• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
فابرگاس: تجربه بازی در لیگ برترم به بارسا کمک می کند
هافبک ملی پوش بارسا معتقد است تجربه حضورش در آرسنال به این تیم کمک می کند
152775hp2.jpg

سایت گل – سسک فابرگاس هافبک اسبق بارسا می گوید تجربه حضورش در لیگ برتر به پیشرفت بارسا کمک می کند.

سسک که مدتها آرزوی پیوستن به بارسا را داشت بالاخره تابستان امسال به این تیم پیوست اما شنبه در بازی تیم ملی اسپانیا مقابل انگلیس بار دیگر به لندن بازمی گردد.

او در گفتگو با روزنامه سان می گوید:" در آرسنال من معمولا برای روبین فان پرسی توپ سازی می کردم اکنون همین کار را برای مسی و داوید ویلا انجام میدهم."

"در آرسنال چیزهای زیادی یاد گرفتم و خوشحالم که تجربیاتم را اکنون در اسپانیا پیاده می کنم. بازی هایی مثل تساوی یکشنبه مقابل بیلبائو به دلیل خیس بودن زمین نیازمند قدرت بالایی است که در فوتبال انگلیس وجود دارد."

این هافبک 24 ساله در 14 بازی اخیر برای بارسا 7 گل به ثمر رسانده است و در بازی دیشب این تیم مقابل هوسپیتالت که با پیروزی یک بر صفر آبی و اناری ها به پایان رسید 90 دقیقه در زمین حضور داشت.

منبع:گل

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
مثل اینکه بالاخره بارسلونا تلاشش برای به خدمت گرفتن گرت بیل رو علنی کرد
راسل گفته نمایندشو فرستاده انگلیس و از این حرفا ....
40 میلیون هم میخوان براش پول بدن !
اگه بیاد سمت چپ تا چند سال بیمه میشه

پدرو هم داره بر میگرده ...

.

danzelha

Registered User
لایک‌ها
256
مثل اینکه بالاخره بارسلونا تلاشش برای به خدمت گرفتن گرت بیل رو علنی کرد
راسل گفته نمایندشو فرستاده انگلیس و از این حرفا ....
40 میلیون هم میخوان براش پول بدن !
اگه بیاد سمت چپ تا چند سال بیمه میشه

پدرو هم داره بر میگرده ...

.

با 40 ميليون يورو بارسا بيل را مي خواهد

به نقل از روزنامه اسپورت کاتالونيا ، سران باشگاه بارسلونا تلاش خود را براي به خدمت گرفتن گرت بيل ، ستاره ولزي تيم تاتنهام ، آغاز کرده اند.

این روزها شایعات بسیاری مبنی بر تمایل باشگاه بارسلونا برای جذب گرت بیل در مطبوعات اسپانیایی به گوش می رسد . این درحالی است که این ستاره پیشنهادات بسیاری از تیم های اروپایی و به ویژه باشگاه های پرتغالی دارد .

به نقل از روزنامه اسپرت ، ساندرو روسل قصد دارد با یک پیشنهاد 40 میلیون یورویی ، بیل را به خدمت بگیرد . ساندرو روسل عنوان کرده است که نماینده خود را برای انجام مذاکرات اولیه به انگلیس فرستاده است و او نیز از نزدیک بازی گرت بیل را مقابل فولام در یکشنبه گذشته مشاهد کرد .

گرت بیل در ماه مارس سال گذشته قرارداد خود را تا سال 2015 با این باشگاه لندنی تمدید کرد . به نظر می رسد با فروش این بازیکن سود بسیار خوبی نصیب باشگاه تاتنهام خواهد شد .

همه کاره بودن گرت بیل در جناح چپ نقطه قوتی است که گواردیولا با تکیه بر آن مجاب شده است تا این بازیکن را به خدمت بگیرد .

منبع » ورزش 3

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
بارسایی ها کدام مدل آئودی را انتخاب کردند
هرساله هر یک از اعضای باشگاه بارسلونا یک آئودی دریافت می کنند.
اینجا ببینید هرکدوم از بازیکنان چه مدلی از ائودی را انتخاب کردند+عکس
بارسایی ها کدام مدل آئودی را انتخاب کردند - Goal.com
----------------------------------------------------------
بویان کرکیچ: هیچ وقت از گواردیولا انتقاد نکرده ام؛ پپ بهترین مربی ای است که بارسا می تواند داشته باشد
ستاره جوان اسپانیایی در صحبتهایی اعلام کرد که هیچ وقت نظر منفی ای راجع به مربی سابقش برزبان نیاورده
سایت گل- بویان کرکیچ ستاره جوان و اسپانیایی باشگاه رم در صحبتهایی اعلام کرد که هیچ وقت از گواردیولا، مربی جوان بارسلونا انتقاد نکرده است

بویان 21 ساله به خاطر فرصتهای کمی که در نوکمپ برای بازی کردن در اختیارش قرار می گرفت در تابستان گذشته ، بارسلونا را ترک کرد و به رم پیوست. او اخیرا در صحبتهایی گواردیولا را به باد انتقاد گرفته بود.

زلاتان ایبراهیموویچ، ستاره سوئدی بارسلونا هم با انتشار کتاب بیوگرافی اش، در این کتاب انتقادات فراوانی را از گواردیولا به چاپ رسانده بود ولی بویان اکنون در صحبتهایی اعلام کرده که نقطه نظرات او شبیه مهاجم سوئدی نیست و هیچ مشکلی با مربی 40 ساله بارسا ندارد

بویان در صحبتهایی به خبرگزاری «افه» اسپانیا گفت:« من اندکی سورپرایز شدم، جون نام من هم در لیست منتقدان گواردیولا دیده می شد. به نظر من ، من هیچ وقت از گواردیولا انتقاد نکرده ام. به باور من ، بارسلونا اگر در این جایگاه است، به خاطر گواردیولاست که بهترین مربی ای است که بارسلونا می توانست داشته باشد.»

بویان ادامه داد:« من در کمال آرامش هستم. گواردیولا می داند که من زمانی که در بارسلونا بودم هرگز از او انتقاد نکردم و الان هم این کار را نمی کنم.»

البته این ستاره جوان از روزهای حضورش در رم هم بسیار خوشحال است: « ما یک تیم جوان با بازیکنان جدید زیادی هستیم که ذهنیت متفاوتی داریم. همه چیز خوب پیش می رود و همه ما انگیزه های زیادی داریم تا به موفقیت تیم کمک کنیم.»

---------------------------------------------------------
پاتریک ویه را: بازیکنانی مثل مسی هر10 یا 15 سال ظهور می کنند
ستاره سابق آرسنال در صحبتهایی به تمجید از لیونل مسی پرداخته
65125hp2.jpg

سایت گل – پاتریک ویه را، ستاره سابق تیم ملی فرانسه و باشگاه آرسنال در صحبتهایی اعلام کرد که بعد از ظهور زین الدین زیدان، لیونل مسی را می توان بهترین بازیکن دنیا دانست

آخرین بار این میشل پلاتینی بود که برای سه دوره پیاپی توپ طلا را مال خود کرد و مسی می تواند در صورت کسب توپ طلا در سال 2011 اولین بازیکنی باشد که افتخار پلاتینی را تکرار کرده. در این میان پاتریک ویه را به شدت تحت تاثیر سبک بازی ستاره آرژانتینی بارساست

ویه را در صحبتهایی که در وب سایت رسمی باشگاه بارسلونا منتشر شد گفت:« زیدان آخرین بازیکن بزرگی بود که من دیده بودم و بعد از او، الان مسی را بازیکن بزرگی می دانم. او از آن دسته بازیکنانی است که شاید هر ده یا پانزده سال، شاهد ظهور چنین بازیکنانی باشیم.»

او ادامه داد:« فکر می کنم مسی تفاوتها را رقم می زند. به نظر من آنچه او را از سایرین متفاوت می کند، این است که خودخواه نیست وبرای تیم بازی می کند. ویژگی ای که در او خیلی دوست دارم این است که او برای منافع تیم بازی می کند. این همان چیزی است که فوتبال برپایه آن بنا شده؛ بازی کردن برای تیم. سطح فوتبالی مسی تفاوتها را رقم می زند.او بازیکن فوق العاده ای است.»

مسی 24 ساله در 11 دیداری که در رقابتهای این فصل لالیگا برگزار کرده، 14 گل به ثمر رسانده

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
محاله بارسلونا 40 ملیون یورو بده برای یک مدافع !
بیل هم نهایتا 15 تا میرزه و خریدش هم الان اشتباهه و میتونه ریسک باشه!

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
محاله بارسلونا 40 ملیون یورو بده برای یک مدافع !
بیل هم نهایتا 15 تا میرزه و خریدش هم الان اشتباهه و میتونه ریسک باشه!

هافبک هم بازی میکنه ، ضمن اینکه تا 2015 قرارداد داره و تاتنهام به این راحتی ها نمیفروشدش ، + اینکه الان بارسا به همچین بازیکنی برای سمت چپش خیـــــــلی نیاز داره .
اما با همه ی این اوصاف درسته 40 تا نمیرزه.
چرا خریدش اشتباهه؟ 22 سالشه

.

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
هافبک هم بازی میکنه ، ضمن اینکه تا 2015 قرارداد داره و تاتنهام به این راحتی ها نمیفروشدش ، + اینکه الان بارسا به همچین بازیکنی برای سمت چپش خیـــــــلی نیاز داره .
اما با همه ی این اوصاف درسته 40 تا نمیرزه.
چرا خریدش اشتباهه؟ 22 سالشه

.

کم تجربست برای دفاع تیمی مثل بارسلونا! امکان افت کردنش هم هست که اونوقت بارسا میمونه و 40 میلیون یورو بدهی!
بازیش را در هافبک چپ هم دیدم که خیلی درگیرانه و فیزیکی بازی میکنه و بیشتر تمایل به فرار از سمت چپ و سانتر داره که به نظر من اصلا به سبک بارسا نمیخوره (البته این نظر شخصی منه)
دنی الوز را 23+7 میلیون یورو خریدیم(البته سال 2008) تازه دنی اصلا قابل مقایسه با این نیست

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
شخصا فکر می کنم بیل کاملا ارزش 40 تا رو داره. حالا اینکه ممکنه به درد سیستم بارسا نخوره بحث دیگه ای هست. ولی کلا میدونم این بازیکن در سیستم انگلیسی یک ستاره هست که ارزش این پول رو داره.

شاد و پیروز باشید

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
سلام خدمت دوستان
شخصا فکر می کنم بیل کاملا ارزش 40 تا رو داره. حالا اینکه ممکنه به درد سیستم بارسا نخوره بحث دیگه ای هست. ولی کلا میدونم این بازیکن در سیستم انگلیسی یک ستاره هست که ارزش این پول رو داره.

شاد و پیروز باشید

بعد از مدتــــها ساسان خان زیارتتون کردیم ،

در مورد بیل چند تا مساله وجود داره که خودمم گیج شدم ،
یکی اینکه بشدت این بازیکن خواهان داره ، چلسی دروگبا و مالودا رو + 20 میلیون پوند میده تا بیل رو یگیره !!! (که این خودش یعنی همون حدود 40 ) ضمن اینکه ردنپ مربی تاتنهام به دروگبا علاقه داره . من سیتی هم دنبال خریدشه مانچینی گفته میخوامش (کلا هر جا یه بازیکنی گل کنه یه پایه ثابت برا خریدش من سیتیه !)
یوونتوس و میلان گفتن بیل رو میخوایم اما نه برای تابستان ، برای نیم فصل زمستان . حالا اضافه کنید به همه اینها رئال رو که اونهم این بازیکنو میخواد اما صبرش کمه میخواد نیم فصل بخرتش ...
یکی اینکه شاید هیچ تیمی به اندازه ی بارسا به این بازیکن نیاز نداشته باشه ، رئال با مارسلو و کونترا چلسی با کول میلان با زامبروتا و یووه با چیلینی هیچکدومشون به اندازه ی ما در مضیقه ی مدافع - هافبک سمت چپ نیستن .
یکی هم اینکه این بازیکن خیلی جوان و دونده هست و حالا حالاها جا برای پیشرفت داره ، مربی های بزرگ میتونن سبک بازی بازیکن رو به سمتی که میخوان تغییر بدن . در مورد سانتر و سبک فوتبال انگلیسی و ... فکر میکنم بازیکن ، ماشین نیست که یه برنامه ثابت رو اجرا کنه و میتونه متغیر باشه . همین دنی آلوز خودمون یه زمانی همین که توپ میرسید دستش سانت میکرد اما الان مدتهاست که از سانتهای آلوز با اون شدت و تعداد خبری نیست !

حالا که همه تیمها از لیگهای معتبر با پول خوب برای خریدن صف کسیدن فکر میکنم عامل موثر در انتقالش علاقه خودش باشه که کدوم تیمو انتخاب کنه .
کم پیش میاد که یه بازیکنو این همه تیم بخوان . یکی از دلائل قیمت بالاش هم همینه ... با این اوصاف من فکر میکنم این بازیکن 40 ملیون پوند یا یورو برای حداقل بارسا ارزش خرید داره ..... (نظرم از دیشب تا حالا عوض شد :D )

.

danzelha

Registered User
لایک‌ها
256
توصیه میکنم مطلبی که دوستمون fcbarcairan در مورد آئودی و بارسا داده رو ببینید
خیلی جالبه

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
چیزی که الان مهمه اینه که بارسا یه مدافع چپ نیاز داره .
بیل هم بازیکن بسیار خوبی هست و با توجه به سنش میتونه خرید بسیار خوبی باشه .
در ضمن به نظرم میتونه خیلی زود به سبک بازی بارسا عادت کنه و خودش رو مچ کنه .

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
دوست ندارم حرف نا امید کننده بزنم
اما تو گرفتن بازیکن وقتی ببن رئال و بارسا رقابته،رئال برندست.مگر موارد خاص مثل زلاتان یا سسک یا الکسیس که از ته دل میخواستن واسه بارسا بازی کنن.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان

محسن جان بنده اکثر مطالب تاپیک رو مطالعه می کنم و از نوشته های خوب شما و سایر دوستان در این تاپیک استفاده می برم. :) منتها چون اینجا بحث هواداری از تیم بیشتر مطرح هست وارد بحث شما و دوستان دیگه نمیشم.

دوست ندارم حرف نا امید کننده بزنم
اما تو گرفتن بازیکن وقتی ببن رئال و بارسا رقابته،رئال برندست.مگر موارد خاص مثل زلاتان یا سسک یا الکسیس که از ته دل میخواستن واسه بارسا بازی کنن.

دوست عزیز شخصا گمان نمی کنم بیل به مادرید بره ، کلا تصورم اینه به یک تیم سطح بالای لیگ برتری بپیونده . اما اگه بخواد بیاد اسپانیا اگر دنبال بازی کردن باشه قطعا باید بارسا رو انتخاب بکنه چون همونطور که محسن عزیز گفتن رئال در سمت چپ دفاع و هافبک ، چندان نیازی به بازیکن جدید نداره.

درباره بیل هم این رو بگم که خیلی وقتها اصلا در نقش یک گوش چپ تهاجمی کامل ظاهر میشه و کلا بازیکن بسیار تهاجمی هست . بیشتر باید به عنوان یک هافبک - گوش تهاجمی ازش یاد بشه تا یه مدافع چپ

شاد و پیروز باشید

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
سلام خدمت دوستان

محسن جان بنده اکثر مطالب تاپیک رو مطالعه می کنم و از نوشته های خوب شما و سایر دوستان در این تاپیک استفاده می برم. :) منتها چون اینجا بحث هواداری از تیم بیشتر مطرح هست وارد بحث شما و دوستان دیگه نمیشم.

دوست عزیز شخصا گمان نمی کنم بیل به مادرید بره ، کلا تصورم اینه به یک تیم سطح بالای لیگ برتری بپیونده . اما اگه بخواد بیاد اسپانیا اگر دنبال بازی کردن باشه قطعا باید بارسا رو انتخاب بکنه چون همونطور که محسن عزیز گفتن رئال در سمت چپ دفاع و هافبک ، چندان نیازی به بازیکن جدید نداره.

درباره بیل هم این رو بگم که خیلی وقتها اصلا در نقش یک گوش چپ تهاجمی کامل ظاهر میشه و کلا بازیکن بسیار تهاجمی هست . بیشتر باید به عنوان یک هافبک - گوش تهاجمی ازش یاد بشه تا یه مدافع چپ

شاد و پیروز باشید
ساسان جان خوب اگه میخواستیم چنین فاکتور هایی رو در نظر بگیریم
کونترائو هم نباید به رئال میرفت
فکر کنم مورینیو رو باید خوب بشناسید،**** دوست داره در یک پست چند بازیکن داشته باشه
بالفرض مثلا توچیح مورینیو واسه بیل استفاده از اون بجای آنخل دی ماریا هستش
در هر صورت امیدوارم بارسا بیاد.

Last edited by a moderator:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
ساسان جان خوب اگه میخواستیم چنین فاکتور هایی رو در نظر بگیریم
کونترائو هم نباید به رئال میرفت
فکر کنم مورینیو رو باید خوب بشناسید،**** دوست داره در یک پست چند بازیکن داشته باشه
بالفرض مثلا توچیح مورینیو واسه بیل استفاده از اون بجای آنخل دی ماریا هستش
در هر صورت امیدوارم بارسا بیاد.

بحث کونترائو بیشتر به علاقه شخصیش به رئال برمیگشت.
اما درباره مورینیو گفتید ، خیلی از مربیان بزرگ هستند که دوست دارند در یک پست چند بازیکن داشته باشند . الان در فصل جدید مورینیو خریدهای زیادی انجام نداد و این نشون از این داره که ترکیب آرمانیش رو پیدا کرده. به هر حال باید قبول کرد مورینیو برای اخت شدن با فضای مادرید نیاز به زمان و همینطور یکسری بازیکن داشت که با تفکراتش بخونن. از این بحث که بگذریم شاید بارسا باید بیشتر دنبال بازیکنی باشه که دقیقا اون پست رو براش پوشش بده . تجربه یووه در خرید بازیکنی مثل لیخت اشتاینر برای دفاع راستش میتونه یک مثال برای خرید بازیکنی برای دفاع چپ بارسا باشه. یعنی یک بازیکن کمتر توی بورس اما کاملا بدردبخور و رفع کننده نیازهای تیم.

شاد و پیروز باشید

Last edited:

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
درسته که همه ی مربیان بزرگ به این مطلب خیلی علاقه دارن که چند بازیکن درجه ی یک در یک پست داشته باشن اما مورینیو حسابش جداست
خیلی راحت میشه اینتر،چلسی و الان رئال رو دید که حتما این مربی باید 2 تیم کامل در اختیار داشته باشه.
در لیگ انگلیس هم چلسی میتونه یکی از گزینه ها باشه چون فرگوسن ثابت کرده خیلی علاقه به خرید ستاره های گران قیمت نداره و پاتریس اورا هم خوب کار کرده،چلسی هم اشلی کول....
لیورپول هم منتفی هست و فقط من سیتی میمونه که....
شخصا خیلی دوست دارم که ماریو گوتزه رو بخدمت بگیره چون از نظر ضریب هوشی واقعا فوق العادست.احتمالا با خرید این دو بازیکن کامل ترین تیم فوتبال دنیا میشه البته بازم والدس صد در صد قابل اطمینان نیست...

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
مدیر برنامه های سابقش گفته که تمایل داره در لیگ ایتالیا بازی کنه ....همینه که چند تا باشگاه سری آ برا خودشون نوشابه باز کردن وگرنه کدوم عاقلی لیگ برتر و لالیگا رو ول میکنه بره ایتالیا . خودشم که ولزی هست و قاعدتا تو لیگ برتر خیلی باید راحت تر باشه ....
امسال بازیکن برتر لیگ برتر هم شده ... جالبه تا یکسال پیش تو تیم خودشون ذخیره بوده :wacko:
بهر حال راسل باید سر کیسه رو شل کنه و دست روی دست نذاره . ببینم ارزه ی خرید بیل رو داره یا فقط بلده با قطریا قرارداد ببنده :whistle:

.

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
متاسفانه دفاع چپ خوب هم الان کم هست برای خرید ولی بازم فکر نکنم بارسا 40 میلیون یورو برای یک دفاع چپ بده!
ولی امیدوارم هرجوری شده یک دفاع چپ خوب بخریم

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
لاپورتا:درطول 7سال ریاست من دربارسا، رئال 5 رئیس عوض کرد
رئیس سابق باشگاه بارسلونا در صحبتهایی به مقایسه تیمش با رئال مادرید پرداخته

سایت گل- خوان لاپورتا، رئیس سابق باشگاه بارسلونا این روزها درقاره آمریکا به سر می برد و با حضور درکنفرانس های مختلفی درمورد مدل و سبک کاری بارسلونا به صحبت می پردازد
30190hp2.jpg

او بعد از سفربه مکزیک، اکنون در السالوادور به سر می برد. او در گفت و گویی طولانی با روزنامه «ال گرافیکو» به مقایسه مدلها و سبکهای کاری رئال و بارسا پرداخته.

روزنامه آ.اس هم بخشی از صحبتهای لاپورتا را بازتاب داده. رئیس سابق باشگاه کاتالان در گفت و گو با ال گرافیکو گفت:« تسلط بارسلونا بر رئال مادرید در سال 2003 شروع شد. این را به این خاطر که در آن سال من به ریاست باشگاه رسیدم نمی گویم، دلیل من این است که از همان سال ما به تیم های پایه ای بها دادیم ولی رئال مادرید، همان شیوه ای که بارسلونا سالها قبل پیاده می کرد را دنبال می نمود.»

لاپورتا ادامه داد:« به علاوه ما به ثبات مدیریتی بیشتری رسیده بودیم.تصور کنید که در طول 7 سال ریاست من در بارسلونا، رئال 5 رئیس عوض کرد و من با 5 نفر به عنوان رئیس رئال مادرید آشنا شدم که همه آنها افراد خیلی خوبی بودند که من رابطه دوستانه خوبی با آنها داشتم ولی این گویای آن است که مادریدی ها برنامه های نه چندان روشنی رو به آینده داشتند.»

رئیس سابق باشگاه بارسلونا یکی از بهترین لحظاتش در سمت ریاست باشگاه بارسلونا را برد 2-6 مقابل رئال دانست و گفت:« یکی از بهترین لحظات من به عنوان رئیس بارسا برد 6-2 در برنابئو بود. در آن روز واقعا احساس غرور کردم، در حدی که حتی نمی توانستم احساسم را درمقابل رئیس باشگاه رئال ابراز کنم

---------------------------------------------------
پدرو به تمرینات بارسا بازگشت
ملی پوش اسپانیایی بارسا که دو هفته به دلیل مصدومیت مچ پا از میادین دور بود اکنون به تمرینات آبی و اناری ها بازگشته است
121352hp2.jpg

سایت گل – خبر خوب برای پپ گواردیولا اینکه پدرو مهاجم ملی پوش این تیم مصدومیت خود را پشت سرگذاشته و به تمرینات این تیم بازگشته است.

پدرو در پیروزی خارج از خانه بارسا مقابل مقابل گرانادا در 25 اکتبر از ناحیه مچ پا دچار مصدومیت شد از آن زمان تا به حال در ترکیب این تیم به میدان نرفته است.

او دیدار تیمش مقابل مایورکا، ویکتوریا پلژن، بیلبائو و هوسپیتالت را به دلیل این مصدومیت از دست داد اما وب سایت رسمی بارسا امروز اعلام کرد او در آستانه بازگشت به میادین است.

پدرو 24 ساله روز گذشته تمرینات انفرادی را آغاز کرد و احتمالا می تواند بارسا را در دیدار 19 نوامبر مقابل ساراگوسا در نیوکمپ همراهی کند.

-----------------------------------------------------------------------
پاتریک کلایورت : فوتبال در بارسلونا ، دنیایی متفاوت است
. زمانی من و پپ در بارسلونا هم بازی بودیم و او در آن زمان کاپیتان بارسلونا بود . او از همان زمان نشان داد که **** خوبی است و قدرت مدیریت بالایی در فوتبال دارد .
134707hp2.jpg

سایت گل- پاتریک کلایورت ، بازیکن سابق باشگاه بارسلونا ، در مصاحبه با تلویزیون بارسا به تمجید و ستایش مسی و گواردیولا پرداخت .

کلایورت سومین بازیکن غیر اسپانیایی است که دارای بیشترین تعداد بازی برای این باشگاه است . او که هم اکنون در یک معدن در توئنته هلند کار می کند ، روزگار خوش خود در بارسلونا را فراموش نکرده. کلایورت از جمله بازیکنانی بود که همواره بازی های تحسین برانگیزی را به نمایش می گذاشت و همواره فوق العاده بود .

مهاجم هلندی اسبق تیم بارسلونا در این مصاحبه گفت : «فوتبالی که بارسلونا ارائه می دهد بسیار جذاب و شگفت انگیز است ، آنها متفاوت فوتبال بازی می کنند؛به طوری که گاهی اوقات فکر می کنم آبی اناری پوشان از دنیایی دیگر آمده اند . این برای من افتخار است که زمانی با چابی ، پویول و اینیستا هم بازی بوده ام ، زمانی که آن ها بسیار جوان بودند اما حالا ستون های اصلی بارسلونا هستند و افتخارات زیادی را برای این باشگاه کسب کرده اند . »

او در مورد پپ گواردیولا این چنین می گوید :« گواردیولا مربی بزرگی است که باید او را به خاطر کسب این همه افتخارات ستود . زمانی من و پپ در بارسلونا هم بازی بودیم و او در آن زمان کاپیتان بارسلونا بود . او از همان زمان نشان داد که **** خوبی است و قدرت مدیریت بالایی در فوتبال دارد . فرهنگ فوتبال در بارسلونا نیز به گونه ای است که توانایی ظهور چنین استعدادهایی را دارد . پپ به خوبی با بازیکنان ارتباط برقرار می کند و نکات فنی را براحتی در اختیار آنان قرار می دهد . »

کلایورت در ادامه از فرصت استفاده کرد و در مورد مسی نیز این چنین گفت : «مسی در بارسلونا اعجاب برانگیز است . او در بارسا در خدمت تیم است و تیم نیز به همین ترتیب در خدمت اوست اما در تیم ملی آرژانتین کسی در خدمت مسی نیست و در آن جا ستاره ها فقط به فکر ارائه بازی خود می باشند و به هیچ وجه به تغذیه کردن مسی توجه ندارند . بی شک مسی درخشش خود در بارسلونا را مدیون چابی و اینیستا می باشد که به طرز فوق العاده ای در خدمت او می باشند. »

------------------------------------------------------------
سفر گواردیولا به برشا، پپ به دنبال دو نابغه شاغل در ایتالیا
یکی از بازیکنان مورد نظر پپ ، دروازه بان جوان و خوش آتیه برشااست . نیکولا لیالی دروازه بان 18 ساله ای است
148147hp2.jpg

سایت گل- پپ گواردیولا ، سرمربی جوان و پر افتخار بارسلونا ، آخر این هفته را در شهر برشاسپری خواهد کرد و از تیم این شهر نیز بازدید خواهد کرد . برشا باشگاهی است که پپ بعد از جدایی از بارسلونا در دو مقطع در آن حضور یافت و خاطرات خوبی را از این تیم به یاد دارد . پپ همچنان روابط خود را با مدیر برشا، جینو کوریونی و سرمربی این تیم ، ادواردو پیووانی حفظ کرده است .

واقعیت آن است که گواردیولا فقط برای دیدار دوستان قدیمی خود به برشاو ایتالیا سفر نخواهد کرد و اهداف دیگری از جمله شروع مذاکرات جدید با ماسیمو موراتی ، مالک باشگاه اینتر و بررسی عملکرد دو بازیکن مستعد و نابغه ایتالیایی که به احتمال فراوان در آینده به جمع آبی اناری پوشان خواهند پیوست ، در دستور کار خواهد داشت .

تیم برشادر آخر هفته و در چارچوب سری ب ایتالیا به مصاف تیم آسکولی خواهد رفت و پپ نیز از نزدیک این دیدار را خواهد دید .

بر اساس گزارشات منتشره ، یکی از بازیکنان مورد نظر پپ ، دروازه بان جوان و خوش آتیه برشااست . نیکولا لیالی دروازه بان 18 ساله ای است ، که در تیم ملی زیر 19 سال ایتالیا نیز بازی می کند و پپ بسیار امیدوار است تا این بازیکن بتواند در آینده ای نه چندان دور جایگزین ویکتور والدس شود .

دیگر بازیکن این تیم ایتالیایی که مد نظر پپ قرار گرفته است ، هافبک خوش تکنیک برشایعنی بارتوس سالامون بیست ساله است . این هافبک هلندی که در تیم زیر 21 سال هلند نیز عضو است ، قدرت حفظ توپ فوق العاده بالایی دارد .

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
در جواب اون دوستمون که گفتن رئال در نبرد جذب بازیکنان موفق تر بوده فکر میکنم لااقل تو زمان فعلی اینطور نباشه . الان بارسا با سبک بازی ای که داره زبانزد خاص و عام هست بازیکنا قاعدتا تمایلشون برای اومدن به بارسا بیشتره و این خودش یه امتیاز هست که کار بارسا رو برای گرفتن بازیکن راحت تر میکنه .
نیمار ستاره برزیلی مثل اینکه بحث انتقالش به مادرید منتفی شده و فلورنتینو پرز تو این قضیه از بارسا جا مونده .

اون عکس کریس هم مال دیدار بوسنی و پرتغاله که تماشاگرا با شعار مسی - مسی عصبانیش کردن .

بیل و آلبا تو اولویت خرید بارسا هستند . آلبا تو بازی دوستانه با انگلیس بازی کرد و واقعا بازیکن جوان و خوبیه .یه دفاع چپ اکتیو و دونده که یه موقعیت تک به تک رو هم اومد توپو جمع کرد . اگه بیل نشد میشه روی آلبا حساب کرد .

.

Last edited:
بالا