• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
MessiKaka_2707952.jpg

همین کاکا رو مسی خطا نکرده بود که اونم به لطف خوزه و دوستان حاصل شد :D

فایل های ضمیمه

• MessiKaka_2707952.jpg
    MessiKaka_2707952.jpg
    45.7 KB · نمایش ها: 52
Last edited by a moderator:

mmm52

Registered User
لایک‌ها
1
بروبچ بای بای تا بعد....

ایول که صعود کردیم ولی توقعم خیلی بیشتر از اینها بود....

نباید از لیگ قهرمانان غافل شد چون معمولا بهترین بازیکن تیم قهرمان بهترین بازیکن سال جهان میشه و اگه قهرمان بشیم هم مسی برای چهارمین بار پیاپی جایزه رو میگیره و هم 2 تا جام دیگه با خودش میاره....

البته لالیگا هم خیلی شانس داریم چون 19 تا بازی مونده....

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
این TRT نمیذاره بره بخوابم :eek: رفتن صحنه پاس گلی که مارادونا جلوی برزیل داد و شبیه پاس امشب مسی بودا، در اوردن پخش می کنن :eek: خداییش کارشون درسته.

ali_kermanshah

کاربر فعال هواشناسی
کاربر فعال
لایک‌ها
367
صعود بارسلونا به مرحله ی بعد را به همه ی طرفداران این تیم تبریک میگم

:cool::cool::happy::happy:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خب ما هم بریم بخوابیم

اما یه نکته

این ال کلاسیکوها که داورش اسپانیایی بودن پر از حرف و حدیث داوری بوده.... بخصوص به ضرر بارسا

اگه تو لیگ قهرمانان باز الکلاسیکویی باشه داوری غیر اسپانیایی میذارن و بعید میدونم اون داور دیگه از این خطاهای رئالی ها به راحتی بگذره

امیدوارم رئالی ها بد عادت نشن که اگه تو مثلا لیگ قهرمانان 2 تا اخراجی دادن نیان بگن پلاتینی و ...........

من کارت قرمز راموس رو تایید نمیکنم. اما لاسانا دیارا باید 100% بخاطر اون خاطر خطای عمدی که انجام داد اخراج میشد و 100 البته در صورت 10 نفره شدن رئال روند بازی دستخوش تغییرات میشد

شب همگی بخیر

تبریک برای صعود

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
خداوکیلی عجب گلی زد الوز..کیف کردم.

a162

Registered User
لایک‌ها
291
همه کار بارسا پرفکته
الا این پینتو و ابیدال
بابا یکی بیاد این دوتا رو عوض کنه
دارن تیم رو به باد میدن
بعد گل دوم بازیکنهای رئال اونقدر جسارتشون رفته بود بالا که یه صحنه همین جوری شوت می کردن دروازه پینتو به امید اینکه از کنار دست پینتو رد بشه
خود این ضعف به رئال امید می داد
همه می گفتن این دروازه بان اصلی شون ایراد داره
حالا برداشتن دروازه بان دوم رو گذاشتن
بابا به جای اینهمه مهاجم و هافبک هجومی یه دروازه بان خوب پیدا کنید و بخرید
---------
از کل تیم رئال دو نفر خوب بودن
بنزما و کاسیاس
بقیه شون شوت بودن
داور هم باید سه چهار تا رو اخراج می کرد علی الخصوص اون صحنه پپه با فابرگاس که بازی جوانمردانه رو هم رعایت نکردن

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خب همه قبول دارید دیشب بارسا بازی همیشگی رو نکرد.. وگرنه نیمه اول 2 0 رفت به رختکن باید نیمه دوم 5 0 میشد

به نظر من این چند تا دلیل مهم داره

• ضعف نقطه اصلی تیم یعنی دروازه بان که با اشتباهاتش چندین موقعیت حمله 100% رو نصیب رئال کرد و هم دقت و هم بعد روانی خط دفاع رو اورد پایین
  • شل گرفتن بازی از سوی بازیکنان بارسا و یه جورایی مغرورانه بازی کردن بخصوص در نیمه دوم که اصلا بازی رو بی خیال شده بودند
  • مصدومیت اینیستا و از دست دادن یه بازیکن محوری تیم.
  • بازی انتحاری و تهاجمی رئال که چیزی رو نداشت از دست بده و فقط به برد تو نیوکمپ نیاز داشت
  • استرس بازی حذفی و ترس از شکست در خانه خودی و حذف در مقابل دیدگان تماشاگران
  • اشتباهات داوری - پنالتی ها رو بذاریم کنا - عدم اخراج لاسانا دیارا - 2 افساید اشتباه که منجر به تک به تک بازیکنان بارسا با کاسیاس و خلق موقعیت 100 درصد گل میشد . تو بازی رفت هم که دیگه همه دیدن داوری چطور بازیکنان رئال رو اخراج نکرد

با همه این اوصاف امیدوارم تو بازیهای دیگه بخصوص ال کلاسیکو ها این اشتباهات تکرار نشه. فعلا همه جا صحبت از تاکتیک مورینیو هست. اقلا صبر نمیکنن که 2 3 تا ال کلاسیکو بازی تیم مورینیو رو جلو بارسا ببینن بعد نظر بدن.

شاید این بازی شانسی اینطوری دراومده . چه بسا اگه لاسانا دیارا رو اخراج میکرد الان مورینیو وضعیت دیگه ای داشت. هر چند در قدرت مربیگریش شکی نیست اما خب فعلا بارسلونای پپ بهترین تیم دنیاست

Last edited:

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
اقای مدیری که تا میرسی اینجا پست پاک میکنی چشاتو بیشتر باز کن و به اون تاپیک هم یه سر بزن و پست های بی احترامیشونو پاک کن
این وظیفه من نیست که به شما گوشزد کنم
http://forum.persiantools.com/t60417-page695.html#post4343182

رئالی هستی برای خودت هستی درست مدیریت کن

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
اقای مدیری که تا میرسی اینجا پست پاک میکنی چشاتو بیشتر باز کن و به اون تاپیک هم یه سر بزن و پست های بی احترامیشونو پاک کن
این وظیفه من نیست که به شما گوشزد کنم
http://forum.persiantools.com/t60417-page695.html#post4343182

رئالی هستی برای خودت هستی درست مدیریت کن

شما اگه برای پستهات ارزش قائلی جوری بنویس که پاک نشن ، تاپیک رو منحرف نکن
اختیار دارید ، لطف میکنید که گوشتزد ! میکنید ، ولی بهتره اول نگارش خودتون رو اصلاح کنید
اگه فکر میکنید اون طرف توهینی مونده و دیده نشده بدریپورت بدید تا رسیدگی شه نه اینکه خودتون هم توهین کنید

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
درود و تبریک به همه بارسایی ها بابت صعود به مرحله بعد .
حیف شد ، اگه بازی رو نیمه دوم شل نمیگرفتند الان با اختلاف چند گل بازی رو برده بودیم .

پ.ن : یه چیز جالب که توی ارسالها اون تایپیک دیدم این بود که موقعیت های نیمه اول رئال که گل نشده رو میزارن به حساب شانس بارسا و موقعیت هایی که نیمه دوم گل شدند رو میزارن به حساب توانایی تیم و بازیکنانشون :دی
اگه تک به تکی خراب بشه مسلما خود بازیکن مقصر هست که خوب استفاده نکرده یا اینکه دروازه بان خیلی خوب واکنش نشون داده .
یادشون رفته کاسیاس توی هر بازی چقدر تک به تک و توپ خطرناک میگیره .

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
جالبه، اینجا پرسپولیسی ها بارسایی هستند و استقلالی ها رئالی!! (البته ظاهرا استثنائاتی هم هست)

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
نه خب هستند دوستان بارسایی که استقلالی هستند...

البته حضور دوستان یه مقدار کم رنگ شده :)

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
جالبه، اینجا پرسپولیسی ها بارسایی هستند و استقلالی ها رئالی!! (البته ظاهرا استثنائاتی هم هست)

پرسپولیسی ها بارسایی اند و بارسایی ها پرسپولیسی ، اینست و جز این نیست ...
البته این کجا و آن کجا ، این در افلاک و آن در خاک .

نه خب هستند دوستان بارسایی که استقلالی هستند...
البته حضور دوستان یه مقدار کم رنگ شده :)

اینقدر خودتو خسته کردی و وقت گذاشتی ، اینجا و اون طرف راجع به داوری و خطاها و ... صحبت کردی به نتیجه ای هم رسیدی ؟
کسی پیدا شد که بگه آره فلان موضوع که گفتی درسته یا قانع بشه که تیمش یا بازیکنشون تو فلان مورد مقصر هست . چیزی که پیدا نمیشه این روزها منطق و انصاف !

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اینکه قانع شدن یا نشدن رو کاری بهش ندارم

اما مهم اینه که بدونن بارسایی ها چشم و گوش بسته نیستند

جالب اینجاست که بعد از باری رفت اصلا صحبت از شانس و گلهایی که نخوردن نمیکردن :)

حالا بازی برگشت همش صحبت از تاکتیک مورینیو و ........... میکنن

و نکته جالب اینه که همش به اشتباهات داوری اشاره میکنن. یادشون رفته که تو بازی رفت 3 4 تا بازیکنشون با همین اشتباهات داوری اخراج نشد.

من قبول دارم که بارسا دیشب به خوبی روزهای قبلش نبود که دلایلشو در بالا گفتم

اما اینکه از همین الان فکر کنیم که نقطه عطفی اتقاف افتاده و دیگه قراره از این به بعد مثلا بارسا جلو رئال دست و پا بسته باشه طرز فکر ساده لوحانه ای هست.

ادامه لیگ و لیگ قهرمانان مشخص خواهد کرد

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
ظاهرا الکسیس 2 هفته مصدوم شده(خدا لعنت کنه باعث و بانیشو)،اینیستا هم که مصدومه
نمیدونم جام حذفی اینقدر ارزش داشت که اینقدر کشته و زخمی بدیم؟!

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
دوتا نکته بسیار منفی داره بارسا
یک: نیمکت بسیار ضعیفی داره! اصلآ در حد تیمی که مدعی بهترین تیم دنیاست ، نیست!
دو: روش بازیش رو به ندرت (بخوانید هرگز) عوض نمیکنه! هر بازی یک قصه مخصوص به خودش رو داره! نمیشه برای همه بازی ها یک نسخه پیچید!
مثلآ من دیروز اصلآ متوجه نشدم چرا فکری به حال اوزیل نمیکرد گواردیولا! تیکی ، تاکا خیلی دلنشین هست من فوتبال مدل بارسا رو خیلی دوست دارم اما اصولآ تیم فاقد یک سیستم دفاعی منسجم هست و این بزرگترین مشکلش هست!

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
دوتا نکته بسیار منفی داره بارسا
یک: نیمکت بسیار ضعیفی داره! اصلآ در حد تیمی که مدعی بهترین تیم دنیاست ، نیست!
دو: روش بازیش رو به ندرت (بخوانید هرگز) عوض نمیکنه! هر بازی یک قصه مخصوص به خودش رو داره! نمیشه برای همه بازی ها یک نسخه پیچید!
مثلآ من دیروز اصلآ متوجه نشدم چرا فکری به حال اوزیل نمیکرد گواردیولا! تیکی ، تاکا خیلی دلنشین هست من فوتبال مدل بارسا رو خیلی دوست دارم اما اصولآ تیم فاقد یک سیستم دفاعی منسجم هست و این بزرگترین مشکلش هست!

ببین مشکل ما دقیقه سرعت خط دفاعه ... پویول به شدت غیرتی و با تعصبه اما هم سنش هم استیل بدنیش باعث شده کند باشه ... تو سرعت جا میمونه ... همینطور پیکه ... قد و قامت بلندی داره و نمیتونه تو سرعتای انفجاری رونالدو یا بنزمارو بگیره

مشکل خط دفاع ما اینه ... حتی آبیدالم همینجوره ... اونم سرعتش کمه ... فقط دنی آلوزه که سرعت بالایی داره

بالا