• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
سلام
من كه گفتم بيايد يك سايت خودمون بزنيم

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
من موافقم باهاتون که سایت بزنیم.
درسته اف سی بارسلونا مدیراش تعصب نا بجا دارند و شاید به تیم حزیف هم توهین کنند .
سایت رسمی باید رسمی باشه نه چاله میدونی .

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
بابک سرانی آذر .
قضاوت کنید .
سرباز بارسا، متهم‌ رديف‌ اول‌ ساويولا، سند شکست‌ رايکارد

پخش‌ مستقيم‌ جدال‌ حساس‌ بارسلونا و ليورپول‌ فرصت‌ مناسبى‌ را دست‌ مى‌داد تا از تماشاى‌ يک‌ فوتبال‌ ناب‌ لذت‌ ببريم. پس‌ از حرکت‌ زشت‌ و غيراخلاقى‌ فن‌ بومل‌ که‌ با گل‌ خود به‌ کاسياس‌ روبه‌ روى‌ هواداران‌ رئال‌مادريد انجام‌ داد، حتى‌ هواداران‌ مادريدى‌ هم‌ آن‌ شب‌ تماشاگر اين‌ مسابقه‌ بودند. بماند اينکه‌ بارسلونا بحران‌زده‌ بود و افتضاح‌ بازى‌ کرد و رونالدينيو، سمبل‌ اخلاق‌ و آرامش‌ فقط‌ خطا مى‌کرد و تکل‌ مى‌زد و غيره، اما وقتى‌ گزارشگر بازى‌ به‌ بازى‌ ضعيف‌ و پراشتباه‌ خاوير ساويولا در رؤ‌يايى‌ترين‌ شب‌ وى‌ اشاره‌ کرد، تصميم‌ گرفتم، مرورى‌ بر تاريخچه‌ اين‌ سرباز متهم‌ شده‌ داشته‌ باشم. وى‌ در شب‌ تلخ‌ و حقارت‌ بار بارسلونا، بى‌شک‌ بهترين‌ بود، حتى‌ بهتر از رونالدينيو!
به‌ سالها پيش‌ برمى‌گرديم. وقتى‌ دو تيم‌ رپورپلاته‌ و بوکاجونيورز در آرژانتين‌ دو قطب‌ فوتبال‌ باشگاهى‌ را تشکيل‌ مى‌دادند و هر يک‌ سمبلى‌ براى‌ عرض‌اندام‌ داشتند. مارادوناى‌ دوم، خوان‌ رومن‌ ريکلمه‌ در ترکيب‌ بوکا، آقايى‌ مى‌کرد و انزوفرانچسکولى‌ دوم، خاوير ساويولا در ريورپلاته‌ حکومت!
اين‌ دو راهى‌ قاره‌ سبز شدند و آنکه‌ محو نشد و جاودانه‌ در آسمان‌ فوتبال‌ حرفه‌اى‌ جهان‌ درخشيد، خاوير ساويولا بود. ستاره‌اى‌ که‌ تاريخى‌ترين‌ بى‌مهرى‌هاى‌ فوتبال‌ در موردش‌ اجرا شد.
ساويولا در قاره‌ سبز لقب‌ ال‌کونخو يعنى‌ خرگوش‌ را به‌ خود گرفت‌ و محبوب‌ شد. جوان‌ خوش‌تکنيک‌ ريورپلاته‌ در سال‌ 1999 به‌ عنوان‌ بهترين‌ بازيکن‌ سال‌ آمريکاى‌ جنوبى‌ نيز شناخته‌ شد و کفش‌ طلا و جايزه‌ بهترين‌ بازيکن‌ سال‌ جهان‌ را در سال‌ 2001 از آن‌ خود ساخت. وى‌ در جام‌جهانى‌ جوانان‌ 11 گل‌ زد و بارسلونا به‌ مبلغ‌ 25 ميليون‌ يورو اين‌ مهاجم‌ جوان‌ را به‌ خدمت‌ گرفت. بى‌مهرى‌ها زمانى‌ در حق‌ خرگوش‌ آغاز شد که‌ دو سالى‌ از درخشش‌ خيره‌کننده‌ وى‌ مى‌گذشت. بارسلونا، تيمى‌ که‌ سمبل‌ بومى‌گرايى‌ در اسپانيا محسوب‌ مى‌شد، رونالدينيو و اتوئو را به‌ خدمت‌ گرفت، همينطور ژيولى‌ و مسى‌ و غيره‌ و رايکارد مربى‌اى‌ که‌ بدون‌ انديشه‌هاى‌ کرايوف‌ هيچ‌ است‌ و فريب‌ جويدن‌ ناخن‌ او با موفقيت‌ تيمش‌ نسبت‌ معکوس‌ دارد، وى‌ را تبعيد کرد، تبعيدى‌ که‌ امروز سند زنده‌ و متحرک‌ رسوايى‌ و شکست‌ وى‌ محسوب‌ مى‌شود.
ساويولا به‌ موناکو تبعيد شد و چنان‌ درخشيد که‌ رياست‌ موناکو در مصاحبه‌اى‌ با ال‌اکيپ‌ براى‌ بارسلونا ابراز تأ‌سف‌ کرد وخود را خوشبخت‌ترين‌ رئيس‌ يک‌ باشگاه‌ فوتبال‌ دانست‌ که‌ براى‌ يک‌ فصل‌ شانس‌ داشتن‌ ساويولا را داشته‌ است!
ساويولا پس‌ از آن‌ در مصاحبه‌ با دياريو اسپورت‌ تأ‌کيد کرد که‌ حتى‌ حاضر است‌ از روى‌ نيمکت، بازى‌ را تماشا کند، وى‌ عاشقانه‌ آسولگرانا را فرياد مى‌زد اما چاپلوسانى‌ مثل‌ اتوئو به‌ درد رايکارد بى‌تجربه‌ مى‌خوردند، همانهايى‌ که‌ امروز روى‌ سکوى‌ نيوکمپ‌ فيلم‌ بازى‌ مى‌کنند و اداى‌ ديويدبکام‌ را درمى‌آورند تا ثابت‌ کنند که‌ بويى‌ از تعصب‌ برده‌اند، خاوير باز هم‌ تبعيد شد و اين‌ بار به‌ سويا، او با اين‌ تيم‌ خوش‌ درخشيد، قهرمان‌ اروپا شد و رياست‌ سويا گفت: «ضمن‌ عذرخواهى‌ از همه‌ بايد بگويم‌ که‌ قهرمانى‌ سويا مديون‌ خاوير ساويولاست!»
دربى‌ بزرگ‌ پايتخت‌ در ويسنته‌ کالدرون‌
جدال‌ حساس‌ امشب‌ ميان‌ اتلتيکومادريد و رئال‌مادريد و به‌ بيانى‌ بهتر، دربى‌ بزرگ‌ پايتخت‌ اسپانيا ميان‌ سربازان‌ ملکه‌ و معدنچيان‌ جنوب‌ مادريد برگزار مى‌شود. اين‌ دربى‌ بزرگ‌ در شرايطى‌ شکل‌ مى‌گيرد که‌ هر دو مربى‌ يعنى‌ خاوير آخيره‌ و فابيو کاپلو امشب‌ را آخرين‌ فرصت‌ براى‌ تثبيت‌ و تضمين‌ بقاى‌ خود مى‌بينند و اخراج‌ آنها پس‌ از يک‌ شکست‌ تلخ‌ در جدال‌ امشب‌ حتمى‌ و قطعى‌ است.
رئال‌مادريد که‌ از پيروزى‌ بحث‌برانگيزش‌ در ليگ‌ قهرمانان‌ اروپا خسته‌ به‌ نظر مى‌رسد بايد در خانه‌ اتلتيکو به‌ پيروزى‌ برسد تا به‌ لطف‌ افت‌ مشخص‌ بارسلونا و سويا در جدول‌ به‌ صدر نزديک‌تر شود.
نگاهى‌ به‌ تاريخ‌ مصاف‌ اين‌ دو تيم‌ در دربى‌ مادريد مى‌اندازيم. ويسنته‌ کالدرون‌ هنوز هم‌ جنگ‌ خونين‌ هواداران‌ دو تيم‌ را در 3 اکتبر 1993 فراموش‌ نکرده‌ است. اتلتيکومادريد معمولاً‌ شکست‌ خورده‌ قطعى‌ در برنابئو بوده‌ ولى‌ در ويسنته‌ کالدرون‌ معمولاً‌ شکست‌ناپذير نشان‌ داده‌ است.
رئال‌مادريد در سالهاى‌ 96 و 97 با نتايج‌ 2 بر يک‌ و 4 بر يک‌ اتلتيکومادريد را در ويسنته‌ کالدرون‌ تحقير کرده‌ است‌ اما سابقه‌ شکست‌ 3 بر يک‌ را نيز يدک‌ مى‌کشد. سربازان‌ ملکه‌ در اکثر اوقات‌ نشان‌ داده‌اند که‌ مقهور جو حاکم‌ بر ويسنته‌ کالدرون‌ نمى‌شوند، آنها در 15 ژانويه‌ 2003، اتلتيکومادريد را در ويسنته‌ کالدرون‌ با نتيجه‌ 4 بر صفر شکست‌ داده‌اند و در آخرين‌ دربى‌ مادريد واقع‌ در ويسنته‌ کالدرون‌ به‌ پيروزى‌ 3 بر صفر رسيده‌اند.
در ديگر جدال‌ حساس‌ امشب، رئال‌سوسيه‌داد در خانه‌ خود ميزبان‌ دپورتيوولاکرونياست. شاگردان‌ خواکين‌ کاپاروش‌ فرصت‌ دارند با فتح‌ 3 امتياز خارج‌ از خانه، تيم‌ نوزدهم‌ جدول‌ را کنار زده‌ و موفقيت‌ بهترى‌ کسب‌ کنند.
* اتلتيکومادريد - رئال‌مادريد
* رئال‌ سوسيه‌داد - دپورتيوولاکرونيا

lj_banamak

Registered User
لایک‌ها
2
با سلام
من خودم طرفدار لیورپول هستم . حالا چرا توی این تاپیک هستم دیگه اونش رو نمیدونم. نمی خوام هم عصبانی ترتون کنم ولی به نظر من توی این بازی حق بارسا بود که ببره اگه پیتر کراچ از اول می اوردند توی بازی شانس گل زدن لیورپول از طریق سانتر روی دروازه بارسا و گل زدن اون بالا می رفت و بازی به مراتب زیبا تر می شد ( البته برای لیورپولی ها) ولی خب لیورپول انتقام خودشو در جایی که هیچ کس فکر نمی کرد !!(نیو کمپ) حالا هم باید منتظر بازی برگشت باشیم وببینیم بخت با کی یار هست .

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
شما وقتی منطقی حرف می زنید ما جرات حرف زدنم نداریم .
ممنون که بهمون سر زدید .

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
سكوت رختكن بارسلونا را فراگرفته بود

خبرگزاري فارس: پس از شكست بارسلونا در ليگ قهرمانان اروپا مقابل ليورپول، سكوت مرگباري رختكن مردان نيز كمپ را فرا گرفت.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت فوتبال اسپانيا، بارسلونا در ديدار رفت مرحله يك هشتم نهايي ليگ قهرمانان اروپا در ورزشگاه نيوكمپ با نتيجه 2 بر يك شكست خورد تا اميد مردان كاتالان براي ديدار برگشت بسيار كمرنگ شود.
در پايان مسابقه صدايي از رختكن اين تيم به گوش نمي‌رسيد و سكوت مرگباري ميان بازيكنان و مسئولان حاكم شده بود.
فرانك ريكارد، سرمربي بارسلونا در گفت وگو با خبرنگاران ابراز اميدواري كرد بتواند در آنفيلد انتقام شكست خانگي را بگيرند.
بارسلونا فردا شب در ادامه مسابقات باشگاهي اسپانيا ديدار مي‌كند.

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
ساويولا: اضافه وزن رونالدينييو به من مربوط نيست

خبرگزاري فارس: مهاجم آرژانتيني درباره شرايط جسماني همبازي‌اش در بارسلونا گفت:‌ اضافه وزن رونالدينييو به من مربوط نمي‌شود.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت فوتبال اسپانيا، پس از شكست 2 بر يك بارسلونا در ليگ قهرمانان اروپا برابر ليورپول در نيوكمپ، انتقادها عليه سرمربي و بازيكنان اين تيم تشديد شد.
خاوير ساويولا در پاسخ به پرسش خبرنگاران كه در مورد اضافه وزن مهاجم برزيلي، شده بود گفت: اضافه وزن رونالدينييو به من مربوط نيست و پزشكان تيم مي‌توانند در اين زمينه اظهارنظر كنند.
وي افزود: وي از بهترين بازيكنان جهان است و اضافه وزن مشكلي برايش به وجود نياورده است.
ساويولا در ديدار تيم‌هاي بارسلونا و ليورپول از جمله بازيكنان ثابت بارسا بود كه بازي خوبي را براي نماينده اسپانيايي انجام نداد.

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
بارسلونا و رئال مادريد در جمع باشگاههايي قرار دارند كه در حال نبرد براي امضاي قرارداد با مهاجم يازده ساله‌اي هستند كه در آرژانتين كشور زادگاه خود يك ستاره در حال صعود تلقي مي‌شود .

به گزارش خبرگزاريها از بوينوس آيرس ، " لوريانو لودوينا " كه از شهر پوزو دل مول در استان مركزي كوردوبا برخاسته ، در ‪ ۷۵‬بازي رسمي كه بين سالهاي ‪ ۲۰۰۵‬تا ‪ ۲۰۰۶‬انجام شد ، ‪ ۱۶۰‬گل به ثمر رسانده است .

به رغم هدف قرار گرفتن توسط " ريور پلاته " و " بوكا جونيورز " دو باشگاه صاحب نام آرژانتين ، والتر، پدر اين پسر بچه مي‌گويد كه به عقيده وي آينده فرزندش در خارج از كشور رقم خواهد خواهد خورد و لذا كل اعضاي خانواده قصد دارند در ماه مارس به اسپانيا مسافرت كنند تا " لوريانو " در رئال مادريد ، بارسلونا و اسپانيول مورد آزمايش قرار گيرد.

لوريانو توضيح داد: " ما قصد داريم پانزده روز در اسپانيا بمانيم ولي آنگاه به كوردوبا بازخواهيم گشت تا در مورد اقدام آينده خود و باشگاهي كه قرار است در آن بازي كنم ، تصميم بگيريم ."
وي افزود :" من آرامش دارم و كمي در حال تمرين و بازي براي رسيدن به بهترين سطح آمادگي خود هستم ."
اين مهاجم خردسال گفت: من در حال تهيه بريده‌هاي روزنامه خود، نگاه كردن به فيلم‌هاي ويدئويي گلهايم و برخي از مجلات هستم تا بتوانم آنها را در اسپانيا نشان دهم ."
" ريمون مادوني " سرمربي تيم جوانان بوكا كه بازيكناني چون " خوآن ريمون ريكلمه "، "فرناندو گاگو" و "خوان پابلو سورين " را آموزش داده است، گفت : آنها سخت مشتاق به امضاي قرار داد با اين بازيكن نوجوان هستند.

ولي لوريانو گفت :" من يك جلسه تمرين با بوكا داشتم و كارم خوب بود.

آنها خواستار امضاي قرارداد با من بودند ولي من قصد بازي در ريور پلاته را داشتم ."

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
122712.jpg

0117681B.jpg

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
واقعا رونالدینیو اضافه وزن پیدا کرده؟! بیشتر شبیه به یک شوخی میمونه!

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
نمی دونم والا .
من این خبرهارو از جایی برداشتم .
خدا می دونه شایعست یا راسته . به تیپش که نمی خوره شکم اوورده باشه . الان بارسا از هر نظر زیر فشاره . یعنی قهرمان می شیم ؟

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
وبلاگ رو امروز آپدیت می کنم .

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
براي انتقال به نيوكمپ

مسئولان بارسلونا ديدا را مي‌خواهند

خبرگزاري فارس: سران باشگاه بارسلونا مي‌خواهند براي فصل آينده دروازه‌بان اول تيم فوتبال آث ميلان را جذب كنند.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت فوتبال ايتاليا، مسئولان بارسلونا معتقد هستند ويكتور والدز در فصل جاري بازي‌هاي خوبي در چارچوب دروازه تيمشان انجام نداده و مي‌خواهند سنگربان تيم آث ميلان را به نيوكمپ انتقال دهند.
خوان لاپورتا، رئيس بارسلونا براي جذب ديدا مذاكراتي را آغاز كرده‌اند و با دادن پيشنهاد به سران باشگاه ميلان مي‌خواهند هر چه سريع تر را دروازه بان برزيلي را به خدمت بگيرند.
بنا بر اخبار منتشره در روزنامه گازتا دلااسپورت، ديدا براي بازي در تيم بارسلونا تمايل دارد و تا كنون توافق ها ابتدايي با سران تيم اسپانيايي حاصل شده است.
قرارداد ديدا در پايان فصل جاري با تيم فوتبال اث ميلان به پايان مي‌رسد و احتمال حضور وي در بارسلونا بسيار جدي است.

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
در پاسخ به انتقادها

مسي: رونالدينييو بهترين بازيكن بارسلونا است

خبرگزاري فارس: مهاجم آرژانتيني درباره توانايي مهاجم برزيلي گفت: رونالدينييو بهترين بازيكن بارسلونا است.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ورلدساكر، رونالدينييو با توجه به بازي‌هاي ضعيف در بارسلونا، به شدت مورد انتقاد هواداران و كارشناسان قرار گرفته است.
پس از شكست بارسلونا در ليگ قهرمانان مقابل ليورپول با چاپ عكس‌هاي گوناگون شرايط جسماني مهاجم برزيلي را مورد انتقاد قرار دادند و اضافه وزن را عامل اصلي ناكامي وي دانستند.
ليونل مسي در اين زمينه تصريح كرد: زمانيكه تيم نتيجه خوبي نمي‌گيرد، انتقادها عليه رونالدينييو افزوده مي‌شود و مهاجم برزيلي را مقصر ناكامي‌ها مي نامند.
مهاجم آرژانتيني افزود: رونالدينييو از بهترين بازيكنان دنيا است و گل هاي خيلي خوبي را راي بارسلونا به ثمر مي رساند.
مسي تاكيد كرد: تا كنون 16 گل براي تيم ما به ثمر رسانده. در سطح بالايي براي بارسا درخشده است.

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
ممنون از خبرهای داغت حامد جان .
استفاده بردیم .

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
رايكارد‌:
به رونالدينيو اعتماد كامل دارم

پاس جوان - فرانك رايكارد، سرمربي بارسلونا نيز به حمايت از رونالدينيو كه به دليل اضافه وزنش مورد انتقاد شديد قرار گرفته، پرداخت و گفت كه به وي اعتماد كامل دارد‌.
سرمربي هلندي آبي و اناري‌‌ها در اين باره اظهار داشت‌: رونالدينيو هميشه بهترين عملكردش را براي ما ارائه داده و من به وي اعتماد كامل دارم و خوشحالم كه او در كنار ما است‌.
به نظر من او مانند هميشه شاد و سرحال است‌. من كه با وي مشكلي ندارم‌. باعث تأسف و شرم است كه مردم خيلي سريع عقايدشان را در خصوص ستارگان محبوبشان تغيير مي‌دهند‌. روني تنها با تلاش‌هاي خود به اين جايگاه رسيده و توانسته انواع و اقسام افتخارات را به چنگ آورد‌.
همچنين رايكارد در خصوص انتقاداتي كه در خصوص 2 شكست اخير آبي و اناري‌ها بر آنها وارد شده اظهار داشت‌: كاري نمي‌توان كرد‌. البته انتقادات تأثيري منفي بر ما ندارند‌.

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
یه بازی خوب از بارسا:)

نیمه اول بارسا 3 0 بازی رو برده:lol:

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
بازی با همون نتیجه نیمه اول تموم شد

اختلاف با رئال فکر کنم 6 امتیاز شد:lol:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
سلام به همه

خیلی وقته که میخواتسم بپرسم کسی میدونه چرا بین اتوئو - رونالدینیو و ریکارد دعوا شده بود.

امشب که داشتم فوتبال میدیدم شنیدم که گزارشگر حرف از آشتی بین اینها میداد

میخواستم بپرسم کسی میدونه چرا اینا با هم دعوا کرده بودن (که البته نبود اتوئو شاید موجب حذف بارسا هم بشه. (به علت باخت به لیورپول)):(

بالا