• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
سلام به همه بارسایی ها عزیز ....

چند خبر :
مرکز لاماسیا، محل اقامت جدید در میان سیوداد اسپورتیوا، در ژوئن بعدی به پایان می رسد و ساختمان آن برای شروع کار در فصل آینده حاضر خواهد شد.

کار بر روی لاماسیا بی وقفه ادامه دارد و طبق پیش بینی های انجام شده، ژوئن آینده کار آن به پایان می رسد. در طول تابستان آینده ریزه کاری های نهایی ، تاسیسات و چیدمان مبلمان آن به پایان خواهد رسید و اولین ساکنان آن از ساختمان فعلی به ساختمان جدید منتقل خواهند شد.
آخرین بخش های کار تحت نظارت شرکت اجاره ای MCM و به قیمت 9 میلیون یورو انجام خواهد شد و از دسامبر 2009 به مدت 17 ماه به طول خواهد انجامید.

پس از دو روز تمرین با حداقل اعضا، پپ گواردیولا دیروز در حالی توانست بازیکنان ملی پوشش را در اختیار بگیرد که بازی شنبه شب لیگ مقابل اسپورتینگ در ال مولینون را در راس برنامه هایش داشت.

هیچ کدام از بازیکنان بارسا با مشکل تاخیر پروازهایشان مواجه نشدند و توانستند به طور مستقیم به هم باشگاهی هایشان بپیوندند. این جلسه از ساعت 6:00 به وقت محلی در زمین شماره 2 سیوتات اسپورتیوا آغاز شد.
تبریک بابت تمدید قرارداد

این اولین تماس بیشتر بازیکنان با پپ گواردیولا، از زمان اعلام تمدید قرارداد وی حداقل برای یک فصل دیگر بود؛ بنابرین همگی لبخند بر لب داشته و همچنین تمام تیم با حلقه زدن به دور وی در مرکز زمین، رضایت خود را از این اتفاق نشان دادند؛ حتی با دعوت ویکتور والدس از مسئول لباس ها - چما کوربلا - برای پیوستن به حلقه، فرصت برای شوخی و خنده نیز فراهم شد.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
متاسفانه بازی با گیخون رو مساوی کردیم.

خودمون اصلا خوب بازی نکردیم اما ضد فوتبال و بازی کثیف گیخون هم مزید بر علت شد.

تیم حریف رو دست کم گرفتیم. از اول حضور افلای و ماسچرانو و میلیتو و عدم حضور پویول و پدرو و بخصوص ابیدال نشون میداد تیم حریف رو دست کم گرفتیم

به هر حال به سختی مساوی کردیم تو زمین حریف

یه اشتباه کردیم 1 گل خوردیم (روی اشتباه پیکه) 2 3 تا اشتباه کردیم 2 3 تا گل نزدیم !! مسی هم بدشانسی اورد هم زیادی تک روی کرد.

به هر حال بازی 1 1 شد. حالا اگه رئال ببره اختلاف میشه 5 امتیاز
حالا ا

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
خوب بازی نکردیم ولی خوشحالم که همین 1 امتیاز رو گرفتیم، تیمه حریف فقط تو حاشیه بود تماشاگراشون که دیگه بدتر. حالمو بهم میزنن این تیمای بی کلاس لالیگا، یادمه جلوی رئال هم ازین کارا زیاد میکردن
عمو پیکه چند تا سوتی مشتی داد تا جای خالی سوتی های والدز احساس نشه :دی
گل ویا فوق العاده قشنگ بود و یه چیپ حرفه ای بود اگه یه مهاجم درجه 1 نبود اون توپو محکم میزد ولی ویا دید دروازه بان کمی جلو اومده چیپ انداخت
پ.ن : این کانال sky calcio عجب کیفیتی داره ( از شر تی وی درپیت راحت شدیم)

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اره کلا حریف بازی کثیفی کرد. جلو رئال هم همین طوری بازی کردند. ضد فوتبال

البته امروز ما بد بازی کردیم وگرنه بازی رو برده بردیم. دست کم گرفتیم تیم حریف رو

mmm52

Registered User
لایک‌ها
1
خیلی خیلی بد بود....:(:(:(
تسلیت!!!!!!تسلیت...:wacko::wacko:
نمیدونم چرا بارسا اینجوره!!!:eek::eek:
هر وقت یه رکورد رو میزنه بازی بعدی ادامش نمیده اون از باخت بتیس اینم از تساوی با گیخون!!!

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
در باره قهرمانی خیالم راحته چون تیممون تیمه ... با یک تساوی هیچ اتفاقی نمیفته ... اما ناراحت شدم که

چرا رکورد افسانه ای به جا نزاشتیم که تا صده ها کسی بهش دست پیدا نکنه

الانم کسی به پامون نمیرسه اما اگه 3 تا بازی دیگه میبردیم لذتش متفاوت بود

sefrvayek

Registered User
لایک‌ها
5
دوستان من هم مدتهای زیادیه توی PT عضوم ولی نمیتونستم سر بزنم.

به نظر من بازی با گیخون برای اینکه رئال کمی دلش خوش باشه که اینهمه دلارهایی که خرج کرده بی اثر نبوده و کماکان به زور زدنش در لیگ ادامه بده لازم بود. من مطمئنم سران باشگاه رئال تمایلی ندارند آقای گل از تیمشون باشه ولی اختلاف امتیازشون با بارسا آخر فصل دو رقمی باشه!! :))

ولی در کل این بارسا بارسای دو سال پیش نیست :(

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
در باره قهرمانی خیالم راحته چون تیممون تیمه ... با یک تساوی هیچ اتفاقی نمیفته ... اما ناراحت شدم که

چرا رکورد افسانه ای به جا نزاشتیم که تا صده ها کسی بهش دست پیدا نکنه

الانم کسی به پامون نمیرسه اما اگه 3 تا بازی دیگه میبردیم لذتش متفاوت بود

به نظر من دست کم گرفته بودیم حریف رو

سوای اون جو کثیف و ضد فوتبالی که گیخون ارائه داد تیم خودش هم از اول به نظر من دست کم گرفته بود.

نبود پویول ، ابیدال و بوسکتسز و پدرو (البته قرار نیست همیشه همه بازیکنها باشند) و عدم هماهنگی افلای و مکس-ول و بدشانسی های مسی (و البته گاهی تک رویهاش - روز ، روز مسی نبود) مزید برعلت شد

اگه یکم از اون شانس های رئال مادرید داشتیم میشد 2 1 بازی رو برد.

یه روی دیگه سکه هم اینه که خب طرفداران به بردهای گنده عادت کردند و وقتی یه بازی اینطوری مساوی میشه ناراحت میشن.

در کل رئال تیم خطرناکیه :)

پوریای عزیز ، اینکه هم گفتم دوست دارم رقابت همیشه داغ باشه یه دلیلش هم اینه که اگه مثلا رئال از این لیگ بی خیال شه میره سراغ جام قهرمانان :) و حداکثر نیروش رو میذاره اونجا... من دوست ندارم جام قهرمانان به رئال برسه. **********

Last edited by a moderator:

amiralvani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظر من بارسا همیشه بارساس... هیچوقت تیمی نبوده که با اقتداری اینچنین فوتبال بزنه.
همیشه پیروز
!!!!

mmm52

Registered User
لایک‌ها
1
ولی در کل این بارسا بارسای دو سال پیش نیست :(

دوست گل من!
چرا میگی بارسا بارسای دو سال پیش نیست؟!
این فصل رویایی ترین فصل بارسا در کل تاریخه...
اون فصل بارسا تو لیگ 5 تا باخت داشت ولی الان فقط یه دونه باخت داره!!!
تازه رکوردهای خیلی زیادی داشته که بهش اشاره شد..
بعدشم سه بازیکن بارسا تو این فصل بهترین بازیکنای جهان شدن!!
دلیلی از اینا قانع تر میخوای؟!

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
بارسا بیدی نیست به اینها بادها بلرزه
از بازی بعد ، قدرت بارسا را باز هم می بینیم
الان هم که 5 امتیاز جلو هست
البته رئال هم بازی سختی جلوی اسپانیول داره

sefrvayek

Registered User
لایک‌ها
5
دوست گل من!
چرا میگی بارسا بارسای دو سال پیش نیست؟!
این فصل رویایی ترین فصل بارسا در کل تاریخه...
اون فصل بارسا تو لیگ 5 تا باخت داشت ولی الان فقط یه دونه باخت داره!!!
تازه رکوردهای خیلی زیادی داشته که بهش اشاره شد..
بعدشم سه بازیکن بارسا تو این فصل بهترین بازیکنای جهان شدن!!
دلیلی از اینا قانع تر میخوای؟!

دوست عزیز
بنده بارسای امسال رو با بارسای دو سال پیش مقایسه کردم نه بارسا رو با تیم های دیگه... بارسا در ضعیف ترین حالتش از بقیه تیمها بهتر بازی میکنه. ولی نوع بازی دو سال پیشش خیلی بیشتر به من میچسبید. دو سال پیش وقتی اتوئو هم در تیم بود در خط حمله همه جور گل میدیدیم. از شوت پشت محوطه جریمه و ضربه سر و یک و دوی ریز و الی آخر. اما جدیداً تنوع گلهایی که میزنن کمتر شده. ضمناً به نظر من تیم جدید وابستگی بیشتری به مسی داره تا تیم قدیمی.

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
دوستان میشه بگید بازی برگشت بارسا با رئال دقیقا چه روزی هست؟

بازی هفته بعدش توی فینال با رئال رو هم روز دقیقش رو میخواستم.

ممنون.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام دوستان
دوستان میشه بگید بازی برگشت بارسا با رئال دقیقا چه روزی هست؟

بازی هفته بعدش توی فینال با رئال رو هم روز دقیقش رو میخواستم.

ممنون.

بازی برگشت 16 آوریل هست( شنبه 27 فروردین 90) ، ولی بازی حذفی رو فقط می دونم یک هفته بعدش هست و دقیق نمی دونم.

شاد باشید

mmm52

Registered User
لایک‌ها
1
دوست عزیز
بنده بارسای امسال رو با بارسای دو سال پیش مقایسه کردم نه بارسا رو با تیم های دیگه... بارسا در ضعیف ترین حالتش از بقیه تیمها بهتر بازی میکنه. ولی نوع بازی دو سال پیشش خیلی بیشتر به من میچسبید. دو سال پیش وقتی اتوئو هم در تیم بود در خط حمله همه جور گل میدیدیم. از شوت پشت محوطه جریمه و ضربه سر و یک و دوی ریز و الی آخر. اما جدیداً تنوع گلهایی که میزنن کمتر شده. ضمناً به نظر من تیم جدید وابستگی بیشتری به مسی داره تا تیم قدیمی.

والله من که این بارسا رو از نظر بازی هم از بارسای دو سال پیش بهتر میدونم حتما بهتره که تا الان فقط یک باخت داشته دیگه....

mmm52

Registered User
لایک‌ها
1
بچه ها فرداشب با آرسنال داریم....
من که میگم ارسنال هر دو بازی رو باخته!!!!!!

اگه هم توجه کرده باشین ژاوی بازی با آرسنال همیشه غوغا کرده..
پارسال رو به خاطر بیارین اون پاسش به زلاتان...

Last edited:

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
خوب امشب یه بازیه سخت با ارسنال داریم ،‌به مساوی هم راضی نیستسم و میریم برای برد،‌البته اگه مساوی هم کردیم خیالی نیست چون مطمئنم توی نیوکمپ ارسنالو می بریم،ولی ونگر و شاگرداش همیشه قابل احترامن چون همیشه مثل خودمون تو فکر حمله هست و من تا حالا ندیدم بازی دفاعی انجام بده
viva barca

بالا