• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
من با تعویض فرانکی با آنجلوتی موافق نیستم .
قبول نمی کنه فرانکی .

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
سلام دوستان
كسي پايه هست يك سايت طرفداران بارسا بزنيم
من دومينش رو دارم
www.ronaldinho.ir
يا فقط انحصارا رونالدينهو

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
من موافقم طرفداران بارسا بزنیم .
من هوادار پویول هستم نه رونالدینیو .
من همکاری می کنم . سایت طراحی شده ؟

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
من موافقم طرفداران بارسا بزنیم .
من هوادار پویول هستم نه رونالدینیو .
من همکاری می کنم . سایت طراحی شده ؟
سلام
نه هنوز طراحي نشده است
فعلا دومين را خريداري كرده ام .
شما چه كارهايي مي تونيد انجام بدهيد ؟

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
من می تونم توش بنویسم و مدیریتش و می تونم انجام بدم .
بچه ها اخبار روز بارسلونا در وبلاگ من . یه سیستم گذاشتم توی وبلاگ سمت راستش که اخبارش هر روز آپدیت می شه .
اینم یکی از اخباراش .
اتوئو برای نجات بارسا می آید / مورینیو به خانه بازمی گردد
دور رفت از مرحله یک هشتم نهایی مسابقات فوتبال لیگ قهرمانان باشگاه های اروپا فردا با برگزاری چهار دیدار به اتمام می رسد.
به گزارش خبرنگار مهر، نقطه عطف دیدارهای مرحله یک هشتم نهایی مسابقات فوتبال لیگ قهرمانان تقابل بارسلونا و لیورپول قهرمانان دو دوره گذشته این مسابقات است. نبرد قهرمانان در نیوکمپ با بازگشت اتوئو به ترکیب اصلی بارسلونا تماشایی ترمی شود و به این بازی اهمیت واعتباری ویژه می بخشد.

دیگر بازی حساس فردا بین تیم های پورتو و چلسی برگزار می شود. خوزه مورینیو به ورزشگاه دراگائو بازمی گردد؛ به جایی که با پورتو به یک مربی نامدارمبدل شد. او به خانه باز می گردد اما این بار باید برای موفقیت حریف پورتو تلاش کند.

برنامه بازی های فردا شب لیگ قهرمانان اروپا به شرح زیر است:
پورتو پرتغال - چلسی انگلیس
آ اس رم ایتالیا - المپیک لیون فرانسه
بارسلونا اسپانیا - لیوپول انگلیس
اینترمیلان ایتالیا - والنسیا

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
به کمک قطره جان .
مرسی قطره جان . عالی بود .

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
من می تونم توش بنویسم و مدیریتش و می تونم انجام بدم .
بچه ها اخبار روز بارسلونا در وبلاگ من . یه سیستم گذاشتم توی وبلاگ سمت راستش که اخبارش هر روز آپدیت می شه .
اینم یکی از اخباراش .
اتوئو برای نجات بارسا می آید / مورینیو به خانه بازمی گردد
دور رفت از مرحله یک هشتم نهایی مسابقات فوتبال لیگ قهرمانان باشگاه های اروپا فردا با برگزاری چهار دیدار به اتمام می رسد.
به گزارش خبرنگار مهر، نقطه عطف دیدارهای مرحله یک هشتم نهایی مسابقات فوتبال لیگ قهرمانان تقابل بارسلونا و لیورپول قهرمانان دو دوره گذشته این مسابقات است. نبرد قهرمانان در نیوکمپ با بازگشت اتوئو به ترکیب اصلی بارسلونا تماشایی ترمی شود و به این بازی اهمیت واعتباری ویژه می بخشد.

دیگر بازی حساس فردا بین تیم های پورتو و چلسی برگزار می شود. خوزه مورینیو به ورزشگاه دراگائو بازمی گردد؛ به جایی که با پورتو به یک مربی نامدارمبدل شد. او به خانه باز می گردد اما این بار باید برای موفقیت حریف پورتو تلاش کند.

برنامه بازی های فردا شب لیگ قهرمانان اروپا به شرح زیر است:
پورتو پرتغال - چلسی انگلیس
آ اس رم ایتالیا - المپیک لیون فرانسه
بارسلونا اسپانیا - لیوپول انگلیس
اینترمیلان ایتالیا - والنسیا
lموافقم
بايد يك هاست بخرم و بقيه كارها
به نظرت چه برنامه مديريت سيستمي بزاريم باي سايت؟

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
به نظر من pars design مدیریت محتوای سایت خوبی داره . نظر شما چیه ؟

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
نايب رئيس باشگاه بارسلونا :
اتوئو و رونالدينيو فروشي نيستند
تهران- خبرگزاري كار ايران

نايب رئيس باشگاه بارسلونا گفت: اتوئو و رونالدينيو دو ستاره كليدي بارسلونا به هيچ وجه فروشي نيستند.
به گزارش خبرگزاري ايلنا به نقل از آس اسپانيا ، بگيرسيتاس، گفت: بحران در باشگاه بارسلونا از بين رفته است و هيچ مشكلي بين بازيكنان و مربيان وجود ندارد تنها مساله كدورتي است كه براي رايكارد ايجاد شده كه آن هم حل خواهد شد رونالدينيو و اتوئو با يكديگر صحبت كرده‌‏اند و اكنون هيچ مشكلي ميان اين دو بازيكن وجود ندارد .
بگيريستاين افزود: مطمئن باشيد كه اتوئو به زودي به تركيب اصلي بارسلونا بازخواهد گشت و باز هم با درخشش خيره كننده اش براي ما گلزني خواهد داشت. اين‌‏ها ابر ستارگان ما هستند و نمي‌‏خواهيم بابت يك سود برداشت لعنتي باعث افت روحيه همه ما شده بود آنها را از دست بدهيم .

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
اینم 2004 رمین پستم به افتخار بارسلونای قهرمان .

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
" ساموئل اتوئو " مرد سال سه دوره فوتبال افريقا بار ديگر از تيم بارسلونا كنار گذاشته شد و در ديدار چهارشنبه شب تيمش با ليورپول در ليگ قهرمانان اروپا به ميدان نخواهد رفت.

به گزارش خبرگزاري فرانسه، باشگاه بارسلونا روز سه‌شنبه تاييد كرد كه آقاي گل فصل گذشته ليگ فوتبال اسپانيا ، پيكار دو قهرمان گذشته اروپا را از دست خواهد داد ولي هيچيك از سخنگويان باشگاه براي اظهار نظر در مورد علت كنار گذاشته شدن اتوئو در دسترس نبودند.

فرانك ريكارد سرمربي بارسلونا پيشتر پيشنهاد كرده بود كه اتوئو حداقل در تركيب هيجده نفره تيمي كه قرار است با ليورپول روبرو شود جاي داشته باشد.

وي در يك كنفرانس مطبوعاتي پيش از آخرين جلسه تمرين تداركاتي بارسلونا براي اين ديدار اروپايي درباره اتوئو گفت: "وي از نظر رواني در وضعيت عالي قرار دارد و از نظر جسماني نيز روز به روز بهتر مي‌شود." پس از امتناع اتوئو از بازي براي بارسلونا به عنوان يك يار ذخيره در ديدار ده روز پيش با ريسينگ سانتاندر ، بين وي و ريكارد اختلاف ايجاد شد.

اتوئو پيش از اين درخواست كرده بود كه از تيمي كه يكشنبه شب در خانه والنسيا دو بر يك شكست خورد، كنار گذاشته شود.

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
انگار این اختلافات کار خودش رو کرد........
اتوئو و رایکارد به بیراهه می روند.....

بالا