غیبت احتمالی پدرو در دیدار رفت نیمه نهایی کوپا دل ری/ همچنین گفته می شود حضور پدرو در دیدار هفته آینده مقابل سوسیه داد نیز در هاله ای از ابهام قرار دارد.
انی آلوس: اینجا کسی از تلاش دست نکشیده / برتری رئال، برتری مهمی است ولی من دیده ام که می توان به اهدافی سخت تر از اینها هم دست یافت.
مسی: در مورد داوران صحبت نمی کنم؛ولی بعضی از داورهامغرورهستندو تو را تهدید می کنند / ستاره آرژانتینی از رفتارهای داوران بازی بارسا- ویارئال رضایتی ندارد.
سایت گل- لیونل مسی، ستاره آرژانتینی باشگاه بارسلونا عادت ندارد تا با رسانه ها صحبت کند و به ندرت درمورد داوری ها به اظهار نظر می پردازد ولی شنبه شب یک استثنا بود. مسی در واکنش به نحوه قضاوت خوسه آنتونیو ته یسیه را ویتیه نس، داور دیدار بارسا مقابل ویارئال گفت:« دوست ندارم درمورد داوران صحبت کنم ولی گاهی وقتها داورها مغرور هستند و با هر حرکتی با درآوردن کارتشان تو را تهدید می کنند.»
بعد از صحبتهای مسی، این طور به نظر می رسد که بارسلونایی ها انتقاد از داوران را آغاز کرده اند. چند روز پیش بود که گواردیولا درصحبتهایی اعلام کرده بود که به گلایه از داوران فکرهم نمی کند؛ چرا که به نظر او کار بیهوده ای می رسد و چابی و والدس هم پیغامهایشان خطاب به داور را برزبان آورده بودند.
چابی دراین باره گفته:« احساس می کنم که داوری ها امسال داوران آسیب بیشتری به ما وارد می کنند تا سایر تیمها.آنها چندین پنالتی کاملا واضح را به نفع ما سوت نزدند. خطای روی اینیستا آخرین پنالتی ای بود که به لیست پنالتی هایی که برایمان گرفته نشده اضافه می کنیم.»
اکنون آخرین بازیکن بارسا که تیر انتقادی را به سمت داوران گرفته، لیونل مسی است. او دراین باره گفت:« بارسلونا از تلاش دست نمی کشد. ما تازه در ابتدای نیم فصل دوم هستیم و زمان زیادی تا پایان فصل باقی است.امتیازات زیادی باقی مانده و الان بازیهای جام حذفی را هم پیش رو داریم و بایدبه خوبی بازی کنیم تا بتوانیم دربازی فینال حضور داشته باشیم.»
مسی در جریان دیدار با ویارئال نهایت تلاشش را به کار گرفت ولی به سد دروازه بان توانایی به نام دیگو لوپس برمی خورد که فرصتهای او را یکی پس از دیگری مهار می کرد:« ما فرصتهای زیادی داشتیم ولی نتوانستیم به گل برسیم.»