اینیستا و ژاوی جزء اولین بازیکنانی بودند که بعد از ترکیب شدن جایزه توپ طلا و بهترین بازیکن سال فیفا، این جایزه را دریافت می کردند. آنها هفتمین بازیکن بارسا بودند که توپ طلا را می بردند، و یوهان کرایوف تنها کسی که آن را در دو دوره برده است.
موافقم واقعاً عنوان بهترین فقط حق این "آرژانتینی" بود و بس
میخوام ببینم امشب کی بهترین بازیکن میدان بود و کی بدترین بازیکن ؟ مسی که با پاس اینیستا و یه ویا گل زد که صددرصد بهترین بود ولی اینقدر ژاوی ژاوی کردین این ژاوی امشب جز پاس اشتباه دادن کار دیگه ای هم بلد بود ؟!!!
من ژاوی رو هم بازیکن خوبی میدونم با یه بازی هم نمیشه نظر داد ولی من تو اکثر قریب به اتفاق بازیهای بارسا فقط مسی رو بهترین بازیکن دیدم حالا یه بار ژاوی یه پاس خوب داده یه بار اینیستا یه بارم ویا ولی آیا پاس خوب ارزشش بیشتره یا گلزنی های پیاپی و استادانه مسی و اون دریبلها و حرکات انفرادی فوق العادش ؟ گل دوم رو که همه کارشو خود مسی کرد و اونایی که میگن مسی به تنهایی نمیتونه کاری کنه واقعاً چیزی از فوتبال نمیدونن یذا بازیهای بارسا رو از من رئالی کمتر نگاه میکنن !
به عنوان یه هوادار پروپا قرص آرژانتین از انتخاب مسی خوشحالم و به نظرم به حقش رسید
اسپانسر ؟ خجالت نمیکشی این ژاوی که جز پاس دادن هیچ هنری نداره رو با این اعجوبه که هت تریک کردن براش مثل آب خوردنه مقایسه میکنی ؟!!!
استاد تو که قهرمانی یه تیم برات مهمه پس بیا به تک تک بازیکنای تیم یونان 2004 یه توپ طلا بده خودتو راحت کن !!
چابی چیکار کرد ؟ کدوم پاس خواب دیدی ؟ نه خدایی موقع بازی خواب چی میدیدی ؟ چابی امشب اصلاً گم شده بود من هی دنبالش میگشتم از 5 تا گلتون یکیشم چابی تدثیر نداشت چی میگی برا خودت بابا جان :lol:
چابی چیکار کرد ؟ کدوم پاس خواب دیدی ؟ نه خدایی موقع بازی خواب چی میدیدی ؟ چابی امشب اصلاً گم شده بود من هی دنبالش میگشتم از 5 تا گلتون یکیشم چابی تدثیر نداشت چی میگی برا خودت بابا جان :lol:[/QUOTE]
خواستم جواب ندم ولی نتونستم!
نیمه ی اول یه پاس انداخت برای ویا که ویا تک به تک رو خراب کرد یکی از گلایی که مسی زد رو پاس گلشو ژاوی داد(دقیقه ی 73)
یه پاس هم برای دنی الوز انداخت که در نهایت پدرو گلش کرد
فکر کنم شما یه بازی دیگه رو دیدی :دی
پ.ن:احساس میکنم کل کل بین طرفداران و متنفران ارژانتین باشه تا عاشقان مسی و ژاوی
فکر میکنم قضیه ی توپ طلا رو کش ندیم بهتر باشه، به هر حال هر چی بوده تموم شده viva messi
اسپانسر ؟ خجالت نمیکشی این ژاوی که جز پاس دادن هیچ هنری نداره رو با این اعجوبه که هت تریک کردن براش مثل آب خوردنه مقایسه میکنی ؟!!!
استاد تو که قهرمانی یه تیم برات مهمه پس بیا به تک تک بازیکنای تیم یونان 2004 یه توپ طلا بده خودتو راحت کن !!
چابی چیکار کرد ؟ کدوم پاس خواب دیدی ؟ نه خدایی موقع بازی خواب چی میدیدی ؟ چابی امشب اصلاً گم شده بود من هی دنبالش میگشتم از 5 تا گلتون یکیشم چابی تدثیر نداشت چی میگی برا خودت بابا جان :lol:
نیمه ی اول یه پاس انداخت برای ویا که ویا تک به تک رو خراب کرد یکی از گلایی که مسی زد رو پاس گلشو ژاوی داد(دقیقه ی 73)
فکر میکنم قضیه ی توپ طلا رو کش ندیم بهتر باشه، به هر حال هر چی بوده تموم شده viva messi[/QUOTE]
موافقـــم رضــــا جـــــــان
حالا چه فلان چه بهمان فرقی نداره همشون از کیسه صهیونیسم جهانی نون میخورن:lol::lol::lol:
رژيم صهيونيستي با ارسال نامهاي به دفتر بارسلونا، نسبت به عقد قرارداد اين باشگاه با بنياد قطر هشدار جدي داد.
ارتباط پنهان خوان لاپورتا مديرعامل سابق بارسلونا با بانكهاي تلآويو چندي پيش از همين خبرگزاري به نقل از منابع خبري چند كشور عربي فاش شده بود. اين ارتباط پنهان امروز و در مديريت روسل گريبانگير بارسا شده و به نظر ميرسد سود سرشاري كه تا كنون از لابي صهيونيستي به جيب كاتالونيا واريز ميشد، به يك ضرر تاريخي تبديل ميشود.
به گزارش فارس و به نقل از خبرگزاري افه اسپانيا، در حدود دو هفته پيش، مديرعامل بارسلونا دست به يك سنتشكني تاريخي زد و حاضر شد روي پيراهن تيم فوتبال باشگاهش آگهي تبليغاتي چاپ كند. اين در حاليست كه هواداران معتقدند روي قلب بازيكنان نبايد هيچ آرمي حك شود و تنها پيام تبليغاتي يونيسف را به خاطر كمك به كودكان فقير آفريقا قبول كردند.
ساندرو روسل، مدير بارسا با بي اعتنايي به اين سنت قديمي با يك بنياد مالي بزرگ در قطر به نام «بنياد قطر» قرارداد همكاري امضا كرد. از منابع خبري گمنام اسپانيايي فاش شد، اين باشگاه حداقل 250 ميليون يورو به عنوان پيش قرارداد تا پايان سال 2014 ميلادي دريافت كرده است. كارشناسان معتقدند اين رقم مقابل چك صادر شده به سود بارسلونا، هيچ است. پس از آن، اعتراضاتي بين هواداران منعكس شد؛ اما سود حاصل از اين قرارداد آنقدر زياد بود كه حتي هواداران متعصب را نيز وسوسه ميكرد.
بسياري از منابع خبري، ارتباط پنهاني لاپورتا با رژيم صهيونيستي را تكذيب ميكردند؛ اما اعتراض روز گذشته اين رژيم به عقد قرارداد با «بنياد قطر»، اين ادعا را به روشني ثابت كرد. در نامه تهديدآميز وزارت امور خارجه رژيم صهيونيستي كه به دفتر باشگاه ارسال شده، آمده است اگر قرارداد خود با بنياد قطر را فسخ نكنيد، از حمايت مالي خود كه در ساليان گذشته بدون وقفه صورت گرفته، صرفنظر خواهيم كرد.
منابع خبري اسپانيايي ادعا ميكنند، بنياد قطر در حدود 165 ميليون يورو به برخي جريانهاي اسلامي مانند حماس و نيروهاي مقاومت در غزه كمك بلاعوض داده است. اين شركت غولپيكر قطري در يكي از زير شاخههاي بزرگ خود، خطوط هوايي قطر را تحت كنترل دارد. به احتمال فراوان، در مورد آگهي تبليغاتي روي پيراهن بارسا، آرم اين شركت هوايي را انتخاب خواهد كرد.
:happy: پوریـــا جــــان هر چی شمـــا بگـــــــی:heart:
اصلا برای اینکه ارادتم به ژاوی را نشان بدهم یک عکس خوشگل بدهید تا بگذارم آواتارم:lol:
عزیز دل برادر:wacko: حالا من یک آی نفس کشی گفتم دیگه با کسی دعوا نداریم که اینجـــــــا!
بقول یکی اینا دنبال یه توپ میدون به من و شما چی میرســــه!!
ما اینجا میایم تا برای لحظاتی بدور از مشکلات عظیم زندگی روزانه در کنار هم به هوای فوتبال خوش باشیم!!!
پ.ن: شما هم اگر میخواهی اینطوری ادامه بدهی لطفا دیگه پست من را نقل قول نکن،ممنون:lol:
فکر میکنم قضیه ی توپ طلا رو کش ندیم بهتر باشه، به هر حال هر چی بوده تموم شده viva messi
جوکر جان از اسمت معلومه نمیشه باهات خوشی کرد
اما عزیزم من که دعوا نکردم این همه شکلک در کردم که جنبه احتراماتیش حفظ شه اصلاً من رئالی سر پیازم یا ته پیاز بیام تاپیک مسی جونو به هم بریزم اگر میخواستم به هم بریزم پوریا خودش میدونه چجوری حرف میزدم :lol:
درود به هواداران آرژانتین
والله منم کپی کردم بعدا خوندمش دیدم اینو نوشته پس fcbarcelona.ir هم اشتباه میکنه ولی فکر کنم منظورش نفرات دوم و سوم بوده!!!!!!
در مورد برد بتیس هم بگم خیلی خوشحال شدم بازم پنج تایی!!!!!!!!!
بتیسو که دیگه بردیم تو نیمه نهایی هم با برنده لاکرونیا - آلمریا داریم پس رفتیم فینال!!!!!!!
در مورد ژاوی هم باید بگم که شک نکنید حق ژاوی بود!!!!!!!!دی:
جوکر جان از اسمت معلومه نمیشه باهات خوشی کرد
اما عزیزم من که دعوا نکردم این همه شکلک در کردم که جنبه احتراماتیش حفظ شه اصلاً من رئالی سر پیازم یا ته پیاز بیام تاپیک مسی جونو به هم بریزم اگر میخواستم به هم بریزم پوریا خودش میدونه چجوری حرف میزدم :lol:
درود به هواداران آرژانتین
والله منم کپی کردم بعدا خوندمش دیدم اینو نوشته پس fcbarcelona.ir هم اشتباه میکنه ولی فکر کنم منظورش نفرات دوم و سوم بوده!!!!!!
در مورد برد بتیس هم بگم خیلی خوشحال شدم بازم پنج تایی!!!!!!!!!
بتیسو که دیگه بردیم تو نیمه نهایی هم با برنده لاکرونیا - آلمریا داریم پس رفتیم فینال!!!!!!!
در مورد ژاوی هم باید بگم که شک نکنید حق ژاوی بود!!!!!!!!دی: