• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

Anne Shirley_75

Registered User
لایک‌ها
110
خیـــــــلی دوست داشتم ژاوی ببره ....
ولی خب مسی هم مسیه دیگه!!تبریک به همه ی بارسایی ها!:happy:

mmm52

Registered User
لایک‌ها
1
منم به همه تبریک میگم منم دوست داشتم ژاوی بشه ولی نشد از جهتی هم مسی شد خوبه چون دیگه خیلی از کریس رونالدو میزنه بالاتر!!!!!!!

mzizou10

Registered User
لایک‌ها
0
واقعا حیف شد که ژاوی نشد. حقش بود که حداقل یه بار بهترین بازیکن بشه و چه سالی بهتر از امسال. به نظر من درسته مسی بازیکن فوق العاده ایه ولی بدون ژاوی همون مسی آرژانتینه.
تبریک به طرفداران مسی و بارسلونا.

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
خوب توپ طلایی که به ژاوی میرسه رو به همه ی طرفدارا تبریک می گم

پ.ن:امیدوارم ضایع نشم :دی
ضایع شدیم رفت :دی

تبرییییک ویژه بابت انتخاب مسی !!!

ولی ثابت شد انتخاب ها بیشتر جنبه ی احساسی داره

مسی بدون تردید بهترین بازیکن جهانه ولی اینکه دو سال پشت سر هم انتخاب بشه زیاد جالب نیست

من نمیدونم یه هافبک برای گرفتن توپ طلا چکار باید بکنه که ژاوی نکرده!!!

حالا بیخیال! مسی رو عشقه!!!

ژاوی چه توپ طلا بگیره چه نگیره توی :heart: ما جا داره

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
ویــــــــــــوا مســــــــــــی!

67445101920857726204.jpg

مسی چی کم داره که هی میگین ژاوی؟ گلزنی؟! پاس گل؟ تکنیک؟ خلاقیت؟ همه اینها وقتی ارزشمندتر میشه که همیشه حداقل 3-4 نفر مسئول مهار کردنش باشن...ضمنا گل چند وقت پیش انفرادی و استثنائی به برزیل با پیرهن تیم ملی را یادتون رفتــــه؟!

mzizou10

Registered User
لایک‌ها
0
ولی ثابت شد انتخاب ها بیشتر جنبه ی احساسی داره

من نمیدونم یه هافبک برای گرفتن توپ طلا چکار باید بکنه که ژاوی نکرده!!!

به نظر منم انتخاب جنبه احساسی داشته. البته کسی منکر توانایی های مسی توی فصل قبل نیست ولی یه جورایی بهتر بود جایزه رو می دادن به ژاوی. ناسلامتی اسپانیا رو هم قهرمان کرد.
ژاوی اگه مثل هافبک های بزرگ دنیا (زیدان یا رونالدینهو) کمی تکنیک رو هم چاشنی کارش می کرد حتما به راحتی بهترین بازیکن جهان میشد.

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
ویــــــــــــوا مســــــــــــی!

تبریک بابت انتخاب مسی .....

ولی من هم دوست داشتم ژاوی بشه ...

MihanNet

Registered User
لایک‌ها
0

mzizou10

Registered User
لایک‌ها
0
کسی می دونه فرق این دوتا جایزه چیه؟
FIFA Player of the year
Ballon d'Or
فکر کنم اولی، جایزه اصلی بهترین بازیکن دنیاست که مربیها و بازیکنان انتخاب می کنن. پس انتخاب بازیکن توسط مربیها چه تاریخی انجام میشه؟

پرنیان

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
13,020
با وجود شایستگی بیشتر ژاوی برای عنوان بهترین بازیکن جهان باز هم مسی برای این عنوان انتخاب شد تا بار دیگه به همه ثابت بشه که این انتخاب احساسیه و تا حد زیادی هم به شهرت افراد و درآمد زا بودنشون بستگی داره. به هر حال لئو مسی هم ستاره تیم ماست و باید از انتخاب یک بارسایی به عنوان بهترین بازیکن جهان خوشحال باشیم. این موفقیت رو به همه طرفدارای مسی تبریک میگم.VIVA BARCELONA....VIVA MEESI & XAVI & INIESTA...

Anne Shirley_75

Registered User
لایک‌ها
110
حالا اینا رو بیخیال تیم منتخب سال رو بچسبین!6تا!!!!!بارسایی!

2lvjnn4.png

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
این توپ طلا واقعآ حق مسی بود فعلآ بهترین بازیکن همین مسی هست;):happy:

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
موضع گیری اسپانیایی ها : انتخاب مسی ناعادلانه بود

سایت گل- به نظر می رسد که خوانندگان روزنامه مارکا، از انتخاب لیونل مسی به عنوان برنده توپ طلای سال 2010 راضی نیستند و معتقدند که مسی این بار،شایسته کسب این جایزه نبوده است. این نتیجه نظرسنجی ای است که از طریق وب سایت روزنامه ورزشی شهر مادرید به دست آمده است.

68.2 درصد شرکت کنندگان در این نظر سنجی معتقدند که با اهدای این جایزه به مسی مخالفتند و 31.8% نیز مسی را شایسته دریافت این جایزه می دانند. در این نظر سنجی بیش از 80 هزار نفر شرکت کرده اند.

الان هم سایت گل یک نظر سنجی گذاشته که به نظر شما مسی شایسته دریافت توپ طلای سال2010 بود؟
بله 39.15%
خیر 60.85%

من خودم میگم مسی چون مسی فوروارد نوک نیست ولی زهردارتر از هر فوروارد نوک ، هافبک طراح نیست ولی پاس گلهاش از هر هافبکی بیشتر ، اینها رو من نمیگم آمار میگه ،
درسته ژاوی بازیکن خوبیه ولی مسی برای بارسا مثل دو بازیکنه
اینیستا هم فکر کنم به خاطر گل فینال جام جهانی انتخاب شد ولی باید به جای اون اشنایدر انتخاب می شد

Last edited:

Ajabshirkhan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
کسی می دونه فرق این دوتا جایزه چیه؟
FIFA Player of the year
Ballon d'Or
فکر کنم اولی، جایزه اصلی بهترین بازیکن دنیاست که مربیها و بازیکنان انتخاب می کنن. پس انتخاب بازیکن توسط مربیها چه تاریخی انجام میشه؟
تا قبل از امسال جایزه Ballon d'Or مربوط بود به بهترین بازیکن فوتبال در اروپا و FIFA Player of the year مربوط بود به بهترین بازیکن دنیا.
از امسال این دو تا تحت عنوان FIFA Ballon d'Or با هم ترکیب شدن و بهترین بازیکن دنیا این جایزه رو دریافت میکنه.

Last edited:

ali6044

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من خودم هر سه بازیکن رو لایق این جایزه میدونم، ولی وقتی مسی توانایی پاسوری ژاوی و دربیل زنی اینیستا رو داره پس حق مسی بوده شک نکنید.
تبریک به همه عاشقان بارسا و مسی

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
به نظر منم حق ژاوی بود ... به این دلیل که همه دیدن مسی بدون ژاوی و اینیستا حرف زیادی برای گفتن نداره

توی تیم ملی آرژانتین 1 گل هم نزد ... هر چقدرم بگیم مارادونا بد باشه اما بازیکن اگر بهترین باشه حد اقل یدونه گل

میتونه بزنه ... اما چطور ژاوی که قهرمان جهان شده - 92 % پاساش صحیحه و بیشترش حیاتیه برای تیم برترین نمیشه

باید گفت دست اسپانسرای مسی درد نکنه ;)

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
مسی یه بازیکنه که همه جوره کامله بازیشم به مراتب زیباتر از بقیه
ولی رئالیم ولی انصافا مسی حقش بود :دی
در جواب بعضیا هم باید بگم اتفاقاً مسی ثابت کردش که در نبود ژاوی یا همون چابی هم میتونه موفق باشه
مقابل سوسیداد در حالیکه چابی به عنوان مهره اصلی تیم از ترکیب بیرون رفت و ماسکی اومد مسی اون دریبل 4 نفره رو زد و گل چهارم تیمشو زد تو آرژانتین هم همه کار کرد فقط گل نزد موقعیت درست کرد موقعیت خودش برای خودش ساخت دریبل کرد تیم اداره کرد و با پاس گلهاش یکی از بهترین خط حمله های جامو ساخت اما متأسفانه جلوی آلمان دفاع آرژانتین اشتباه کرد و بازی به هم ریخت وگرنه تا اون موقع مسی و هیگواین تیم رو بالا آورده بودن

Last edited:

mmm52

Registered User
لایک‌ها
1
به نظر منم حق ژاوی بود ... به این دلیل که همه دیدن مسی بدون ژاوی و اینیستا حرف زیادی برای گفتن نداره

توی تیم ملی آرژانتین 1 گل هم نزد ... هر چقدرم بگیم مارادونا بد باشه اما بازیکن اگر بهترین باشه حد اقل یدونه گل

میتونه بزنه ... اما چطور ژاوی که قهرمان جهان شده - 92 % پاساش صحیحه و بیشترش حیاتیه برای تیم برترین نمیشه

باید گفت دست اسپانسرای مسی درد نکنه ;)

منم گفتم حق ژاوی بود ولی دلیل اصلی بد بازی کردن مسی تو جام جهانی این بود که تقریبا مسی نقش ژاوی یعنی پاسور رو تو تیم آرژانتین داشت و اگه مارادونا با ریکلمه لج نمیکرد مسی تو پست خودش بازی میکرد و صد در صد بهتر از این بازی میکرد و باید به اینم توجه داشته باشیم که مسی هرچی بود تو جام جهانی از کریس رونالدو بهتر بازی کرد!!!!!!!!

حالا چند تا خبر!!!!!!!

1:

جایزه مسی، هشتمین توپ طلایی است که توسط بازیکنان بارسا دریافت می گردد. نفراتی که در گذشته این جایزه را برده اند، از این قبیل اند: سوآرز، کرایوف (2)، استویکوف، ریوالدو، رونالدینهو و مسی.

این جایزه - که هر سه فینالیست آن در آکادمی بارسا رشد کرده بودند - برنده این جایزه را برای بارسا به عدد هشت رساند تا بارسا را به عنوان باشگاه طلایی تصدیق کند؛ اکنون این تعداد با رکورد یوونتوس و میلان برابر می کند. اینیستا و ژاوی جزء اولین بازیکنانی بودند که بعد از ترکیب شدن جایزه توپ طلا و بهترین بازیکن سال فیفا، این جایزه را دریافت می کردند. آنها هفتمین بازیکن بارسا بودند که توپ طلا را می بردند، و یوهان کرایوف تنها کسی که آن را در دو دوره برده است.

از سوآرز تا مسی

لوئیس سوآرز در 1960، اولین بازیکنی بود که این جایزه را دریافت می کرد. 13 سال بعد یوهان کرایوف هم در سال 1973 و 1974 این جایزه را دریافت کرد.

چهارمین توپ طلا نیز زیر نظر او دریافت گردید، هنگامی که او سر مربی تیم در 1994 بود و ستاره این تیم رویایی هریستو استویچکوف این جایزه را برد. 5 سال بعد این ریوالدو بود در سال 1999، پنجمین جایزه را برد.

برزیلی دیگری، رونالدینهو در 2005 توانست این جایزه را ببرد و در 2009 و بار دیگر در این فصل لئو مسی این جایزه را از آن خود کرد. تنها بازیکنی که از رده جوانان رشد کرده و این جایزه را دریافت کرده است.

فیگو و رونالدو هر دو این جایزه را در 1997 و 2000 پس از ترک کردن باشگاه در تابستان برده اند.

برابری با یونتوس و آ. س میلان

بارسلونا اکنون با هشت جایزه ای که بازیکنان یونتوس و میلان دریافت کرده اند؛ برابر است. یووننتوس آن را توسط سیووری (1961)، رسی (1982)، پلاتینی (1983، 1984 و 1985) باجو (1993)، زیدان (1998) و ندود (2003) دریافت کرده است. در حالیکه برای میلان، ریورا (1969)، گولیت (197)، ون باستن (1988، 1989 و 1992)، ویه (1995)، شوچنکو (2004) و کاکا (2007) این جایزه را دریافت کرده اند.

برندگان بارسا

توپ طلا

1960 لوئیس سوآرز
1973 یوهان کرایوف
1974 یوهان کرایوف
1994 هریستو استویچکوف
1999 ریوالدو
2005 رونالدینهو
2009 مسی

بازیکن برتر سال فیفا

1994 روماریو
1996 رونالدو
1999 ریوالدو
2004 رونالدینهو
2005 رونالدینهو
2009 مسی

توپ طلا فیفا

2010 مسی

2:

بارسا در مرحله بعدی جام حذفی به مصاف بتیس خواهد رفت و به نوعی فینال 1997 در سانتیاگو برنابئو تکرار خواهد شد. این دو تیم بعد از آن سال در جام حذفی هرگز به مصاف هم نرفتند.

28 ژوئن سال 1997، شبی بود که بارسا در سانتیاگو برنابئو برای 23مین بار قهرمان جام حذفی شد. در آن شب با گلهای فیگو (2) و پیزی و تحت مربیگری بابی رابسون در حالیکه گواردیولا پیراهن شماره 4 را به تن کرده بود، سومین قهرمانی بارسا در طول یک فصل رقم می خورد. بارسا از این پیروزی و کسب قهرمانی بسیار لذت برد و در مادرید سرود شادی سر داد.

مسابقات دو تیم

این دو تیم تاکنون 7 بار در جام حذفی به مصاف یکدیگر رفته اند، که بارسا تا کنون 4 بار به پیروزی رسیده و سه بازی هم به نفع بتیس به پایان رسیده است. سال 1994 بتیس به عنوان یک تیم دسته دومی مانع از صعود تیم رویایی بارسا به مرحله یک چهارم نهایی شد، و بدین ترتیب شوک بزرگی به تیم وارد کرد. اما در فصل 1958/59 این بارسا بود که تحت مربیگری هلنیو هررآ در یک بازی تاریخی با نتیجه 0-6 رقیب خود را از پیش رو برداشت.

بازی کلاسیک

آخرین باری که دو تیم به مصاف هم رفتند به بازیهای لالیگا در فصل 2008/09 برمی گردد. بارسا در آن فصل در نیوکمپ در یک رقابت نفس گیر با نتیجه 2-3 بر حریف پیروز گشت و بازی برگشت آنها در آندولس بدون گل به پایان رسید. اما بارسلونا در آن فصل قهرمان لالیگا شد و بتیس به دسته پایین تر سقوط کرد.

3:

لئو مسی مانند هر کس دیگری زمانی که پپ گواردیولا نام او را به عنوان برنده توپ طلا سال 2010 اعلام کرد شگفت زده شد و در صحبت بعد از مراسم اظهار داشت که این جایزه را با هم تیمی هایش تقسیم می کند.

لئو مسی کسی بود که هر کسی می خواست بعد از مراسم با او صحبت کند، بطوریکه انبوه عظیمی از مطبوعات فوتبالی جهان علاقه داشتند در کنگره زوریخ از او سوال بپرسند.

جا خورن

علیرغم تجربه قهرمانی در سال گذشته و عدم تمایل مسی برای کسب این جایزه، زمانی که پپ گواردیولا نام مسی را اعلام کرد؛ او جا خورد و در واکنش به حضار گفت: «اصلا انتظار برنده شدن را نداشتم.»

تشکر از هم تیمی هایش

مسی برای کسب این پیروزی از همه تشکر کرد. او اضافه کرد: «می خواهم این پیروزی را به همه هم تیمی هایم تقدیم کنم، چراکه بدون آنها من هرگز اینجا نبودم. این جایزه به من رسید ولی ژاوی و اینیستا نیز هر دو به خاطر عملکردشان مستحق این عنوان بودند.» مسی همچنین از تمام کسانی که به او رای دادند، از هواداران بارسا و آرژانتین و از خوانواده اش برای کسب این عنوان تشکر کرد.

ژاوی و اینیستا به برنده تبریک گفتند.

اولین کسانی که به مسی تبریک گفتند هم تیمی هایش، ژاوی و اینیستا بودند. ژاوی گفت: «او یک قدم از همه ما بالاتر است. او بهترین بازیکن است و جای هیچ بحثی وجود ندارد. این جایزه همچنین عنوانی برای تیم جوانان بارسا است که من از اینکه بخشی از آن باشم، افتخار می کنم.» اینیستا نیز سخنان ژاوی را تایید کرد و گفت: «او شایسته و سزاوار این پیروزی است.»

یک جایزه برای همه

جرارد پیکه نیز گفت: «مسی بهترین است. ما همه باید به خاطر این جایزه خوشحال باشیم، چراکه این پیروزی متعلق به همه ماست.» داوید ویا نیز اضافه کرد: «او شایسته این جایزه است، ولی اینیستا و ژاوی نیز سزاوار آن بودند. هنوز هم ممکن است آنها این جایزه را ببرند، چراکه فوتبال بسیاری از آنها باقی مانده است.»

تبریک از طرف آرتور ماس

آرتور ماس، نماینده کاتالان، بعد از مراسم سندرو راسل را فراخواند که به دلیل موفقیت باشگاه به او تبریک بگوید. ماس همچنین با مسی، ژاوی، اینیستا و مربی پپ گواردیولا نیز صحبت کرد

منبع:http://www.fcbarcelona.ir

Last edited:
بالا