• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
بارسلونا ایولا ترکوند .
رئالم که داور کمک کردشون .

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
متشکــــــــــــــــــــــــــــر

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
ماشاالله.....
بیش از برد حضور اتوئو خوشحال کننده بود.

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
رونالدينيو:
مي خواهند مرا نابود کنند

رونالدينيو ستاره ارزنده تيم فوتبال بارسلونا در خصوص شايعات اخير پيرامون اضافه وزنش گفت که عده اي قصد تخريب وي را دارند.
رونالدينيو پس از پيروزي 3 بر صفر تيمش مقابل اتلتيک بيلبائو اظهار داشت: "بسياري مي گويند که بايد کمتر بخورم چراکه اضافه وزن پيدا کرده ام، اما وقتي جلوي آيينه مي ايستم و خود را نگاه مي کنم، به چنين موضوعي پي نمي برم! اين شايعات توسط مطبوعات و سايت هاي خبري منتشر مي شود تا مرا نابود کنند. من اضافه وزن ندارم و در آمادگي خوبي بسر مي برم."

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
رايكارد: همچنان با همه چيز مي جنگيم

فرانک رايکارد پس از پيروزي ارزشمند تيمش مقابل اتلتيک بيلبائو از بازي مردانش ابراز رضايت کرد و گفت که بارسا همچنان با همه چيز مي جنگد.
رايکارد پس از پايان بازي گفت: "بازي خوبي را به نمايش گذاشتيم. بارسلونا نشان داد که همچنان با همه چيز مي جنگد.
بازگشت ساموئل اتوئو براي بارسلونا مفيد بود و در خصوص رونالدينيو هم بايد بگويم که براي او خوشحال هستم و اميدوارم وي بيشتر مراقب باشد که سوژه مطبوعات در خصوص اضافه وزنش نشود.
همچنين بايد عنوان کنم که در خصوص مذاكرات براي خريد ديدا و كاكا با چيكي بگيريستان، مدير ورزشي نيوكمپ صحبت كردم، اما او هيچ چيز از اين قضيه نمي‌دانست. واقعاً جاي تعجب دارد كه ما از اين مسائل بي اطلاعيم. با اين حال به بحث در خصوص خريدهاي جديد و احتمالي و همچنين داستان‌هاي روزنامه‌ها مشغول شديم."

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
آبراموويچ و پيشنهاد 50 ميليون پوندي براي جذب "اتوئو"

رومان آبراموويچ، مالك متمول باشگاه چلسي خواهان به خدمت گيري ساموئل اتوئو مهاجم كامروني بارسلونا در فصل تابستان است.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ از آنجايي كه آبراموويچ از تنش موجود در رختكن بارسلونا با خبر شده قصد دارد تصميم مقامات اين تيم به فروش اتوئو در بازار نقل و انتقالات تابستاني را جويا شود. به همين دليل مي‌خواهد براي آوردن اين مهاجم ارزنده به استمفوردبريج مبلغ 50 ميليون پوند را به مسوولان وي پيشنهاد كند.

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
در پاسخ به شايعات

مسي: بارسلونا نيازي به مورينييو ندارد

خبرگزاري فارس: مهاجم آرژانتيني درباره شايعه جانشيني مورينييو به جاي ريكارد گفت: بازيكنان نيازي به سرمربي پرتغالي ندارند.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت فوتبال اسپانيا، مسئولان بارسلونا براي تقويت خط حمله تيمشان در انديشه جذب كريستيانو رونالدو هستند و در ماه هاي گذشته پيشنهادهاي خوبي را به منچستريونايتد داده اند.
ليونل مسي در اين زمينه تصريح كرد: رونالدو بازيكن بسيار خوبي است و همبازي شدن با چنين بازيكني مي‌تواند كمك زيادي به موفقيت هر تيمي باشد.
وي افزود: درباره زمان دقيق حضورش اطلاعي ندارم؛ اما مطمئنم هافبك پرتغالي بازيكن بسيار توانايي است.
مسي درباره شايعه انتقال سرمربي چلسي به نيوكمپ تاكيد كرد: هرگز نمي‌توانم درباره خوزه مورينييو چيزهاي خوبي را بيان كنم؛ اگرچه ريكارد مربي خيلي خوبي است و بازيكنان نيازي به مربي جديد ندارند.
مسئولين بارسلونا اعلام كرده اند در صورت كنار گذاشتن فرانك ريكارد، از فصل هاي آينده مورينييو را جايگزين سرمربي هلندي خواهند كرد.

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
چه خبرهای خوشحال کننده ای .
ممنونم حامد جان ...

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
ساموئل اتوئو" مهاجم كامروني باشگاه بارسلوناي اسپانيا به انتقادات "فرانك ريكارد" سرمربي تيم و "رونالدينيو" مهاجم برزيلي، پاسخ داد.

به گزارش خبرگزاري فرانسه از مادريد، ريكارد اخيرا در مورد اتوئو گفته بود او مايل به بازي براي بارسلونا نيست و رونالدينيو معتقد بود هم تيمي كامروني‌اش بايد تعهد بيشتري به تيم داشته باشد.

ريكارد ،اتوئو را متهم كرده كه در جريان پيروزي ‪ ۲‬بر صفر بارسلونا مقابل ريسينگ سانتاندر در روز يكشنبه، حاضر نبوده به عنوان بازيكن تعويضي به زمين برود.

اتوئو در پاسخ به اين اظهارات گفت: رفتن به كنفرانس مطبوعاتي و گفتن اينكه من نمي‌خواستم بازي كنم، صادقانه نيست.

وي سپس رونالدينيو را خطاب قرار داده و افزود: در بارسلونا دو گروه وجود دارند، يكي از آنها گروه وابسته به رييس باشگاه است و يك گروه ديگر متعلق به شخصي ديگر. اگر يك هم تيمي مي‌گويد كه بايد بيشتر به تيم اهميت بدهيد، به خودش مربوط است كه چقدر اين كار را انجام دهد اما من شخصا به گروه و سپس به پول فكر مي‌كنم.
اینم لینک خبر آقا یاشار .

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
براي پاسخ به تمامي انتقادها

رونالدينييو: مي‌خواهم بهترين بازي‌هايم را براي بارسلونا انجام دهم

خبرگزاري فارس: مهاجم برزيلي اميدوار است با ارائه بازي‌هاي درخشان پاسخ مثبتي به انتقاد هواداران و كارشناسان بارسلونا بدهد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت فوتبال اسپانيا، رونالدينييو در فصل جاري مسابقات باشگاهي اسپانيا نتوانسته بازي‌هاي مطلوب گذشته را تكرار كند و به شدت مورد انتقاد هواداران بارسلونا قرار گرفته است.
وي در آخرين مسابقه تيمش برابر اتلتيكو بيلبائو بازي خوبي را ارائه كرده و در پيروزي 3 بر صفر نقش كليدي را ايفا كند.
مهاجم برزيلي در اين زمينه تصريح كرد: پيروزي برابر بيلبائو ارزش زيادي برايمان داشت چراكه توانستيم برتري چشمگيري كسب كرديم.
رونالدينييو افزود: مسابقه بعديمان مقابل زاراگوزا است. مطمئنم برابر آنها روز سختي را تجديد خواهيم كرد؛ اما به برتري بارسلونا اميد زيادي دارم.
وي درباره ديدار برگشت بارسا برابر نماينده انگليسي اظهار داشت: با باز يافتن توان روحي مي‌توانيم در آنفيلد مقابل ليورپول شگفتي‌ساز شويم.
بارسلونا در ديدار رفت مرحله يك هشتم نهايي ليگ قهرمانان در نيوكمپ با نتيجه 2 بر يك شكست خورد.

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
چاکر بروبکس بارسایی .

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
منچستر جدي ترين مشتري دکو
ورلدنيوز: سران منچستر يونايتد، سخت خواهان جذب هافبک پرتغالي بارسلونا هستند و اميدوارند بتوانند در صورت جدايي دکو از نيوکمپ ، او را به اولدترافورد انتقال دهند.
دکو براي بازي در ليگ برتر انگليس ابراز تمايل کرده است. علاوه بر او، همسر و خانواده دکو نيز علاقه مندند وي به انگليس انتقال يابد که اين موضوع شانس حضور اين بازيکن را در منچستر افزايش مي دهد. بايرن مونيخ و چلسي ؛ ديگر تيمهايي هستند که براي جذب دکو تلاش مي کنند.

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
فکر نمی کردم وقتی می بینی یکی درست می گه خودتو بزنی به اون راه .

من نظرم و گفتم شما هم گفتید
حالا میگی چی کار کنیم؟!
منکه مجاب نشدم چون اصلآ این حرفها تو فوتبال حرفه ای معنی نمیده!
تنها دلیل علاقه من به بارسا هم ریوالدو بود!
بعدش از پویول و ژاوی هم خوشم اومد اما جالبه بدونی تا همین چند سال پیش فقط دوتا برزیلی رو دوست داشتم
رویوالدو و روبرتو کارلوس!
این راه و اون راه هم نداریم!!!
23.gif

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
ميلان به دنبال رونالدينيو و بوفون
سايت گل: سران ميلان براي تقويت تيمشان در فصل آينده ، به دنبال جذب مهاجم بارسلونا و دروازه بان يوونتوس هستند.
سيلويو برلوسکوني درباره خريدهاي تابستاني ميلان گفت: چنانچه رونالدينيو بخواهد بارسلونا را ترک کند، او را به سنسيرو مي آوريم. شرايط براي جذب بوفون هم مثل رونالدينيو است.

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
اینم یه خبر خوشحال کننده .

اتوئو: از بازگشت دوباره خيلي خوشحالم

مهاجم كامروني درباره حضور دوباره‌اش در تركيب بارسلونا ابراز خوشحالي ‌كرد.

به گزارش فارس و به نقل از سايت فوتبال اسپانيا، ساموئل اتوئو پس از ماه‌ها مصدوميت و دور‌ي از ميادين، در ديدار اتلتيكو بيلبائو به تركيب مردان كاتالان بازگشت و در پيروزي 3 بر صفر تيمش نقش مهمي را ايفا كرد.

مهاجم كامروني در اين زمينه تصريح كرد: از بازگشت دوباره به تركيب خيلي خوشحالم و از همه مهم‌تر، پيروزي برابر بيلبائو لذت‌بخش بود.
وي افزود: اميدوارم در ديدارهاي بعدي با گلزني شرايط موفقيت دوباره بارسلونا فراهم شود و بتوانيم در لاليگا و ليگ قهرمانان نتايج خوبي را كسب كنيم.

تيم فوتبال بارسلونا در ديدار رفت مرحله يك هشتم نهايي ليگ قهرماني اروپا در نيوكمپ با نتيجه 2 بر يك مقابل ليورپول شكست خورد.

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
من نظرم و گفتم شما هم گفتید
حالا میگی چی کار کنیم؟!
منکه مجاب نشدم چون اصلآ این حرفها تو فوتبال حرفه ای معنی نمیده!
تنها دلیل علاقه من به بارسا هم ریوالدو بود!
بعدش از پویول و ژاوی هم خوشم اومد اما جالبه بدونی تا همین چند سال پیش فقط دوتا برزیلی رو دوست داشتم
رویوالدو و روبرتو کارلوس!
این راه و اون راه هم نداریم!!!
23.gif

من نوکرتم ولی سوالامو جواب ندادی .
می شه بگی تو این فوتبال چی معنی می ده ؟ :cool: :cool: :cool:

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
من نوکرتم ولی سوالامو جواب ندادی .
می شه بگی تو این فوتبال چی معنی می ده ؟ :cool: :cool: :cool:

خب پس لطف کن اون پستت رو دیلیت کن تا درگیری و دلخوری درست نشده!!! :happy:
ببین دوست عزیز تویه دنیایی که از آب خوردن بازیکن تا ..... برنامه ریزی شده این حرفها که این اومد اینجا خراب شد و فلان مربی این کار و کرد و اینا معنی نمیده!
هر بازیکن حدود ۳ تا ۱۰ تا مدیر برنامه داره!
هر قرار دادی که بسته میشه از هزار فیلتر میگذره!
فکر نکنم هنوز برای قراردادهای نسبتآ بزرگ کاری کرده باشی!
تو کل زمینه ها منظورم هست!
برای اینکه یک قرار داد بسته شه باید با صدتا مشاور در زمینه های مختلف مشورت بشه!
مثل فوتبال ایران نیست که فقط تو پرپولیس و استقلال دیده بشی و همه از حول حلیم بیفتن تو دیگ!
از اون طرف هم باشگاه بیشتر از درآمدش خرج کنه که آخرش پول بازیکناش دو تا سخ سال بعد بده!
باید قبول کنی هر بازیکنی همونطور که نقطه اوج داره نقطه پایان هم داره!
دوران رویالدو در لیگهای بزرگ تموم شده بود!
سال آخر اومد میلان تا افتخاری که نداشت رو به افتخاراتش اضافه کنه! که کرد!
کاری که باتیستوتا هم کرده بود!
کاریکه ممکنه بازیکنانی مثل تورس هم بکنن یا حتی هانری!!!
به هر حال این حرفها به فوتبال بی برنامه ما میخوره اما مطمئن باش تو فوتبال حرفه ای از این خبرا نیست!

erfan005

Registered User
لایک‌ها
5
خب پس لطف کن اون پستت رو دیلیت کن تا درگیری و دلخوری درست نشده!!! :happy:
ببین دوست عزیز تویه دنیایی که از آب خوردن بازیکن تا ..... برنامه ریزی شده این حرفها که این اومد اینجا خراب شد و فلان مربی این کار و کرد و اینا معنی نمیده!
هر بازیکن حدود ۳ تا ۱۰ تا مدیر برنامه داره!
هر قرار دادی که بسته میشه از هزار فیلتر میگذره!
فکر نکنم هنوز برای قراردادهای نسبتآ بزرگ کاری کرده باشی!
تو کل زمینه ها منظورم هست!
برای اینکه یک قرار داد بسته شه باید با صدتا مشاور در زمینه های مختلف مشورت بشه!
مثل فوتبال ایران نیست که فقط تو پرپولیس و استقلال دیده بشی و همه از حول حلیم بیفتن تو دیگ!
از اون طرف هم باشگاه بیشتر از درآمدش خرج کنه که آخرش پول بازیکناش دو تا سخ سال بعد بده!
باید قبول کنی هر بازیکنی همونطور که نقطه اوج داره نقطه پایان هم داره!
دوران رویالدو در لیگهای بزرگ تموم شده بود!
سال آخر اومد میلان تا افتخاری که نداشت رو به افتخاراتش اضافه کنه! که کرد!
کاری که باتیستوتا هم کرده بود!
کاریکه ممکنه بازیکنانی مثل تورس هم بکنن یا حتی هانری!!!
به هر حال این حرفها به فوتبال بی برنامه ما میخوره اما مطمئن باش تو فوتبال حرفه ای از این خبرا نیست!
ریوالدو اومد میلان تا افتخاری کسب کنه ؟
افتخار یعنی چی ؟ یعنی شرت ورزشی میلان. ؟! فقط به خاطر پول رفت میلان و قربانی تکبر و روحیه بازیکن خرابکن ! آنجلوتی شد.
ریوالدو به حد کافی افتخار داشت . تیم رویایی بارسا .ریوالدو اورمارس و پتی و لویز انریکه . رایزیگر و ...
یادش به خیر بارسا توی زمین لیورپول سه به یک لیورپول رو زد و بازیکن های بارسا حتی نمی ذاشتن توی بیفته دست لیورپولیا تا جایی که تماشاچی ها ورزشگاه رو ترک کردن.!

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
ارفان جان ایشون داره الکی طرفداری میلان رو می کنه .
داره به من یاد می ده که یه بازیکن چند تا مدیر برنامه داره .
yahoo.gif
yahoo.gif

ریوالدو تو اوج آمادگیش تویمیلان بود جناب .
همون موقع اگه تو بارسلونا می موند من مطمئنم باز بهترین بازیکن جهان و اروپا می شد .
آنچلوتی بازیکن خراب کنه . قبول کنید . چرا تعصب بعضیهارو کورمی کنه ؟
باتیستوتا رو با ریوالدو مقایسه نکن اونموقع که باتیستوتا این کار و کرد داشت از پیری می مرد . می خواست برای نوه هاش پول جمع کنه .
آنجلوتی یه کاری کرد تا ریوالدو تا سرحد نابودی هم پیش بره و پاش به امارات کشیده بشه که نشد .
شما بازیکنهای ستاره رو می گیرید و خراب می کنید با مربیتون.
قبول کنید . عزیزم لازمم نیست فوتبال حرفا ای روبه من یاد بدید .

بالا