• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
i46382_6154473205c74d498bbd.png

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219

mmm52

Registered User
لایک‌ها
1
بچه ها تیریییییییییییییییییک!!!!!!
بازم پنج تایی!!!
ایول ایول ایول
خدایا هیچکس جلودار این بارسا نیست..ممنون ازت بخاطر این که تو زمانی زندگی میکنیم که افسانه ای ترین بارسای تاریخ رو ببینیم !!!!!!!

مسی هم عالی بازی کرد ولی ای کاش این دوتا دوتاگل زدنو تو لیگ بزنه تا آقای گل بشه!!!!!
پاس گل مسی به کیتا فوق العاده بود...
ژاوی هم که دیگه خدای پاسه و دو تا پاس گل داد..
بچه ها پاس گل اولو کی داد؟!!! من ندیدم... فکر کنم اینیستا بود که با این حساب اونم دوتا پاس گل داده...
بعدشم مکسول و ادریانو رو من خیلی دوس دارم و من بازیشونو از ابیدال بیشتر می پسندم و آدریانو هم پست تخصصیش دفاع چپ هست و بازیهایی که دفاع چپ بود من که حال کردم براش خیلی عالی بازی کرد!!!!!

Last edited:

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
آره پاس گل مسی به کیتا حرف نداشت گل اول هم خود مسی به تنهایی زد!

حداقل 2 موقعیت دیگه هم بود که مثلا به پدرو رسید کوبید به دروازه بان در حالی که اگر لیونل بود چیپ می زد/.

AminoDanger

Registered User
لایک‌ها
7
نیمه اول رو فقط تونستم ببینم، که چهار بر هیچ جلو افتاد ـه بود بارسا، مسی هم فوق العاده بازی کرده ولی 15 دقیق آخر نیمه اول رو فقط به خودش فکر میکرد ؛ اگه یکم خودخواهی نمیکرد بارسا میتونست نیمه اول راحت با نتیجه 6 یا 7 بر صفر بیاد بیرون ...
گل پنجم رو کی زد؟

mmm52

Registered User
لایک‌ها
1
بچه ها ببخشید من همیشه اخبارم دسته دومه!!!!!
گل اولو دان کردم دیدم ژاوی پاس گل داده......
وای خدا تو یه بازی سه پاس گل!!!!!!!

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
تا 15 دقیقه ی دیگه بازی با ارکولس شروع میشه
به امید یه 5 تایی دیگه!

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
بازی سخت تر از اون چیزی بود که فکر می کردم
با این حال 3 تا کم بود کاش 5 تا میزدن

پرنیان

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
13,020
باز هم بردیم. به همه تبریک میگم. به امید روزی که قهرمانی بارسای عزیز در 3 جام قهرمانی رو به همه تبریک بگمVIVA BARCELONA...

Last edited:

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
تعطیلش کنید این تاپیکو خیالتون راحت شه ... شورش رو در آوردید.
قبلنا پستای به اصطلاح مورد دار پاک میشد الان کاملا عشقی و بدون دلیل پاک میشه .

.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
تعطیلش کنید این تاپیکو خیالتون راحت شه ... شورش رو در آوردید.
قبلنا پستای به اصطلاح مورد دار پاک میشد الان کاملا عشقی و بدون دلیل پاک میشه .

.

نه دوست عزیز اینجا پستی عشقی پاک نمیشه . اگر منظورتون پستی هست که از شما پاک شده به خاطر کوت و پاسخ به پستی بوده که خلاف قوانین بخش بوده پاک شده. طبق قوانین در تاپیکهای هواداری فقط باید درباره تیم مربوط به تاپیک صحبت کرد نه تیمهای دیگه مخصوصا وقتی اینجا افرادی هستند که صحنه فروم رو با میدان جنگ اشتباه گرفتن و راه به راه در حال توهین به رقیب هستند.

به هر حال من قبلا هم گفتم متاسفانه عده محدودی از هواداران بارسا رعایت قوانین رونمیکنن که همین باعث پاک شدن پستهاشون و در گاهی اوقات پستهای دیگران میشن. من هم روی اجرای قوانین حساسم دوست من. امیدوارم با رعایت قوانین موردی پیش نیاد که باعث دلخوری و عصبانیت شما بشه.

شاد و پیروز باشید

frxa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این اقای sasan s از Bhrzk دستور میگره چون اون یارو طرفداره رئاله همه چی پاک میشه تازه امضای منم پاک کرد البته اصلا مهم نیست اینجا میایم برای تفریح و خرد کردن شخصیت یه مشت رئالی که حرفی برای گفتن ندارن و فقط عقده های درونیه خودشنو اینجوری خالی میکنند loseres

mmm52

Registered User
لایک‌ها
1
بروبچ تبریک میگم:p:p:p:p
بازی خیلی سختی بود چون بازی رفت رو باخته بودن کاملا تو فشار روحی بودن!!!!!
برای مسی حال کردم چون فاصله شد فقط یه گل....یا خدا آقای گل بشه!!!!!!
دنی الوس و ژاوی و اینیستا هم فوق العاده بودن!!!!!!!
حرکت دنی رو گل سوم عالی بود!!!!!!!!
الان بارسا با 15 برد پیاپی با بارسای ریکارد و رئال(نمیدونم سال چند) برابری میکنه و اگه بازی بعدی رو ببره به تنهایی رکورد دار میشه!!!!

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
بروبچ تبریک میگم:p:p:p:p
بازی خیلی سختی بود چون بازی رفت رو باخته بودن کاملا تو فشار روحی بودن!!!!!
برای مسی حال کردم چون فاصله شد فقط یه گل....یا خدا آقای گل بشه!!!!!!
دنی الوس و ژاوی و اینیستا هم فوق العاده بودن!!!!!!!
حرکت دنی رو گل سوم عالی بود!!!!!!!!
الان بارسا با 15 برد پیاپی با بارسای ریکارد و رئال(نمیدونم سال چند) برابری میکنه و اگه بازی بعدی رو ببره به تنهایی رکورد دار میشه!!!!

فکر کن نبرهههههههههه ... میتونیم رکورد تاریخی بزنیم ... کل بازیهای فصلو ببریم و تا ابد کسی به رکوردمون نرسه

با توجه به روندی که بارسا داره و بازیکنای فوق العاده آماده ای که داره من فکر میکنم حد اقل 6 تا بازی دیگرو پشت

سر هم ببریم ... از دنی آلوز و آبیدال بگیر تا مسی و پدرو همه سوپر آمادن

اینم به افتخاراتمون اضافه میکنیم ... امسال , سال بارساست

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
بازی سخت تر از اون چیزی بود که فکر می کردم
با این حال 3 تا کم بود کاش 5 تا میزدن
یادتون باشه به همین هرکولس غول کش بازی رفت تو نیوکمپ 2-0 باختیم، تنها باخت این فصل:(

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
سلام خدمت دوستان

نه دوست عزیز اینجا پستی عشقی پاک نمیشه . اگر منظورتون پستی هست که از شما پاک شده به خاطر کوت و پاسخ به پستی بوده که خلاف قوانین بخش بوده پاک شده. طبق قوانین در تاپیکهای هواداری فقط باید درباره تیم مربوط به تاپیک صحبت کرد نه تیمهای دیگه مخصوصا وقتی اینجا افرادی هستند که صحنه فروم رو با میدان جنگ اشتباه گرفتن و راه به راه در حال توهین به رقیب هستند.

به هر حال من قبلا هم گفتم متاسفانه عده محدودی از هواداران بارسا رعایت قوانین رونمیکنن که همین باعث پاک شدن پستهاشون و در گاهی اوقات پستهای دیگران میشن. من هم روی اجرای قوانین حساسم دوست من. امیدوارم با رعایت قوانین موردی پیش نیاد که باعث دلخوری و عصبانیت شما بشه.

شاد و پیروز باشید

اصلا موضوع ، پست من نیست . از من پست زیاد پاک شده ، از تاپیک بارسلونا هم به همچنین ... حالا درست یا نادرستش رو بگذریم .
من نمیخوام موردی بحث کنم ( و اصلا قصد بحث کردن هم ندارم !!) ولی کلا میگم : متاسفانه پستهایی هست که خلاف قوانین هم نیست ولی خلاف سلیقه ی بعضی هاست و پاک میشه .

بارها و بارها موارد اینچنینی رو دیدم . بالاخره تبعیض چیز قشنگی نیست :blush:
حالا چه خود شما این پستها رو پاک کرده باشید چه شخص دیگه ای من حرفم اینه که این کار و حذف عقیده ای که مشکلی نداره ولی فقط با سلیقه ی ما سازگار نیست وِجهه و صورت خوشی نداره یعنی چجوری بگم مال آدمای با این سن و سال نیست .( حالا شما دقیق تر میدونی ولی خیلی از یوزرهای فعال تو مایه های 30 هستن !!)
اینه که میگم این جور برخورد و حذف افراد یه مقدار زننده هست حتی برای همون مدیری که این کار رو انجام میده .

یه مساله ی دیگه هم اینه که تا یه موقع یه اتفاقی میوفته یا یه شور و حالی به پا میشه توی تاپیک ها مدیرا با یه حالت دستپاچگی و مثل این مدیرای تازه کار میان و کل تاپیک رو به خاک و خون میکشن و هر چی قشنگی و هیجان هست رو ***** میکنن. (چون میدونم همه ی مدیرا با سابقه هستن این برام عجیبه ). آخه پاک کردن صورت مساله که نشد حل مساله ....
اگه میخواهید یه سایت یا یه قسمت فوتبال بی حرارت و سردی داشته باشید میل خودتونه . بالاخره هر چی این مسایل نباشه اداره ی قسمت فوتبال راحت تر میشه .

حرف آخر هم این که هرکس اختیار مالش رو داره اصلا مدیرا بیان شفاف بگن تاپیک مثلا بارسلون نمیخوایم داشته باشیم درش رو ببندن ، به والله اگه خود من ذره ای دلخور بشم . گفتم که هر کس اختیار مالش رو داره ...

اینم اگه خلاف قوانین نیست میذارم اینجا :

imatge.jpg

.

frxa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا شما چرا یاسین میخونی وقتی یه جای ادم بسوزه دست به هر کاری میرنه وقتی امضای منو پاک میکنه یه عکس معمولی رو که اینجا گذاشتم رو پاک میکنن بزار پاک کنن یه نوشته رو اینجا گذاشتم که اصلا نمیدونم چی داشت پاک شد ! بازم میزارم حالا

بالا