• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
عجب داستانی شده اونجا هم مثل ایرانه . حالا انصافآ کریس رونالدو تو بازی های دیگه خیلی عالی بوده واسه رئال و کلی امتیاز کسب کرده واسه تیمش . حالا یه بازی بد بوده ببین چه ایرانی بازی ای در میارن

*-*-*-*
مهاجم پرتغالي تيم فوتبال رئال مادريد پس از شکست 3 بر يک تيمش مقابل بارسلونا از ديد مردم پايتخت اسپانيا متهم رديف اول شناخته شد.
به نقل از رویترز، کریستیانو رونالدو پیش از تمرین سبک روز گذشته تیم فوتبال رئال مادرید اسپانیا با هشدار رسمی باشگاه مواجه شد.
این بازیکن از ارسال طومار اعتراض مردم مادرید به باشگاه با خبر شد و روابط عمومی رئال مادرید طبق وظیفه تعریف شده مراتب اعتراض بیش از ۴۰ هزار هوادار رسمی رئال مادرید را به مرد پرتغالی رئال منتقل کرد.
این ۴۰ هزار امضای ثبت شده از دو راه اینترنتی و مکتوب به باشگاه رئال مادرید ارسال شده و اکثر هواداران از باشگاه‌شان خواسته‌اند تا رونالدو را با جریمه نقدی مواجه کند.
بسیاری از هواداران رئال مادرید در سراسر جهان نیز با حضور در نظرسنجی‌های مختلف در رسانه‌های گوناگون از عملکرد بسیار ضعیف رونالدو شاکی بودند.
*-*-*-*

عمو مران؛ مثل قضیه انگشتانه پرسپولیس خودمون اینم مساله حیثیتیه براشون :D 13 تا بازی، تنها یک برد خفیف جلوی رقیب دیرینه. به قول فردوسی پور اگه اونا هم از این لقبهای دوبله سوبله ایی میدادن الان واژه کم اورده بودن!

امتیاز هم گرفته باشه براشون نتیجه اش چی شده؟ به قول یه نفر که تو تاپیک رقیب پست داده بود طرفدارهای رئال سه فصله که کارشون شده لوله کردن تیم های درجه 2یی لالیگا و باختن به بارسلونا و دوم شدن تو لیگ و دلخوش کردن به تعداد گل زده و آقای گل و ... به همین خاطر فشار عصبی روشون خیلی بالاست.

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
گزارشی متفاوت از نظاره الکلاسیکو توسط ستارگان ایرانی / به همراه تصاویر اختصاصی
نگاه بیشتر عکاسان حاضر به میزی است که در دور آن رضا یزدانی، پژمان جمشیدی و مهراوه شریفی نیا نشسته اند. شاید به دلیل جنب و جوش زیاد یزدانی است که همه حواسشان به این میز است.
گزارشی متفاوت از نظاره الکلاسیکو توسط ستارگان ایرانی - Goal.com

----------------------------------------

ژاوی: خیلی بهتر از رئال بودیم
در دیدار شب گذشته رئال در همان دقیقه اول با گل بنزما پیش افتاد اما بارسا سه بار توسط الکسیس سانچس، مارسلو (گل به خودی) و فابرگاس به گل رسید و به یک پیروزی شیرین دست پیدا کرد
157940hp2.jpg

سایت گل- ژاوی، ستاره خط میانی بارسا، بعد از پیروزی 3-1 تیمش مقابل رئال، اعلام کرد بارسا بسیار برتر از حریف بود.

در دیدار شب گذشته رئال در همان دقیقه اول با گل بنزما پیش افتاد اما بارسا سه بار توسط الکسیس سانچس، مارسلو (گل به خودی) و فابرگاس به گل رسید و به یک پیروزی شیرین دست پیدا کرد.

ژاوی در گفتگو با خبرنگاران گفت:" ما خیلی بهتر از رئال بودیم. ما می خواستیم با شجاعت بازی کنیم. می دانستیم در غیر این صورت نمی توانیم به پیروزی برسیم. ما در همه پست ها عالی بودیم. خیلی بهتر از رئال بودیم.

مسئله اصلی این بود که فلسفه مان را کنار نگذاشتیم. والدس علی رغم اشتباه ابتدای بازی اش، خیلی شجاعانه بازی کرد و خیلی عالی کار کرد.

من به خاطر همه چیز خوشحالم، به خاطر پیروزی اما مهمترین مسئله این است که توانستیم با یک بازی تیمی عالی پیروز شویم."

ژاوی یکی از نامزدهای توپ طلای 2011 است اما به نظر این هافبک اسپانیایی، تنها مسی شایسته کسب این عنوان است.

" بدون تردید مسی باید توپ طلا را ببرد."

بازی بعدی بارسا در رقابت های جام باشگاه های جهان است و ژاوی به دنبال قهرمانی دوباره در این رقابت هاست.

" ما در دور قبل این رقابت ها را با قهرمانی به پایان رساندیم و قصد داریم بار دیگر به این هدف برسیم."

-----------------------------------------------

گزارش روز:مقایسه عملکرد خریدهای تابستانی دو تیم در ال کلاسیکو:جنجال الکسیس و سسک دربرنابئو
خریدهای تابستانی بارسلونا، پاسخ اعتماد گواردیولا را دادند و از فرصتی که دربرنابئو دراختیارشان قرار گرفت به بهترین نحو بهره بردند
157939hp2.jpg

سایت گل- بارسلونا شنبه شب توانست در سانتیاگو برنابئو با نتیجه 1-3 رئال صدرنشین را شکست دهد و جالب اینجا بود که دو گل از این سه گل را بازیکنانی به ثمر رساندند که در بازار نقل و انتقالات تابستانی به بارسلونا پیوسته بودند

خریدهای تابستانی آبی اناری ها شنبه شب در سانتیاگو برنابئو خوش درخشیدند و توانستند پاسخ اعتماد پپ را بدهند

پپ گواردیولا مربی 40 ساله بارسا به دو ستاره جدیدش اعتماد کرده بود و نام آنها را در لیست 11 بازیکن اصلی برای مصاف با شاگردان مورینیو قرار داده بود و البته این اعتماد به بهترین نحو ممکن پاسخ داده شد.

در دیگر سوی میدان، خبر چندانی از درخشش خریدهای تابستانی رئال در زمین مسابقه نبود. از 5 خرید تابستانی رئال، تنها یکی از آنها در ترکیب اصلی رئال قرار داشت: فابیو کوئنترائو که بازی او با انتقادات فراوانی همراه بود. نوری شاهین، حمیت آلتین تاپ و رافائل واران هم از روی سکوها بازی را دنبال می کردند و خوسه کایه خون هم تنها کاری که کرداین بود که به گرم کردن خودش پرداخت.

بدترین کابوس شنبه شب مادریدی ها:«نینیو ماراویا» بود. الکسیس سانچس، بازیکنی که همیشه طرفدار بارسا بوده و در اولین حضورش در ال کلاسیکو، اولین گل تیمش در این بازی را به ثمر رساند. سسک فابرگاس هم که قلبی کاتالونیایی ها دارد، در اولین حضورش در ال کلاسیکو برای بارسا گلزنی کرد و گلزنی اش را در میان اشکهایی که از چشمانش جاری بود جشن گرفت.پسر لاماسیا، این گل را با مسی و پیکه و سایر دوستانش جشن گرفت و نشان داد که از پوشیدن پیراهن بارسا تا چه خوشحال است.

الکسیس سانچس هم در بازی شنبه شب ،بهترین بازی اش با پیراهن بارسا را به نمایش گذاشت. او به بهترین نحو ممکن از اعتماد مربی اش بهره برد تا عشق و علاقه اش به بارسا را ثابت کند.گل او، گل تساوی بخش بازی بود تا پایه و اساس برد ارزشمند بارسا برروی همین گل گذاشته شود

گل سسک هم در دقیقه 66 بازی از راه رسید. سانتر فوق العاده دانی آلوس کافی بود تا پسر کاتالان اولین گلش در ال کلاسیکو را به ثمر برساند. فابرگاس انگیزه های زیادی برای حضور دراین بارسا داشت و این را با گلهایش در رقابتهای این فصل اثبات کرده است.او درحال حاضر دومین گلزن برتر بارساست و در رقابتهای این فصل 8 گل برای تیمش زده و فقط مسی را که 17 گله است بالاتر از خودش می بیند.

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
عمو مران؛ مثل قضیه انگشتانه پرسپولیس خودمون اینم مساله حیثیتیه براشون :D 13 تا بازی، تنها یک برد خفیف جلوی رقیب دیرینه. به قول فردوسی پور اگه اونا هم از این لقبهای دوبله سوبله ایی میدادن الان واژه کم اورده بودن!

امتیاز هم گرفته باشه براشون نتیجه اش چی شده؟ به قول یه نفر که تو تاپیک رقیب پست داده بود طرفدارهای رئال سه فصله که کارشون شده لوله کردن تیم های درجه 2یی لالیگا و باختن به بارسلونا و دوم شدن تو لیگ و دلخوش کردن به تعداد گل زده و آقای گل و ... به همین خاطر فشار عصبی روشون خیلی بالاست.
درسته واقعآ من این موضوع رو فراموش کرده بودم . الان که به موضوع نگاه می کنم میبینم کریس رونالدو جلوی بارسا خیلی کم کیفیت کار کرده اما انصافآ طومار 40 هزار نفری هم نامردیه . خیلی از بازیکناشون تو دفاع هم بد بودن . یا حتی آقای خاص تو رئال مقابل گواردیولا اصلا خوب نبوده بی انصافیه همه ی تقصیرا بیفته گردن این

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
گزارشی متفاوت از نظاره الکلاسیکو توسط ستارگان ایرانی / به همراه تصاویر اختصاصی
نگاه بیشتر عکاسان حاضر به میزی است که در دور آن رضا یزدانی، پژمان جمشیدی و مهراوه شریفی نیا نشسته اند. شاید به دلیل جنب و جوش زیاد یزدانی است که همه حواسشان به این میز است.

کار خیلی قشنگیه که اونور آب خیلی معموله ...
بخصوص اینکه تو اروپا شما نمیتونی رایگان مسابقاتو از تلویزیون ببینی و بلیط استادیوم هم گرونه .
هوادارا با لباس و پرچم تیمشون جمع میشن تو کافی شاپ ها (بار ، کافی شاپ یا هر چی اسمشو بگذاری ) حتی از قبل اینکه بازی شروع بشه ، با هزینه کمتر هم یه چیزی میخورن و هم بازیو نگاه میکنن ... بنظرم خیلی حال میده ، کاش ما هم اینجا از اینا راه مینداخنیم . یکی از سالمترین ، دم دست ترین و ارزونترین تفریحاته .

پ.ن : ماشالا عکساشم فیلیه ...آپ کردم :wacko:

.

20587591855460546726.jpg

.

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
کار خیلی قشنگیه که اونور آب خیلی معموله ...
بخصوص اینکه تو اروپا شما نمیتونی رایگان مسابقاتو از تلویزیون ببینی و بلیط استادیوم هم گرونه .
هوادارا با لباس و پرچم تیمشون جمع میشن تو کافی شاپ ها (بار ، کافی شاپ یا هر چی اسمشو بگذاری ) حتی از قبل اینکه بازی شروع بشه ، با هزینه کمتر هم یه چیزی میخورن و هم بازیو نگاه میکنن ... بنظرم خیلی حال میده ، کاش ما هم اینجا از اینا راه مینداخنیم . یکی از سالمترین ، دم دست ترین و ارزونترین تفریحاته .

پ.ن : ماشالا عکساشم فیلیه ...آپ کردم :wacko:

.
تایید :) ولی تو ایران بزارند هر بازی چند تا کشته میده :D

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
جرارد پیکه بعد پایان الکلاسیکو مثل همه بازیها داره با بازیکنا دست میده و خوش و بش میکنه ولی وقتی میره سمت مارسلو ، مارسلو رفتار زننده ای نشون میده .... ببینید

سفر به ژاپن ، 13 عکس از سایت باشگاه اولین بازی تیم پنج شنبه هست .

2011-12-10_PARTIDO_38.v1323620282.jpg

اولین تمرین در ژاپن ، 9 عکس

2011-12-12_ENTRENO_62.v1323683698.JPG

صحبتهای جالب خولیو ولاسکو در مورد گوآردیولا

توصیه های جالب خولیو ولاسکو به گوآردیولا/ سرمربی تیم ملی والیبال ایران به شاگرد سابقش روحیه داد
فوتبال جهان - فارس نوشت:خولیو ولاسکو سرمربی تیم ملی والیبال ایران در آستانه جدال حساس فردا شب دو تیم رئال مادرید و بارسلونا به خبرنگار روزنامه مارکای اسپانیا گفت: به عقیده من یکی از نکات مهم موفقیت در والیبال کار گروهی است و من این کار گروهی و تیمی را از گواردیولا الهام گرفته‌ام.
وی ادامه داد: وقتی به صورت عمقی به برخی مسائل بپردازیم متوجه می‌شویم که مدیریت گروهی و توجه زیاد به مسائل روحی و روانی در بارسلونا موج می‌زند و من نیز همین مسئله را در تیم خود لحاظ می‌کنم.
ولاسکو که در زمان حضور گواردیولا در باشگاه برشای ایتالیا با وی آشنا شده، در این باره گفت: من در آن زمان در موزه افتخارات خود قهرمانی در جهان، لیگ ایتالیا و سطح اروپا را داشتم و حتی در المپیک و لیگ‌های مختلف در کشورهای متفاوت تجربه کسب کرده بودم اما پس از ملاقات با گواردیولا متوجه شدم که می‌شود در کنار این موفقیت‌ها از مربیگری و جهان زیبای ورزش لذت برد.
این مربی آرژانتینی عنوان کرد: گواردیولا در رم در شرایطی که یک بازیکن ساده بود با من صحبت کرد و به من گفت قصد دارد در آینده به یک مربی بزرگ تبدیل شود و در آن زمان نیز مدام بر اهمیت مسائل روحی و روانی در فوتبال تاکید داشت. من نیز به او توصیه کردم مدیریت گروهی و دوستی مدیریت شده با بازیکنان را همیشه مدنظر قرار بدهد.
سرمربی تیم والیبال ایران افزود: ‌یکی از نکاتی که هم من و هم گواردیولا بر آن اتفاق نظر داشتیم، این بود که با یک شیوه نمی‌شود همه بازیکنان را درمان کرد اما درمان بیماری مشترک یک تیم اهمیت دادن به کار گروهی است.
ولاسکو در باره شخصیت گواردیولا گفت: به عقیده من او به تیم خود امنیت و آرامش تزریق می‌کند. ***** کردن یک تیم کار کمی نیست و همیشه کاری می‌کند که بازیکنانش حتی در اوج تشنه یادگیری باشند. او شخصیتی بسیار متعادل دارد و فوق‌العاده مسئولیت پذیر است.
سرمربی تیم والیبال ایران درباره مقایسه گواردیولا و مورینیو گفت: این دو شخصیت از چهره‌های مطرح جهان فوتبال هستند و به نظر من مسئولیت پذیری ویژگی بارز هر دو است. این دو به خوبی کار خود را می‌دانند و با تجهیزاتی که در اختیار دارند، به سمت موفقیت حرکت می‌کنند.
وی خاطرنشان کرد: گواردیولا باید ضریب انعطاف پذیری خود را برای انطباق با شرایط مختلف و بازیکنان جدید افزایش دهد. او از لحاظ فرهنگی مرد بسیار بزرگی است و باید بداند بارسلونا بهترین و بالاترین مکانی است که نصیب او می‌شود.
ولاسکو در اواخر دهه 90 میلادی ، مدیر اجرایی تیم اینتر ایتالیا بود و پپ گوآردیولا سال های پایانی فوتبالش را در این تیم سپری کرده است.

.

Last edited:

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
دوستان یه اپلیکشن جالب تو وب سایت باشگاه هست. یه اسکرین سیوره که عکس بازی ها، اخبار و جدول مسابقاتو توش گذشته و خودش هم آپدیت میشه! از اینجا دانلودش کنید.

Untitled.jpg

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
یک روز تعطیلات کاتالونیایی ها درژاپن چطور گذشت؟
آبی اناری ها بعد از حضور در اولین جلسه تمرینی شان به گشت و گذار در ژاپن پرداختند
158301hp2.jpg

سایت گل- روز گذشته بازیکنان بارسلونا اولین جلسه تمرینی شان در ژاپن را برگزار کردند و بعد از آن بود که گواردیولا به شاگردان استراحت داد تا در ساعات باقی مانده روز به تفریح و گشت و گذار بپردازد و به هر نحوی که صلاح می دانند، خود را با تغییر ساعت به وجود آمده تطبیق دهند

گواردیولا به شاگردانش حدود 26 ساعت زمان داده تا «هرکاری که دوست دارند انجام دهند.»

طبق گزارش منتشره در ال موندو دپورتیوو، گواردیولا به شاگردانش گفته:« می توانید به توکیو یا کیوتو و یاهرجا که دوست دارید بروید، هرجایی که می خواهید بماند و استراحت کنید.» و البته به آنها یک توصیه دیگر هم داشته:« کتاب بخوانید؛» خود گواردیولا هم چندین کتاب با خود به ژاپن برده

مربی آبی اناری ها از زمان آزادش برای خوردن غذاهای ژاپنی از جمله «سوشی » و «ساشیمی» استفاده می کند. چون در بارسلونا رستورانهای ژاپنی متعددی وجود دارد و مربی بارسا با طعم غذای ژاپنی اشناست . البته طبق صحبتهای خود گواردیولا:« دوست دارم تا غذاهای ژاپنی را در خود ژآپن تست کنم.»

جالب اینجاست که گواردیولاهمراه با همسرش کریستیان و فرزندانش و والنتی پدرش روانه ژاپن شده.

او به همسر و فرزندانش اجازه نداده بود تا برای ال کلاسیکو به برنابئو بیایند که متحمل سختی نشوند ولی خانواده اش را در سفر به ژاپن همراه خود آورده است.

بعد از این صحبتهای گواردیولا، تعدادی از بازیکنان بارسلونا بلافاصله هتل محل اقامت کاروان کاتالان در یوکوهاما را ترک کردند. به عنوان مثال بازیکنان برزیلی این تیم این هتل را به مقصد آکیهابارا، شهرک تکنولوژی ژاپن ترک کردند. البته تنها مانع در زمان استراحت آنها این بود که چرتی طولانی مدت نزنند تابدین ترتیب بتوانند خوابشان تنظیم کنند.

--------------------------------------
--------------------------------------
کارتون روز: وقتی گواردیولا حباب مورینیو را ترکاند

پیروزی 3-1 بارسا مقابل رئال، رقابت قهرمانی لالیگا را در اوج هیجان نگه داشت
http://u.goal.com/158200/158212.jpg

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
گواردیولا: کرویف بیشترین تاثیر را روی کار من داشت
گواردیولا در اوایل دهه 1990 زیر نظر کرویف کار کرد و هنوز احترام زیادی برای اسطوره هلندی قائل است
158163hp2.jpg

سایت گل- پپ گواردیولا، سرمربی بارسا، اعلام کرد یوهان کرویف بیشترین تاثیر را در دوران حرفه ای اش داشته اما خوان مانوئل لیو، سرمربی سابق آلمریا را نیز در روند کارش اش موثر دانست.

گواردیولا در اوایل دهه 1990 زیر نظر کرویف کار کرد و هنوز احترام زیادی برای اسطوره هلندی قائل است.

او در گفتگو با سایت اختصاصی فیفا گفت:" یوهان کرویف بیشترین تاثیر را در کار من داشت. من شش سال با او کار کردم و چیزهای زیادی از او یاد گرفتم. خوان مانوئل میو نیز تاثیر زیادی در کار من داشت. او برای شش ماه مربی من در مکزیک بود اما ما دوران فوق العاده ای با هم داشتیم و من چیزهای زیادی از او یاد گرفتم. من احترام زیادی او قائلم و چیزهای زیادی از او یاد گرفتم. من احترام زیادی برای او قائلم زیرا او بسیار بخشنده است و دانشش را در اختیار من قرار داد. او از دانش بسیار بالایی برخوردار است."

او سپس در مورد تصمیمش برای استفاده از هافبک های تیم در سایر پست ها صحبت کرد و گفت:" خط میانی بخش مهم تیم من است. هافبک ها بازیکنان باهوشی هستند و به کل تیم فکر می کنند. آنها بازیکنان خودخواهی نیستند و بهتر از سایر بازیکنان بازی را درک می کنند. هر چه هافبک های بیشتری داشته باشید، راحت تر می توانید از آنها در سایر پست ها استفاده کنید.

آنها بازیکنانی چند پسته هستند و این به ما کمک می کند تا با بازیکنان کمتری کار کنیم.

من هرگز نگران داشتن یک تیم کوچک (از نظر تعداد بازیکن) نیستم. در واقع این می تواند برای ما بهتر باشد. من به بازیکنانم اطمینان کامل دارم و فلسفه من این است که برای هر مشکلی یک راه حل وجود دارد."

بارسا در حال حاضر برای شرکت در رقابت های جام باشگاه های جهان در ژاپن به سر می برد. آنها پنج شنبه در دیدار نیمه نهایی مقابل السد قرار خواهند گرفت.

danzelha

Registered User
لایک‌ها
256

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
من نفهمیدم گفتی به چه درد می خوره:(
میشه بیشتر توضیح بدی؟

چیز خاصی نیست! یه اسکرین سیوره که آیکنش کنار ساعت ویندوز در حال اجراست همیشه و آخرین اخبار و اطلاعات و عکس بازیهارو آپدیت می کنه. تو اسکرین شاتی هم که تو پست بالایی گذاشتم مشخصه؛ خبرا دارن اون پایین رژه میرن (!)، اون ستون کنار جدول مسابقات لیگا و چمپیونز لیگو نشون میده، اون پشت هم عکس های آخرین بازیه که روش کلیک کنی واضح میشه و اسکرول خودکار هم داره.

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
چیز خاصی نیست! یه اسکرین سیوره که آیکنش کنار ساعت ویندوز در حال اجراست همیشه و آخرین اخبار و اطلاعات و عکس بازیهارو آپدیت می کنه. تو اسکرین شاتی هم که تو پست بالایی گذاشتم مشخصه؛ خبرا دارن اون پایین رژه میرن (!)، اون ستون کنار جدول مسابقات لیگا و چمپیونز لیگو نشون میده، اون پشت هم عکس های آخرین بازیه که روش کلیک کنی واضح میشه و اسکرول خودکار هم داره.

اها
موتوشکرم:)

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
ماسچرانو:هرکسی دیدگاه خودش را دارد؛من بارسا را تیم برتر ال کلاسیکو دیدم
ستاره آرژانتینی باشگاه بارسلونا درمورد ال کلاسیکو و جام باشگاه های جهان صحبت کرده است
130050hp2.jpg

سایت گل- خاویر ماسچرانو ستاره آرژانتینی باشگاه بارسلونا اکنون در توکیو است و بی صبرانه درانتظار اولین دیدار تیمش در رقابتهای جام جهانی باشگاه هاست.

او در کنفرانسی خبری در واکنش به صحبتهای اخیر مورینیو در مورد دیدار ال کلاسیکو، صحبت کرد و گفت:« هرکسی از دیدگاه خودش به این بازی نگاه می کند و به نظر من بارسلونا تیم برتر میدان بود. تیم ما در ثانیه 30 بازی گل خورد ولی هرگز دست از بازی همیشگی اش نکشید.»

او درمورد عدم حضورش در ترکیب ثابت بارسا در دیدار شنبه شب گفت:« همیشه باید اماده باشی که از ترکیب چنین تیمی بیرون گذاشته شوی. من می دانم که بازیکنان ثابت خط دفاعی بارسا پیکه و پویول هستند.»

ماسچرانو اولین حضورش در رقابتهای جام باشگاه های جهان را تجربه می کند و از همین رو حضور دراین رقابتها برایش کاملا ویژه است. او در این باره گفت:« این اولین فرصت من است. ما با اعتماد به نفس فراوانی گام به این رقابتها گذاشتیم و چه کسی می داند که چه زمانی دوباره این فرصت را به دست خواهیم آورد.»

او ادامه داد:« شکست دادن رئال، انرژی فراوانی برای آغاز این تورنمنت به ما داد ولی اگر در آن بازی به پیروی نرسیده بودیم هم ، بدون انگیزه به ژاپن نمی آمدیم.»

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
یه خبر بد ... عجیبه جدا :

ویا در لیست فروش بارسلونا قرار گرفت

خبرگزاری فارس: باشگاه بارسلونا به صورت رسمی داوید ویا را برای فروش در فصل نقل و انتقالات زمستانی معرفی کرد.

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از مارکا اسپانیا، داوید ویا سانچس مهاجم ۳۰ ساله بارسلونا که سابقه بازی در اسپورتینگ گیخون، ساراگوسا و والنسیا را نیز دارد به صورت رسمی در فهرست فروش بارسلونا قرار گرفت.

ویا ملقب به ال‌گواخه که با دریافت ۴۰ میلیون یورو برای ۴ سال با بارسلونا قرارداد بسته، در سال پنجم قرارداد در صورت داشتن پیشنهاد بهتر و رسمی مجاز به ابطال قرارداد خواهد بود، در غیر این‌صورت این باشگاه بارسلونا است که درباره آینده داوید ویا تصمیم خواهد گرفت.

عدم درخشش و گلزنی داوید ویا این مهاجم پرتوان را عملا به حاشیه رانده و رابطه خوبی بین او و گواردیولا وجود ندارد، از طرفی با ورود درخشان آلکسیس سانچس دیگر شانس زیادی برای بازگشت ویا به ترکیب اصلی بارسلونا وجود نخواهد داشت.

بسیاری از کارشناسان آینده داوید ویا را در فوتبال جزیره و در لباس تیم‌هایی چون چلسی، لیورپول یا آستون ویلا می‌بینند.

اگه واقعا بخوان بفروشنش کاز اشتباهی میکنن ... حد اقل به عنوان بازیکن ذخیره مطمین که میتونه بازی کنه

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
داداش اين خبر شايعه بيش نيست حتي پپ هم تكذيب كرده
در ضمن اين سايت فارس اخر شايعه هست
موفق باشيد

danzelha

Registered User
لایک‌ها
256
آخه بازیکنی رو که چندسال دنبالش بودن رو نمیان به این راحتی بفروشن که.
ویا یکی از بهترین بازیکنهای بارساست

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
واقعا امیدوارم باشه ... چون اگه حقیقت داشته باشه به نظرم خبر جالبی نیست

بالا