لاپورتا:درطول 7سال ریاست من دربارسا، رئال 5 رئیس عوض کرد
رئیس سابق باشگاه بارسلونا در صحبتهایی به مقایسه تیمش با رئال مادرید پرداخته
سایت گل- خوان لاپورتا، رئیس سابق باشگاه بارسلونا این روزها درقاره آمریکا به سر می برد و با حضور درکنفرانس های مختلفی درمورد مدل و سبک کاری بارسلونا به صحبت می پردازد
او بعد از سفربه مکزیک، اکنون در السالوادور به سر می برد. او در گفت و گویی طولانی با روزنامه «ال گرافیکو» به مقایسه مدلها و سبکهای کاری رئال و بارسا پرداخته.
روزنامه آ.اس هم بخشی از صحبتهای لاپورتا را بازتاب داده. رئیس سابق باشگاه کاتالان در گفت و گو با ال گرافیکو گفت:« تسلط بارسلونا بر رئال مادرید در سال 2003 شروع شد. این را به این خاطر که در آن سال من به ریاست باشگاه رسیدم نمی گویم،
دلیل من این است که از همان سال ما به تیم های پایه ای بها دادیم ولی رئال مادرید، همان شیوه ای که بارسلونا سالها قبل پیاده می کرد را دنبال می نمود.»
لاپورتا ادامه داد:« به علاوه ما به ثبات مدیریتی بیشتری رسیده بودیم.تصور کنید که در طول 7 سال ریاست من در بارسلونا، رئال 5 رئیس عوض کرد و من با 5 نفر به عنوان رئیس رئال مادرید آشنا شدم که همه آنها افراد خیلی خوبی بودند که من رابطه دوستانه خوبی با آنها داشتم ولی این گویای آن است که مادریدی ها برنامه های نه چندان روشنی رو به آینده داشتند.»
رئیس سابق باشگاه بارسلونا یکی از بهترین لحظاتش در سمت ریاست باشگاه بارسلونا را برد 2-6 مقابل رئال دانست و گفت:« یکی از بهترین لحظات من به عنوان رئیس بارسا برد 6-2 در برنابئو بود. در آن روز واقعا احساس غرور کردم، در حدی که حتی نمی توانستم احساسم را درمقابل رئیس باشگاه رئال ابراز کنم.»
---------------------------------------------------
پدرو به تمرینات بارسا بازگشت
ملی پوش اسپانیایی بارسا که دو هفته به دلیل مصدومیت مچ پا از میادین دور بود اکنون به تمرینات آبی و اناری ها بازگشته است
سایت گل – خبر خوب برای پپ گواردیولا اینکه پدرو مهاجم ملی پوش این تیم مصدومیت خود را پشت سرگذاشته و به تمرینات این تیم بازگشته است.
پدرو در پیروزی خارج از خانه بارسا مقابل مقابل گرانادا در 25 اکتبر از ناحیه مچ پا دچار مصدومیت شد از آن زمان تا به حال در ترکیب این تیم به میدان نرفته است.
او دیدار تیمش مقابل مایورکا، ویکتوریا پلژن، بیلبائو و هوسپیتالت را به دلیل این مصدومیت از دست داد اما
وب سایت رسمی بارسا امروز اعلام کرد او در آستانه بازگشت به میادین است.
پدرو 24 ساله روز گذشته تمرینات انفرادی را آغاز کرد و احتمالا می تواند بارسا را در دیدار 19 نوامبر مقابل ساراگوسا در نیوکمپ همراهی کند.
-----------------------------------------------------------------------
پاتریک کلایورت : فوتبال در بارسلونا ، دنیایی متفاوت است
. زمانی من و پپ در بارسلونا هم بازی بودیم و او در آن زمان کاپیتان بارسلونا بود . او از همان زمان نشان داد که **** خوبی است و قدرت مدیریت بالایی در فوتبال دارد .
سایت گل- پاتریک کلایورت ، بازیکن سابق باشگاه بارسلونا ، در مصاحبه با تلویزیون بارسا به تمجید و ستایش مسی و گواردیولا پرداخت .
کلایورت سومین بازیکن غیر اسپانیایی است که دارای بیشترین تعداد بازی برای این باشگاه است . او که هم اکنون در یک معدن در توئنته هلند کار می کند ، روزگار خوش خود در بارسلونا را فراموش نکرده. کلایورت از جمله بازیکنانی بود که همواره بازی های تحسین برانگیزی را به نمایش می گذاشت و همواره فوق العاده بود .
مهاجم هلندی اسبق تیم بارسلونا در این مصاحبه گفت : «فوتبالی که بارسلونا ارائه می دهد بسیار جذاب و شگفت انگیز است ، آنها متفاوت فوتبال بازی می کنند؛به طوری که گاهی اوقات فکر می کنم آبی اناری پوشان از دنیایی دیگر آمده اند . این برای من افتخار است که زمانی با چابی ، پویول و اینیستا هم بازی بوده ام ، زمانی که آن ها بسیار جوان بودند اما حالا ستون های اصلی بارسلونا هستند و افتخارات زیادی را برای این باشگاه کسب کرده اند . »
او در مورد پپ گواردیولا این چنین می گوید :« گواردیولا مربی بزرگی است که باید او را به خاطر کسب این همه افتخارات ستود . زمانی من و پپ در بارسلونا هم بازی بودیم و او در آن زمان کاپیتان بارسلونا بود . او از همان زمان نشان داد که **** خوبی است و قدرت مدیریت بالایی در فوتبال دارد . فرهنگ فوتبال در بارسلونا نیز به گونه ای است که توانایی ظهور چنین استعدادهایی را دارد . پپ به خوبی با بازیکنان ارتباط برقرار می کند و نکات فنی را براحتی در اختیار آنان قرار می دهد . »
کلایورت در ادامه از فرصت استفاده کرد و در مورد مسی نیز این چنین گفت : «مسی در بارسلونا اعجاب برانگیز است . او در بارسا در خدمت تیم است و تیم نیز به همین ترتیب در خدمت اوست اما در تیم ملی آرژانتین کسی در خدمت مسی نیست و در آن جا ستاره ها فقط به فکر ارائه بازی خود می باشند و به هیچ وجه به تغذیه کردن مسی توجه ندارند . بی شک مسی درخشش خود در بارسلونا را مدیون چابی و اینیستا می باشد که به طرز فوق العاده ای در خدمت او می باشند. »
------------------------------------------------------------
سفر گواردیولا به برشا، پپ به دنبال دو نابغه شاغل در ایتالیا
یکی از بازیکنان مورد نظر پپ ، دروازه بان جوان و خوش آتیه برشااست . نیکولا لیالی دروازه بان 18 ساله ای است
سایت گل- پپ گواردیولا ، سرمربی جوان و پر افتخار بارسلونا ، آخر این هفته را در شهر برشاسپری خواهد کرد و از تیم این شهر نیز بازدید خواهد کرد . برشا باشگاهی است که پپ بعد از جدایی از بارسلونا در دو مقطع در آن حضور یافت و خاطرات خوبی را از این تیم به یاد دارد . پپ همچنان روابط خود را با مدیر برشا، جینو کوریونی و سرمربی این تیم ، ادواردو پیووانی حفظ کرده است .
واقعیت آن است که گواردیولا فقط برای دیدار دوستان قدیمی خود به برشاو ایتالیا سفر نخواهد کرد و اهداف دیگری از جمله شروع مذاکرات جدید با ماسیمو موراتی ، مالک باشگاه اینتر و بررسی عملکرد دو بازیکن مستعد و نابغه ایتالیایی که به احتمال فراوان در آینده به جمع آبی اناری پوشان خواهند پیوست ، در دستور کار خواهد داشت .
تیم برشادر آخر هفته و در چارچوب سری ب ایتالیا به مصاف تیم آسکولی خواهد رفت و پپ نیز از نزدیک این دیدار را خواهد دید .
بر اساس گزارشات منتشره ، یکی از بازیکنان مورد نظر پپ ، دروازه بان جوان و خوش آتیه برشااست . نیکولا لیالی دروازه بان 18 ساله ای است ، که در تیم ملی زیر 19 سال ایتالیا نیز بازی می کند و پپ بسیار امیدوار است تا این بازیکن بتواند در آینده ای نه چندان دور جایگزین ویکتور والدس شود .
دیگر بازیکن این تیم ایتالیایی که مد نظر پپ قرار گرفته است ، هافبک خوش تکنیک برشایعنی بارتوس سالامون بیست ساله است . این هافبک هلندی که در تیم زیر 21 سال هلند نیز عضو است ، قدرت حفظ توپ فوق العاده بالایی دارد .