• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
اینیستا و ژاوی جزء اولین بازیکنانی بودند که بعد از ترکیب شدن جایزه توپ طلا و بهترین بازیکن سال فیفا، این جایزه را دریافت می کردند. آنها هفتمین بازیکن بارسا بودند که توپ طلا را می بردند، و یوهان کرایوف تنها کسی که آن را در دو دوره برده است.
این چی گفتــــــــــــه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
WoW Messiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

کی هنوز اینجا هست میگه حق لیو نبود؟
Ghelyon.gif

برای بار دوم میپرسم! آیا کسی هست فکر کنه حق مسی نبوده توپ طلا؟!
5.gif

سومی هم زد!!! فقط میگم خجالت بکشید
229.gif

Last edited:

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5

Ghelyon.gif

5.gif

229.gif
موافقم واقعاً عنوان بهترین فقط حق این "آرژانتینی" بود و بس
میخوام ببینم امشب کی بهترین بازیکن میدان بود و کی بدترین بازیکن ؟ مسی که با پاس اینیستا و یه ویا گل زد که صددرصد بهترین بود ولی اینقدر ژاوی ژاوی کردین این ژاوی امشب جز پاس اشتباه دادن کار دیگه ای هم بلد بود ؟!!!
من ژاوی رو هم بازیکن خوبی میدونم با یه بازی هم نمیشه نظر داد ولی من تو اکثر قریب به اتفاق بازیهای بارسا فقط مسی رو بهترین بازیکن دیدم حالا یه بار ژاوی یه پاس خوب داده یه بار اینیستا یه بارم ویا ولی آیا پاس خوب ارزشش بیشتره یا گلزنی های پیاپی و استادانه مسی و اون دریبلها و حرکات انفرادی فوق العادش ؟ گل دوم رو که همه کارشو خود مسی کرد و اونایی که میگن مسی به تنهایی نمیتونه کاری کنه واقعاً چیزی از فوتبال نمیدونن یذا بازیهای بارسا رو از من رئالی کمتر نگاه میکنن !
به عنوان یه هوادار پروپا قرص آرژانتین از انتخاب مسی خوشحالم و به نظرم به حقش رسید
thumbsup.gif

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
تبریک
سیزن جدید سریال 5 شروع شد! :دی
تیم عالی بود و مسی عالی تر
ژاوی چند تا ازون پاسای خاص خودشو داد تا ثابت کنه ...!
ویا خیلی خوب کاشته میزنه!

Last edited:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876

Ghelyon.gif

5.gif

229.gif

در اینکه این بازیکن فوق العادست شکی نیست ... اما بازم میگم امثال حق ژاوی بوده

1- قهرمان شدن در جهان

2- 92 % پاساش صحیح و حیاتیه

این 2 ماعل خیلی مهمه ... اما خدا پدر و مادر اسپانسرو بیامرزه

anita2377

Registered User
لایک‌ها
4
بارسا بهترین تیمه
yay.gif
همه بازیکناش عالی هستن همه عالی بودن
cheerleader3.gif

مسی که ترکوند
biggestgrin.gif

تبریک :دی

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5

1- قهرمان شدن در جهان

اسپانسر ؟ خجالت نمیکشی این ژاوی که جز پاس دادن هیچ هنری نداره رو با این اعجوبه که هت تریک کردن براش مثل آب خوردنه مقایسه میکنی ؟!!!
استاد تو که قهرمانی یه تیم برات مهمه پس بیا به تک تک بازیکنای تیم یونان 2004 یه توپ طلا بده خودتو راحت کن !!
wacsmiley.gif

تبریک
سیزن جدید سریال 5 شروع شد! :دی
تیم عالی بود و مسی عالی تر
ژاوی چند تا ازون پاسای خاص خودشو داد تا ثابت کنه ...!
ویا خیلی خوب کاشته میزنه!

چابی چیکار کرد ؟ :D کدوم پاس خواب دیدی ؟ نه خدایی موقع بازی خواب چی میدیدی ؟ :p چابی امشب اصلاً گم شده بود من هی دنبالش میگشتم از 5 تا گلتون یکیشم چابی تدثیر نداشت چی میگی برا خودت بابا جان :lol:

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
چابی چیکار کرد ؟ :D کدوم پاس خواب دیدی ؟ نه خدایی موقع بازی خواب چی میدیدی ؟ :p چابی امشب اصلاً گم شده بود من هی دنبالش میگشتم از 5 تا گلتون یکیشم چابی تدثیر نداشت چی میگی برا خودت بابا جان :lol:[/QUOTE]
خواستم جواب ندم ولی نتونستم!
نیمه ی اول یه پاس انداخت برای ویا که ویا تک به تک رو خراب کرد
یکی از گلایی که مسی زد رو پاس گلشو ژاوی داد(دقیقه ی 73)
یه پاس هم برای دنی الوز انداخت که در نهایت پدرو گلش کرد
فکر کنم شما یه بازی دیگه رو دیدی :دی

پ.ن:احساس میکنم کل کل بین طرفداران و متنفران ارژانتین باشه تا عاشقان مسی و ژاوی
فکر میکنم قضیه ی توپ طلا رو کش ندیم بهتر باشه، به هر حال هر چی بوده تموم شده
viva messi

Last edited:

GFX

Registered User
لایک‌ها
747

1- قهرمان شدن در جهان

:happy: پوریـــا جــــان هر چی شمـــا بگـــــــی:heart:
اصلا برای اینکه ارادتم به ژاوی را نشان بدهم یک عکس خوشگل بدهید تا بگذارم آواتارم:lol:
اسپانسر ؟ خجالت نمیکشی این ژاوی که جز پاس دادن هیچ هنری نداره رو با این اعجوبه که هت تریک کردن براش مثل آب خوردنه مقایسه میکنی ؟!!!
استاد تو که قهرمانی یه تیم برات مهمه پس بیا به تک تک بازیکنای تیم یونان 2004 یه توپ طلا بده خودتو راحت کن !!
wacsmiley.gif

چابی چیکار کرد ؟ :D کدوم پاس خواب دیدی ؟ نه خدایی موقع بازی خواب چی میدیدی ؟ :p چابی امشب اصلاً گم شده بود من هی دنبالش میگشتم از 5 تا گلتون یکیشم چابی تدثیر نداشت چی میگی برا خودت بابا جان :lol:
عزیز دل برادر:wacko: حالا من یک آی نفس کشی گفتم دیگه با کسی دعوا نداریم که اینجـــــــا!

بقول یکی اینا دنبال یه توپ میدون به من و شما چی میرســــه!!

ما اینجا میایم تا برای لحظاتی بدور از مشکلات عظیم زندگی روزانه در کنار هم به هوای فوتبال خوش باشیم!!!

پ.ن: شما هم اگر میخواهی اینطوری ادامه بدهی لطفا دیگه پست من را نقل قول نکن،ممنون:lol:

viva messi[/QUOTE]

موافقـــم رضــــا جـــــــان;)

حالا چه فلان چه بهمان فرقی نداره همشون از کیسه صهیونیسم جهانی نون میخورن:lol::lol::lol:

i19540_A0779164.jpg

رژيم صهيونيستي با ارسال نامه‌اي به دفتر بارسلونا، نسبت به عقد قرارداد اين باشگاه با بنياد قطر هشدار جدي داد.
ارتباط پنهان خوان لاپورتا مديرعامل سابق بارسلونا با بانك‌هاي تل‌آويو چندي پيش از همين خبرگزاري به نقل از منابع خبري چند كشور عربي فاش شده بود. اين ارتباط پنهان امروز و در مديريت روسل گريبانگير بارسا شده و به نظر مي‌رسد سود سرشاري كه تا كنون از لابي صهيونيستي به جيب كاتالونيا واريز مي‌شد، به يك ضرر تاريخي تبديل مي‌شود.

به گزارش فارس و به نقل از خبرگزاري افه اسپانيا، در حدود دو هفته پيش، مديرعامل بارسلونا دست به يك سنت‌شكني تاريخي زد و حاضر شد روي پيراهن تيم فوتبال باشگاهش آگهي تبليغاتي چاپ كند. اين در حاليست كه هواداران معتقدند روي قلب بازيكنان نبايد هيچ آرمي حك شود و تنها پيام تبليغاتي يونيسف را به خاطر كمك به كودكان فقير آفريقا قبول كردند.

ساندرو روسل، مدير بارسا با بي اعتنايي به اين سنت قديمي با يك بنياد مالي بزرگ در قطر به نام «بنياد قطر» قرارداد همكاري امضا كرد. از منابع خبري گمنام اسپانيايي فاش شد، اين باشگاه حداقل 250 ميليون يورو به عنوان پيش قرارداد تا پايان سال 2014 ميلادي دريافت كرده است. كارشناسان معتقدند اين رقم مقابل چك صادر شده به سود بارسلونا، هيچ است. پس از آن، اعتراضاتي بين هواداران منعكس شد؛ اما سود حاصل از اين قرارداد آنقدر زياد بود كه حتي هواداران متعصب را نيز وسوسه مي‌كرد.

بسياري از منابع خبري، ارتباط پنهاني لاپورتا با رژيم صهيونيستي را تكذيب مي‌كردند؛ اما اعتراض روز گذشته اين رژيم به عقد قرارداد با «بنياد قطر»، اين ادعا را به روشني ثابت كرد. در نامه تهديدآميز وزارت امور خارجه رژيم صهيونيستي كه به دفتر باشگاه ارسال شده، آمده است اگر قرارداد خود با بنياد قطر را فسخ نكنيد، از حمايت مالي خود كه در ساليان گذشته بدون وقفه صورت گرفته، صرفنظر خواهيم كرد.

منابع خبري اسپانيايي ادعا مي‌كنند، بنياد قطر در حدود 165 ميليون يورو به برخي جريان‌هاي اسلامي مانند حماس و نيروهاي مقاومت در غزه كمك بلاعوض داده است. اين شركت غول‌پيكر قطري در يكي از زير شاخه‌هاي بزرگ خود، خطوط هوايي قطر را تحت كنترل دارد. به احتمال فراوان، در مورد آگهي تبليغاتي روي پيراهن بارسا، آرم اين شركت هوايي را انتخاب خواهد كرد.

حالا باز نیاین سر این بحث کنیـــــن:lol:

Anne Shirley_75

Registered User
لایک‌ها
110
چرا دعوا می کنید!:eek:
مسی و ژاوی نداره...همه با هم بارسا رو می سازن..
smil4ac49ad23b797.gif

images

6zn1h5.jpg

27xorw8.jpg

پ.ن:تبرییییک بابت برد!بازم 5 تایی!حیف شد بازی تو لیگ نبود تا مسی به رونالدو نزدیک تر بشه...

راستی این جا هم برید شانستونو امتحان کنید شاید یه چیزی بردید!

Last edited:

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
اصلا برای اینکه ارادتم به ژاوی را نشان بدهم یک عکس خوشگل بدهید تا بگذارم آواتارم:lol:

عزیز دل برادر:wacko: حالا من یک آی نفس کشی گفتم دیگه با کسی دعوا نداریم که اینجـــــــا!

بقول یکی اینا دنبال یه توپ میدون به من و شما چی میرســــه!!

ما اینجا میایم تا برای لحظاتی بدور از مشکلات عظیم زندگی روزانه در کنار هم به هوای فوتبال خوش باشیم!!!

پ.ن: شما هم اگر میخواهی اینطوری ادامه بدهی لطفا دیگه پست من را نقل قول نکن،ممنون:lol:

viva messi

جوکر جان از اسمت معلومه نمیشه باهات خوشی کرد :D
اما عزیزم من که دعوا نکردم این همه شکلک در کردم که جنبه احتراماتیش حفظ شه اصلاً من رئالی سر پیازم یا ته پیاز بیام تاپیک مسی جونو به هم بریزم :D اگر میخواستم به هم بریزم پوریا خودش میدونه چجوری حرف میزدم :lol:
درود به هواداران آرژانتین
10231IMMqs0acp.gif
Argentina.gif

mmm52

Registered User
لایک‌ها
1
این چی گفتــــــــــــه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!

والله منم کپی کردم بعدا خوندمش دیدم اینو نوشته پس fcbarcelona.ir هم اشتباه میکنه ولی فکر کنم منظورش نفرات دوم و سوم بوده!!!!!!

در مورد برد بتیس هم بگم خیلی خوشحال شدم بازم پنج تایی!!!!!!!!!:p:p:p
بتیسو که دیگه بردیم تو نیمه نهایی هم با برنده لاکرونیا - آلمریا داریم پس رفتیم فینال!!!!!!!

در مورد ژاوی هم باید بگم که شک نکنید حق ژاوی بود!!!!!!!!دی:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
wacsmiley.gif

ای خدا ... هیچی بگذریم

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876

lol:

تازه غلط املایی امثال رو نگرفتی :D امسالو ببین چطوری نوشتم :lol:

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
جوکر جان از اسمت معلومه نمیشه باهات خوشی کرد :D
اما عزیزم من که دعوا نکردم این همه شکلک در کردم که جنبه احتراماتیش حفظ شه اصلاً من رئالی سر پیازم یا ته پیاز بیام تاپیک مسی جونو به هم بریزم :D اگر میخواستم به هم بریزم پوریا خودش میدونه چجوری حرف میزدم :lol:
درود به هواداران آرژانتین
10231IMMqs0acp.gif
Argentina.gif
نه آخه من احساس کردم 1-2 نفر ناراحت شدن بخاطر این بحث والا شما که مثل من ارادتمند مسی هستی!:happy:
والله منم کپی کردم بعدا خوندمش دیدم اینو نوشته پس fcbarcelona.ir هم اشتباه میکنه ولی فکر کنم منظورش نفرات دوم و سوم بوده!!!!!!
در مورد برد بتیس هم بگم خیلی خوشحال شدم بازم پنج تایی!!!!!!!!!:p:p:p
بتیسو که دیگه بردیم تو نیمه نهایی هم با برنده لاکرونیا - آلمریا داریم پس رفتیم فینال!!!!!!!
در مورد ژاوی هم باید بگم که شک نکنید حق ژاوی بود!!!!!!!!دی:
اگشال نداره دستت هم درد نکنه بابت مطالب فقط بنظر من بهتره متنهای طولانی را داخل اسپویل بگذاری تا
صفحه زیاد بهم نریزه، لطف کردی:heart:
درگیری پیکه و آلوس در جریان دیدار بارسا -بتیس

مسی با توپ طلای 2010 در چمن نوکمپ

آقا نوید ممنون بابت عکسها;)

اینا همش به لطف لیونلــــــــــه:p

تازه غلط املایی امثال رو نگرفتی :D امسالو ببین چطوری نوشتم :lol:

اون از دستم در رفت والا میشی 18:lol:
پوریا عکس چی شد میخوام بگذارم آواتارما:f34r:
یکسری عکس فانتزی از این سه اعجوبه بگذار حال ببریم:blush:

پ.ن: علاقه شدیدی به ضعیفه های گوشتی داریا:lol:

mehrdad201

همکار بازنشسته