بشیم !

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
برد خوبی بود ... کوپنهاگن تیم سر سختی بود ... ایشالا میریم برای قهرمانی

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
دو تا زديم
بازم تي وي نشون نداد
مسي دو گل ديگه برامون زد. خدا حفظش كنه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بازی رو دیدم از ان تی وی اسپور

ژاوی نبود. ویا خیلی تلاش کرد گل بزنه اما موفق نشد. مسی هم 2 تا گل قشنگ زد.

--------------
بازی رئال رو هم دیدم. فعلا که دارن گلبارون میکنن. رو دورن 6 تا زدن

حالا باید منتظر رویارویی غول ها باشیم.

SilentStar

Registered User
لایک‌ها
230
جاي فيفا بودم گوارديولا را انتخاب مي‌كردم

سرمربي رئال مادريد اسپانيا همتاي کاتالونيايي خود را بهترين مربي جهان توصيف کرد.

خوزه مورينيو پس از انتشار فهرست مربيان برتر سال و با توجه به آن که در اين فهرست نام‌هايي چون فرگوسن، لو، فان‌خال، مارويک، تابارس، ونگر و دل بوسکه ديده مي‌شود گفت: من جاي فيفا بودم گوارديولا را انتخاب مي‌کردم، او بهترين مربي حال حاضر در جهان فوتبال حرفه‌اي است و بهتر از او وجود ندارد.
وي ادامه داد: بارسلونا بازيکنان بزرگي دارد اما مطمئن نيستم که اگر همين بازيکنان را در اختيار داشتم مي‌توانستم در يک فصل به 6 افتخار دست پيدا کنم. او کار بسيار بزرگي انجام داد و باشگاه بارسلونا براي هميشه بايد مديون اين مربي باشد. فيفا انتخاب ديگري جز گوارديولا ندارد.
مراسم انتخاب بهترين‌هاي سال فيفا 21 دي ماه برگزار مي‌شود. پيش از اين گوارديولا در اظهار نظري مورينيو را برترين مربي جهان خوانده بود.

football3.ir

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219

خوزه مورينيو پس از انتشار فهرست مربيان برتر سال و با توجه به آن که در اين فهرست نام‌هايي چون فرگوسن، لو، فان‌خال، مارويک، تابارس، ونگر و دل بوسکه ديده مي‌شود گفت: من جاي فيفا بودم گوارديولا را انتخاب مي‌کردم، او بهترين مربي حال حاضر در جهان فوتبال حرفه‌اي است و بهتر از او وجود ندارد.
وي ادامه داد: بارسلونا بازيکنان بزرگي دارد اما مطمئن نيستم که اگر همين بازيکنان را در اختيار داشتم مي‌توانستم در يک فصل به 6 افتخار دست پيدا کنم. او کار بسيار بزرگي انجام داد و باشگاه بارسلونا براي هميشه بايد مديون اين مربي باشد. فيفا انتخاب ديگري جز گوارديولا ندارد.
مراسم انتخاب بهترين‌هاي سال فيفا 21 دي ماه برگزار مي‌شود. پيش از اين گوارديولا در اظهار نظري مورينيو را برترين مربي جهان خوانده بود.

football3.ir
جديدا گوارديولا و مورينيو خيلي برا هم نوشابه باز ميكنن :دي
ولي مطمئنا بهترين مربيه جهان يكي از همين دوتاست!

Anne Shirley_75

Registered User
لایک‌ها
110
تبریک بابت برد دیشب....:rolleyes:

football3.ir

:blink::blink::blink:
اینا چرا انقدر هندونه میدن به هم!!!:wacko:

SilentStar

Registered User
لایک‌ها
230
جديدا گوارديولا و مورينيو خيلي برا هم نوشابه باز ميكنن :دي
ولي مطمئنا بهترين مربيه جهان يكي از همين دوتاست!

آرههه!
تایید میشه ... رئال هیچ چیشم خوب نباش مربیش خوبه! :دی

تبریک بابت برد دیشب....:rolleyes:

:blink::blink::blink:
اینا چرا انقدر هندونه میدن به هم!!!:wacko:

نمیدونم. ولی کلا این کارا بین تیمهایی که خیلی شدید با هم رغیب هستن جالبه! بعدش یه چیز دیگه هم هست; انگار اسپانیاییها در مجموع یه کم متحدتر از قبل شدن, که اگه نمیشدن نمیتونستن قهرمان اروپا و جهان بشن... (حداقل دیگه چشم دیدن هم رو دارن!)

پ.ن: منم برد دیشبو تبریک میگم :happy:

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40

football3.ir
باریکلا ژوزه :دی
به یک باره ازش خوشم اومد :دی

//

راستی بچه ها تبریک بابت برد دیشب .. اصلآ حواسم نبود بازی رو میخواد کانال 3 عمو ظرقامی پخش کنه :دی

mooZmar

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
156
سلام

این رو الان تو فوتبال3 دات آی آر دیدم
کسی فیلمی از این صحنه داره؟؟

به گزارش سايت يوفا، اين دروازه بان در ديدار مقابل کوپنهاگن در گروه چهارم ليگ قهرمانان باشگاه هاي اروپا در اتفاقي عجيب هنگامي که ''سزار سانتين'' مهاجم تيم مقابل به سمت دروازه مي‌رفت سوت زد و باعث شد او فکر کند در موقعيت آفسايد قرار گرفته و توپ را رها کند.
اين بازي ادامه يافت و پينتو توانست موقعيت عالي سانتين را از او بگيرد.

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز
من هم تو گل خوندم
ولی مثل اینکه این دروازه بانه کارش همین بوده و میخواسته مثلا به مدافعان هشدار بده که حواستون باشه مهاجم اومده و.....
نوشته بود که یه فیلمی داریم ارایه میدیم که این دروازه بان بارها این کا رو کرده و ...
خبر کاملش تو گل هست

mooZmar

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
156
اینجا یه کلیپ پیدا کردم، ولی صدا نداره
[nomedia="http://www.youtube.com/watch?v=7CA41zz2WGc"]YouTube - Barcelona Keeper Pinto Charged For Alleged Fake Whistle VS Copenhagen HD[/nomedia]

ولی حرکت دروازه بان نشون میده که خودش که کلی با حرکتش حال کرده :دی

منم کلی حال کردم با حرکتش :دی

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
امشب : بارسلونا --سویا

1217496877548.gif
...........................
121749687742.gif

یه ترکیب بی نقص :

Víctor Valdés
Dani Alves
C. Puyol
G. Piqué
E. Abidal
S. Busquets
Xavi
A. Iniesta
L. Messi
Pedro
D. Villa

ضرغام خان قول داده با یه نیمه تاخیر از ساعت 23:30 بازی رو نشون بده ;)

==============================

6 تا از بازیکنا تو لیست 23 نفره ی بهترین بازیکن جهان هستن که خودم به شخصه بینهایت منتظر برنده شدن اینیستا هستم :

aspirantsBOTADEORO2010.jpg

=============================

اینم یه خبر از فوتبال تری دات آی آر : گوارديولا: رئال مادريد يك درصد هم دغدغه من نيست

سرمربي بارسلونا گفت: مطمئن باشيد رئال مادريد حتي به ميزان يک درصد هم دغدغه من نيست.

جوزپه گوارديولا تصريح کرد: اگر دوست داريد من هم با هيجان از ال کلاسيکو دربي حرف بزنم مشکلي نيست شما خودتان بگوييد که چه تيتري لازم داريد من همان جملات را مي‌گويم.
گوارديولا که از انتشار مصاحبه‌اي تحريف شده در يکي از روزنامه‌هاي کاتالونيا به شدت عصباني بود اظهار داشت: با بزرگ کردن بازي با رئال مادريد بيهوده حريف کوچک ما را بزرگ مي‌کنيد. من احترام زيادي براي مربي رئال مادريد قايل هستم و هميشه گفته‌ام دوست دارم مثل او در جهان فوتبال باشم اما اين دليل نمي‌شود براي بازي با تيم او استرس داشته باشم، رئال مادريد تيمي نيست که به خاطرش مضطرب باشيم.
گوارديولا در پايان عنوان کرد: شرايط تيمي بسيار خوب است و براي صدرنشيني کاملا آماده‌ايم.

من که تا بحال همچین مصاحبه هایی از گواردیولا نشنیدم (هرچند که هر چی گفته حقیقته !;) ) بهر حال منبعش فوتبال تری دات آی آر هست :eek:

.

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
اینجا یه کلیپ پیدا کردم، ولی صدا نداره
YouTube - Barcelona Keeper Pinto Charged For Alleged Fake Whistle VS Copenhagen HD

ولی حرکت دروازه بان نشون میده که خودش که کلی با حرکتش حال کرده :دی

منم کلی حال کردم با حرکتش :دی
ممنون! ولی اگر یکی از دوستان یکجا آپلود کنه که همه ببینن بهتره:)

6 تا از بازیکنا تو لیست 23 نفره ی بهترین بازیکن جهان هستن که خودم به شخصه بینهایت منتظر برنده شدن اینیستا هستم
مسی بشه حالش بیشتره! :heart:

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
پس این دزدهای سه نقطه چرا همچین کردن؟ مگه قرار نبود بارسا - سویا با تاخیر پخش بشه؟ حیف این بازی نیست از دقیقه 40 پخش بشه اونم به خاطر بازی کسل کننده اون دو تا ایتالیایی؟ :hmm:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
عجب بازی ای میکنه بارسا

مسی از وسط زمین توپ رو گفت رفت گل چهارم رو زد.

فوق العاده بازی میکنن امشب

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
خوشم میاد این سویا گربه سیاه رئاله و جلوی بارسا همیشه سوسکه.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
تبریک میگم دقیقه 90 باز ویا گل زد.

2 گل از مسی
2 گل از ویا
یک گل از دنی الوز

بارسلونا 5 - 0 سویا

ویوا بارسا

بالا