• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
سایت گل - لیونل مسی: هرگز به گذشته فکر نمی‌کنم؛ بازی‌ها برای من همگی یکسان هستند؛ به آرژانتینی بودن‌ام افتخار می‌کنم؛ هرگز روی رونالدو تمرکز نمی‌کنم
لیونل مسی در گفتگو با مجله تایم از خود، دوران حضور در لاماسیا، رقابت با رئال مادرید و کریستیانو رونالدو، و تیم ملی آرژانتین سخن گفته است.​

1327591330_extras_mosaico_noticia_1_g_0.jpg

درباره موفقیت‌هایش
نمی‌دانم. همیشه در آغاز سال، این هدف را برای خود در نظر می‌گیرم که تلاش کنم به همه دستاوردهای ممکن برسم، بدون این که آن سال را با سال‌های پیشین مقایسه کنم، و بدون این که به این فکر کنم تاکنون به چه دستاوردهایی رسیده‌ام یا به عنوان گروه به چه چیزهایی رسیده‌ایم. اتفاقی که افتاده برای من تمام شده و رفته، و من همیشه به مقابل می‌نگرم. انسان فرصت ندارد متوقف شود و به هرآن‌چه روی می‌دهد فکر کند؛ اتفاقات بسیار سریع می‌افتند. هنگامی که بازنشسته شدم، آن‌گاه به گذشته‌ها فکر خواهم کرد.

نحوه به دست آوردن تکنیک بالایش
واقعا نمی‌توانم بگویم. سال به سال رشد کردم و بهتر شدم. خوش‌اقبال بودم که در سنین بسیار پایین فوتبال را آغاز کردم و همیشه هم‌تیمی‌های خوبی اطرافم بودند؛ این به من کمک کرد و روش بازی من را بهبود داد. با گواردیولا بود که بازی تاکتیکی را آموختم و این همان چیزی بود که بیش از هر چیزی به آن نیاز داشتم. از نظر تاکتیکی آموختیم که هنگامی که توپ را نداریم چگونه بایستیم و فکر کنیم. این‌گونه زمانی که توپ را می‌گیریم بهتر کار می‌کنیم.

درباره زندگی ساده‌اش
همیشه همین‌طور بودم، حتی در دوران جوانی. من همیشه تنها فوتبال را دوست داشتم و زمان زیادی را به آن می‌پرداختم. هنگامی که بچه بودم، دوستانم با من تماس می‌گرفتند که با آنها بیرون بروم، اما من ترجیح می‌دادم در خانه بمانم و برای روز بعد تمرین کنم. دوست دارم بیرون بروم، اما باید دانست که چه زمانی برای بیرون رفتن مناسب است و چه زمانی نه. به همین دلیل است که می‌گویم از آن دوران تاکنون چیزی تغییر نکرده. دوستانم بیرون می‌روند و من در خانه می‌مانم. اما نه این که کاری نکنم، بلکه خود را وقف فوتبال می‌ساختم.

درباره سرگرمی
هرگز به این فکر نکردم که دارم سرگرمی و تفریح را قربانی پیشرفت در کارم می‌کنم. همیشه دوست داشتم فوتبال را حرفه‌ای بازی کنم، و همیشه می‌دانستم برای این که به این هدف برسم باید از چیزهای زیادی بگذرم؛ من آرژانتین را ترک کردم، خانواده‌ام را ترک کردم تا زندگی جدیدی بسازم، دوستان دیگری یافتم، و در کنار مردم دیگری زندگی کردم. همه چیز برایم تغییر کرد. اما هر کاری کردم برای فوتبال بود، برای این که به رویایم برسم. به همین دلیل است که در مهمانی‌ها شرکت نمی‌کنم، یا در خیلی فعالیت‌های دیگر حضور ندارم.

درباره اولین تجربیات حضور در لاماسیا
حضور در لاماسیا بسیار به من کمک کرد چون تک و تنها از آرژانتین آمده بودم و در میان دیگر افراد لاماسیا حضور می‌یافتم؛ من شده بودم یکی از آنها. ما همه از جاهای متفاوتی آمده بودیم و بسیار به هم کمک کردیم. حقیقت این است که لحظات خوش بسیاری در آن‌جا گذراندیم، چون مدت زیادی را با هم بودیم و دوستی‌ها بین ما قوی و قوی‌تر شد.

آماده‌سازی برای جام جهانی بعدی
برای جام جهانی آماده می‌شوم، همان‌گونه که برای هر مسابقه‌ای آماده می‌شوم. من در تمامی مسابقات یکسان بازی می‌کنم، فرقی نمی‌کند آن بازی در جام جهانی باشد یا لیگ قهرمانان، یا در جام حذفی. برای من تمامی بازی‌ها فینال هستند. آماده‌سازی من برای دیدارهای مختلف هیچ تفاوتی با هم ندارد.

درباره فشار بازی در جام جهانی
ما در تمامی دیدارهای تیم ملی آرژانتین فشار را حس می‌کنیم. فقط هم من نه، بلکه همه ما. از جام جهانی 2010 آموختم که مهم‌تر از همه این است که تیم قدرتمند باشد و یکپارچه و متحد. در تورنمنت‌های بسیار کوتاه این نکته مهم‌ترین است.

این که آیا رقابت با کریستیانو رونالدو از او بازیکن بهتری ساخته ؟
فکر نمی‌کنم. من هرگز روی رونالدو تمرکز نمی‌کنم، و هرگز خود را با بازیکن دیگری مقایسه نمی‌کنم. ذهنیت من این است که هر سال هم به عنوان بازیکن رشد کنم و هم تیم ما بهتر شود؛ اگر رونالدو نبود هم هدف من همین بود.
به نظرم او انسان خوبی است. به نظرم بازیکن خوبی است که بسیار برای مادرید سودبخش بوده و در هر لحظه می‌تواند سرنوشت یک بازی را رقم بزند.

این که اگر رونالدو گل بزند باعث فشار روی او می‌شود یا نه ؟
نه. برایم این مهم است که مادرید چه می‌کند چون آنها رقیب ما هستند، چون آناه در لیگ ما هستند و چون تقریبا هر سال ما با آنها بر سر قهرمانی نبرد داریم. اما رقابت با رونالدو؟ نه.

احساس مسی پس از شکست
من بازیکنی رقابتی هستم و هنگامی که می‌بازیم حس بدی می‌یابم. می‌توانید هنگامی که می‌بازیم این را در من ببینید. در چنین شرایطی در حال و روز بدی قرار می‌یگرم و دوست ندارم با کسی حرف بزنم. تنها در خود فرومی‌روم و بازی را در سرم مرور می‌کنم: چه چیزهایی اشتباه شد؟ چه اشتباهاتی مرتکب شدم؟ چرا پیروز نشدیم؟

این احساس تا چه زمانی ادامه دارد؟
تا بازی بعدی. خوشبختانه زیاد بازی می‌کنیم و این مدت چندان طول نمی‌کشد!

انتقادات آرژانتینی‌ها از عملکرد او در تیم ملی
بله، بله، آزاردهنده بود. چون آنها حرف‌هایی می‌زدند که واقعیت نداشت – این که پوشیدن پیراهن آرژانتین برایم زیاد مهم نیست. اما من این حس را ندارم. من این طور فکر نمی‌کنم. اکنون به نظرم مردم کشورم درک می‌کنند که فوتبال بازی گروهی است، و من به همان اندازه بارسلونا تلاش می‌کنم، و همواره نهایت سعی خود را انجام می‌دهم.

حس میهن‌دوستی، با وجود دوری بلندمدت
من از 12 سالگی دور از کشور بودم اما آرژانتینی بودن من که متوقف نمی‌شود! هرگز هم نمی‌خواهم این‌گونه شود. بسیار افتخار می‌کنم که آرژانتینی هستم، هرچند که در این کشور زندگی نمی‌کنم. این را از زمانی که بسیار جوان بودم به روشنی گفته‌ام، و هرگز نخواستم این حس من تغییر کند. بارسلونا خانه من است، چون هم باشگاه و هم مردم به من همه چیز داده‌اند، اما من همیشه آرژانتینی هستم.

درباره این که هم‌وطنانش سرانجام با او به گرمی برخورد کردند
این را می‌توانید در احساساتی که مردم کشورم دارند ببینید، این را می‌توانید در حرف‌هایشان در تلویزیون ببینید. پیش‌تر، انتقادات بسیاری وجود داشت و همه چیز بد بود. اما اکنون این‌گونه نیست. این بسیار خوب است چون به هر کشوری می‌روم مردم بسیار عالی از من استقبال می‌کنند اما در کشور خودم این اتفاق نمی‌افتاد.

درباره طرفدارانش در سراسر دنیا،
مانند کلکته هند که اخیرا در آن بازی کرد باورکردنی نبود. این استقبال در بسیاری از کشورهایی که در آنها حضور داشته‌ام روی داده ولی هنوز برایم شگفت‌انگیز است. هرگز تصور نمی‌کردم مردم ساکن کشورهای بسیار دورتر از اسپانیا و آرژانتین این‌چنین برای من احساسات نشان دهند. این من را بسیار خوشحال می‌سازد.

آیا این ستایش‌ها فشار گل‌زنی را روی او بیشتر می‌کند؟
خیر، من مانند همیشه بازی می‌کنم. چه بازی دوستانه باشد، چه امتیاز داشته باشد، چه فینال باشد… هر دیداری. همیشه تلاش می‌کنم بهترین بازی را انجام دهم؛ ابتدا برای تیم، سپس برای خودم، برای هواداران، و تلاش می‌کنم پیروز شوم.

کیفیتی که در هم‌تیمی‌هایش می‌ستاید
ارزش‌های من تغییری نکرده؛ ارزش‌هایی که از خانواده آموخته‌ام. این همان ارزش‌هایی است که با خود به بارسا آوردم، و مسئولان لاماسیا به کودکان یاد می‌دهند: احترام، فروتنی، همکاری. احترام به دیگری، حالا او هر فردی که می‌خواهد باشد.

جام جهانی 2014
امیدوارم منتقدان را خاموش کنم. امیدوارم آرژانتین موفق باشد و بتوانیم قهرمان شویم. من می‌خواهم در برزیل قهرمان شوم و جام جهانی را با هم‌تیمی‌هایم تقسیم کنم. اما اگر قهرمان نشدیم، کاری نمی‌توانم انجام دهم. هنوز فرصت بسیاری هست. هنوز زمان زیادی برای آماده‌سازی و برای پیشرفت مانده.

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
اسامی بازیکنان بارسلونا برای دیدار در مقابل ویارئال (اولین بازی از دور برگشت):
دروازه بان: والدز، پینتو
مدافعان: آلوز، پویول، پیکه، آبیدال، آدریانو
هافبک: بوسکتس، ماسکرانو، ژاوی، سسک، تیاگو، سرجی روبرتو، دوس سانتوس
مهاجمان: مسی، پدرو، کوئنکا، تیو

سرجی، دوس سانتوس، کوئنکا و تیو بازیکنان تیم رزرو در این بازی هستند
نکته مهم احتمال اولین حضور تیو در لالیگا است

با توجه به شرایط نامناسب ویارئال در این فصل بازی در مقابل این تیم نباید بازی مشکلی به حساب بیاید و ممکن است به خاطر بازی مشکل این هفته در مستایا در مقابل والنسیا پپ نخواهد فشار زیادی به بازیکنان وارد کند
پیش بینی من از این بازی نتیجه 3-0 به سود بارسلوناست
بازی رفت در نیوکمپ با نتیجه 5-0 به سود بارسلونا به پایان رسید که در آن بازی تیاگو و سسک و الکسیس و مسی (2 بار) گلزنی کردند

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
من نتیجه رو 6 بر 0 به نفع بارسا میبینم

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
این رئال هم که همه امتیازهارو میگیره :( یعنی یکی عرضه نداره ترمزشونو بکشه؟ :eek: بابا کاری نداره که آخه بردن اینا :D

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
تیم اخر جدولی بود
مونده حالا....

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
رئال تو خونه خودش که زاراگوزا رو میبره

باید صبر کرد. تازه اولین بازی نیم فصل دوم بوده. تیمهای قدرتر هم برای بارسا و هم برای رئال دندون تیز کردن

همیشه نیم فصل دوم سخت تر از اوله. بخصوص برای تیمهای صدرنشین

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
پيکه و صدمين بازي براي بارسا در لاليگا

اين ملي پوش اسپانيايي که يکي از محصولات لاماسياست، در 17 سالگي راهي منچستريونايتد شد اما در سال 2008 به نيوکمپ برگشت.
جرارد پیکه، مدافع ملی پوش بارسا، در دیدار امشب تیمش مقابل ویارئال، برای صدمین بار در لالیگا برای آبی و اناری ها به میدان می رود.

این ملی پوش اسپانیایی که یکی از محصولات لاماسیاست، در 17 سالگی راهی منچستریونایتد شد اما بعد از 4 فصل و تنها 12 بازی برای یونایتدها، در سال 2008 به نیوکمپ برگشت.

او خیلی زود به یکی از بازیکنان ثابت بارسا تبدیل شد و در این مدت 13 جام مختلف از جمله سه قهرمانی در لالیگا و دو قهرمانی در چمپیونزلیگ با این باشگاه کاتالانی به دست آورد.

بارسا امشب در حالی به مصاف ویارئال می رود که امیدوارند رئال مقابل ساراگوسا امتیاز از دست بدهد و بتوانند اختلاف در صدر را کاهش دهند.

//

غيبت پدرو درديدار امشب بارسا مقابل ويارئال
باشگاه بارسلونا اعلام کرد پدرو رودریگس، مهاجم جوان این باشگاه، به دلیل مصدومیت از ناحیه ران پای چپ، دیدار امشب این تیم مقابل ویارئال را از دست خواهد داد.
این ملی پوش اسپانیایی، به دلیل مصدومیت بازی های زیادی از رقابت های این فصل را از دست داد.
اما در مقابل الکسیس سانچس که در دیدار مقابل رئال از ناحیه شانه مصدوم شد، بهبود پیدا کرده و می تواند آبی و اناری ها را در دیدار امشب همراهی کند.
بارسا در حال حاضر با 5 امتیاز اختلاف نسبت به رئال در رتبه دوم قرار دارد، چند بازیکن دیگر از جمله داوید ویا و آندرس اینیستا را نیز در این دیدار به همراه نخواهد داشت.
بارسا روز چهارشنبه در دیدار رفت نیمه نهایی کوپا دل ری مقابل والنسیا قرار خواهد گرفت.

پ.ن : چند دقیقه دیگه بازی شروع میشه . بریم برای یه برد خوب .

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
خوب بازی نکردن ادریانو رو باید بکشه بیرون

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
این ادریانو افتضاحه

اگه این بازی رو نبرن رسما باید به رئالی ها لالیگا رو تبریک بگیم :)

فاصله خیلی زیاد بشه از نظر روحی هم تاثیر منفی بدی میذاره

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
تا دقیقه 60 بدون گل

اصلا خوب بازی نمیکنن. هیچکدوم از بازیکن ها

نیمدونم چرا تیاگو رو بازی نمیده. به نظر من بهترین مهره ما برای جانشینی اینیستا هست

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بازی کثیف ویارئال به کنار... وقت کشی و زدن بازیکنان و گرفتن لباس که بارها تکرار شد

اما من نمیدونم وقتی بازیکنی مثل این تلو هست که فرت دریبل میزد چرا باید احمقی مثل ادریانو بازی کنه که خراب کرد همه توپها رو !!؟

واقعا از گواردیولا تعجب میکنم چرا دیر اینقدر تعویض ها رو کرد !!!

تیم خیلی بد بازی کرد. وقتی تیاگو و تلو اومدن تو تازه تونستیم 2 3 تا موقعیت ایجاد کنیم.

بازم یه تیر افقی دروازه داشتیم اما خب .........

به نظر من لالیگا رو دیگه باید تموم شده بدونیم و تمرکز رو بذاریم رو جام حذفی و لیگ قهرمانان

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
لالیگا رو دیگه از دست دادیم
در کل فقط تو 10 دقیقه پایانی خوب بودن
خوش به حال رئالی ها شد

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
به نظر من پافشاری پپ روی بازیکنی مثل ادریانو دلیل تساوی بود

به جرات میتونم بگم اگه این تلو از اول بازی میکرد و تیاگو هم توی زمین بازی بود ما بازی رو برده بودیم.

الکسیس رو هم دیر اورد تو بازی.

نمیدونم چرا اینطوری ترکیب چید !! ژاوی تک و تنها بود و اصلا خوب بازی نکرد. مسی هم همینطور

عنصر خلاقیت اصلا توی خط میانه دیده نمیشد :(

لالیگا رو از دست دادیم متاسفانه

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
بله. باید واقع بین بود. 7 امتیاز چیزی نیست که الان قابل جبران کردن باشه. لالیگا را دو دستی تقدیم رئال کردیم. باید یه فکر اساسی برای فصل بعد بکنن.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
درسته ناراحتم اما خب نمیشه همیشه از تیم انتظار همه جامها رو داشت

انصافا امسال رئال در لیگ هم خیلی خوب بوده و استحقاق لالیگا رو داره.

اما من امسال دوست دارم لیگ قهرمانان رو حتما بگیریم چون تواناییشو داریم . البته اگه مصدوم ندیم.

جام حذفی رو هم میتونیم بگیریم.

به نظر من پپ باید بیشتر به بازیکنای جوونی مثل این تلو بازی بده که اماده بشن برای فصل بعدی که وقتی مصدوم داشتیم تیم بدون بازیکن نمونه.

نیمکتمون خیلی پر و پیمون نیست وگرنه بازیکنی مثل ادریانو که کلا اون سمتون رو خراب کرده بود بازی نمیکرد و این تلو از اول جاش بازی میکرد.

Bahram.ws

Registered User
لایک‌ها
73
چقدر بد بازی کردیم

ترکیب هم از همون اول مشخص بود مشکل داره، پدرو مصدوم بود یا محروم؟
این تلو هم کاش از همون اول میزاشت، آدریانو گند زده بود اون سمت
مسی هم 2 تا صد در صد گل نکرد

*****، مخصوصا اون خطا روی تلو میخواستم جفت پا برم تو تی وی
کاملا تخریبی بازی میکردن
فکر نکنم شانسی دیگه تو لالیگا داشته باشیم
زیاد هم به نظرم مهم نیست قرار نیست هر سال تمام جام هارو درو کنیم

ولی این بازی رو اگه مقابل والنسیا انجام بدن به مشکل میخوریم، باید ببینیم پپ واسه بازی با والنسیا برنامش چیه

Last edited by a moderator:

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
پدرو دیروز مصدوم شد
دلم واسه ویا تنگ شده

بالا