• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
چابی بازی بارسلونا با مایورکا را از دست می‌دهد

سایت گل – بارسلونا تایید کرده که چابی، **** خط میانی این تیم در دیدار مقابل مایورکا در نوکمپ که روز یکشنبه برگزار می‌شود غایب است.

این بازیکن بازی‌ساز به دلیل مشکل تاندون از تیم ملی اسپانیا برای دیدار مقابل اسکاتلند و لیتوانی هم خط خورده بود، اما بارسلونا در ابتدا حضور او مقابل مایورکا را رد نکرده بود.

اگر این بازیکن 30 ساله دیروز به صورت همیشگی با هم‌تیمی‌هایش تمرین می‌کرد، پپ گواردیولا از او استفاده می‌کرد و سپس در فاصله دیدارهای ملی به او استراحت می‌داد.

در هر حال او در تمرین حضور نیافت و انتظار می‌رود حداقل تا دیدار 17 اکتبر مقابل والنسیا غایب باشد. او در تمام این فصل از این مشکل رنج برده است.

آدریانو، دیگر مصدوم بارسلونا جدا از سایرین تمرین کرد. او دچار مشکل مصدومیت عضله است.

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
مسي كفش طلا را تحويل گرفت

به نقل از خبرگزاري فرانسه، ليونل مسي با 34 گل زده در فصل گذشته لاليگا اسپانيا به عنوان بهترين گلزن اروپا شناخته شد و كفش طلاي فصل گذشته را با تاخيري دو ماهه از مقامات يوفا تحويل گرفت.
مرد 23 ساله آبي و اناري پوشان در اظهارات كوتاه خود روي صحنه گفت: اميدوارم همه عمرم در خدمت بارسلونا باشم و وقتي كه ديگر قادر به بازي نيستم از درب خروجي نيوكمپ به سمت منزل مسكوني خود بروم.

ديديه دروگبا از چلسي و آنتونيو دي ناتاله هر دو با 29 گل زده رتبه‌هاي بعدي را به خود اختصاص داده بودند كه به احترام يوفا و ليونل مسي با وجود فشردگي بازي‌ها در اين مراسم حضور داشتند.
مسي دومين بازيكن در تاريخ بارسلونا است كه كفش طلاي اروپا را به موزه نيوكمپ مي‌آورد. پيش از او رونالدوي برزيلي در سال 1996 به چنين افتخاري دست پيدا كرده بود.
از طرفي مسي به جمع بزرگاني چون فان باستن، رونالدو برزيلي و پرتغالي ملحق شد چرا كه اين سه هر سه افتخار كفش طلا، توپ طلا و بهترين بازيكن اروپا را از آن خود كرده‌اند.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
راستي بچه ها امشب بازي بارسا مايوركا رو پخش ميكنن؟

تو اين تيم بارسلونا يه ستاره جديد متولد شده.يه هافبك بي نظير كه به نظر من تركيبي از اينيستا و ژاوي هست
با دقت به بازي تياگو دقت كنيد.من بازي ميلان بارسا و بارسا بيلبائو رو ديدم.بازيش حرف نداره.

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
البته اگه مثل سسک و دوس سانتوس(بزرگتره که به تاتنهام رفت) و گای اسولین بر اثر بی توجهی مسئولین باشگاه و مربیان از دستمون نره
متاسفانه سرنوشت بالاییها را من اخر این فصل برای بویان میبینم !

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
دوست خوبم با حرفات كاملا موافقم
اما 12 سالي ميشه كه تماما تيم بارسا رو پيگيري ميكنم
يادمه ژاوي در سالهاي اول يه بازيكن خنثي بود
پويول يه بازيكن كناري و خشن
اينيستا جاي ژولي به زمين ميومد و نمايشش نسبتا ضعيف بود.
علاوه بر اينها تجربه فروش سسك و نتونستن در خريدش درس بزرگي به بارسا داده.چند هفته پيش بود كه آرسن ونگر براي خريد هافبك تيم ب بارسا پيشنهاد داده بود كه بارسا ارزشش رو 30 ميليون پاوند اعلام كرد.يعني به اين آسوني اشتباه فروش سسك رو مرتكب نميشن.
دوس سانتوس فاقد اون ابتكار لازم بود.گاي رو نميدون.اما كركيچ
به نظرم يه چار چوب شناس خبرست.مخصوصا توي تك به تك.و البته شوت.بازي هاشون كه ميبينيم قدرت بدنيش خيلي بهتر شده.
من كه به اين تيم اميدوارم
اما نميدونم چرا اين والدز رو رد نميكنن.اصلا در حد بقيه بازيكنا نيست.
و نقص دفاع چپ.
اگه بتونن دخيا رو از اتلتيكو بخرن بهترين دروازه بان 10 سال آينده اروپا رو صاحب شدن.

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
دوست خوبم با حرفات كاملا موافقم
اما 12 سالي ميشه كه تماما تيم بارسا رو پيگيري ميكنم
يادمه ژاوي در سالهاي اول يه بازيكن خنثي بود
پويول يه بازيكن كناري و خشن
اينيستا جاي ژولي به زمين ميومد و نمايشش نسبتا ضعيف بود.
علاوه بر اينها تجربه فروش سسك و نتونستن در خريدش درس بزرگي به بارسا داده.چند هفته پيش بود كه آرسن ونگر براي خريد هافبك تيم ب بارسا پيشنهاد داده بود كه بارسا ارزشش رو 30 ميليون پاوند اعلام كرد.يعني به اين آسوني اشتباه فروش سسك رو مرتكب نميشن.
دوس سانتوس فاقد اون ابتكار لازم بود.گاي رو نميدون.اما كركيچ
به نظرم يه چار چوب شناس خبرست.مخصوصا توي تك به تك.و البته شوت.بازي هاشون كه ميبينيم قدرت بدنيش خيلي بهتر شده.
من كه به اين تيم اميدوارم
اما نميدونم چرا اين والدز رو رد نميكنن.اصلا در حد بقيه بازيكنا نيست.
و نقص دفاع چپ.
اگه بتونن دخيا رو از اتلتيكو بخرن بهترين دروازه بان 10 سال آينده اروپا رو صاحب شدن.
البته مسی جای ژولی میومد فکر کنم!
اتفاقا دوس سانتوس خوب بود حداقل در بازیهایی که از اواسط بازی به میدون میومد میتونست با سرعتش به بازی سرعت بده و الان ما به همچین بازیکنی نیاز داریم تا در بازیهای بسته و دفاعی بتونه با سرعتش خط دفاع حریفو قافل گیر کنه
گای هم بازیکن خوبی بود فوقالعاده تکنیکی بود که در اوایل همین فصل از دستش دادیم(البته تاتنهام ومن سیتی هم میخواستنش که از خریدش صرف نظر کردم و یه مشکل بدنی احتمالا داره شایعه شده بود ایدز داره de: )
http://en.wikipedia.org/wiki/Gai_Assulin
بویان هم گواردیولا بهش اعتقادی نداره و خیلی کم ازش استفاده میکنه میترسم اینم از دست بدیم
در مورد دفاع چپ باهات موافقم اگه بجای مکسول دفاع چپ رم و یا فیلیپه را خریده بودیم (هر دو بازیکن هم دوست داشتن به بارسا بیاند) خیلی خوب میشد
والدز هم بحث در موردش بیفایدست متاسفانه اگه این والدز تیمو به دسته دو هم ببره عوضش نمیکنند!!

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
البته مسی جای ژولی میومد فکر کنم!
اتفاقا دوس سانتوس خوب بود حداقل در بازیهایی که از اواسط بازی به میدون میومد میتونست با سرعتش به بازی سرعت بده و الان ما به همچین بازیکنی نیاز داریم تا در بازیهای بسته و دفاعی بتونه با سرعتش خط دفاع حریفو قافل گیر کنه
گای هم بازیکن خوبی بود فوقالعاده تکنیکی بود که در اوایل همین فصل از دستش دادیم(البته تاتنهام ومن سیتی هم میخواستنش که از خریدش صرف نظر کردم و یه مشکل بدنی احتمالا داره شایعه شده بود ایدز داره de: )
http://en.wikipedia.org/wiki/Gai_Assulin
بویان هم گواردیولا بهش اعتقادی نداره و خیلی کم ازش استفاده میکنه میترسم اینم از دست بدیم
در مورد دفاع چپ باهات موافقم اگه بجای مکسول دفاع چپ رم و یا فیلیپه را خریده بودیم (هر دو بازیکن هم دوست داشتن به بارسا بیاند) خیلی خوب میشد
والدز هم بحث در موردش بیفایدست متاسفانه اگه این والدز تیمو به دسته دو هم ببره عوضش نمیکنند!!

فكر كنم شايعه بي اثر نبوده...
قبل از ظهور كامل مسي از اينيستا به به عنوان مهاجم كناري استفاده ميكردن.كه هميشه ميگفتم اين بازيكن چي داره كه اينطور بهش بها ميدن.يادمه تو بازي الكلاسيكو همين چند فصل پيش تو نيوكمپ هم يه توپ وسط زمين لو داد كه رونالدو گلش كرد.اون بازي 1-1 شد
در هر صورت رشدش فوق العاده بوده.
دفاع چپ برزيل در جام جهاني و دفاع چپ پرتغال هم گزينه هاي خوبي هستن.البته سيستم بازيه تيم بر اين اساس هستش كه دفاع چپ تمايل كمتري به نفوذ داشته باشه و بيشتر به اصول دفاعي بپردازه و در مواقع لزوم در دفاع قابل استفاده باشه.و جاش رو با دفاع مياني عوض كنه.
البته از دخيا هم بگذريم مانوئل نوئر هم استعداد خيلي خوبيه.مثل همه دروازه بان هاي بزرگ آلمان كوتاه،مختصر،با كمترين اشتباه ،ساده و بر اساس اصول دروازه باني عمل ميكنه.ولي واقعا بايد يه تغييري در تاكتيكشون بدن.نياز هستش.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
نیمه اول بازی بارسا مایورکا 1 1 شد

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
متاسفانه 1 1 تموم شد

بازی رو در زمین خودمون مساوی کردیم

بازی دست ما بود اما هم بدشانس بودیم هم اینکه تو قسمت پایانی که گل زدنه بازیکنها سر درگم بودند

نبود ژاوی و ویا حس شد

mmm52

Registered User
لایک‌ها
1
تسلیت به همه برای بازی مایورکا!!!
بدبخت شدیم رفت!!!

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
نتيجه ي خوبي مقابل مايوركا نگرفتيم
پدرو هم كه مصدوم شده،ژاوي هم كه مصدومه،نيمكتمون هم كه خاليه(پر از بازيكناي بارسا ب)،خدا به خير كنه
توي فصل نقل و انتقالات خيلي ضعيف عمل كرديم،زلاتان رو مفت داديم رفت،توره كه يكي از بهترين هافبك دفاعي هاي جهانه (شايد بهترين)فروختيم،
بازيه بعدي هم كه با والنسياي صدر نشينه توي نيوكمپ كه محكوم به برد هستيم
به اميد قهرماني بارسا

Last edited:

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
باز خوبه مسی را داشتیم:(

frxa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی وضعیت بده شده

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
بهترین های فصل قبل لالیگا معرفی شدند؛ همه جوایز برای ستاره های بارسا​

2010-10-04_ENTRENO_49.JPG
لیونل مسی، ستاره بارسلونا از سوی روزنامه مارکا جایزه پی‌چی‌چی را دریافت کرد. او فصل پیش با زدن 34 گل بهترین گل‌زن لالیگا شده بود و به همین دلیل این عنوان را از آن خود ساخت.

ملی‌پوش آرژانتینی همچنین برای دومین سال پیاپی جایزه پرمی دی‌استفانو را به عنوان بهترین بازیکن سال لالیگا دریافت کرد.

این بازیکن 24 ساله فاش کرد که بهترین گلی که در فصل 10-2009 زد گل دومش مقابل ساراگوسا بود. آن بازی در 21 مارس برگزار شد و با نتیجه چهار بر دو به سود بارسا شد.

مسی گفت: «درست است که امسال کار دشواری در پیش است، اما واقعا می‌خواهم یکی از بازیکنان تیم ما در این فصل هم برنده پی‌چی‌چی شود. سخت بتوانم از بین 34 گلی که زدم یکی را انتخاب کنم، اما گل دوم مقابل ساراگوسا بهترین بود.»

مسی در آن بازی هت‌تریک کرد و برای گل دوم از میانه میدان به سمت دروازه حریف تاخت و سه بازیکن ساراگوسا را جا گذاشت.

داوید ویا، خرید تابستانی بارسلونا جایزه زارا را به عنوان بهترین گل‌زن اسپانیایی فصل پیش لالیگا دریافت کرد. او 21 گل برای والنسیا زده بود. ویا هم گفت: «باید تلاش کنیم تا حدی که می‌توانیم بیشتر گل بزنیم و بعد ببینیم آیا لیو، یا خود من، یا بازیکنی دیگر از بارسلونا می‌تواند فصل بعد هم جوایز را کسب کند یا نه.»

ویکتور والدس هم با تنها 24 گلی که در 38 بازی خورد جایزه سامورا را به عنوان بهترین دروازه‌بان لیگ دریافت کرد.

مدیر بارسا خطاب به مسی «ما هیچگاه نمی گذاریم باشگاه را ترک کنی.»​

2010-09-30_BOTA_DE_ORO_MESSI_004.jpg

هنگام سخنرانی کردن در مراسم اهدا کفش طلایی به لئو مسی، مدیر باشگاه، ساندرو راسل خواست خود مبنی بر اینکه این ستاره آرژانتینی که باید «تمام مدت عمرش» را در باشگاه بماند را اعلام کرد.

برنامه اف سی بارسلونا برای لئو مسی توسط ساندرو راسل - طی مراسم اهدا کفش طلایی در کارخانه قدیمی دام - مشخض شد؛ وی به مسی گفت: «ما هیچ گاه به تو اجازه ترک باشگاه را نمی دهیم، تو مادام العمر در کنار ما خواهی بود.»
در صحبت مستقیم با بازیکن، رئیس باشگاه به او گفت: «لئو، به نیابت از طرف کل باشگاه بارسلونا، من از تو تشکر می کنم. تو کارهای لاماسیا را ستایش کرده ای و نمادی با وفا از آن چه ما می خواهیم هستی؛ اولین بازیکنی هستی که در طول مدت حضور در باشگاه، کفش طلایی، توپ طلایی و بهترین بازیکن جهان را با هم تصاحب کرده است. هم چنین برای شخصیتی که داری، از تو ممنونیم؛ تو انسانی طلایی هستی.»

پیکه: تساوی مقابل مایورکا تنها یک لغزش بود​

تیم بارسلونا در هفته ای که رئال مادرید موفق شد با شش گل دپورتیوو لاکرونیا را در هم بکوبد، مقابل مایورکا به تساوی 1-1 رضایت داد تا فاصله اش از صدر جدول به 2ا متیاز برسد.

مایکل لادروپ، سرمربی مایورکا، تایید کرد که تیمش خوش شانس بوده که توانسته در این بازی به یک امتیاز دست پیدا کند.

از سوی دیگر، خرارد پیکه، مدافع بارسلونا، از هم تیمی هیش خواست روی بازی آینده شان مقابل والنسیا تمرکز کنند و تساوی مقابل مایورکا را لغزش توصیف کرد.

او در مصاحبه با سایت فیفا گفت:" ما موقعیت های گلزنی زیادی داشتیم و برای اینکه امتیاز از دست ندهیم، کافی بود که آنها را به گل تبدیل کنیم. ما فکر می کنیم این نتیجه تنها یک لغزش بود."

با این تساوی بارسلونا با 14 امتیاز در رتبه سوم جدول قرار گرفت، رئال 15 امتیازی و دوم است و والنسیا با 16 امتیاز همچنان صدر جدول را در اختیار دارد.

آبیدال: ژاوی مهمترین بازیکن بارساست​

اریک آبیدال، ستاره فرانسوی باشگاه بارسلونا در صحبتهایی زبان به تمجید از چابی، هم تیمی اش در باشگاه کاتالان گشوده و او را مهمترین بازیکن بارسلونا نامیده است.

بازی ساز کلیدی بارسا در دیدار یکشنبه شب تیمش که با تساوی 1-1 مقابل مایورکا به پایان رسید، به دلیل کشیدگی تاندون غایب بود و غیبت چابی در ترکیب بارسا کاملا احساس می شد.

آبیدال معتقد است که این ستاره اسپانیایی در ترکیب بارسا نقشی کلیدی دارد و در این رابطه گفت:« چابی مهمترین بازیکن ماست. امیدواریم که او بتواند در زودترین زمان ممکن به ترکیب تیم بازگشته و به ما در کسب پیروزی کمک کند. ما منتظر او هستیم.»

این ستاره فرانسوی در مورد تلاش تیمش برای حفظ مالکیت توپ و مبدل ساختن فرصتها به گل گفت:« باید جلوی گلهایی که دریافت می کنیم را بگیریم. اگر می خواهیم به پیروزی برسیم، باید جلوی این موضوع را بگیریم. گاهی وقتها به رغم فرصتهای فراوانی که خلق می کنیم، به گل نمی رسیم. می بایست تلاش کنیم و به پیروزی ادامه دهیم. ما عصبانی هستیم ولی باید به تلاشمان ادامه دهیم.»

آبیدال در ادامه صحبتهایش در مورد غیبتش در ترکیب تیم ملی فرانسه برای دیدارهای مرحله مقدماتی یورو2012 گفت:« از اینکه نامم در لیست نیست، ناراحت نیستم. چون مهمترین نکته پیروزی تیم است.»

ژاوی هم که فعلا وضعیتش مشخص نیست و با اجازه دلبوسکه برای بازی با اسکاتلند هم تو ترکیب اسپانیا نیست ، باید دید به بازی شنبه شب جلوی والنسیا میرسه یانه ؟! ... :wacko:

فکر کنم اگه والنسیا رو با اختلاف بیشتر از دو گل ببریم و البته توقف رئال جلوی مالاگا ، صدر نشین بشیم ...

پدرو هم تا سه هفته مصدوم شده ، پارگی عضله پشت ساق پا ... و قطعا جلوی والنسیا نخواهد بود :wacko:

نکته آخر : کاش ما هم فلسفه حضور و بازی کردن کیتا رو میتونستیم بفهمیم !! :(:eek:

نکته ی بعد از نکته آخر (!) : کاش فابرگاس رو داشتیم و ای کاش توره را نمیفروختیم ...

.

mmm52

Registered User
لایک‌ها
1
منبع: سایت رسمی باشگاه
مترجم: آرین حنفی / FCBarcelona.ir

داوید ویا در ارتباط با اینکه بارسا وقت خود را در جلوی دروازه هدر می دهد، نگران نیست و اصرار می کند که آبی اناری ها فرصت هایی را ایجاد می کنند. او در ادامه بازی های لیگ قهرمانان، به ترکیب تیم ملی اسپانیا پیوسته است.

بعد از، از دست دادن 5 امتیاز در بازی های لالیگا در نیوکمپ، تمرکز آن ها به روی کمبود گل های خود در سپتامبر است؛ اما این مهاجم فکر می کند آنها به زودی امتیاز های بیشتری می گیرند. او اظهار داشت: «ما این امتیازات را از دست داده ایم و اکنون باید سخت کار کنیم تا اطمینان دهیم، دیگر این اتفاق نمی افتد.»

پیشروی کردن

این مهاجم ادامه داد: «هیچ تیم دیگری به اندازه ما موقعیت به وجود نمی آورد؛ ما به اندازه ای که می بایستی امتیاز کسب کنیم، نکرده ایم و این برای ما گران تمام شده است؛ اما این یدان معنا نیست که ما فرصتی ایجاد نکردیم، فقط این موضوع در میان است که ما از آن ها بد استفاده کردیم.»

ستایش کرکیچ

بویان کرکیچ هنوز در این فصل گلزنی نکرده است؛ اما داوید ویا فکر می کند این فقط یک مقطع زمانی است. او توضیح داد: «او کارهایش را به خوبی انجام می دهد و تنها مشکلش این است که گل ها را از دست می دهد؛ اما او بسیار خوب بازی می کند و ما به او نیاز داریم. دویدن بدون گل زدن، چیزی است که برای هر مهاجم اتفاق می افتد. بویان خیلی جوان است و خصوصیت های خوبی دارد، من مطمئن هستم شانس او تغییر می کند. او گل های زیادی را در این فصل به ثمر می رساند.»

راهنمای والنسیا

باشگاه سابق ویا، والنسیا در صدر جدول هستند، او گفت: «در حال حاضر آن ها قویترین تیم هستند؛ اما راه زیادی را برای رفتن دارند.»

بازگشت ژاوی

بازگشت ژاوی چیزی است که داوید ویا منتظر آن است. این مهاجم اظهار داشت: «من برای او بهبودی سریعی را آرزو می کنم، هم چنین من امیدوارم او به خاطر بارسا و تیم ملی اسپانیا دیگر مصدوم نشود.»

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
بارسا براي دنيلسون هافبك آرسنال و شينجي كاگاوا بازيكن تيم ملي ژاپن دست بكار شده.

Anne Shirley_75

Registered User
لایک‌ها
110
خب.....نیم ساعت دیگه با والنسیا بازی داریم....
ببینیم چی کار میکنن....
شبکه3 هم که خدارو شکر بازیرو نشون میده...;)(امروز خیلی فعال شدن!)

بالا