• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155
کاتالانی های عزیز
سااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااال نو مبارک

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
سال نو رو به همه بارسایی های عزیز تبریم میگم

به امید قهرمانی و پیروزیهای پرگل در ال کلاسیکوها :)

پرنیان

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
13,020
سال نو رو به همه بارسایی های خوب تبریک میگم.
امیدوارم که سالی سرشار از موفقیت برای شما دوستان گرامی و بارسای عزیز باشه و در دو بازی پیش رو در مقابل رئال باز هم بتونیم پیروز باشیم.
VIVA BARCELONA... HAPPY NEW YEAR...

Edriso

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
h5v4r8w81vb7mx7ts5tt.jpg

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
سال نو رو به همه بارسایی های عزیز تبریم میگم ....

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
اینم چند تا wallpaper به عنوان عیدی به بچه های بارسا

فایل های ضمیمه

• _1024x768_65668.jpg
    _1024x768_65668.jpg
    151.2 KB · نمایش ها: 3
  • andresiniestav2_1024x768_263108.jpg
    andresiniestav2_1024x768_263108.jpg
    96.9 KB · نمایش ها: 4
  • duihui_1024x768_245837.jpg
    duihui_1024x768_245837.jpg
    10.3 KB · نمایش ها: 2
  • fcbarcelone_1024x768_365472.jpg
    fcbarcelone_1024x768_365472.jpg
    248.2 KB · نمایش ها: 6
  • lionelmessi_1024x768_163314.jpg
    lionelmessi_1024x768_163314.jpg
    116 KB · نمایش ها: 1
  • messi_1024x768_367926.jpg
    messi_1024x768_367926.jpg
    342.9 KB · نمایش ها: 2
  • messi_1024x768_277847.jpg
    messi_1024x768_277847.jpg
    201.5 KB · نمایش ها: 3
  • lionelmessi_1024x768_265642.jpg
    lionelmessi_1024x768_265642.jpg
    43.2 KB · نمایش ها: 3
  • messi_1024x768_257398.jpg
    messi_1024x768_257398.jpg
    94.1 KB · نمایش ها: 3
  • lionelmessi_1024x768_265691.jpg
    lionelmessi_1024x768_265691.jpg
    274 KB · نمایش ها: 2

mmm52

Registered User
لایک‌ها
1
عجب عیدی باحالی دادی!!!!!
دمت گرم....

من که سال نو رو پیشاپیش تبریک گفتم ولی اینبار به تمام بارسایی ها سال نو رو پساپیش!!! تبریک میگم!!!
امیدوارم تو ای 4 تا بازی با رئال موفق بیایم بیرون!!!

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
به سلامتی و میمنت پیکه و شکیرا هم میخوان باهم ازدواج کنن ظاهرا :happy:

67776578327458289570.jpg

45686847250760905865.jpg

mmm52

Registered User
لایک‌ها
1
ایول مباااااااااااااااارک باشه.....
مثل اینکه مهمونی ها کار خودشو کرده!!!

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
این جشن تولد پیکه بوده که دعوتش کرده بوده
حالا مشخص که نیست

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
دني آلوز سه سال ديگر در بارسلونا مي‌ماند

دني آلوز براي 3 سال ديگر با بارسلونا قرارداد بست.

دني آلوز، بازيكن 27 ساله و برزيلي تيم بارسلونا، براي 3 سال ديگر با اين تيم اسپانيايي قرارداد بست و از اين بابت بسيار خرسند است.

او در اين باره گفت: «بودن در بارسلونا براي چند سال يك رويا است.»

آلوز درحالي تا سال 2015 در بارسلونا باقي خواهد ماند كه از سال 2008 به اين تيم پيوسته است.

وي ادامه مي‌دهد:«من در يكي از پرطرفدارترين تيمهاي دنيا بازي مي‌كنم كه تاريخ ساز است. براي من مهمترين چيز اين اين است كه مي‌توانم سازنده بخشي از اين (تاريخ) باشم. اين يك مزيت بزرگ و لذت بخش است كه در بارسلونا هستم.»

دني آلوز هم اكنون همراه تيم ملي برزيل در لندن است تا ديداري دوستانه را با اسكاتلند داشته باشند.

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
ملو: بارسلونا بهترین تیم دنیاست ولی من در یووه خوشحالم

سایت گل- فلیپه ملو، ستاره خط میانی باشگاه یوونتوس در صحبتهایی زبان به تمجید از بارسلونا گشوده و اعلام کرده که تیم پپ گواردیولا، بهترین تیم دنیاست ولی درعین حال به این نکته اشاره کرده که می خواهددر بینکونری به بازی ادامه دهد

این ستاره برزیلی در سال 2009 از فیورنتینا به یووه پیوست و فصل ناامید کننده ای را در سال 2009 سپری کرد. این فصل او روند بهتری را طی کرد و در این میان سران تیمهای سویا و رئال خواهان جذب او هستند

ملوی 27 ساله در صحبتهایی اعلام کرده که از حضوردر یووه راضی است، چون برای تیم بزرگی بازی می کند و البته به تمجید از سبک فوتبالی بارسلونا پرداخته.

ملو گفت:« الان می گویم که بارسلونا بهترین تیم دنیاست ولی من مورینیو را دوست دارم و فکر می کنم که در طول یک سال پیش رو رئال مبدل به بهترین تیم می شود.»

ستاره برزیلی در صحبتهایی که در وب سایت رسمی یووه منتشر شد گفت:«خیلی خوب است که تیمهای بزرگ به جذب تو علاقمند باشند ولی من درحال حاضر در تیم بزرگی توپ می زنم و می خواهم همین جا بمانم.»

ملو امیدوار است که یووه بتواند مسی را از بارسا خریداری کند.او پس از اشاره به این نکته،با تمجید از مسی گفت:« بدون هیچ شکی مسی بهترین بازیکن دنیاست . او در یک فصل می تواند 40 گل بزند.»

ستاره سابق فیورنتینا با ابراز حسرت از مصدومیت کوالیارلا گفت:« خیلی ناراحت شدم که او مصدوم شد؛ چون او در اوج آمادگی بود و با حضور او تیم می توانست 15 امتیاز بیشتر از این کسب کند. بازگشت او موفقیت بزرگی برای ما خواهد بود.»

ملو در باره دیدار تیمش با رم گفت:« بازی سختی خواهد بود. پیروزی می تواند به ما کمک کند تا رو به جلو حرکت کنیم ولی رم هم به نتیجه خوب نیاز دارد و کار آسانی نخواهیم داشت. ما یوونتوسیم و می توانیم به پیروزی برسیم.»

یووه در حال حاضر در رده هفتم جدول قرار دارد.

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
بارسلونا 50 میلیون یورو برای خرید فابرگاس ندارد!
[بارسلونا 50 میلیون یورو برای خرید فابرگاس ندارد!] ساندرو روسل، رییس باشگاه بارسلونا گفته این باشگاه نمی‌تواند 50 میلیون یورو برای خرید سسک فابرگاس بپردازد.آنها تابستان گذشته تلاش کردند این ملی‌پوش 23 ساله را بخرند اما آرسن ونگر حاضر نشد او را ...

ساندرو روسل، رییس باشگاه بارسلونا گفته این باشگاه نمی‌تواند 50 میلیون یورو برای خرید سسک فابرگاس بپردازد.آنها تابستان گذشته تلاش کردند این ملی‌پوش 23 ساله را بخرند اما آرسن ونگر حاضر نشد او را بفروشد.بارسلونا به تلاش برای برگرداندن او به نوکمپ ادامه داده و بسیاری او را جانشین ژاوی در این تیم می‌دانند.در هر حال، رییس باشگاه بارسا گفته آنها هر قیمتی را برای فابرگاس نمی‌دهند:بارسا آماده پرداختن 50 میلیون یورو برای خرید سسک فابرگاس در تابستان آینده نیست. ما تصمیم خود را گرفته‌ایم و هرچند گواردیولا گفته این بازیکن را می‌خواهد، اما ما این قیمت را نمی‌پردازیم.دلیلش هم ساده است. در فوتبال، قیمت‌ها هر سال کاهش می‌یابند و اگر تابستان گذشته 40 میلیون یورو برای سسک پیشنهاد دادیم، حالا 50 میلیون یورو غیرممکن است. اگر مربی ما به خرید او اصرار داشته باشد می‌توانیم با توپچی‌ها مذاکره کنیم، اما با شرایط خاص خود و بدون دیوانگی، و اگر انتقال ممکن نبود، منتظر فرصت‌های دیگر می‌مانیم.آرسنال اخیرا جان میکل تورال هارپر 16 ساله را از بارسلونا به همان روشی خریده که سسک فابرگاس را در سال 2003 خرید. روسل می‌گوید:روش آرسنال چندان مطابق اصول اخلاقی نیست. رابطه ما با آرسنال خوب نیست. ماجرای تورال ما را خوشحال نکرد.آینده سسک در دست خودش است و ما تنها می‌توانیم با آرسنال مذاکره کنیم.فابرگاس دوست دارد به باشگاه کودکی‌اش برگردد اما هنوز قراردادی چهارساله با آرسنال دارد که طبق آن هفته‌ای 110 هزار پوند دستمزد می‌گیرد.

دوباره ارسنال یکی از بازیکنان جوان مارو دزدید اینم حالا مثل سسک میشه

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
داوید ویا؛مهاجم بارسلونا بهترین گلزن تاریخ فوتبال اسپانیا

داوید ویا با دو گلی که در دیدار مقابل جمهوری چک در مرحله انتخابی رقابت های یورو 2012 به ثمر رساند، آمار گل هایش با پیراهن تیم ملی اسپانیا را به 46 رساند و با پشت سر گذاشتن رائول، عنوان بهترین گلزن تاریخ اسپانیا را از آن خود کرد.

به گزارش شبکه ایران، مهاجم ملی‌پوش بارسلونا در دیدار مقابل چک ابتدا در دقیقه 69 با پشت سر گذاشتن دو مدافع حریف، با یک ضربه مهار نشدنی پای چپ دروازه پتر چک را گشود و سپس سه دقیقه بعد، از روی ضربه پنالتی ای که آندرس اینیستا به دست آورد، گل دوم خود و تیمش را به ثمر رساند.

ویا اولین گلش برای اسپانیا را در سال 2005 در پیروزی 5-0 اسپانیا مقابل سن مارینو در مقدماتی جام جهانی 2006 به ثمر رسانده بود.ویا اولین بار در جام جهانی 2006 آلمان بود که جای رائول در ترکیب اصلی اسپانیا را گرفت و مدتی بعد پیراهن شماره 7 لافوریا روخا را که مدت ها در اختیار کاپیتان سابق رئال بود، به دست آورد.

ویا سپس در یورو 2008 با چهار گل زده کفش طلا را از آن خود کرد و در جام جهانی 2010 نیز با 5 گل یکی از آقای گل‌های رقابت‌ها بود.

بهترین گلزنان تاریخ اسپانیا

1- داوید ویا 46 گل در 71 بازی

2- رائول 44 گل در 102 بازی

3- فرناندو ایرو 29 گل در 89 بازی

4- فرناندو مورینتس 27 گل در 47 بازی

5- امیلیانو بوتراگنو 26 گل در 69 بازی

6- فرناندو تورس 26 گل در 81 بازی

7- آلفردو دی استفانو 23 گل در 31 بازی

8- خوان سالیناس 23 گل در 56 بازی

9- میشل 21 گل در 66 بازی

10- تلمو ساررا 20 گل در 20 بازی

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
گوتی: الان دیگر همه بچه ها می خواهند به بارسلونا بروند
ستاره سابق باشگاه رئال مادرید، به بررسی اوضاع لالیگا و ستاره های این لیگ پرداخته

سایت گل- گوتی، ستاره سابق باشگاه رئال مادرید در صحبتهایی اعلام کرد که همچنان از خداحافظی سردی که با رئال مادرید و باشگاه برنابئو داشت، دل شکسته است.گوتی در گفت و گو با شبکه تلویزیونی کواترو، گفت:« تصمیم به ترک رئال گرفتم، چون رابطه بین باشگاه و ما بازیکنانی که سالها بود در تیم بودیم، اصلا خوب نبودو همچنین به این دلیل که مدتی طولانی بود که در دستیابی به جام قهرمانی ناکام بودیم.»

گوتی ادامه داد:« در آینده امیدوارم که زمانی که من و رائول از دنیای فوتبال خداحافظی می کنیم، شرایط تغییر کرده باشد و بتوانیم روز ویژه ای را در برنابئو رقم بزنیم. خداحافظی من از باشگاه در شرایط سردی انجام شد.امیدوارم که روزی بتوانم در برنابئو کار کنم و به کودکان فوتبال بیاموزم و به آنها بگویم که پوشیدن این پیراهن چه ارزشی دارد. ولی مشکل اینجاست که الان دیگر همه بچه ها می خواهند به بارسلونا بروند.»

By Ghazal Ziari

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
124731_news.jpg

پیکه: ترانه مورد علاقه ام؟واکا واکا؛ خواننده موردعلاقه ام؟شکیرا
مدافع باشگاه بارسلونا در گفت و گو با شبکه تلویزیونی کواترو، درمورد علایق موسیقیایی و فرهنگی اش صحبت کرد
By Ghazal Ziari
2011/3/26 18:58:00
Share Share
1
Gerard Pique is brand ambassador for Mango
گالری عکس
زوم
Gerard Pique is brand ambassador for Mango

سایت گل- جرارد پیکه، مدافع جوان باشگاه بارسلونا در گفت و گو با سارا کاربونرو، نامزد ایکر کاسیاس و خبرنگار شبکه تلویزیونی کواتروی اسپانیا، به این نکته اشاره کرد که ترانه مورد علاقه اش «واکا واکا» و خواننده مورد علاقه اش ، «شکیرا»است.

در برنامه مورد نظر، میهمان باید با پاسخ های کوتاه، جوابگوی خبرنگار باشد و مدافع جوان بارسلونا و تیم ملی اسپانیا،بدون هیچ شک و شبهه ای از علایقش صحبت کرد.

او اعلام کرد که الخاندرو سانز و خوان مانوئل سررات هم دیگر خواننده های مورد علاقه او هستند. غذای مورد علاقه پیکه، برنج کوبایی است و کتاب مجبوبت، کتاب «سایه باد» نوشته کارلوس روئیس سافون است.

طبق گزارش منتشره در روزنامه اسپورت، پیکه توئیتر و فیس بوک را شبکه های اجتماعی خوبی برای ارتباط برقرار کردن با دوستانش می داند

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
تورس: فابرگاس خریدی عالی برای بارسلونا خواهد بود

سایت گل – فرناندو تورس، خرید جدید چلسی گفته سسک فابرگاس خریدی عالی برای بارسلونا خواهد بود، هرچند که به نظر او بارسا شاید به این هافبک نیاز نداشته باشد. او گفته است: «نمی‌دانم بارسلونا به راستی به بازیکنی مانند سسک نیاز دارد یا نه. همه چیز بستگی به پپ گواردیولا دارد و اوست که تصمیم می‌گیرد. راستش را بگویم، لالیگا را آن‌قدرها از نزدیک دنبال نمی‌کنم. اما بهتر ساختن تیمی مانند بارسلونا کار دشواری است و اگر سسک را بخرند چه کسی باید ذخیره شود؟ اما او بارسلونایی حقیقی است و خریدش عالی خواهد بود. سسک در انگلیس بیش از اسپانیا احترام می‌بینم، چون هرگز در اسپانیا بازی نکرده است. مردم او را یکی از سه بازیکن برتر حاضر در انگلیس می‌دانند. مطمئنم که او در بارسلونا هم بسیار عالی کار می‌کند، اما تکرار می‌کنم که به سختی بتوان بارسلونای فعلی را حتی بهتر هم کرد. در هر حال، این مشکل وفور نعمتی است که بسیاری از تیم‌ها رویایش را دارند.» گفته می‌شود پیشنهادی در حدود 50 میلیون یورو برای خرید فابرگاس کافی است، اما بارسلونا این مبلغ را برای این بازیکن 23 ساله نمی‌پردازد.

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
روسل: هرگز مورینیو را به بارسلونا نمی‌آورم

104069_news.jpg

سایت گل – ساندرو روسل، رییس باشگاه بارسلونا گفته ژوزه مورینیو، مربی رئال مادرید او را تحت تاثیر قرار نمی‌دهد: «من هرگز مورینیو را به بارسلونا نمی‌آورم.»

او همچنین از پپ گواردیولا، مربی بارسلونا تمجید کرده و او را بهترین مربی تاریخ غول‌های کاتالان نامیده: «سال‌های بسیار زیادی طول می‌کشد تا مربی دیگری مانند او بیابیم. به نظر من او بهترین مربی تاریخ بارسلونا از نظر تعداد قهرمانی‌ها، نوع رفتار، سابقه و آسانی ارتباط با اوست. یافتن فردی که بهتر از او باشد اگر محال نباشد بسیار دشوار است.

او احتمالا باهوش‌ترین فرد در باشگاه است و بیش از همه اطلاعات دارد. تردید نکنید. اگر روزی او بخواهد من به او به عنوان رییس باشگاه رأی می‌دهم.»

بالا