• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
شب شما به خیر :) آپلود کنید لطفا ببینیم گل لئو را :)

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
عجب بازی سختی شد

داوری خیلی مشکل دار بود. هم به ضرر اونها هم به ضرر ما.

اما پیروزی رو مدیون والدزیم.

دمش گرم. خیلی توپ های خوفی رو گرفت

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
یه سوپر گل از مسی ... تا چند ثانیه بعد باورم نشد توپ رفته تو گل !
فکر کردم به تور پشت دروازه خورده ...

مهرداد الکسیس که اخراج نشده ترسوندیمون :happy:

.

اره تا 10 دقیقه فکر میکردم اخراج شده !!!

اعصابم خورد بود. اما دم والدز گرم. امشب بهترین بازیکن زمینمون بود

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
افتضاح بودیم،‌البته حریف خشن بود و بسته بازی می کرد
الوز تک تک توپا رو لو میداد
3 امتیاز مهم بود

Bahram.ws

Registered User
لایک‌ها
73
گل که اصلا افساید نبود

وقتی فابرگاس پاس داد الوز اصلا عقب تر از توپ بود.

آره حواسم به این نبود

ولی کلا داوری شوت بود

زمین هم معلوم نبود چرا اینجوری بود
اون 10 20 تا تماشاگر هم پشت تابلوهای تبلیغاتی نمیدونم چیکار میکردن
اصلا انگار صاحاب نداره اونجا

واقعا مسخرش رو دیگه دراوردن

امشب هم هوش مسی به دادمون رسید والا 2 امتیاز دیگه از دست داده بودیم هرچند که دیگه مهم نیست

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ببین من هنوزم معتقدم لالیگا رو از دست دادیم.

رئال تمرکزش رو لالیگا بوده امسال و داره بهش میرسه

منتها ناراحتی من اینه که این فاصله 10 امتیازی حق ما نیست.

ما اگه بخوایم منصفانه نگاه کنیم فاصلمون باید 4 امتیاز باشه با رئال.

شما نگاه کن

یه بازی با سویا تو نیوکمپ اون طوری پنالتی دادن اخر بازی و مسی خرابش کرد بعد اون جنجال. دروازه بان سویا اون بازی عجیب توپ میگرفت. بعد جلو رئال راحت ابکش میشد.
یه بازی با بیلبائو تو زمین حریف که زمین افتضاح به تمام معنا بود. اب توش جمع شده بود. شده بود مثل زمین ملوان انزلی تو اون سالها که توش شنا میکردن. توپ توش حرکت نمیرد
یه بازی اخیر با اوساسونا که زمین یخ زده بود. اصلا نمیشد توش بازی کرد. 2 3 تا توپ اومد رو دروازه و بخاطر ضعف دفاع گل خوردیم.
یه بازی با ویا رئال که 0 0 شد. چقدر اونها ما رو زدن و چه توپهایی رو از دست دادیم
بازی با سانتاندر که بازی 2 0 برده رو 2 2 کردیم.
یکی 2 بازی هم که داوری به شدت تاثیر گذار بود روی نتایج بدست اومده.

اینها که گفتم تازه چیزهایی بود که الان به ذهنم رسید.

====================
بعد شما بازی های حریف رو ببین. البته من منکر قدرت رئال تو بازیهای این فصل نیستم.
اما همین بازی امروز که راحت باید 2 3 تا میخوردن اما دقیقه 90 توپ رفت تو دروازه و نرفت تو گل !!!!!
یا خیلی بازیهای دیگه که رئال با اختلاف حداقلی بازیشو برده.
بگذریم

=======================

ناراحتی من اینه که فاصله 10 امتیازی ما با رئال منصفانه نیست. ما 4 یا ماکزیمم 5 امتیاز از رئال عقب تر باید میبودیم. اگه این اتفاقات برای ما رخ نمیداد.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
هر بازیکنی که تو سر توپ میزد بدون استثنا میخورد زمین .

گلی که مسی اول بازی زد و داور قبول نکرد :

1330292601806.jpg

شادی آلوز بعد از گلزنی :

1330292542126.jpg

.

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
تبریک به همه دوستان
گل ذوم مسی فوق العاده بود
در کل تیم هم زیاد خوب بازی نکرد

Hamid_J

Registered User
لایک‌ها
716
بازی خیلی خشنی میکردن!

همش کارت زرد! اگه یه قرمز میداد به اونا حساب کار دستشون میومد!

زمین هم که بد بود همینطور لیز میخوردن!!

ولی عجب گلی زد مسی!! خیلی قشنگ بود/.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان

ببین من هنوزم معتقدم لالیگا رو از دست دادیم.

رئال تمرکزش رو لالیگا بوده امسال و داره بهش میرسه

منتها ناراحتی من اینه که این فاصله 10 امتیازی حق ما نیست.

ما اگه بخوایم منصفانه نگاه کنیم فاصلمون باید 4 امتیاز باشه با رئال.

شما نگاه کن

یه بازی با سویا تو نیوکمپ اون طوری پنالتی دادن اخر بازی و مسی خرابش کرد بعد اون جنجال. دروازه بان سویا اون بازی عجیب توپ میگرفت. بعد جلو رئال راحت ابکش میشد.
یه بازی با بیلبائو تو زمین حریف که زمین افتضاح به تمام معنا بود. اب توش جمع شده بود. شده بود مثل زمین ملوان انزلی تو اون سالها که توش شنا میکردن. توپ توش حرکت نمیرد
یه بازی اخیر با اوساسونا که زمین یخ زده بود. اصلا نمیشد توش بازی کرد. 2 3 تا توپ اومد رو دروازه و بخاطر ضعف دفاع گل خوردیم.
یه بازی با ویا رئال که 0 0 شد. چقدر اونها ما رو زدن و چه توپهایی رو از دست دادیم
بازی با سانتاندر که بازی 2 0 برده رو 2 2 کردیم.
یکی 2 بازی هم که داوری به شدت تاثیر گذار بود روی نتایج بدست اومده.

اینها که گفتم تازه چیزهایی بود که الان به ذهنم رسید.

====================
بعد شما بازی های حریف رو ببین. البته من منکر قدرت رئال تو بازیهای این فصل نیستم.
اما همین بازی امروز که راحت باید 2 3 تا میخوردن اما دقیقه 90 توپ رفت تو دروازه و نرفت تو گل !!!!!
یا خیلی بازیهای دیگه که رئال با اختلاف حداقلی بازیشو برده.
بگذریم

=======================

ناراحتی من اینه که فاصله 10 امتیازی ما با رئال منصفانه نیست. ما 4 یا ماکزیمم 5 امتیاز از رئال عقب تر باید میبودیم. اگه این اتفاقات برای ما رخ نمیداد.

بر خلاف نظر شما مهرداد جان من فکر می کنم شما خیلی ایده آل گرانه به بازیهای رقیب سنتی تیمتون نگاه می کنید. اینکه مسی یک پنالتی رو خراب کرد دلیلی نیست که این از خوش شانسی رئال بوده . دلیل این بیشتر به وضعیت روحی مسی در اون لحظه یا حتی بدشانسی مسی و یا خوش شانسی حریف بر میگرده و این موضوعی نیست که بخواهیم یا این استدلال فاصله امتیازی با رئال رو تحلیل کنید یا مثالهای دیگه مثل بازی با سانتاندر که خودتون میگید بازی 2-0 برده رو 2-2 کردید . این نشون میده جایی در تیم بارسا مشکلی پیش اومده که این اتفاقات رقم خورده .
عجیب اینکه شما در پستهاتون میگید منکر قدرت رئال نیستید ولی با اینگونه صحبتها غیر مستقیم امتیازات و فاصله امتیازات مابین دو تیم رو غیر منصفانه می دونید.
تنها میتونم بگم در این سطح فوتبال هیچ چیزی اتفاقی نیست و بارسا به هر دلیلی که شاید خستگی بازیکنان یا بی انگیزه شدن یا بن بست تاکتیکی یا .... باشه در لالیگا نتونسته مانند فصول گذشته باشه.

نهایتا اتفاقات در فوتبال همیشه هست و آمادگی تیمها در دو بعد روحی و جسمی میتونه تا اندازه زیادی جلوی اتفاقات ناخوشایند رو بگیره.

شاد و پیروز باشید

danzelha

Registered User
لایک‌ها
256
بازی خوبی بود.

والدز هم تو این بازی عالی بود.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
سلام خدمت دوستان

بر خلاف نظر شما مهرداد جان من فکر می کنم شما خیلی ایده آل گرانه به بازیهای رقیب سنتی تیمتون نگاه می کنید. اینکه مسی یک پنالتی رو خراب کرد دلیلی نیست که این از خوش شانسی رئال بوده . دلیل این بیشتر به وضعیت روحی مسی در اون لحظه یا حتی بدشانسی مسی و یا خوش شانسی حریف بر میگرده و این موضوعی نیست که بخواهیم یا این استدلال فاصله امتیازی با رئال رو تحلیل کنید یا مثالهای دیگه مثل بازی با سانتاندر که خودتون میگید بازی 2-0 برده رو 2-2 کردید . این نشون میده جایی در تیم بارسا مشکلی پیش اومده که این اتفاقات رقم خورده .
عجیب اینکه شما در پستهاتون میگید منکر قدرت رئال نیستید ولی با اینگونه صحبتها غیر مستقیم امتیازات و فاصله امتیازات مابین دو تیم رو غیر منصفانه می دونید.
تنها میتونم بگم در این سطح فوتبال هیچ چیزی اتفاقی نیست و بارسا به هر دلیلی که شاید خستگی بازیکنان یا بی انگیزه شدن یا بن بست تاکتیکی یا .... باشه در لالیگا نتونسته مانند فصول گذشته باشه.

نهایتا اتفاقات در فوتبال همیشه هست و آمادگی تیمها در دو بعد روحی و جسمی میتونه تا اندازه زیادی جلوی اتفاقات ناخوشایند رو بگیره.

شاد و پیروز باشید

ساسان جان

من منظورم این نیست که شما باید امتیازی ازتون کم بشه. من اصلا کاری به امتیازات کسب شده توسط رئال ندارم. در مورد شانس هم اشاره ام به چند بازی بخصوص این بازی اخر شما بود که اگه منصف باشید که هستید میدونم میپذیرید که خوش شانس بودید.
خود مورنیو هم اعتراف کرد که باید تساوی میشد. البته روش نشد بگه که باید 2 3 تا میخوردیم

من فقط به تیم خودمون اشاره کردم که باید حداقل 6 امتیاز بیشتر میگرفت و اگه بدشانسی (نمونش خوردن توپ به تیر دروازه ها - رفتن یه توپ تو گل ما - اشتباهات بد و بعضا تاثیر گذار داوری که همشون رو نمیشه به حساب شانس گذاشت - زمین های فوق العاده بد و باتلاقی مثل بازی بیلبائو - اوساسونا - ویارئال و همین بازی دیشب ما جلو اتلتیکو) نبود ما الان به جای اینکه 10 امتیاز از شما کمتر داشته باشیم 4 5 امتیاز کمتر داشتیم.

به هر حال بازم میگم. من منکر حق و حقوق رئال نیستم. رئال امسال تمرکز خیلی خوبی داشته و خب به حقش هم رسیده .

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
یکی از دوستان خوب و باسابقه رئالی در مورد داوری بازی ما صحبتهایی کرده

اینجا یه درخواستی ازشون دارم

ا
مید جان من یه پیشنهاد میکنم :)

این بازی داوری به نفع ما اشتباهات بدی داشت که شما تصاویرش رو گذاشتید :)

من پیشنهاد میکنم اشتباهات داوری بد به ضرر ما که در بازیهای قبلی پیش اومده + اشتباهات داوری که هم هم به ضرر شما بوده و هم به نفع شما اینجا یا تو یه تاپیک مجزا قرار بدید.

بیش از 3 4 دفعه است که میشنوم و تو بعضی تاپیک ها میخونم تو بازیهای اخیر رئال مهره موثری مثل راموس باید اخراج میشده که نشده (معمولا بخاطر ضربه ارنج تو صورت بازیکن حریف (خواسته یا ناخواسته)- زمان پرش به هوا بری زدن توپ)
همین راموس چندین گل مهم و 3 امتیازی هم برای رئال به ثمر رسونده

Hamid_J

Registered User
لایک‌ها
716

اینجا یه درخواستی ازشون دارم

ا

بیش از 3 4 دفعه است که میشنوم و تو بعضی تاپیک ها میخونم تو بازیهای اخیر رئال مهره موثری مثل راموس باید اخراج میشده که نشده (معمولا بخاطر ضربه ارنج تو صورت بازیکن حریف (خواسته یا ناخواسته)- زمان پرش به هوا بری زدن توپ)
همین راموس چندین گل مهم و 3 امتیازی هم برای رئال به ثمر رسونده

ایشون کلا همیشه همینطورین به حال خود واگزاریدشون!!

در مورد بوسکتس هم عمرا به عمد بوده باشه اگه فیلم رو ببینی میبینی که وقتی پرید به هوا دستش به طور ناخواسته اومد بالا!

گل صحیح مسی هم که نگرفت!! پس داوری همچین به نفع ما هم نبوده

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
سلام خدمت دوستان

ممنونم که این موضوع رو مطرح کردید ...

اصل کار ما روی زمین هست و متاسفانه زمینهای اسپانیا اکثرشون کیفیت مطلوبی ندارن . (زمین فقط لیگ جزیره ، آدم کیف میکنه اینقدر زمین هاشون صاف و یکدسته) در صورتی که رئال از توپهای هوایی و مستقیم خیلی بیشتر از ما استفاده میکنه و این یک مزیت هست .

مساله داوری تا اینجای لیگ خیلی از امتیازات ما رو گرفته . حالا اشتباهات به کنار مساله ای که جدیدا باب شده تیمها برای امتیاز گرفتن از بارسلونا یه شیوه جدید و ناب پیدا کردند ! پرس ،خشونت ، پرس ، خشونت ، و در انتها اگه فرصتی بود ضد حمله ... . شیوه ای که مورینیو مخترعش بود و چند باری تونست نتایج دلخواهش رو بگیره . من که هر هفته لالیگا رو میبینم خیلی رو این دو تا مساله تکیه دارم . به عینه و مشهود دارم میبینم .

بارسلونا با تیم لورکوزن بازی کرد . 90 دقیقه توی آلمان روی دروازه این تیم حمله کرد ، کل دقایق بازی بجز چند دقیقه ، بارسلونا از حریف جلو بود و لورکوزن طبیعتا توی خونه خودش خیلی تلاش داشت که نتیجه رو برگردونه . اما تو کل بازی یه حرکت غیر ورزشی یا خطای شدید از تیم حریف دیده نمیشه . تو این چند سالی که گواردیولا توی بارسلونا هست تیمها و مربی ها فهمیدن که با هر نوع بازی ، چه دفاعی و چه تهاجمی حریف تیم بارسلونا نمیشن و اینو به کرات توی مصاحبه ها و صحبتهاشون گفتن . یه نمونه براتون بیارم که فرگوسن هنوزم بارسلونا رو بهترین تیم اروپا میدونه و میگه که تیمش رو داره به سطح بارسلونا نزدیک میکنه و از سبک بازی بارسلونا تعریف میکنه . چون بنظرم بین سبک بازی ، زیبا بازی کردن و بازی برای امتیاز گرفتن تفاوت هست که تو اولی بارسلونا و تو دومی رئال مادرید موفق تر بودن .

اینو نقل قول میکنم ، یکمی هم خودم ویرایشش کردم :

گل صحیح الکسیس سانچز در دیدار اساسونا به اشتباه آفساید تشخیص داده میشه و گل لکیچ بازیکن قرمزپوشان پمپلینا نیز باید آفساید گرفته می شود و در نتیجه به جای شکست 3بر2 کاتالان ها باید پیروزی 3بر2 ثبت شود و این جا 3 امتیاز دیگر به حساب شاگردان گوآردیولا باید واریز کرد.

در دیدار ختافه و بارسلونا به اشتباه گل آبی و اناری های هند تشخیص داده شد و به جای شکست یک بر صفر بارسلونا باید نتیجه یک بر یک ثبت می شد و یک امتیاز دیگر به حساب کاتالان ها باید واریز نمود.

در دیدار بارسلونا و اسپورتینگ گیخون که با نتیجه یک برصفر به نفع آبی و اناری پوشان کاتالان گرفته شد یک پنالتی بر روی مسی باید گرفته می شد و نتیجه عادلانه 2برصفر به نفع بارسلونا بود.

درتساوی 2-2 والنسیا و بارسلونا در ستایا نتیجه عادلانه 4 بر 2 به نفع آبی و اناری پوشان ایالت کاتالان بود چرا که عادل رمی از والنسیا باید اخراج می شد و یک پنالتی بر روی مسی باید گرفته می شد و در نتیجه این جا باید 3 امتیاز به حساب کاتالان ها واریز کرد.

درپیروزی 4 بریک رئال مادرید در برابر اتلتیک بیلبائو سرخیو راموس روی مهاجم حریف خطای آشکار پنالتی کرد و پنالتی کاکا نیز صحیح نبود و نتیجه عادلانه 3بر2 به نفع کهکشانی ها بود.

در پیروزی 2 بریک رئال ماردید درخارج از خانه برابر رئال مایورکا 2 گل کهکشانی ها آفساید بود و یک پنالتی نیز به نفع رئال مایورکا نادیده گرفته شد و هرچند یک خطای پنالتی در محوطه جریمه مایورکا نیز دور از چشمان داور ماند و می توانست نتیجه 2بریک به نفع مایورکا باشد و باید این جا 3 امتیاز از رئال مادرید کسر کرد.

گل دوم رئال مادرید در پیروزی 6بر2 برابر رایو وایکانو آفساید بود و نتیجه 5بر2 صحیح بود.

در دیدار لوانته و رئال مادرید که با پیروزی یک برصفر لوانته به پایان رسید این تیم شگفت انگیز می توانست زودتر از این ها با یک پنالتی کهکشانی ها را ببرد.

در دیدار رئال مادرید و ختافه که با پیروزی 4بر2 کهکشانی ها به پایان رسید یک پنالتی به اشتباه برای مادرید گرفته شد تا کریس رونالدو آن را به ثمر برساند و نتیجه عادلانه 3 بر 2 به نفع کهکشانی ها بوده است.

چیزی که میخواهم شاهد بر حرفهام بیارم نتایج دیدارهای رو در رو با رئال هست که هنوز کفه ترازو به نفع بارسلونا سنگین تره . بارسلونا تونست توی ورزشگاه برنابئو و اون جو سنگین 3-1 رئال رو شکست بده اونم با 73% مالکیت توپ !

با این شرایط جدول فکر میکنم الکلاسیکوی برگشت ، خیلی اهمیت داشته باشه . اگه عمری بود اونموقع بحث مقایسه دو تیم رو پیش میکشم .

.

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
سال پیش بعد از ال کلاسیکوی لیگ قهرمانان مورینیو گفت گواردیولا باید شرمنده باشه که چنین قهرمانی هایی
بدست میاره و اینا و اون مسئله ی فاجعه ی استنفوردبریج و برنابئو رو پیش کشید
امسال باید گفت مورینیو باید شرمنده باشه که چنین قهرمانی هایی رو با کمک داورا میاره!
مشکل گواردیولا اینه که اصلا راجب داوری حرف نمی زنه ، همین باعث میشه داورا سو استفاده کنن
پارسال نصف این اشتباهات برای رئال اتفاق نیفتاد و لی چپ و راست از داوری صحبت میشد
به نظرم باید مثل مورینیو هوچی بازی در بیاره و شلوغ کنه چون تاریخ نشون داده که این کارا جواب میده
اخه چقدر اشتباه،‌من فکر نمی کنم اینا سهوی باشه،‌اشتباه داوری توی یکی دو بازی رخ میده نه این همه بازی
عجیب هم نیست به هر حال مادریدی ها سابقه ی زیادی توی این کارا دارن

Hamid_J

Registered User
لایک‌ها
716
دوستان گویا بازی بعدی رو مسی و بوسکتس از دست دادن!؟

درسته؟

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441

هر عزیزی که خواست در مورد بازی ما و مشکل داوری و ... صحبت کنه و واقعا فکر کرد که حرفش درست تر از حرف ما در مورد تیممون هست بیاد تو تاپیک ما و بگه ، چه اشکالی داره . اگه فکر میکنن که جایی اشتباه داوری به نفع ما تموم شده بگن ما هم قبول میکنیم و کاری به تیم مورد علاقش هم نداریم . کاری که تو خیلی از فرومها انجام میشه و اتفاق فجیع و مهیبی هم رخ نمیده .

تو قوانین فروم هم جایی نگفته که طرفدار یه تیم نمیتونه در مورد مسایل فنی یا نحوه بازی تیم دیگه نظر بده .
دیگه اگه بعد از چند سال فعالیت نتونیم با رعایت احترام و بدون توهین در مورد این مسایل حرف بزنیم جای تاسف داره .

.

بالا