• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خب اینو هم در نطر بگیرید که کلا فقط یک بازی بوده که پویول و پیکه 90 دقیقه کنار هم بودند. مصدوم زیاد داشتیم.الکسیس تازه اومده. پدرو مصدوم شده

مدافع سمت چپ مشکل داریم. درسته ابیدال و مکسول اصلا مثل دنی الوز نیستند. باید به فکر یه مدافع خوب بود.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
عزبز فکر کردی اون شبکه 3 هست که تیره میکنه :دی

اون بلندگو هست واسه تماشاگرها

مشاهده پیوست 82972
اوووفــــــــــ :f34r: درسته
تو چند صحنه تکرار شد این قضیه شک کردم اصلا به اون حاشیه سیاه رنگ بالایی توجه نکردم

خدا وکیلی مکسول دیگه خیلی داغونه ،‌تنها کاری که بلده اینه که یخورده به دروازه حریف نزدیک
بشه و بعد دوباره پاس رو به عقب بده،‌توی تموم بازیا اینکارو انجام میده ،‌البته ابیدال هم اصلا تکنیک رد
شدن از مدافعان رو نداره و لی حداقل تو کارای دفاعی و از لحاظ سرعت از مکسول خیلی بهتره
هر چند این فصل چند تا سوتی داده که سرنوشت بازی رو عوض کرده کلا ولی اگه اماده باشه حداقل
تو کارای دفاعی خوبه

اما در مورد ویا برای منم سوال بود چرا از اول بازی نکرد(حداقل تجربش زیاد بود و توی این بازی بکش زیرش بدردمون
میخورد،‌ ولی تعویض ژاوی چندان عجیب نبود ،‌کار ژاوی پاس دادنه و تو اون زمین پاس دادن معنایی نداشت
تیاگو تو اون دقایقی که اومد خوب اگه زودتر میومد بهتر بود،‌ از اینیستا انتظار داشتم اون توپو گل میکرد

خوبه خودت قبول داری آبیدال این فصل چیکار کرده

ولی فکر میکنم اگه ژاوی بود با پاسهای قطری و بلندی که میداد بازیو باز میکرد یه مقدار از کناره ها میتونستیم بیشتر فشار بیاریم
ژاوی همیشه یکی از بهترین تغذیه کننده های آلوز و مسیه ... دیدید مسی چند بار توپو از وسط زمین برداشت استارت زد و به دفاع بیلبائو زد ... بیچاره کسی بهش پاس نمیداد یا یک دو باش نمیکرد ، گل دوم همینطور شکل گرفت .
واقعا بیلسا با هر تفکر کثیف یا پاکی که بود کار خودش رو کرد و یادمون نره که تا دقایق آخر بازنده بودیم .

.

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
خب اینو هم در نطر بگیرید که کلا فقط یک بازی بوده که پویول و پیکه 90 دقیقه کنار هم بودند. مصدوم زیاد داشتیم.الکسیس تازه اومده. پدرو مصدوم شده

مدافع سمت چپ مشکل داریم. درسته ابیدال و مکسول اصلا مثل دنی الوز نیستند. باید به فکر یه مدافع خوب بود.

تایید میشه وقتی پویول هست واقعا خیالمون از دفاع راحته

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
ساندرو روسل: هر روز خدا را شکر می کنم که رئیس باشگاه بارسلونا هستم
روسل دو سال پیش در انتخابات ریاست باشگاه، با بالاترین رای، ریاست باشگاه کاتالانی را برعهده گرفت
104069hp2.jpg

سایت گل- ساندرو روسل، رئیس باشگاه بارسا، اعلام کرد به دلیل برعهده داشتن چنین پستی هر روز خدا را شکر می کند.

روسل که در زمان ریاست خوان لاپورتا، نایب رئیس باشگاه بارسلونا بود، بعد از اختلافاتی که با لاپورتا پیدا کرد، به رقیب او تبدیل شد و سرانجام دو سال پیش در انتخابات ریاست باشگاه، با بالاترین رای، ریاست باشگاه کاتالانی را برعهده گرفت.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" ما بهترین مربی و بازیکنان دنیا را داریم؛ چهار کاپیتان از بهترین تیم های ملی دنیا و بسیاری از بازیکنان ما از آکادمی جوانان باشگاه آمده اند.

ما یک باشگاه بسار بزرگ هستیم، شرایط اقتصادی مان به ثبات رسیده؛ در سراسر دنیا به فوتبالی که ما بازی می کنیم، احترام گذاشته می شود و طرفداران هم ارزش زیادی برای ما قائل هستند. همه اینها باعث خوشحالی ماست.

امیدوارم در این شرایط بد اقتصادی در سراسر دنیا، ما بتوانیم باشگاه را به سطح بالاتری برسانیم. رئیس چنین باشگاهی بودن یک افتخار است. چنین پستی هیچ وقت برای تان عادی نمی شود. و اطمینان می دهم که هر روز خدا را به خاطر داشتن این پست شکر می کنم."
منبع:گل
------------------------------------------------------------------------------------------
فابرگاس: مقابل بیلبائو فوق العاده بودیم
هافبک اسبق آرسنال از عملکرد هم تیمی هایش در تساوی شب گذشته مقابل بیلبائو تمجید کرد

سایت گل – سسک فابرگاس هافبک بارسلونا به هم تیمی هایش به خاطر کسب تساوی 2-2 مقابل بیلبائو تبریک گفت.
152775hp2.jpg

در بازی شب گذشته که در زیر باران شدید سن مامس برگزار شد بارسا با گل دقیقه 91 لیونل مسی از شکست گریخت. فابرگاس از عملکرد هم تیمی هایش تمجید کرد و از اینکه شکست دو بر یک را به تساوی 2-2 تبدیل کردند خوشحال است.

فابرگاس در گفتگو با آ.اس می گوید:" بازی سختی بود و بیلبائو نمایش فوق العاده ای داشت. اما ما باید روند شکست ناپذیری خود را حفظ می کردیم و خوشحالم که توانستیم بازی را به تساوی بکشانیم. در کل بسیار خوب بازی کردیم اما دو گل پایانی روی اشتباه خط دفاعی دو تیم به ثمر رسید."

"از اینکه توانستم یکی از گلهای تیمم را به ثمر برسانم خوشحالم و اکنون به بازی بعدی در جام حذفی مقابل هوسپیتالت فکر می کنم. ما باید در تمامی رقابتها روند شکست ناپذیری خود را ادامه دهیم و در پایان فصل تمامی جامها را کسب کنیم."

بارسا با این نتیجه هم اکنون سه امتیاز با رئال مادرید صدر نشین اختلاف دارد.
منبع:گل

Last edited:

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
تایید میشه وقتی پویول هست واقعا خیالمون از دفاع راحته

پویول رو نیمکت بود احتمالا هنوز مصدومیتش کامل خوب نشده ، این روزاست که قدر پویول و پیکه میاد دستمون
من معتقدم حتی اگه مارکز مکزیکی رو امسال داشتیم خیلی وضعیت بهتر بود .(چون خیلی فرز تر از آبیدال بود! ) اینقدر رو نیمکت پوسید که رفت
نمیدونست اگه نمیرفت امسال فیکس بود :D

یادمه یه صحنه بود ژاوی داشت میدوید از شدت بارون چشمشو نمیتونست باز نگه داره این تصاویر رو ببینید
عکس فابرگاس از شدت بارون مثل تصاویر pes شده :wacko:

2011-11-06_VIAJE_BILBAO_12.v1320579630.JPG

2011-11-06_PARTIDO_09.v1320616207.JPG

2011-11-06_PARTIDO_06.v1320615953.JPG

.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
ساندرو روسل: هر روز خدا را شکر می کنم که رئیس باشگاه بارسلونا هستم

منم خدا رو شکر میکنم که در دوران مدیریت شما آرم یونیسف به پشت پراهن تیم منتقل شد و جای خودشو به بنیاد فخیم Qatar Foundation داد ، اسم ورزشگاه داره فروش میره ، اسپانسرهای تیم رئال اسپانسر تیم ما میشن و ...:eek:

.

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
منم خدا رو شکر میکنم که در دوران مدیریت شما آرم یونیسف به پشت پراهن تیم منتقل شد و جای خودشو به بنیاد فخیم Qatar Foundation داد ، اسم ورزشگاه داره فروش میره ، اسپانسرهای تیم رئال اسپانسر تیم ما میشن و ...:eek:

.

تایید میشه واقعا بدترین راهکارها را برای مشکلات مالی بکار برد!
واقعا اسم ورزشگاه را هم میخواند به اسم اسپانسر بفروشند؟ این دیگه شرم اوره!!
قضیه این اسپانسر رئال چیه؟ اگه منظورت ائودیه که اون اسپانسر خیلی از تیمها هست و خیلی ساله که اسپانسر بارساست اسپانسر منچستر میلان بوکا جونیورز بایرن آژاکس اورتون و... هم هست

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
به نظر من خوان لاپورتا بهترین رئیس باشگاه بود. حیف شد که بخاطر قضیه انتخابات شوراها استعفا داد و رفت

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
به نظر من خوان لاپورتا بهترین رئیس باشگاه بود. حیف شد که بخاطر قضیه انتخابات شوراها استعفا داد و رفت
دقیقا همینطوره ،‌ این بارسلونا نتیجه ی تلاش لاپورتاست ، اصلا احساس خوبی در مورد راسل ندارم ،‌امیدوارم روزی دوباره لاپورتا رو در بارسا ببینم

danzelha

Registered User
لایک‌ها
256
پویول رو نیمکت بود احتمالا هنوز مصدومیتش کامل خوب نشده ، این روزاست که قدر پویول و پیکه میاد دستمون
من معتقدم حتی اگه مارکز مکزیکی رو امسال داشتیم خیلی وضعیت بهتر بود .(چون خیلی فرز تر از آبیدال بود! ) اینقدر رو نیمکت پوسید که رفت
نمیدونست اگه نمیرفت امسال فیکس بود :D

یادمه یه صحنه بود ژاوی داشت میدوید از شدت بارون چشمشو نمیتونست باز نگه داره این تصاویر رو ببینید
عکس فابرگاس از شدت بارون مثل تصاویر pes شده :wacko:

2011-11-06_VIAJE_BILBAO_12.v1320579630.JPG

2011-11-06_PARTIDO_09.v1320616207.JPG

2011-11-06_PARTIDO_06.v1320615953.JPG

.

عکسهای قشنگیه.
چه لاپورتا باشه یا راسل باشه مهم موفقیت بارساست.
راهکارهای راسل برای بارسا خیلی خوبه ولی همه چیزو رو که به پول نمیفروشن.
امیدورام کاری بکنن که این مشکلات مالی و بدهکاریهای که بارسا داره زودتر حل بشه.

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
ساندرو روسل: لالیگا باید 16 تیمی شود؛ برخی تیمها در فصل بعد ناپدید می شوند
102784hp2.jpg

سایت گل- ساندرو روسل رئیس باشگاه بارسلونا خواستار تغییر و تحولاتی در شیوه برگزاری رقابتهای لالیگا و کاهش تیمهای حاضر در این رقابتها از 20 تیم به 16 تیم است

رئیس باشگاه بارسلونا معتقد است که فوتبال اسپانیا در شرایط سختی قرار دارد و کاهش تیمهای حاضر در رقابتهای لالیگا از 20 تیم به 18 تیم و در مرحله بعد به 16 تیم، برای بقای این رقابتها لازم و ضروری است.

روسل در صحبتهایی اعلام کرد که از میان 20 تیمی که در رقابتهای این فصل لالیگا حضور دارند، تنها بارسلونا، رئال مادرید، اتلتیک بیلبائو و اوساسونا شرایط اقتصادی باثباتی دارند

ساندرو روسل در کنفرانس بین المللی فوتبال آرنا در زوریخ گفت:« بعضی از 16 تیم دیگر، شرایط بدی دارند و فکر نمی کنم که بتوانند از این شرایط بد رهایی یابند. شاید سال آینده برخی از این تیمها را در دسته دوم یا سوم ببینیم و یا این تیمها کلا ناپدید شوند.»

رئیس باشگاه کاتالان درادامه ، اعلام کرد که ابهامات زیادی درمورد موفقیت سرمایه گذاران خارجی از جمله مالکان باشگاه های مالاگا و راسینگ سانتاندر وجود دارد.

روسل ادامه داد:« سوال من این است که ما به چه سمتی می رویم و زمانی چنین باشگاه هایی به منابع بی پایان دسترسی دارند، چه اتفاقی خواهد افتاد. این سرمایه ها به اسپانیا می آید و من اصلا این را دوست ندارم ولی این اتفاق در جریان است.»

روسل 47 ساله در ادامه خواستار تغییراتی درمورد حق پخش تلویزیونی مسابقات تیمهای اسپانیایی شد و از لیگ های دیگر اروپایی مثال آورد:« لیگ اسپانیا تنها لیگی است که در آن درمورد حق پخش تلویزیونی بازیها، به صورت فردی مذاکره می شود و در یک جا در طول 4 یا 5 سال آینده ما باید تصمیم مشابهی مثل تصمیمات سری آ یا لیگ برتر بگیریم.»

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
بلکبرن به دنبال ستاره جوان بارسلونا
روورز می‌خواهد جاناتان دوس‌سانتوس مکزیکی را از بارسلونا خریداری کند.
93776hp2.jpg

سایت گل – بلکبرن به دنبال خرید جاناتان دوس‌سانتوس، ملی‌پوش مکزیکی بارسلونا است.

این بازیکن 21 ساله پسر زیزینیو، فوتبالیست سابق برزیلی و برادر جیووانی دوس‌سانتوس، بازیکن تاتنهام است. او بازیکن ثابت تیم دوم بارسلونا است. (چقدر این گل سوتی میده زیزینیو فکر کنم پدر تیاگو باشه)

گفته می‌شود استعدادیاب‌های روورز اخیرا بازی‌های او را در تیم ب بارسلونا دنبال کرده‌اند. او در سال 2009 برای اولین بار با پیراهن بارسا به میدان رفت ولی پس از آن به ندرت برای تیم پپ گواردیولا بازی کرده و شاید به دنبال حضور بیشتر در ترکیب اصلی به تیم دیگری برود.

دوس‌سانتوس در پست هافبک میانی و هافبک دفاعی بازی می‌کند و می‌تواند به جمع بازیکنان جوانی اضافه شود که استیو کین در تابستان برای بلکبرن خریده است. بلکبرنی‌ها در تابستان روبن روچینا، دیگر بازیکن مکزیکی تیم بارسلونا ب را هم خریدند.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
کیتا و آبیدال مقابل لوسپیتالت بازی می‌کنند
این خبر خوبی برای گواردیولا پیش از این دیدار جام حذفی است.
سایت گل – پپ گواردیولا می‌تواند برای بازی چهارشنبه جام حذفی اسپانیا مقابل لوسپیتالت از سیدو کیتا و اریک آبیدال استفاده کند.

بارسلونا در این بازی از چندین بازیکن ملی‌پوش خود نمی‌تواند استفاده کند ولی حضور این دو نفر خبر خوبی خواهد بود.

بازی در خانه لوسپیتالت که متعلق به ایالت کاتالونیا است روز چهارشنبه این هفته برگزار می‌شود. آنها پنجشنبه به اردوی تیم‌های ملی مالی و فرانسه اضافه خواهند شد.

فرانسه دیداری دوستانه با آمریکا در 11 نوامبر دارد و مالی هم همان روز بازی دوستانه‌ای با بورکینافاسو برگزار خواهد کرد.

Last edited:

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
عجب وضعیتی شده ! این همه با زحمت یک بازیکن را بازیکن میکنیم! بعد مفت میاند میبرندش! البته بازیکنان را هم نابود میکنند برادر همین دوس سانتوس (Giovani) را تاتنهام خرید و نابودش کرد حیف عجب بازیکنی بود این فصل قرضی داره تو ریسینگ بازی میکنه

danzelha

Registered User
لایک‌ها
256
عجب وضعیتی شده ! این همه با زحمت یک بازیکن را بازیکن میکنیم! بعد مفت میاند میبرندش! البته بازیکنان را هم نابود میکنند برادر همین دوس سانتوس (Giovani) را تاتنهام خرید و نابودش کرد حیف عجب بازیکنی بود این فصل قرضی داره تو ریسینگ بازی میکنه

نکنه مثل سسک بشه ، بره یه تیم دیگه خوب بازی کنه و بارسا هم چند سال دنبالش باشه که با 5،4 برابر قیمت اولیه اش برش گردونیم.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
امشب ساعت 12:30 دور اول جام حذفی ، کوپا دل ری

futbol-coparei.v1318956425.png

L´Hospitalet ...............FC Barcelona

hospitalet_futsal.v1320656780.png
......
FC_Barcelona.v1317045320.png

البته این بازی رفت هست و برگشت هم داره .
42 روز دیگه ، 21 ام دسامبر برگشتش هست توی نئوکمپ .

.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بازی رو الجزیره 2 داره نشون میده

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
با اینکه خیلی از بازیکن های اصلی نبودن مثل مسی ، والدز ، دنی الوز ، پدرو

و با اینکه گل زدیم.

و گواردیولا هم به بازیکن های جوون میدون داد

اما تیم رو فرم نیست. هنوز با شرایط ایده الش فاصله داره

البته تو این بازی موقعیت گل زیاد ایجاد شد. تیر دروازه حریف هم زدیم. سسک روز خوبش نبود. دروازه بان حریف هم 2 3 تا سیو خوب داشت

البته اینطرف پینتو هم 2 تا گل 100% رد گرفت. در کل میشد بازی رو با چند گل برد اما 1 0 بردیم. گل رو هم اینیستا زد.

danzelha

Registered User
لایک‌ها
256
بازی خوبی رو انجام داد بارسا
حیف که توپ ها گل نشدن و گرنه یه بازی پرگل دیگه از بارسا رو میتونستیم ببینیم.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
.

گل زیبای اینیستا ، 1.5 مگ

.
چند تا عکس :

2011-11-09_PARTIDO_08.v1320877146.JPG
.
2011-11-09_PARTIDO_11.v1320877188.JPG
.
2011-11-09_PARTIDO_18.v1320877578.JPG
.
2011-11-09_PARTIDO_26.v1320880828.JPG
.
2011-11-09_PARTIDO_24.v1320881076.JPG
.
2011-11-09_PARTIDO_28.v1320881232.JPG

=====================================

رنه ایگیتا : رئال فقط در نتیجه می تواند از بارسا پیشی بگیرد و نه در ارائه یک بازی دیدنی/ کاسیاس یا والدس؟دروازه بان بارسا را انتخاب می کنم

57991hp2.jpg

سایت گل- رنه ایگیتا، دروازه بان اسطوره ای کلمبیا ، در یک برنامه رادیویی در اسپانیا که با حضور ناوارو مونتایا و پابلو لوپس برگزار شد ، شرکت داشت و در این گزارش رادیویی به مقایسه دروازه بان های بارسا و رئال پرداخت و گفت:« در بین والدس و کاسیاس، من دروازه بان بارسلونا را انتخاب می کنم.»
او با آنالیز دیدگاهش درمورد لیگ اسپانیا و در اعلام دروازه بان برگزیده اش از میان ویکتور والدس و ایکر کاسیاس گفت:« ویکتور (والدس) بیشتر شبیه من است»
ایگیتا در ادامه در مورد ال کلاسیکوی بعدی گفت:« فکر می کنم که رئال مادرید می تواند در ال کلاسیکوی بعدی از بارسا پیشی بگیرد. تیم مورینیو از سطح بالاتری برخوردار است و می تواند به بارسلونا آسیب برساند. ولی باید دانست که رئال تنها در نتیجه بازی از بارسا پیشی می گیرد و نه در بازی؛ چرا که آبی اناری ها فوتبالی تماشایی و خیلی زیبا را ارائه می دهند. شاگردان گواردیولا به خوبی می دانند که چطور می توانند با ارائه یک فوتبال تماشایی و جذاب به نتایج مطلوب هم دست بیابند.»

.

بالا