• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
الان تو نت سرچ کردم این خبرو Marka نوشته بوده ... گواردیولا اونو تکذیب کرده ... پس فارس از خودش در نیاورده و منبع خبر مارکا بوده

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
*بارسا به دنبال تمدید قرارداد ایزاک کوئنکا
*گواردیولا و تدارک بازی تمرینی برای آمادگی هرچه بیشتر شاگردانش/مربی بارسا به شاگردانش اجازه داده تا این روزها به عنوان توریست به گشت و گذار در ژاپن بپردازند.
*یوهان کرویف: بارسا هنوز بهتر از رئال است/ بعد از بازی های درخشان رئال در رقابت های این فصل، بسیاری اعلام کردند این تیم فاصله اش با بارسا را کم کرده است اما کرویف چنین عقیده ای ندارد.
*پویول: «تیم می خواهد همچنان تاریخ ساز باشد».
*مسی ، چابی و بازیکنان بارسلونا درکمپ پناهندگان فوکوشیما/ بازیکنان بارسلونا عکسی یادگاری با پناهندگان کمپ فوکوشیما گرفتند.
*دیدار پیکه و شکیرا در توکیو/ خواننده کلمبیایی همراه با والدین پیکه به ژاپن سفر کرده و پیکه و شکیرا در توکیو به گشت و گذار پرداختند.
*فابرگاس: در بارسا نسبت به آرسنال باید دو برابر کار کنم.

گفتگوی گواردیولا با سایت FIFA

1556226_FULL-LND.jpg

در یک مصاحبه اختصاصی با سایت FIFA.COM، سرمربی بارسلونا، پپ گواردیولا درباره دوره حضورش در باشگاه کاتالان صحبت کرد؛ این مصاحبه شامل راز موفقیت کنونی تیمش، تغییرات اعمال شده در دوره حضورش در باشگاه و افرادی که بر شیوه مربیگری او تاثیر داشته اند می باشد.

پپ، دستاورهای اخیر شما موفقیتی در دوره حضور سه و نیم فصلی شما در سمت مربیگری بارسلونا به حساب می آید. رمز موفقیت شما چیست؟

گواردیولا: در این باره موضوع خاصی وجود ندارد. اول از همه، تلاش کرده ام تا به تاریخ بارسلونا وفادار باشم، باشگاهی که از هر نظر باشگاهی بزرگ است. بعد از آن کوشیده ام بازیکنان خوب سایر تیم ها را مشخص کنم تا به خدمت بگیریم و در ترکیب با بازیکنان بومی بارسا مورد استفاده قرار دهم و از فرصت دادن به بازیکنان جوان در موقعیت های متناسب ترسی نداشته باشم.

از همان بدو ورود به بارسا، شما بر تیم تاثیری چشمگیر داشته اید، چگونه موفق به این کار شدید؟

وقتی برای پست مربیگری بارسا انتخاب شدم، مربی شناخته شده ای نبودم و اولین چیزی که از تیم خواستم این بود که به من اعتماد کنند. تمامی چیزهایی که ممکن بود نتیجه خوبی در بر داشته باشد را به آنها گفتم. به هواداران گفتم که تیم قرار است سخت کار کند، بدود، خوب بازی کند و به بازیش در زمین افتخار کند. مردم می خواهند از بازی بارسا لذت ببرند نه اینکه بارسا آنها را فریب دهد. طرفداران شاید بتوانند بازی ضعیف را قبول کنند، اما وقتی تیم تلاش نکند، بازی ضعیف تیم برای هواداران قابل قبول نخواهد بود. عملکرد تیم عالی از آب در آمد و تغییراتی در تیم صورت گرفت و برخی از نقاط تیم هم تا حدودی تقویت شد. هدف ما حالا هم همان هدف ابتدای کارمان است یعنی حمله ، کسب امتیاز و هر چه بیشتر به ثمر رساندن گلهای ممکن.

بیایید به فصل جاری برگردیم، شما در تیم چند تغییر تاکتیکی اعمال کرده اید، چرا تاکتیکهایی که موثر و موفق بودند را تغییر دادید؟

مردم درباره تاکتیک صحبت می کنند، اما وقتی به تاکتیکها نگاه کنید، می بینید که بازیکنان تاکتیک ها را می سازند. تغییرات در تیم اعمال می شوند تا بازیکنان تمام مهارتشان را برای تیم ارائه نمایند و بیشتر از این چیزی نیست. وقتی بحث درباره تاکتیک است باید دید که رقیبان و بازیکنانی که می توانند به تیم بازیکنان آسیب وارد کنند چه می کنند. تغییرات و آنچه که این فصل در تیم صورت گرفته است پاسخی است به شیوه های بازی که رقیبانمان در این فصل در رقابت با ما به کار گرفته اند. با گذشت زمان شناخت از ما بیشتر می شود و این امر سبب ایجاد مشکل برای ما توسط سایر تیم ها می شود و باید برای مشکلات ایجاد شده، راه حل هایی اعمال شود.

بعنوان مربی، از یوهان کرایوف چقدر یاد گرفته اید، و آیا مربی دیگری بر عملکرد شما تاثیر داشته است؟

کرایوف بر من بیشترین تاثیر را داشته است. من شش سال با او بوده ام و از او چیزهای خیلی زیادی یاد گرفته ام. خوان مانوئل لیلو هم بر عملکرد من بعنوان مربی تاثیر زیادی داشته است. او در کولیکان مکزیک فقط شش ماه مربی من بود، اما آن دوره شش ماهه برایم بسیار عالی بود و از او هم خیلی زیاد یاد گرفتم، چرا که لیلو بسیار سخاوتمند بود و دانشش را به من ارائه می داد و اینکه او مربی بسیار با دانشی است.

1323633267523.jpg

مورینیو بر اين باور است كه بارسا بايد از شانسش تشكر كند . او درست ميگويد چون :
شانس به خاطري رهبري تيم توسط پپ و تيتو .... شانس به خاطر اين كه بازيكناني مثل ويا - پدرو و تياگو را روي
نيكمت داريم.... خوش شانسي بخاطر ان كه بازيكنايي مانند سسك و الكسيس را خرديديم.... خوش شانسي
بخاطر داشتن بهترين آكادمي در جهان ..... و البته خوش شانسي به خاطر داشتن بازيكني به نام مسي كه در
بهترين تيم تاريخ بازي مي كند.​

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
فردا بازی ساعت چنده؟
شبکه 3 پخش زنده داره؟دبی اسپرت 1 و 2 و 3 پخش زنده داره؟

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ترک ها کدومن ؟!

کد بیس دارن ؟

ساعت 10:30 صبح به وقت ایرانه !؟

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
بازی ساعت 14 به وقت ایرانه
فقط trt hd هست که اونم فرکانسش s2 هست و dvb ما سیگنالای s1 رو بزور میگیره!
درنتیجه بازی فردا پر!

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
درنتیجه بازی فردا پر!

و MIT اینترنت را آفرید :D هر چند برای من باز هم پر چون خونه نیستم :(

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
لطفا فرانس این ترکها رو بذارید

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
درنتیجه بازی فردا پر!

سی سیکمو بزن تنگش حالشو ببر ...

____________________________ __ .

نیمار چه گلی زد ... حال کردم ، کلا با مهاجم چپ پا حال میکنم .

Bahram.ws

Registered User
لایک‌ها
73
اون دوستانی که د-ی-ش گردون دارن میتونن رو این ماهواره به صورت free بازی رو تماشا کنن:

Astra 1L 19.2°E
Eurosport Germany 12226 H 27500 3/4

(البته نکه با د-ی-ش معمولی نشه، میشه ولی فکر نکنم کسی رو این ماهواره تنظیم کرده باشه)

دوستانی هم که ر-سیور HD یا DVB S2 دارن با این بیس کد شاید TRT HD باز شد:

TRT HD (42°E) Turksat 3A (DVB-S2)
11042 V 5400 3/4 (ID: 0010)
HEX Key: 10 00 00 10 00 00 00 00

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
این فرکانس T R T که دادید مطمئنید ازش ؟

Bahram.ws

Registered User
لایک‌ها
73
Eurosport روی Astra دو تا فرکانس داره 12226 و 11259 که متاسفانه هیچکدوم سیگنال ندارن...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
کسی خبری از ترکیب نداره ؟!؟!

مثل اینکه بارسا با توپ پر میاد

شبکه 3 هم که نشون نمیده بازی رو

=============================

یه مشکلی که هست اینه که من نمیدونم چرا این برنامه پراگ دی و بی سیگنال رو میگیره اما این برنامه خوب دی و بی ویوئر نمیتونه کانال رو پیدا کنه :(

اعصاب ما رو به هم ریخته ؟

Bahram.ws

Registered User
لایک‌ها
73
کسی خبری از ترکیب نداره ؟!؟!

مثل اینکه بارسا با توپ پر میاد

شبکه 3 هم که نشون نمیده بازی رو

=============================

یه مشکلی که هست اینه که من نمیدونم چرا این برنامه پراگ دی و بی سیگنال رو میگیره اما این برنامه خوب دی و بی ویوئر نمیتونه کانال رو پیدا کنه :(

اعصاب ما رو به هم ریخته ؟

یه خبر خوب
یه کانال روی عربست(بدر) پیدا کردم
احتمال 99% نشون میده
الانم داره ورزشگاه رو نشون میده بارسایی ها دارن خودشونو گرم میکنن

Badr @ 26° East
کانال Al Kass
12034 H
27500 3/4

بالا