• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

korosh73

Registered User
لایک‌ها
432
Last edited by a moderator:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
گل سوم خدا بود

چه پاسی داد اینیستا و چه چیپی زد ژاوی

korosh73

Registered User
لایک‌ها
432
این داروه مثل اسب که کارت میده !!!

گل سوم . هوووررررااااا

سووووت پایان این دونیم با برتری 3 بر 1 تیم بارسلونا

Last edited by a moderator:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
داوری که مشکل دار بود. البته اخراج پیکه درست بود اما نیمه اول حداقل یک پنالتی میتونست بگیره برای ما.

اونها خیلی میزدن. اما حال کردم . این اینیستا یه تنه اینا رو به فنا داد. حرکتش و همکاریش با ژاوی روی گل سوم محشر بود.

به نظر من بازیکنی مثل تیـیو واقعا حقش نیست رو نیمکت بشینه وقتی کوئنکا بازی میکنه. این کونئکا یه جوری حرکت میکنه. نمیتوه سریع دور بزنه. توپ رو هی میبره عقب. اما این تیــیو 2 پا حرکت میکنه. سرعتش خیلی بهتر از کوئنکا هست.

کیتا هم خوب بازی نکرد اما گلی که زد واقعا زیبا بود.

تبریک میگم. بازی سختی بود. اما بردیم.

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
خوبه بازی رو بردیم
10 نفره!

سه شنبه بازی داریم یا چهارنشبه؟

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
velasco--478x270.jpg

کارلوس ولاسکو کاربالو ، داور متولد مادرید!، یعنی امشب میتونی راحت بخوابی؟! shame on you
3 تا پنالتی رو قشنگ نگرفت+یه افساید بیخود و چندتا کارت مسخره،‌اون صحنه ای که کیتا رو شارژ کردن ، گوردیولا دید و این نخواست ببینه
دنی الوزو رو پرت کردن این نخواست ببینه، توی محوطه یارو توپو با دست زد دوباره چشماشو بست
در مورد اخراج پیکه من شک دارم خطا شده باشه چه برسه به کارت قرمز!، انصافا داورای خودمون یه سر و گردن از داورای اسپانیا بالاترن
چقدر قضاوتش بیخود بوده که اینیستا به خاطر اعتراض کارت زرد گرفت
جدای بحث داوری تیم امروز اصلا خوب بازی نکرد،‌ نمیدونم چرا تیو از اول تو ترکیب نیست ، حداقل از کوئنکا و پدرو اماده تره
مسی روی گلا خیلی ذوق میکرد، جالب بود فرناندو الونسو هم توی ورزشگاه بود و وقتی گل میزدیم تشویق میکرد، ظاهرا اینم
طرفدار بارساست
ژاوی هم یه گل مسی ای زد :دی
اختلاف فعلا شد 4 امتیاز(با توجه به اون 3 امتیاز که محفوظه:دی) ،‌ببینیم فردا دوباره همون 7 امتیاز میشه یا اسپانیول یه تکونی به خودش میده

Last edited:

Bahram.ws

Registered User
لایک‌ها
73
اتفاقا من فکر میکنم تیم آنچنان هم وابسته به مسی نیست
تا قبل اخراج پیکه بارسا صاحب توپ بود روی یک حرکت تیمی هم به گل رسید
درسته نبودش احساس میشه ولی بدون مسی هم دیدیم که 10 نفره 3 گل زدیم
موقعیت آنچنانی هم به وجود نیومد که بگیم اگه مسی بود گل میکرد هر چند که ژاوی نیمه دوم این کار رو کرد
اینیستا امشب اندازه 2 تا بازیکن بازی کرد
تیو خیلی بهتر از کوئنکا بازی میکنه ولی نمیدونم چرا بازیش نمیده
کیتا هم به نظرم عالی بود هم رو گل اول تاثیر گذار بود هم گل پیروزی رو زد
3 دقیقه پایانی هم 9 نفره بازی کردیم
مطمئنا تو لیگ قهرمانان قضیه فرق میکنه همونطور که تو بازی با لورکوزن دیدیم
چون اونجا تیم های لالیگا دیگه نیستن که انقدر بسته و پر خطا بازی کنن
با اینکه قهرمانی رو که 1% هم احتمال نمیدم ولی امیدوارم حداقل فردا اختلاف کم بشه

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
دارم پخش با تاخیرشو از شبکه 3 می بینم. گذشته از بازی، روم به دیوار چه قدر مضخرفه گزارش این علیفر :puke:

پ.ن: اصلا معلوم نیست چند چنده با خودش این بابا! تصویر داورو نشون میده میگه "خوب داوری کرده آقای فلانی" چند دقیقه بعد میگه ناظر داوری نمره خوبی به داور نمیده احتمالا چون دو تا پنالتی میتونست به نفع میزبان اعلام کنه که نکرد :lol:

Last edited:

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
تبریک به همه دوستان
تیو فوق العادس اینده درخشانی در انتظارشه
داور هم که ....

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
[h=1]مصدومیت دو هفته ای الکسیس سانچس :([/h] [h=2]ستاره شیلیایی بارسلونا بعد از مصدومیت در جریان دیدار تیمش مقابل خیخون برای دو هفته ازمیادین ورزشی به دور خواهد بود[/h]
153971hp2.jpg

سایت گل- الکسیس سانچس، ستاره شیلیایی باشگاه بارسلونا برای دو هفته ای از میادین ورزشی به دور خواهد بود. در جریان دیدار بارسا مقابل خیخون که با برد 1-3 تیم کاتالان همراه بود، الکسیس از ناحیه همسترینگ پای راست دچار مصدومیت شد
این ستاره باشگاه اودینزه به عنوان بازیکن تعویضی و جانشین سسک وارد زمین مسابقه شده بود ودر دقایق پایانی ، هنگامی دچار مصدومیت شد که گواردیولا هر سه تعویضش را انجام داده بود و در نتیجه او مجبور شد که تا در دقایق پایانی زمین مسابقه را ترک کند و درحالی که پیکه هم از ترکیب تیم کاتالان اخراج شده بود،بارسا مجبور شد که در دقایق پایانی 9 نفره کار را دنبال کند
درپایان مسابقه اعضای کادر پزشکی بارسا اعلام کردند که عضله همسترینگ پای راست الکسیس دچار یک پارگی جزئی شده و او برای ده تا پانزده روز از میادین ورزشی به دور خواهد بود
الکسیس در دیدار دوستانه تیم ملی شیلی مقابل غنا به میدان رفت و از تابستان گذشته و انتقال 37 میلیون یورویی اش به بارسا، 11 گل برای تیم کاتالان به ثمر رسانده
در پایان مسابقه پپ گواردیولا به خبرنگاران گفت:« ما برای مدتی او را از دست خواهیم داد.»

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
این مصدومیت ها هم دست از سر تیم بر نمیداره !!!!!!

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
هنوز بازیو ندیدم ولی اینجور که گفتید بازی پر افت و خیزی بوده ... ما که دیگه به داورا عادت کردیم از موقعی که بازیکن حریف با دو تا دستش تو محوطه جریمه توپو گرفت شکم به داوری جدی شد ...

بازی بعدی 4 شنبه ساعت 11:15 با لورکوزن در نئوکمپ .

.

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
نهههههه
الکسیس مصدوم شد؟:(
امیدوارم زود برگرده
امسال یکی از ارکان اصلی و حیاتی تیم بوده

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
یه مساله ای که مدتیه ذهن من رو مشغول کرده جایگزینی مربی هاست

میدونید اخیرا شایعات زیادی پیرامون پپ گواردیولا و همچنین ژوزه مورینیو مطرح میشه در مورد رفتنشون از بارس و رئال

صرفنظر از اینکه طرفدار چه تیمی هستیم . بالاخره این مربی ها هر کدومشون یه روزی تیمشون رو ترک خواهند کرد و رهسپار تیم دیگه ای خواهند شد. مسلما هیچکدومشون فرگوسن کبیر نمیشن.

در مورد رئال در تاپیک دوستان رئالی من سوالی رو مطرح کردم و دوستان رئالی در مورد موندن یا نموندن مورینیو و جایگزین های احتمالیش تحلیل های جالبی رو بیان کردند.

حالا اینجا در مورد پپ گواردیولا این سوال رو مطرح میکنم. فرض کنید گواردیولا فصل اینده یا 2 فصل اینده یا چند فصل بعد از بارسا بره. به نظر شما بهترین گزینه های ممکن برای بارسا چه مربیهایی میتونن باشن ؟

مربی ای که هم کاریزمای شخصی مثل پپ رو داشته باشه هم بتونه تیم رو از نظر سطح بازی ، سطح روحی - روانی و سطح جام در این لول نگه داره ؟!!؟

خواهشا نظرات و تحلیل های خودتون رو بدون تعصب بیان کنید.

دوستان غیر بارسایی هم میتونن تحلیل های خودشون رو بیان کنند.

پیشاپیش از همه دوستانی که در این بحث شرکت میکنند تشکر میکنم.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
مهردادجان واقعیتش بارسای امروز رو بدون گواردیولا تصور کردن بسیار بسیار مشکله.
فلسفه پپ چیزی به غیر از فلسفه های رایج سایر مربی هاست. شاید نه بارسا بدون پپ دیگه اون تیم قبلی باشه نه پپ بتونه حتی نصف موفقیتهاش رو در تیمی غیر از بارسا تکرار کنه.
اما جایی خوندم اگر پپ بره هواداران نظرشون روی لوییز انریکه هست که فقط روی این مورد میتونم اظهارنظر کنم. انریکه اونی نیست که بارسا باید دنبالش باشه. شاید لوران بلان گزینه خوبی برای بارسا باشه
نهایتا فکر می کنم کسی بیرون از دایره فعلی وارد بارسا بشه سیستم امروز بارسا رو عملا تغییر خواهد داد.

شاد و پیروز باشید

miladali

Registered User
لایک‌ها
722
در مورد جایگزین پپ نظر من هم با ساسان عزیز تقریبا یکی هستش.
بارسا بدون پپ تصورش خیلی سختی.نمیدونم واقعا چرا گواردیولا برای تمدید قراردادش تا به حال تصمیمی نگرفتم.خیلی عجیبه واقعا. نمیدونم واقعا تو تصورش چی میگذره.
اما اگر روزی بارسا رو ترک کنه.من یواخیم لو رو شایسته حضور تو نیمکت بارسا میدونم.بنظرم لو یک تکنسین واقعی فوتباله. این آدم یکی از افرادی هست که احتمالا میتونه بارسا رو همانطور که هست هدایت کنه.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اتفاقا یواخیم لو گزینه دوستان رئالی هم بوده.

پس مشخصه مربی واقعا با کلاسی هست. نظرتون در مورد گاس هیدینگ چیه ؟!؟!!؟

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
من نظرم رو گاس هیدینگ هست واقعا" بعد از پپ میتونه جاشو پر کنه مربی با تفکرات بالایی هست
اگر م نشد یک گزینه دیگه هم هست اونم یوهان کرایوف کبیر چون او خودش یه جورایی از قدیم این سبک بازی بارسا ابداع کرد و میتونه جایگزین خوبی برای پپ بزرگ باشه
موفق باشید

بالا