سلام خدمت دوستان
اول بگم که هر چقدر هم اینجا افرادی به خود من بی احترامی کنن اگر به خاطر اجرای قوانین بوده باشه ذره ای هم ناراحت نخواهم شد ، چون بالاخره بد نیست افراد یاد بگیرند اینجا جایی نیست که هر کاری دوست داشتند بکنند و هر توهینی خواستند به افراد و سلایق دیگه بکنند.
دیروز ساعت 1:54 عصر این آقای frxa پستی در این تاپیک زدند که نقل قول می کنم :
این اقای sasan s از Bhrzk دستور میگره چون اون یارو طرفداره رئاله همه چی پاک میشه تازه امضای منم پاک کرد البته اصلا مهم نیست اینجا میایم برای تفریح و خرد کردن شخصیت یه مشت رئالی که حرفی برای گفتن ندارن و فقط عقده های درونیه خودشنو اینجوری خالی میکنند loseres
این پست انقدر از نظر مدیر ارشد فروم زننده بود که ایشون این پست رو پاک کردند ولی من خودم دیروز در این ساعت بودم و این پست رو هم دیدم و گذاشتم پست بمونه( والان هم دوباره پست رو برگردوندم) تا اون دسته از طرفداران فهیم بارسا درباره ایشون قضاوت کنند تا اگر فردا روزی ایشون به خاطر این ادبیاتشون که فقط شامل حال من نمیشه و در پست بالا مشخصه هدفشون کلیه طرفداران رئال هست بن دائم شدند کسی خرده نگیره.
حالا منظور ایشون از اینکه امضاشون پاک شده چیه ؟ ایشون در امضاشون عکس سرمربی رئال رو در کنار یک میمون قرار دادند و این دو نفر رو با هم مقایسه کردند.
خب اون دوستانی که تعصب ندارند به خودشون بگن آیا علاقمندند یک رئالی در امضاش مثلا آقای گواردیولا رو با یک میمون مقایسه کنند یا در امضاشون از بارسلونایی ها به عنوان خوک یاد بکنند؟
اما در مورد شما محسن عزیز
اصلا موضوع ، پست من نیست . از من پست زیاد پاک شده ، از تاپیک بارسلونا هم به همچنین ... حالا درست یا نادرستش رو بگذریم .
من نمیخوام موردی بحث کنم ( و اصلا قصد بحث کردن هم ندارم !!) ولی کلا میگم : متاسفانه پستهایی هست که خلاف قوانین هم نیست ولی خلاف سلیقه ی بعضی هاست و پاک میشه .
بارها و بارها موارد اینچنینی رو دیدم . بالاخره تبعیض چیز قشنگی نیست :blush:
بله شاید من هم از دید شما نگاه میکردم از این صحبتها می کردم . ولی بد نیست یکسری به سایر تاپیکهای هواداری بزنید تا ببینید کدوم هواداران انقدر به تیم رقیبشون گیر میدن که در این تاپیک اتفاق میفته. اگر شما یک مورد اینجوری پیدا کردید و. پست تحریک آمیزی در اون تاپیک مونده بود من حق رو به شما میدم.
حالا چه خود شما این پستها رو پاک کرده باشید چه شخص دیگه ای من حرفم اینه که این کار و حذف عقیده ای که مشکلی نداره ولی فقط با سلیقه ی ما سازگار نیست وِجهه و صورت خوشی نداره یعنی چجوری بگم مال آدمای با این سن و سال نیست .( حالا شما دقیق تر میدونی ولی خیلی از یوزرهای فعال تو مایه های 30 هستن !!)
اینه که میگم این جور برخورد و حذف افراد یه مقدار زننده هست حتی برای همون مدیری که این کار رو انجام میده .
دوست عزیز پستهای دیروز رو من پاک کردم و دلیلش هم روشنه
به دلیل قوانین 3 و 4 بخش فوتبال
3- کلوپ های هواداری جایی برای جمع شدن علاقمندان به یک تیم خاص می باشد . در این تاپیک مجاز به گذاشتن اخبار ، بحث و تبادل نظر در خصوص بازیکنان و نحوه بازی تیم ، علاقمندیهای طرفداران هستید. هواداران سایر تیمها در این تاپیکها فقط می توانند در بحث های فنی شرکت کنند و هر گونه دخالت ، بی احترامی به تیم و هواداران صاحب تاپیک و کل کل در این تاپیکها ممنوع می باشد. تاپیکهای طرفداران هم شامل این قوانین می شوند.
4- متقابلا هر گونه بی احترامی به تیم رقیب و کل کل با هواداران سایر تیمها در تاپیکهای هواداری به شدت برخورد خواهد شد.
یه مساله ی دیگه هم اینه که تا یه موقع یه اتفاقی میوفته یا یه شور و حالی به پا میشه توی تاپیک ها مدیرا با یه حالت دستپاچگی و مثل این مدیرای تازه کار میان و کل تاپیک رو به خاک و خون میکشن و هر چی قشنگی و هیجان هست رو ***** میکنن. (چون میدونم همه ی مدیرا با سابقه هستن این برام عجیبه ). آخه پاک کردن صورت مساله که نشد حل مساله ....
اگه میخواهید یه سایت یا یه قسمت فوتبال بی حرارت و سردی داشته باشید میل خودتونه . بالاخره هر چی این مسایل نباشه اداره ی قسمت فوتبال راحت تر میشه .
بالاخره همونجور که گفتم شما در جریان خیلی مسائل نیستید . اصولا ریپورتی به شما نمیرسه . دوستان بهتون پی ام نمی دن و از رعایت نکردن قوانین صحبت نمی کنند. اینها چیزهایی هست که به دست ما میرسه و ما فقط طبق قوانین و نه با توجه به سلایق خودمون و سایرین نسبت به اعمال قانون اقدام می کنیم.
حرف آخر هم این که هرکس اختیار مالش رو داره اصلا مدیرا بیان شفاف بگن تاپیک مثلا بارسلون نمیخوایم داشته باشیم درش رو ببندن ، به والله اگه خود من ذره ای دلخور بشم . گفتم که هر کس اختیار مالش رو داره ...
استاد این همه صحبت کردید که آخرش یک نتیجه گیری این مدلی بکنید :دی واقعا نتیجه گیریتون جالب بود برای من. نه دوست عزیز ما تاپیک بارسا رو میخوایم با رعایت قوانین . ایکاش دوستان قبل از فعالیت در یک فاروم حداقل زحمت میدادن به خودشون تا قوانین اونجا رو مطالعه کنند . به هر حال هر جایی یه قانونی داره و هر کسی نمیتونه قانونگذاری مطابق میلش داشته باشه
اینم اگه خلاف قوانین نیست میذارم اینجا :
نه دوست عزیز این خلاف قوانین نیست ، توهین به رقیب و کل کل در تاپیکهای هواداری مخالف قوانین هست.
اقا شما چرا یاسین میخونی وقتی یه جای ادم بسوزه دست به هر کاری میرنه وقتی امضای منو پاک میکنه یه عکس معمولی رو که اینجا گذاشتم رو پاک میکنن بزار پاک کنن یه نوشته رو اینجا گذاشتم که اصلا نمیدونم چی داشت پاک شد ! بازم میزارم حالا
و این بار دیگه اثبات ادب ایشون هست. به هر حال من قبلا هم به شما گفتم فقط یکبار حرکت خلاف قوانین از شما سر بزنه بن دائم خواهید شد.( البته من تا همین الان توهینهای ایشون رو گذاشتم به حساب عصبانیت زائدالوصف ایشون از اینکه با این همه نشان دادن دایره ادب از طرف ایشون و توهینهای مکرر به بنده تا همین حالا باهاشون برخورد شخصی نداشتم و فقط طبق قوانین باهاشون برخورد شده )
آقا حریف جز جنگ روانی کار دیگه ای از دستش بر نمیآد
شما فریبشو نخورید... بگذارید بسوزند ابد الدهر :دی
و این هم نمونه ای از الطاف سایر دوستان
و اما صحبتهای SOULTE عزیز
پیرو صحبت های دوستان مدیر این بخش از این جناب Ronan هم توصیه می گیره حالا ناخودآگاه یا آگاهانه. دو بار Ronan به پست های من گیر داده و هر دو بار هم پست هام نیست شده. یک بار هم به اتهام توهین (به کی هنوز برای من جای سوال داره) که کارت هم بهم دادن و یک بار هم که دیشب به دلیل کاملا سلیقه ای"حالت چت داشتن" (!!!!) پاک شد (نه توهینی، نه بحث بی موردی، نه به هم زدن جوی، و نه ...). اینه احترام به حریم خصوصی کاربر و ارزش قائل شدن برای اون تو بخش ورزش.
من دیگه تو این بخش پستی نخواهم داد چون حس می کنم به شعورم داره توهین میشه. جهت روشن سازی بیشتر این هم پستی که از من پاک شد:
"چه دفاعی می کنن این هرکولا!"
خوش باشید دور هم تو "بخش ورزشتون"...
پیرو صحبتهای دوستان که بنده از Bhrzk دستور می گیرم شما هم کشف کردید از Ronan هم توصیه می گیرم. ماشاا... به همه شما با این استعدادتون
اما دلیل کاملا سلیقه ای " حالت چت داشتن " از دیدگاه شما : دقیقا در قانون شماره 9 بخش فوتبال بهش اشاره شده :
9-هدف گذاری انجام شده برای تالار فوتبال تبدیل شدن این تالار به یک فضای تخصصی می باشد ، لذا خواهشمند است از هر گونه پستهای تک خطی ، اسپم و به وجود آوردن محیطی مانند محیط چت در تاپیکهای تالار به شدت خودداری نمایید.
نهایتا دوست عزیز اگر دوست داشتید به بخش ورزش ( خصوصا فوتبال ) تشریف بیاورید قدمتون روی چشم ولی خواهش می کنم یکبار هم که شده
قوانین تالار فوتبال رو مطالعه کنید تا از اجرای قوانین دلگیر نشید. اگر هم دوست نداشتید که به این بخش بیاید میل خودتونه دوست من.
حرف آخر : پستهای بعدی SOULTE و Ronan پاک شدند ،دوستان به جای اینکه با هم دیگه بحث و جدل بکنند فقط یک ریپورت بدن تا قضایا فیصله پیدا کنه.
دوستان عزیز باز هم خواهش می کنم با رعایت قوانین اجازه بدید فضایی در بخش ایجاد بشه که مملو از احترام باشه و کسی به خودش اجازه نده به سلایق و علایق دیگران توهین کنه. شاد و پیروز باشید