• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
امشب والنسیا - بارسلونا پخش از شبکه 3 سیما .

لاپورتا:"رونالدو" را به اجبار از باشگاهش جدا نمي‌كنيم

--------------------------------------------------------------------------------

خوان لاپورتا، رئيس جوان باشگاه بارسلونا از علاقه مقامات نيوكمپ براي جذب كريستيانو رونالدو خبر داد، اما در ادامه اعلام كرد كه هنوز پيشنهادي رسمي براي جذب اين هافبك پرتغالي ارائه نشده است.
در حالي که سران يونايتد همچنان مصرند كه رونالدو فروشي نيست، حتي اگر بارسا حاضر باشد مبلغ نجومي و در واقع ركورد 48 ميليون پوندي را بابت وي بپردازد لاپورتا در باره کريستيانو رونالدو گفت: "كريستيانو از بهترين‌هاي دنياي فوتبال است، اما در حال حاضر به منچستريونايتد تعلق دارد و ما نيز پيشنهادي رسمي براي او ارائه نداده‌‌ايم. به باشگاه يونايتد احترام مي‌گذاريم و قصد نداريم بازيكنان اولدترافورد را با اصرار فراوان به دام بيندازيم. الكس فرگوسن سرمربي بزرگيست و ديويد گيل هم دوست خوبي براي من محسوب مي شود."

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
رايكارد: در بارسا مي‌مانم

--------------------------------------------------------------------------------

در پي چند روز شايعه در خصوص احتمال ترك نيوکمپ توسط فرانك رايكارد، وي به تمام حرف و حديث‌ها پايان داد و با جمله "من مي‌مانم" اعلام كرد كه حضور در كنار آبي و اناري‌ها افتخار و موهبت بزرگي براي وي محسوب مي‌شود.
سرمربي هلندي بارسا در گفت و گويي در يك كنفرانس خبري اظهار داشت: "هدف من ماندن است. خوشحالم كه در نيوكمپ هستم و اين مساله افتخار بزرگي برايم محسوب مي‌شود."
رايكارد از نظر بسياري سرمربي بزرگي در فوتبال است و به خوبي به وضعيت و مسائل آن آشنايي دارد.
سرمربي جوان كاتالان‌ها در ادامه افزود: "البته براي مدتي طولاني قصد ماندن ندارم، چرا كه در دنياي فوتبال همه چيز بستگي به نتايج دارد. من كه نمي‌توانم تمام مدت زندگي‌ام را در بارسا بمانم."
رايكارد همچنين به اين نكته اشاره كرد كه تصميم او به خاطر حركت اخير ساموئل اتوئو نبوده، بلكه احترامي كه او براي باشگاه قائل است، لزوم اين تصميم وي را روشن مي‌سازد. همچنين اعلام کرد كه ترك كردن مردمي كه دوستشان دارد، كار بسيار دشواري است.
در اين ميان فرانك آرزو مي كند كه اي كاش دخالت مطبوعات و شايعه پراكني‌هاي آنها كمتر مي‌شد.
رايكارد در اين باره گفت: "بهتر است به جاي پرداختن به حاشيه روي تيم متمركز شويم. مهم ترين چيز پيشرفت و تقويت تيم است. بايد در انتظار آينده و كسب نتايج طلايي بود."
رايكارد در خصوص دعوت نشدن ساموئل اتوئو اين چنين گفت: "اين بازيكن به من گفته بود كه مي‌خواهد دور از تيم بوده و بيشتر كار كند تا هر چه زودتر به شرايط فيزيكي آرماني اش دست پيدا كند. اخيراً شاهد پيشرفت هاي او بوده‌ام. تنها هدف او كمك به تيم است."

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
برنامه رقابت هاي امشب لاليگا به شرح زير است:بيلبائو – ختافه
دپورتيوولاکرونيا – لوانته
اسپانيول – مايورکا
اوساسونا – سلتاويگو
سانتاندر – خيمناستيک
رکرتيوو – سوسيه داد
والنسيا – بارسلونا
سويا – اتلتيکومادريد

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
بازی مساوی تموم شد؟

حیف شد:(

من بازی رو ندیدم بازی خوبی بود یا نه؟

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
نه مساوی نشد . 2-1 باختیم .

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
داوربرای چی دکو رو اخراج کرد ؟

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
رايكارد‌:
نيوكمپ را‌ ترك نمي‌كنم

پاس جوان - در پي شايعه چند روز اخیر در خصوص احتمال‌ترك نيوكمپ توسط فرانك رايكارد، وي به تمام حرف و حديث‌‌ها پايان داد و با جمله «من مي‌مانم» اعلام كرد كه حضور در كنار آبي و اناري‌‌ها افتخار و موهبت بزرگي براي وي محسوب مي‌شود‌.
سرمربي هلندي بارسا در گفت و گويي در يك كنفرانس خبري اظهار داشت‌: هدف من ماندن است‌. خوشحالم كه در نيوكمپ هستم و اين مسأله افتخار بزرگي برايم محسوب مي‌شود‌.
رايكارد از نظر بسياري، سرمربي بزرگي در فوتبال است و به خوبي به وضعيت و مسائل آن آشنايي دارد‌.
سرمربي جوان كاتالان‌‌ها در ادامه افزود‌: البته براي مدت طولاني قصد ماندن ندارم، چرا كه در دنياي فوتبال همه چيز بستگي به نتايج دارد‌‌، من كه نمي‌توانم تمام مدت زندگي‌ام را در بارسا بمانم‌.
رايكارد همچنين به اين نكته اشاره كرد كه تصميم او به خاطر حركت اخير ساموئل اتوئو نبوده، بلكه احترامي كه او براي باشگاه قائل است دلیل اين تصميم وي را روشن می‌کند. وی همچنين اعلام كرد كه‌ترك كردن مردمي كه دوستشان دارد، كار بسيار دشواري است‌.
در اين ميان فرانك آرزو مي‌كند كه‌ اي كاش دخالت مطبوعات و شايعه پراكني‌هاي آنها كمتر مي‌شد‌.
رايكارد در اين باره گفت‌: بهتر است به جاي پرداختن به حاشيه روي تيم متمركز شويم‌. مهم‌ترين چيز پيشرفت و تقويت تيم است‌. بايد در انتظار آينده و كسب نتايج طلايي بود‌.
رايكارد در خصوص دعوت نشدن ساموئل اتوئو اينچنين گفت‌: اين بازيكن به من گفته بود كه مي‌خواهد دور از تيم باشد و بيشتر كار كند تا هر چه زودتر به شرايط فيزيكي آرماني اش دست پيدا كند‌. اخيراً شاهد پيشرفت‌هاي او بوده‌ام‌. تنها هدف او كمك به تيم است‌.

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
رایکارد هیچ جا نمی ره .
هورا . اتوو رو هم استراحت داده برای بازی با لیورپول .
من که نفهمیدم برای چی دکو اخراج شد . شاید اعتراض کرده بود .

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
رایکارد هیچ جا نمی ره .

esool

Registered User
لایک‌ها
6
رایکارد هیچ جا نمی ره .
خدا كنه اتوئو بياد وگرنه با اين تيمي كه الان بارسلونا داره به هيچ جايي نمي رسه.
فكر كنم دكو رو اخراج كرد تا حساب دست بقيه بازيكنا بياد تا بازي به جنجال كشيده نشه.
به قول معروف براي مديريت بر بازي اين كارتو داد.

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
شاید .
اتوو رو بهش استراحت داده بود رایکارد .
با لیورپول از بودن اتوو بهره می بریم .

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
بارسا همیشه به تیمی مشهور بوده که بازیکناش و کادرش رفاقت عجیبی با هم دارند. و همیشه از این بابت سود زیادی برده.
ولی درگیری های این چند وقت اخیر اصلا برای بارسا خوب نیست.
مخصوصا این که توی لیگ قهرمانان بازی داره.
امیدوارم هرچه سریعتر صلح کنند

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
ما هم امیدواریم .
دانشمند جان .

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
برونزتي:
شايد رايكارد و آنچلوتي در پايان فصل مبادله شوند

انزو برونزتي، وكيل ايتاليايي معتقد است كه تبادل سرمربي‌هاي دو باشگاه ميلان و بارسلونا مي‌تواند در پايان فصل صورت گيرد.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ وي در گفت و گويي با شبكه اسكاي ايتاليا اظهار داشت: "هنوز براي مذاكره راجع به اين مساله زود است، اما صحت دارد كه آنچلوتي مورد تحسين سران باشگاه بارسا است. اين را مي‌دانم كه مقامات رئال مادريد فصل گذشته خواستار جذب او بودند، اما موفق نشدند و ناچار به فابيو كاپلو روي آوردند. براي وضعيت پيش آمده در خصوص شرايط كاپلو واقعاً متاسفم. اميدوارم به زودي موفق به تغيير نتايج شود، در غير اين صورت با اوضاع بدي مواجه خواهد شد."

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
تداوم حضور "رايكارد" روحيه كاتالان‌ها را تقويت كرد

از زماني كه فرانك رايكارد، سرمربي بارسلونا اعلام كرد كه در نيوكمپ مي‌ماند، گويي روحيه‌اي تازه در رختكن باشگاه دميده شده است.
در پي اختلافات اخير رايكارد با ساموئل اتوئو و منتشر شدن اين شايعه كه سرمربي هلندي بارسا در پايان فصل عزيمت خواهد كرد، به نظر مي‌رسيد كه بازيكنان آبي و اناري پوش به كلي تضعيف روحيه شده‌اند، حتي موتا، پويول، دكو، برونكهورست و ژاوي همگي اعلام كرده‌ بودند كه دوست دارند سرمربي‌شان با آنها ادامه دهد.
حال تصميم رايكارد براي ماندن مي‌تواند كمكي در ايجاد انگيزه پيروزي كاتالان‌ها در ديدار چهارشنبه شب تيم برابر ليورپول باشد.

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
رايکارد: گلزن نيستيم

فرانک رايکارد سرمربي تيم فوتبال بارسلونا پس از شکست مقابل والنسيا در مستايا علت باخت را بازي ضعيف ندانست و آن را مربوط به گل نزن بودن تيمش دانست.
به گزارش سرويس فوتبال جهان ايپنا، رايکارد پس از بازي در خصوص باخت تيمش اظهار داشت: "ما در نيمه نخست مي توانستيم به گل برسيم، اما اينگونه نشد. مشکل تيم ما کمبود تحرک و بد بازي کردن نيست، بلکه ما نمي توانيم از موقعيت هاي به دست آمده استفاده کنيم. دوست داريم فوتبال رواني را بازي کنيم، اما بايد در اين روند کاري گل هم زد. اين مسابقه اي بود که هر دو تيم مي خواستند با پيروزي از آن خارج شوند."
وي در خصوص اوله گر که از سوي تماشاگران والنسيا مورد اهانت قرار گرفته بود نيز گفت: "اين يک موضوع سياسي است و من نمي خواهم در اين مورد صحبت کنم. تنها چيزي که مي توانم بگويم اين است که او تمرکزش را از دست نداد و بازي خوبي را از خود به نمايش گذارد تا ثابت کند از نظر ذهني کاملاً آماده است."

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
مسي:
براي بازي چهارشنبه شب لحظه شماري مي‌كنيم

ليونل مسي، مهاجم آرژانتيني بارسلونا اميدوار است تيمش در ديدار چهارشنبه شب ليگ قهرمانان برابر ليورپول موفق عمل كند.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ اين بازيكن كه به تازگي از مصدوميت‌ رهايي يافته، در نيمه دوم ديدار يكشنبه شب كاتالان‌ها برابر والنسيا به عنوان يار تعويضي راهي ميدان شد و همچون گذشته باب ميل عمل كرد.
وي در گفت و گويي با راديو ماركا اظهار داشت: "خوشحال بودم كه بار ديگر وارد زمين شده‌ام، اما چه فايده؟ نتيجه‌اي را كه شايسته‌مان بود كسب نكرديم.
بازي چهارشنبه شب كاملاً متفاوت است و براي فرا رسيدن آن لحظه‌شماري مي‌كنيم. خوشبختانه ديدار در نيوكمپ است، اما از آنجا كه دو بازي را پيش روي داريم، از حالا نمي‌توانيم درباره نتيجه نهايي، نظر قطعي بدهيم."

بالا