• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
آندرئو فونتاس: خوشحالم به تیم اصلی بارسلونا رسیدم

سایت گل – آندرئو فونتاس، مدافع بارسلونا گفته بهترین فرصت برای حضور در ترکیب بارسلونا را یافته است.

این مدافع 21 ساله در غیاب اریک آبیدال به تیم اصلی فراخوانده شده و می‌خواهد ارزش خود را ثابت کند.

او گفته است: «می‌خواهم هرچه می‌توانم را به تیم بیاورم و هر کاری که لازم است را انجام دهم. این لحظه‌ای ایده‌آل است و من آماده آن هستم.

فردای اخبار بد از اوضاع آبیدال، گواردیولا به من زنگ زد و گفت که تا انتهای فصل در تیم اصلی خواهم بود. بازگشت من به تیم اصلی رویایی است که به حقیقت پیوست.»

فونتاس افزود که در لیگ دسته دوم اسپانیا بسیار آموخته و بازی در بارسلونا B تجربه‌ای عالی بوده: «من تجربه فراوانی از بازی در دسته دوم کسب کردم. دسته اول بسیار رقابتی‌تر از دسته دوم است و این تجربه به کار من می‌آید.»

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
آندرئو فونتاس: خوشحالم به تیم اصلی بارسلونا رسیدم

سایت گل – آندرئو فونتاس، مدافع بارسلونا گفته بهترین فرصت برای حضور در ترکیب بارسلونا را یافته است.

این مدافع 21 ساله در غیاب اریک آبیدال به تیم اصلی فراخوانده شده و می‌خواهد ارزش خود را ثابت کند.

او گفته است: «می‌خواهم هرچه می‌توانم را به تیم بیاورم و هر کاری که لازم است را انجام دهم. این لحظه‌ای ایده‌آل است و من آماده آن هستم.

فردای اخبار بد از اوضاع آبیدال، گواردیولا به من زنگ زد و گفت که تا انتهای فصل در تیم اصلی خواهم بود. بازگشت من به تیم اصلی رویایی است که به حقیقت پیوست.»

فونتاس افزود که در لیگ دسته دوم اسپانیا بسیار آموخته و بازی در بارسلونا B تجربه‌ای عالی بوده: «من تجربه فراوانی از بازی در دسته دوم کسب کردم. دسته اول بسیار رقابتی‌تر از دسته دوم است و این تجربه به کار من می‌آید.»

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
سایت گل – لیونل مسی، ستاره بارسلونا دیدار با ویارئال در هفته پیش رو را از دست داد.

ملی‌پوش آرژانتینی در دیدار مقابل کاستاریکا در چهارشنبه صبح نتوانست بازی کند و از ترکیب کنار گذاشته شد. عضله پای او آسیب دیده است.

پپ گواردیولا به این ترتیب نگران غیبت مسی خواهد بود.

سرخیو باتیستا تصمیم گرفت از مسی در دیدار مقابل کاستاریکا استفاده نکند، چرا که او در پایش احساس ناراحتی می‌کرد و احتمالا کادر پزشکی بارسلونا هم همین توصیه را به گواردیولا خواهد کرد، به ویژه که یک چشم بارسا به دیدار مقابل شاختار دونتسک در لیگ قهرمانان دوخته شده.

دیدار بارسا و ویارئال یکشنبه برگزار می‌شود و بارسا می‌خواهد همچنان پنج امتیاز بیشتر از رئال مادرید داشته باشد که با اسپورتینگ خیخون بازی دارد.

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
310311125418.jpg

سران باشگاه بارسلونا تمایل زیادی دارند تا در بازار نقل و انتقالات تابستانی، مهاجم دیگری را به رختکن تیمشان اضافه کنند و پیش از این صحبتهایی از انتقال جوزپه روسی، ستاره ویارئال به بارسا شنیده می شد.
این در حالی است که خود روسی تمایل زیادی به بازگشت به فوتبال ایتالیا دارد و از همین رو،سران بارسا تمرکزشان را برروی جذب نیمار قرار داده اند
این ستاره 19 ساله، یکی از بازیکنان آینده دار دنیای فوتبال در نظر گرفته می شود و در دیدار دوستانه تیم ملی برزیل مقابل اسکاتلند، یکی از ستاره های زردپوشان بود.

بارسا رقابت سختی را برای جذب نیمار پیش رو خواهد داشت، چرا که سران یوونتوس هم خریداری نیمار را هدف اصلی شان در بازار نقل و انتقالات تابستانی اعلام کرده اند و سران چلسی هم به دنبال جذب این ستاره جوان برزیلی هستند.
به نظر می رسد که پیشنهادی 30 میلیون یورویی برای جذب نیمار برزیلی، کافی باشد.

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
ستاره تيم فوتبال ويارئال بازي در بارسلونا را روياي زندگي‌اش مي داند

310311102406.jpg

مهاجم زيردريايي‌هاي زرد اسپانيا ادامه داد: البته از وضعيتم راضي هستم و شرايط خوبي را پشت سر مي گذارم اما اين آرزو را هم دارم که يک روز در تيم بزرگي مانند بارسلونا بازي کنم.

نيلمار درباره‌ي ديدار با بارسلونا در هفته‌ي سي ام رقابت‌هاي لاليگا هم عنوان کرد: با آمادگي صددرصد مقابل بارسلونا به ميدان خواهيم رفت تا تيم کاتالاني را متوقف کنيم.

ستاره ويارئال عنوان کرد: بازي‌هاي زيادي تا پايان رقابت‌هاي لاليگا باقي مانده و ويارئال شانس زيادي براي گرفتن سهيکمه ليگ قهرمانان اروپا در فصل آينده دارد.

تيم فوتبال ويارئال با تفاضل گل بهتر نسبت به والنسيا در مکان سوم جدول رده بندي لاليگا قرار دارد در هفته‌ي سي‌ام اين رقابت‌ها در ورزشگاه خانگي خود ميزبان بارسلونا خواهد بود.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بچه ها یه خبر خوب

رئال تو زمین خودش به خیخون 1 0 باخت

امشب ببریم فاصله میشه 8 امتیاز

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155
چه ها یه خبر خوب

همیشه خوش خبر باشی...
البته امشب بازی خیلی سختی در پیش رو داریم

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
بچه ها یه خبر خوب

سلام! سال نو همه مبارک...

من هم چند دقیقه قبل فهمیدم کلا امشب شب فوتبالی خوبی بود که از دستمون رفت :دی حالا امیدوارم بارسلونا با فشار کمتری بازیهاشو ادامه بده.

اونطرف هم اینتر از میلان 3 تا خورده/.

Last edited:

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
سلام! سال نو همه مبارک...

من هم چند دقیقه قبل فهمیدم کلا امشب شب فوتبالی خوبی بود که از دستمون رفت :دی حالا امیدوارم بارسلونا با فشار کمتری بازیهاشو ادامه بده.

اونطرف هم اینتر از میلان 3 تا جلوئه

دقيقه 67 پيكه يك گل به ويارئال زد
اختلاف تا اين زمان به 8 امتياز رسيده
:p

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
تبریک بازی رو بردیم. در شبی که رئال تو زمین خودش باخت

ما جلو ویارئال تو زمین حریف برنده شدیم. بازی فوق العاده سختی بود

1 0 با گل زیبای پیکه

پویول ، ژاوی ، پدرو رو هم نداشتیم.

مسی هم دقیقه 50 وارد بازی شد.

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
اقا تبریک به کاتالان ها ی عزیز
زدیم ویارئال رو اوت کردیم اختلاف شد 8 تا به به چه شود
ترکیب بارسا به این صورت بود:
Valdés, Alves, Piqué, Busquets, Adriano, Mascherano, Keita, Iniesta, Afellay, Thiago and Villa
4 تا بازیکن کلیدیمون هم نداشتیم مسی و پدرو و ژاوی و سلطان پویول(به کوری چشم طرفدارن تیم های جو گیر و طرفدارن تیم های اون زیر که ریز میبینمشون)
بازی رو ندیدیم نمیتونم چیزی بگم
فقط میتونم بگم پیکه گل رو زد مثله اینکه باز به اوج داره بر میگرده (چه میکنه شکیرا )
موفق باشید

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422
این بازی رو تی وی نشون داد؟؟

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
ای ول عجب شبی بود امشب، بازی رو ندیدم ولی همینقدر که ویارئاله پر قدرت رو تو ی ال مادریگال بردیم عالیه
رئال هم که باخت ، اختلاف شد 8 تا

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
تبريك....

يه چيز باحال كه خيلي كم در فوتبال امروز اروپا ديده ميشه،حداقل من نديدم ولي ديشب اتفاق افتاد.
ديشب مورينيو با پرسيادو مربي ريسينگ بعد از بازي دست نداده و پيروزيشون رو تبريك نگفته

Edriso

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تبریک میگم به امید از بین رفتن کامل رئال با اون طرفداری های سوراخش بخصوص ایرانیش lolllllllllllllll

بالا