پاياني بر كابوسهاي "اتوئو"
--------------------------------------------------------------------------------
بالاخره كابوس هاي ساموئل اتوئو كه مدت ها دور از ميادين بارسلونا بسر ميبرد، به پايان رسيد و وي توسط فرانك رايكارد به ديدار يكشنبه شب مقابل اوساسونا فراخوانده شد، اما جاي تعجب است كه سامي تنها براي چند دقيقه آبي اناريها را همراهي كرد.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ شير كامروني كاتالانها كه در تساوي صفر بر صفر يكشنبه شب تيمش حضور داشت، در گفت و گويي با خبرنگاران اظهار داشت: "از آغاز ميدانستم كه تنها براي چند دقيقهاي وارد زمين خواهم شد، چرا كه سرمربي در خصوص نقش من در زمين صحبت كوتاهي را با من داشت."
فرانك رايكارد، سرمربي بارسلونا نيز پس از كسب تساوي بدون گل تيمش عنوان داشت: "او را دعوت نكرده بودم كه در كل بازي به ميدان برود. ميخواهم كه فشاري بر او وارد نشود. مهم اين است كه سامي كم كم با تيم هماهنگ شود."
البته بازهم اين قضيه جاي تعجب داشت كه رايكارد تنها پس از سه روز تمرين، نام سامي را براي ديدار يكشنبه وارد ليست كرد.
اتوئو پس از چند دقيقه حضور در زمين و كار كردن با توپ گفت: "حالم كاملاً خوب است. بايد به عملكرد و دستاوردهاي بقيه اعضاي تيم احترام بگذارم و هر چه سرمربي ميگويد با دقت گوش كنم."
انتظار ميرود كه نام سامي جزو ليست آبي اناريها براي هفته آينده مقابل راسينگ سانتاندر بوده و او طي 90 دقيقه در زمين حضور داشته باشد. ساموئل اتوئو و ليونل مسي به احتمال فراوان براي ديدار 21 فوريه ليگ قهرمانان اروپا برابر ليورپول به ميدان ميروند.