*بارسا به دنبال تمدید قرارداد ایزاک کوئنکا
*گواردیولا و تدارک بازی تمرینی برای آمادگی هرچه بیشتر شاگردانش/مربی بارسا به شاگردانش اجازه داده تا این روزها به عنوان توریست به گشت و گذار در ژاپن بپردازند.
*یوهان کرویف: بارسا هنوز بهتر از رئال است/ بعد از بازی های درخشان رئال در رقابت های این فصل، بسیاری اعلام کردند این تیم فاصله اش با بارسا را کم کرده است اما کرویف چنین عقیده ای ندارد.
*پویول: «تیم می خواهد همچنان تاریخ ساز باشد».
*مسی ، چابی و بازیکنان بارسلونا درکمپ پناهندگان فوکوشیما/ بازیکنان بارسلونا عکسی یادگاری با پناهندگان کمپ فوکوشیما گرفتند.
*دیدار پیکه و شکیرا در توکیو/ خواننده کلمبیایی همراه با والدین پیکه به ژاپن سفر کرده و پیکه و شکیرا در توکیو به گشت و گذار پرداختند.
*فابرگاس: در بارسا نسبت به آرسنال باید دو برابر کار کنم.
گفتگوی گواردیولا با سایت FIFA
در یک مصاحبه اختصاصی با سایت FIFA.COM، سرمربی بارسلونا، پپ گواردیولا درباره دوره حضورش در باشگاه کاتالان صحبت کرد؛ این مصاحبه شامل راز موفقیت کنونی تیمش، تغییرات اعمال شده در دوره حضورش در باشگاه و افرادی که بر شیوه مربیگری او تاثیر داشته اند می باشد.
پپ، دستاورهای اخیر شما موفقیتی در دوره حضور سه و نیم فصلی شما در سمت مربیگری بارسلونا به حساب می آید. رمز موفقیت شما چیست؟
گواردیولا: در این باره موضوع خاصی وجود ندارد. اول از همه، تلاش کرده ام تا به تاریخ بارسلونا وفادار باشم، باشگاهی که از هر نظر باشگاهی بزرگ است. بعد از آن کوشیده ام بازیکنان خوب سایر تیم ها را مشخص کنم تا به خدمت بگیریم و در ترکیب با بازیکنان بومی بارسا مورد استفاده قرار دهم و از فرصت دادن به بازیکنان جوان در موقعیت های متناسب ترسی نداشته باشم.
از همان بدو ورود به بارسا، شما بر تیم تاثیری چشمگیر داشته اید، چگونه موفق به این کار شدید؟
وقتی برای پست مربیگری بارسا انتخاب شدم، مربی شناخته شده ای نبودم و اولین چیزی که از تیم خواستم این بود که به من اعتماد کنند. تمامی چیزهایی که ممکن بود نتیجه خوبی در بر داشته باشد را به آنها گفتم. به هواداران گفتم که تیم قرار است سخت کار کند، بدود، خوب بازی کند و به بازیش در زمین افتخار کند. مردم می خواهند از بازی بارسا لذت ببرند نه اینکه بارسا آنها را فریب دهد. طرفداران شاید بتوانند بازی ضعیف را قبول کنند، اما وقتی تیم تلاش نکند، بازی ضعیف تیم برای هواداران قابل قبول نخواهد بود. عملکرد تیم عالی از آب در آمد و تغییراتی در تیم صورت گرفت و برخی از نقاط تیم هم تا حدودی تقویت شد. هدف ما حالا هم همان هدف ابتدای کارمان است یعنی حمله ، کسب امتیاز و هر چه بیشتر به ثمر رساندن گلهای ممکن.
بیایید به فصل جاری برگردیم، شما در تیم چند تغییر تاکتیکی اعمال کرده اید، چرا تاکتیکهایی که موثر و موفق بودند را تغییر دادید؟
مردم درباره تاکتیک صحبت می کنند، اما وقتی به تاکتیکها نگاه کنید، می بینید که بازیکنان تاکتیک ها را می سازند. تغییرات در تیم اعمال می شوند تا بازیکنان تمام مهارتشان را برای تیم ارائه نمایند و بیشتر از این چیزی نیست. وقتی بحث درباره تاکتیک است باید دید که رقیبان و بازیکنانی که می توانند به تیم بازیکنان آسیب وارد کنند چه می کنند. تغییرات و آنچه که این فصل در تیم صورت گرفته است پاسخی است به شیوه های بازی که رقیبانمان در این فصل در رقابت با ما به کار گرفته اند. با گذشت زمان شناخت از ما بیشتر می شود و این امر سبب ایجاد مشکل برای ما توسط سایر تیم ها می شود و باید برای مشکلات ایجاد شده، راه حل هایی اعمال شود.
بعنوان مربی، از یوهان کرایوف چقدر یاد گرفته اید، و آیا مربی دیگری بر عملکرد شما تاثیر داشته است؟
کرایوف بر من بیشترین تاثیر را داشته است. من شش سال با او بوده ام و از او چیزهای خیلی زیادی یاد گرفته ام. خوان مانوئل لیلو هم بر عملکرد من بعنوان مربی تاثیر زیادی داشته است. او در کولیکان مکزیک فقط شش ماه مربی من بود، اما آن دوره شش ماهه برایم بسیار عالی بود و از او هم خیلی زیاد یاد گرفتم، چرا که لیلو بسیار سخاوتمند بود و دانشش را به من ارائه می داد و اینکه او مربی بسیار با دانشی است.
بخاطر داشتن بهترين آكادمي در جهان ..... و البته خوش شانسي به خاطر داشتن بازيكني به نام مسي كه در
بهترين تيم تاريخ بازي مي كند.