Mohsen Khan
Registered User
- نوشتهها
- 2,225
- لایکها
- 299
احتمالا امشب هم بازی کنه///////////
کسی نمیدونه مسی به ال کلاسیکو 4 میرسه یا نه؟!!!!
Last edited by a moderator:
احتمالا امشب هم بازی کنه///////////
کسی نمیدونه مسی به ال کلاسیکو 4 میرسه یا نه؟!!!!
حیف شد باید به 100 امتیاز می رسیدن
باخت خوبی بود ... خیلی وقت بود باخت بارسا رو ندیده بودم :lol:
حد اقل سالی یکی 2 بار ببازیم بدونیم باخت چجوریه
خوب بازی نبود که اصلا حساس باشه ... واقعا برد و باختشم برام مهم نبود
اختلافم که همون 8 تا موند ... ایشالا 3 شنبه میریم فینال اینجا پراتی راه میندازیم
حیف شد باید به 100 امتیاز می رسیدن
فرق ما مادریدی ها با شما بارسایی ها اینکه ما بر اساس واقعیت ها , آمار , ارقام و منطق حرف می زنیم اما شماها فقط چیزی رو که نفعتون هست می پذیرید . شما بردید همین براتون مهم هست حتی جسارت این رو ندارید که تمارضی که توی 100 تا عکس و فیلم ثابت شده رو بپذیرید .
شما جلوی مادریدی ها وای میسید , به منچستری ها توهین می کنید , آرسنال رو بچه می خونید و ...
سوال اینجاست اگر تئوری ( البته ثابت شده ) فوتبال رو بپذیریم که فوتبال آیینه فرهنگ جامعه اون هست , جایگاه شما در فوتبال و اخلاق فوتبال کجاست !؟ آیا این چیزی هست که هستید ؟ چیزی هست که می خواهید باشید ؟ یک هوادار احساسی و بی منطق که حتی حاضر نیست واقعیت های تموم شده را بپذیره !؟
این تفاوت ما با شما است . این تفاوت فوتبال دنیا با شما است ...
بله دقیقا همه دارند رعایت میکنند از پست قبلی مشخصه!!درود
فکر میکنم دیگه به اندازه کافی حرف و حدیث راجع به بازی رئال و بارسا زده شد ، بگذریم که تو قوانین تالار فوتبال هم اومده که در تاپیک های هواداری از طرف هواداران رقیب فقط بحث فنی اونهم در یک حد مشخص باید زده شه تا ارامش تاپیک بهم نخوره و باز بگذریم که بعضی دوستان از طرفداران هر دو تیم خیلی هم از این مرز خارج شدن .
من تا اونجا که دیدم پست های نا مربوط به تاپیک رو پاک کردم ، اگه دوستان مورد از قلم افتاده ای دیدن بد ریپورتش رو بدن تا رسیدگی بشه ،
در ضمن دوستان از صحبت های تحریک امیز درباره تیم حریف هم تو تاپیک خودشون خودداری کنن تا تاپیک از روال خودش خارج نشه
پاینده باشید ..
هنوز هم میتونیم 100 امتیازی بشیم!!!!
الان 88 امتیاز داریم و 4 بازی مونده!!!
نه دیگه پوریا نشد!!!!!!
یعنی تو ناراحت نشدی؟!!!!!
قرار نیست که هر وقت بارسا باخت واقعیت رو نگیم!!!
من که به شدت ناراحت شدم!!!
این پینتو هم خیلی سوژه اس!!!!!!
ولی خوشحال شدم که مسی مصدوم نشده و میتونه ال کلاسیکو بازی کنه!!!!
امید خدا 5 تایی میکنیم!!!!!