• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
اتوئو:
هر دقيقه به زانويم فكر مي‌كنم

--------------------------------------------------------------------------------

مشكل زانوي ساموئل اتوئو، مهاجم كامروني بارسلونا عود كرده، اما او دليلي نمي‌بيند كه به خاطر اين مساله از هواداران تيم عذرخواهي كند.
اتوئو معتقد است كه زانويش تا 12 ماه آينده هم به وضعيت مساعدش باز نمي گردد و شانسي براي درخشش مجدد براي او باقي نمي گذارد.
ملي پوش کامروني آبي واناري ها در اين خصوص اظهار داشت: "من 7 روز هفته و 24 ساعت شبانه روز را به زانويم فكر مي‌كنم. شايد برخي افكار به ذهن هواداران خطور كند، اما من هم مثل بقيه منتظر روز بازگشتم هستم.
زانوي من همان زانوي سابق نيست و براي رسيدن به روزهاي گذشته بايد زماني را صرف كنم.
گفته بودم كه به مدت يك سال نمي‌توانم در صد درصد آمادگي‌ام باشم، ولي اين بدان معنا نيست كه به هيچ وجه نمي‌توانم بازي كنم. به ژاوي نگاه كنيد. او شش ماه پس از بهبود كامل مصدوميتش تا حدودي توانست مانند روزهاي گذشته بدرخشد."

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
گلزنان لالیگا
16 گل: کانوته (سويا)
15 گل: رونالدينيو (بارسلونا)
14 گل: ميليتو (ساراگوسا)
11 گل: فان نيستلروي (رئال مادريد)
10 گل: ويا (والنسيا)
9 گل: مورينتس (والنسيا)

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
اینم نتایج بازیهای این هفته لالیگا .
سلتاويگو صفر – اسپانيول 2
گل ها: گارسيا 23 و پاندياني 57
ختافه 3 – والنسيا صفر
گل ها: کوتلو 46، گوئيسا 58 و ناچو 80
خيمناستيک 2 – اوساسونا 3
گل ها: پورتيو 34 و ناواس 59 براي خيمناستيک – کيولر 12 و سولدادو 71 و 75 براي اوساسونا
لوانته 2 – رکرتيوو يک
گل ها: بايستا 16 و 42 براي لوانته – پونگوله 54 پنالتي براي رکرتيوو
مايورکا 2 – ساراگوسا يک
گل ها: نونس 57 و يانکوويچ 83 براي مايورکا – ميليتو 55 براي ساراگوسا
ويارئال صفر – دپورتيوولاکرونيا 2
گل ها: سنا 20 (گل به خودي) و وردو 79
بارسلونا 2 – راسينگ صفر
گل ها: رونالدينيو 51 و 67
اتلتيکومادريد يک – اتلتيک بيلبائو صفر
گل ها: آگوئه رو 64

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
بازی بعد با والنسیا در مستایا .
نتیجه این بازی رو چند چند پیشبینی می کنی ؟

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
قضیه اتوئو چی بود؟
رایکارد میخواسته اتوئو رو بیاره تو زمین ولی خود اتوئو مخالفت کرده. رونالدینیو هم از اتوئو به خاطر این حرکت انتقاد کوچکی کرد!

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
آره . فرانکی می خواسته بیارش تو گفته نمی تونم با این زانوم بازی کنم .
در صورتی که زانوش خوب بوده و می تونسته بازی کنه . من که از این کارش سر در نیووردم .

ميهن پرست

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بازي با والنسيا چند شنبه است؟
2-0 براي بارسا

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
والدس: اتوئو بايد پاسخگو باشد

ويكتور والدس، دروازه‌بان بارسلونا معتقد است كه ساموئل اتوئو موظف است بابت حركت اخير خود مبني بر رد درخواست مربي براي حضور در زمين به وي پاسخگو باشد.
در ديدار يكشنبه شب آبي و اناري‌ها برابر راسينگ سانتاندر، رايكارد از سامي درخواست كرد كه براي 5 دقيقه آخر وارد زمين شود، اما شير كامروني نپذيرفت و پس از آن بود كه مورد هجوم انتقادات مختلف چه از ناحيه هم تيمي‌ها و چه از جانب هواداران قرار گرفت.
والدس نيز در اين ميان نظر خود را اينگونه بيان كرده است: "تنها كسي كه مي‌تواند علت اين مساله را توضيح دهد. خود ساموئل است. او بايد با سرمربي صحبت كند و دلايل خود را ارائه دهد. به عنوان يك هم‌تيمي تنها اميدوارم سامي به زودي بهبود يابد؛ چرا كه از نظر من او بهترين مهاجم در دنياي فوتبال است و تيم به او احتياج بالايي دارد."
اتوئو حتي از حضور در تمرينات اخير تيمش سر باز زد که والدس در اين باره نيز گفت: "آن روز، روز او نبود، اما سامي هيچگاه ما را تنها نگذاشته است. قطعاً براي كارهايش دليل دارد، اما لازم نيست حرفهايش را به ما بزند. وي شخصيت فوق‌العاده‌اي دارد و هميشه برنده واقعي بوده و خواهد بود

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
رونالدينيو سخنان "راسل" را تكذيب كرد

رونالدينيو با جديت تمام سخناني را كه ساندرو راسل، نايب رئيس سابق بارسلونا در خصوص نارضايتي اين مهره برزيلي از حضور در نيوكمپ بر زبان رانده بود، تكذيب و به شدت رد كرد.
راسل هفته گذشته گفته بود كه عملكرد رونالدينيو به خاطر وعده‌هاي پوشالي سران بارسا افت شديدي داشته است، اما رونالدينيو در رد اين سخنان اين چنين گفت: "هر كسي نظر شخصي خود را دارد و بايد به نظريات ديگران احترام گذاشت. هميشه گفته‌ام كه از زندگي و حضور در بارسلونا خشنودم. هواداران رفتاري فوق‌العاده با من دارند. با هم تيمي‌هايم نيز رابطه خوبي دارم. احساس مي‌كنم در خانه‌ام هستم و تا ساليان سال مي‌توانم با كاتالان ها ادامه دهم. اميدوارم همواره بتوانم بهترين‌ عملکردم را براي باشگاه ارائه دهم.

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
وزير ورزش اسپانيا:
نژادپرستي را ريشه كن مي‌كنيم

خمه ليساوتسكي، وزير ورزش اسپانيا قول داده كه با جديت قضيه نژادپرستي را در فوتبال پيگيري كرده و آن را ريشه‌كن كند.
لساوتسكي هنگام معرفي طرح جديدي كه براي هوشياري و اطلاع هواداران فوتبال ترتيب داده شده، اظهار داشت: "با جرات مي‌گويم كه مي‌توانيم با چنين بي‌نظمي‌ها و آشوب‌هايي برخورد جدي كنيم و قاطعانه در خصوص آن تصميم گيري نماييم. در اين زمينه به پيشرفت‌هايي هم دست يافته‌ايم، اما هنوز راه زيادي در پيش داريم و نمي‌توانيم چشمانمان را بر روي واقعيت‌ها ببنديم.
فوتبال بايد در اين زمينه الگوي جامعه باشد. ما مي‌خواهيم اين مسائل را ريشه‌اي حل و فصل كنيم. گروه‌هاي افراطي هميشه براي ما مشكل ساز بوده‌اند و به نظريات جامعه اسپانيا احترام نمي‌گذارند."
قرار است در ديدارهاي هفته آينده دسته يك و دسته دو فوتبال اسپانيا مسائل سركوب آشوب‌ها با دقت پياده شود

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
البته اینا از ایپناست و می دونید که اگه خالی بندی باشه نباید شک کنیم .
چون نویسندش بابک سرانی آذره .

ميهن پرست

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خوبه بارسا با اين برد ميتونه دوباره به وضع عادي برگرده.

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
آره اگه ببره به بهترین مکانی که می خواستیم می رسیم .
رئالم با بتیس داره .

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
یه کم ساندرو راسل داره موش می دویونه .

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
دیشب فیروز کوه خوب برف میومد جاتون خالی آدم برفی باحالی درست کردیم .

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
رئال هم مساوی کرد .
یه چند تا تم زیبا باید از تیم بذارم برای دانلود .

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
6' J. Lopez

15' A.R. Sobis

31' V.R. Nano

39' F. Gago

44' S. Ramos

64' I. Helguera

74' A. Doblas

88' Isidoro