سلام خدمت دوستان
نه دوست عزیز اینجا پستی عشقی پاک نمیشه . اگر منظورتون پستی هست که از شما پاک شده به خاطر کوت و پاسخ به پستی بوده که خلاف قوانین بخش بوده پاک شده. طبق قوانین در تاپیکهای هواداری فقط باید درباره تیم مربوط به تاپیک صحبت کرد نه تیمهای دیگه مخصوصا وقتی اینجا افرادی هستند که صحنه فروم رو با میدان جنگ اشتباه گرفتن و راه به راه در حال توهین به رقیب هستند.
به هر حال من قبلا هم گفتم متاسفانه عده محدودی از هواداران بارسا رعایت قوانین رونمیکنن که همین باعث پاک شدن پستهاشون و در گاهی اوقات پستهای دیگران میشن. من هم روی اجرای قوانین حساسم دوست من. امیدوارم با رعایت قوانین موردی پیش نیاد که باعث دلخوری و عصبانیت شما بشه.
شاد و پیروز باشید
اصلا موضوع ، پست من نیست . از من پست زیاد پاک شده ، از تاپیک بارسلونا هم به همچنین ... حالا درست یا نادرستش رو بگذریم .
من نمیخوام موردی بحث کنم ( و اصلا قصد بحث کردن هم ندارم !!) ولی کلا میگم : متاسفانه پستهایی هست که خلاف قوانین هم نیست ولی خلاف سلیقه ی بعضی هاست و پاک میشه .
بارها و بارها موارد اینچنینی رو دیدم . بالاخره تبعیض چیز قشنگی نیست :blush:
حالا چه خود شما این پستها رو پاک کرده باشید چه شخص دیگه ای من حرفم اینه که این کار و حذف عقیده ای که مشکلی نداره ولی فقط با سلیقه ی ما سازگار نیست وِجهه و صورت خوشی نداره یعنی چجوری بگم مال آدمای با این سن و سال نیست .( حالا شما دقیق تر میدونی ولی خیلی از یوزرهای فعال تو مایه های 30 هستن !!)
اینه که میگم این جور برخورد و حذف افراد یه مقدار زننده هست حتی برای همون مدیری که این کار رو انجام میده .
یه مساله ی دیگه هم اینه که تا یه موقع یه اتفاقی میوفته یا یه شور و حالی به پا میشه توی تاپیک ها مدیرا با یه حالت دستپاچگی و مثل این مدیرای تازه کار میان و کل تاپیک رو به خاک و خون میکشن و هر چی قشنگی و هیجان هست رو ***** میکنن. (چون میدونم همه ی مدیرا با سابقه هستن این برام عجیبه ). آخه پاک کردن صورت مساله که نشد حل مساله ....
اگه میخواهید یه سایت یا یه قسمت فوتبال بی حرارت و سردی داشته باشید میل خودتونه . بالاخره هر چی این مسایل نباشه اداره ی قسمت فوتبال راحت تر میشه .
حرف آخر هم این که هرکس اختیار مالش رو داره اصلا مدیرا بیان شفاف بگن تاپیک مثلا بارسلون نمیخوایم داشته باشیم درش رو ببندن ، به والله اگه خود من ذره ای دلخور بشم . گفتم که هر کس اختیار مالش رو داره ...
اینم اگه خلاف قوانین نیست میذارم اینجا :
.