• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
خوب تبریک به تمام بارسایی ها ی گل

همین الان بازی رو با تاخیر دیدم . که بسی حال بوردم (خواستم از رادیو گوش بدم دیدم نوشته با تاخیر نشون میده )
والنسیا رو ترکوندیم یعنی باید بیشتر گل میخورد که بروبکس خراب کردن و یکمی شانس تیم حریف دخیل بود(نمیدونم چرا هر موقه بارسا با تیمی بازی میکنه یا دروازبانش میشه لئو یاشین یا از چپ راست بالا پایین شانس میاره)
فکر کنم به الکسیس چشم زدم !!!!!!! این بازی راحت دو گل خراب کرد ولی مشکلی نیست بازی بعدی جبران میکنه
مسی که هیچ حرفی باقی نذاشت که موتورش رو کلا" فول آپشن کرد و الان اوج اوجش هست قرار بازم گو نی گو نی گل بزنه
این مونتویا هم زیاد خوب نبود که به جای الوز محروم بازی کرد نفوزاش خوب بود ولی دفاعش زیاد چنگی به دل نمیزنه
پویول که قوربونش برم عالی و حال کردم باهاش
ژاوی هم ورودش رو با گل شروع کرد یعنی بازیهای بعدی میترکونه
سسک خوب بود ولی ازش انتضار نداشتم اون توپ رو اوونجوری بزنه
لامپ مهتابی خودمون!!که من رو انیستا گذاشتم خوب بود ولی مثل همیشه نبود
پدرو فوق ضعیف شده این بشر مصدومیتش روش اثر گذاشته
والدس سوتی بدی داد ولی یک موقعیت عالی گرفت و کلا" خوب بود. ولی نباید دیگه اشتباه کنه
تیلو هم بازم خوب بود مثل بازیهای دیگه
پپ رو حال کردم باهاش چطوری با بازیکنان جوانش انرژی میداد و تشویقشون میکرد
خب دیگه زیاد نوشتم .شب هم هست بروبکس حس حال خوندن ندارندموفق باشید

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
بعد از مدت ها یه بازی عالی از بارسلونا
همه عالی بودن، اینیستا و فابرگاس عالی و بوسکتس فوق عالی
به نظرم تیو حقشه که فیکس بازی کنه،حرکات سسک روی ضرب ازاد
جالبه تا حالا نمونشو ندیده بودم کسی انجام بده
در مورد اون حرکت پپ به نظرم شوخی بود ،دلیلی هم نداره که ازش دلخور باشه
چون یکی از بهتری بازیکنای زمین بود
امدوارم هفته ی بعد امتیاز از دست ندیم

Hamid_J

Registered User
لایک‌ها
716
تبریک میگم به همه دوستان

دیشب یه بازی فوق العاده از بارسلونا دیدیم!

فابرگاس خیلی خوب بازی کرد + اینیستا + مسی جون :دی

دیشب میتونستیم 10 تا بزنیم اگه دقت میکردیم!

خیلی بازی قشنگی بود لذت بردم از این بازی

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
167857hp2.jpg

جوزپ بارتومئو ، نایب رئیس باشگاه بارسا، مطمئن است که پپ گواردیولا در پایان فصل این باشگاه را ترک نخواهد کرد.
قرارداد گواردیولا با بارسا در پایان فصل جاری به پایان می رسد و او هنوز قراردادش را با این باشگاه تمدید نکرده است.
اما بارتومئو نشانه هایی از علاقه مندی گواردیولا برای تمدید قرارداد دریافت کرده است.
او در گفتگو با نشریه اسپورت گفت: " ما دوست داریم او قراردادش را برای چند سال تمدید کند. او بهترین مربی دنیاست و از زمانی که به این باشگاه آمده افتخارات زیادی به دست آورده است. شخصا فکر می کنم داستان گواردیولا در بارسا تمام نشده است."
گواردیولا که در سال 2008 هدایت بارسا را به عهده گرفت، تا به حال 13 جام مختلف با این باشگاه به دست آورده است؛ از جمله دو قهرمانی در چمپیونزلیگ و سه قهرمانی پیاپی در لالیگا .

گواردیولا:هیچ تیمی برایم به اندازه بارسا خوب نیست /مربی بارسلونا در کنفرانسی خبری درمورد اوضاع مبهمی که برسر تمدید قراردادش به وجود آمده صحبت کرد.

گواردیولا گفت:« ترجیح می دهم اندکی دیرتر تصمیم بگیرم. بیست بار این را گفته ام. می توانم پنج ساله تمدید کنم و همه چیز باثبات تر خواهد بود. این یک موضوع شخصی است و هیچ ربطی به ارگان باشگاه ندارد.من بارها گفته ام که هیچ جایی بهتر از بارسا برایم نیست. باید این راحس کنم. اگر مطمئن نباشم که قدرت کافی برای هدایت تیم را دارم، نمی توانم در تیمی تا این حد متوقع کار کنم. هربار هم که این را از من بپرسید، پاسخم همین است. نمی توانم پاسخ این سوال را بدهم چون هنوز تصمیم نگرفته ام. سران باشگاه تاریخی را مشخص کرده اند و تا آن زمان صحبت می کنیم و درمورد موضوعی که باید، تصمیم خواهیم گرفت. ولی من درمورد چیزهایی که باید نگران باشم، نگرانم: رقابتهای لالیگا و بازی های تیم. چهار سال است که با هم هستیم و روی هر تصمیم باید خیلی فکر کرد. نمی خواهم به شیوه بدی از باشگاه سوءاستفاده کنم یا کاری را بکنم که احساسم با من همراهی نکند. ترجیح می دهم زمان بیشتری داشته باشم. اگر به من احترام بگذارند که بهتر و درغیراین صورت هم که بدشانسی است. نمی توانم سر خودم را کلاه بگذارم.هنوز دراین باره تصمیم نگرفته ام. زمانی که تصمیمم را بگیرم به سران باشگاه اعلام خواهم کرد. من روز به روز پیش می روم تا اینکه دلیلی پیدا کنم که برای ماندن به من انگیزه دهد.»
گواردیولا ادامه داد:« مدتی است که در برنامه ریزی های باشگاه برای فصل بعد ( با وجودی که قراردادم را هنوز تمدید نکرده ام) همکاری می کنم..»
گواردیولا در پاسخ به سوال مجددی درمورد تمدید قراردادش گفت:« سران باشگاه کاملا این حق را دارند که تاریخ مشخصی را برای اطلاع از تصمیم من اعلام کنند.آنها می دانند که من باید کاملا متقاعد شوم. اگر آنها همین الان به پاسخ نیاز داشته باشند، من باید این کار را بکنم چون بارسلونا مهمترین چیز است.آن چیزی که من باید حس کنم ،به همین سادگی است.ولی سران باشگاه هنوز تاریخ مشخصی برای اطلاع از تصمیم من اعلام نکرده اند»

مربی تیم کاتالان درادامه اعلام کرد که بارسا دست از تلاش در کورس قهرمانی برنداشته:« اگر در فصول قبل نتایج خوبی گرفته ایم، به این خاطر است که می دانیم که چطور باید در تمام تورنمنتها به رقابت بپردازیم.همیشه همین طور بوده.من دلیلی نمی بینم که نتوانیم در سه ماه باقی مانده رقابت را ادامه دهیم. بارسلونا جامهای دوگانه فراوانی را به دست آورده ولی هیچ چیزی آسان نیست. برد در بازی بعدی مهمترین نکته است.فاصله ما تا صدر جدول به اندازه کافی زیاد است »

از هر طرف شایعات و گمانه ها شنیده میشه ، بخاطر بازیش تو لیگ ایتالیا میگن مقصدش بعد بارسلونا ، اینتر هست . حتی روزنامه های انگلیس شایعه جایگزینیش با ونگر رو هم مطرح کردن . با تمدید قراردادش هم خودش به یه آرامش میرسه و هم شایعات دست از سر خودش و تیم برمیدارن . نمیخوام بدبین باشم و بگم تمدید قراردادش رو با توجه به نتایج این فصل میخواد انجام بده ...

.

galaxysky

Registered User
لایک‌ها
644
Barcelona came back from conceding a 9th minute goal to beat Valencia 5-1 on Sunday. Lionel Messi scored four of those goals just because he can, but with Barca up 3-1 in the 77th what seemed like a routine substitution of Thiago for Cesc Fabregas got a little frisky. Fabregas gave Pep Guardiola a hug as he made his way to the bench, but after the two exchange a few calm words, Guardiola shoved Cesc by the back of the neck. Cesc laughed it off, but Guardiola didn't seem so happy.

Guardiola and Fabregas did share a laugh as they walked off the pitch after the final whistle, so this was probably just a "heat of the moment" type situation. Or Arsene Wenger temporarily seized control of Pep Guardiola's body and finally released some pent-up frustration.
Pep Guardiola shoved Cesc Fabregas by the neck - Dirty Tackle - World Soccer

در مورد فابرگاس و گواردیولا که اینجا هم گفته شوخی بوده :دی

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
داریم میشیم بارسای همیشگی :)

خیلی دوست دارم خوشبین باشم و امید داشته باشم که به همچین نقطه ای برسیم . اما لااقل الان نمیشه گفت با یه برد به نقطه مطلوب رسیدیم .
مصدومیتها بی رو در وایسی کمر تیمو شکونده ، ویا و آفلای 4-5 ماهی میشه نیستن . مصدومیتهای گاه و بیگاه ژاوی، اینیستا و پدرو که نفرات ثابتمون هستن ...
دفاع که واقعا ثبات نداشته و بعضی مواقع اصلا بازیکن برای دفاع نداریم ، همین دیشب قرار بود آدریانو بجای مونتایا بازی کنه که مونتایا بازی کرد و حاصلش یه گل خیلی خیلی آماتوری شد که خوردیم . اضافه کنید افت مسی که حتی دیشب هم چند تا موقعیت رو از دست داد .
تمدید نشدن قرارداد پپ ... و فاصله با رئال .
هنوز در مقابل تیمهایی که به شدت پرس میکنن مشکل داریم . قبلا اینطور نبودیم و هر کی میومد ما رو پرس کنه لولش میکردیم . اما 2-3 ماهی هست که جلوی این جور تیمها که اغلب تیمهای ته جدولی و فاقد تکنیک و تاکتیک هستن مشکل داریم . منم امیدوارم همون تیم قبل بشیم و این برد یه نقطه عطف برای این فصل باشه ... اما هنوز به اون نقطه نرسیدیم ...

.

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
خیلی دوست دارم خوشبین باشم و امید داشته باشم که به همچین نقطه ای برسیم . اما لااقل الان نمیشه گفت با یه برد به نقطه مطلوب رسیدیم .
مصدومیتها بی رو در وایسی کمر تیمو شکونده ، ویا و آفلای 4-5 ماهی میشه نیستن . مصدومیتهای گاه و بیگاه ژاوی، اینیستا و پدرو که نفرات ثابتمون هستن ...
دفاع که واقعا ثبات نداشته و بعضی مواقع اصلا بازیکن برای دفاع نداریم ، همین دیشب قرار بود آدریانو بجای مونتایا بازی کنه که مونتایا بازی کرد و حاصلش یه گل خیلی خیلی آماتوری شد که خوردیم . اضافه کنید افت مسی که حتی دیشب هم چند تا موقعیت رو از دست داد .
تمدید نشدن قرارداد پپ ... و فاصله با رئال .
هنوز در مقابل تیمهایی که به شدت پرس میکنن مشکل داریم . قبلا اینطور نبودیم و هر کی میومد ما رو پرس کنه لولش میکردیم . اما 2-3 ماهی هست که جلوی این جور تیمها که اغلب تیمهای ته جدولی و فاقد تکنیک و تاکتیک هستن مشکل داریم . منم امیدوارم همون تیم قبل بشیم و این برد یه نقطه عطف برای این فصل باشه ... اما هنوز به اون نقطه نرسیدیم ...

.

تو لیگ شاید چون فاصله بازی ها کمه و بازیکنا خسته می شوند و خوب بازیکنا هم انگیزه ندارند ولی حداقل زیبا بازی کنیم اگه حتی ببازیم
ولی من امیدوارم تو لیگ قهرمانان بتونیم اینجوری بازی کنیم چون پتانسیل قهرمانی تو لیگ قهرمانان را داریم و اگه بازیکنا بازی همیشگی و معمولیشون را بکنن راحت میتونیم قهرمان بشیم

mmm52

Registered User
لایک‌ها
1
تبریک به همه....

انصافا خیلی قشنگ بازی کردیم راحت میتونستیم 8 تایی شون کنیم...

حودا 25 شوت به 4 شوت

15 موقعیت به 3 تا

دو تا توپ عالی هم که به تیرک خورد اگه اون برگردون فابرگاس گل شده بود فوق العاده میشد...

مسی عالی بود 4 گل....

فابرگاس و اینیستا هم واقعا عالی بودن...

خیلی دیشب حال کردم نشون دادیم اگه تمام بازیکنا باشن هر تیمی رو لوله میکنیم!!!!

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
5 تا زدیم 5 تا نزدیم :) لئو عزیز هم که باز ترکوند دیشب. بازگشت مهندس هم با گلی که زد امیدوار کننده بود و ایشالا که حالش خوب خوب شده باشه.

mmm52

Registered User
لایک‌ها
1
با این بازی برای لیگ قهرمانان امیدوار شدم خیلی...

اگه اونو ببریم همه چی حله....

پپ هم که هی ضد حال میزنه تمدید کن بره دیگه!!!

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
سایت گل- سباستین فتل، قهرمان کنونی فرمولا وان دنیا یکی از میهمانان نوکمپ در دیدار یکشنبه شب بارسلونا مقابل والنسیا بود.​
راننده آلمانی ردبول برای شرکت درجلسات تمرینی اش که روزهای آتی در مونملو برگزار می شود، به کاتالونیا سفر کرده . او علاوه بر تماشای بازی بارسلونا- والنسیا، جایزه ای را هم از ساندرو روسل، رئیس باشگاه بارسلونا دریافت کرد.این جایزه یک پیراهن بارسلونا با نام فتل برروی پشتش بود
1329688648_extras_noticia_foton_7_1.jpg

Hamid_J

Registered User
لایک‌ها
716
حمايت بازيکنان بارسلونا از گوارديولا

بدون شک يکي از دلايل اصلي درخشش بارسلونا در اين چند سال اخير حضور پپ گوارديولا در اين تيم بوده است. گوارديولا اگر چه که قراردادش را با بارسلونا معمولا سال به سال تمديد مي‌کند، اما امسال شايعه‌هاي درباره جدايي او از اين تيم به گوش مي‌رسد و خود او هم اين هفته‌ اعلام کرد که هنوز تصميم نهايي‌اش را نگرفته است.

ستاره‌هاي بارسلونا حمايت خود را از سرمربي محبوب تيم شان اعلام و ابراز اميدواري کردند که گوارديولا قراردادش را تمديد کند.

ژاوي هرناندز هافبک اين تيم با بيان اين که از کار کردن با گوارديولا خوشحال است، گفت: بدون شک از دلايل اصلي موفقيت بارسلونا در اين چند سال اخير حضور پپ بوده است. اطمينان دارم که او قراردادش را تمديد خواهد کرد. تيم ما در شرايط خوبي به سر مي‌برد و گوارديولا با جديت و تلاش به کار خود ادامه مي دهد و به موفقيت‌هاي بيشتري چشم دوخته است. بر اين باورم که گوارديولا در پايان قراردادش را تمديد خواهد کرد. اگر چه که او تا الان تصميم نهايي‌اش را اعلام نکرده است، اما ما دوست داريم که او در کنار تيم بماند، چرا که سنگ بناي اصلي بارسلونا به شمار مي‌آيد. بارسلونا با جديت به کار خود ادامه مي دهد. درست است که ما با 10 امتياز اختلاف نسبت به رئال مادريد در مکان دوم جدول رده بندي لاليگا قرار گرفته‌ايم، اما هيچ گاه تسليم نخواهيم شد و با جديت به کار خود ادامه خواهيم داد، چرا که در فوتبال هيچ چيزي قابل پيش‌بيني نيست.

پيکه مدافع آبي ـ اناري‌ها هم حمايت خودش را از گوارديولا اعلام کرد و گفت: بدون شک ما خواستار تمديد قرارداد او هستيم. گوارديولا رمز پيروزي و موفقيت بارسلونا است. او از دلايل اصلي پيشرفت سطح کيفيت فوتبالم به شمار مي‌آيد، چرا که در حالي که يک بازيکن گمنام بودم، مرا به بارسلونا آورد وبازي داد. با هر تصميم او موافقت خواهم کرد و هيچ گاه نسبت به او اعتراض نخواهم کرد. گوارديولا بايد تا پايان عمرش در بارسا بماند و اين تيم را ترک نکند.

ليونل مسي هم که با چهار گلي که در ديدار مقابل والنسيا به ثمر رساند، تاثير بسزايي در پيروزي تيمش داشت، گفت: اميدوارم که پپ قراردادش را تمديد کند و فصل بعد هم او را بر روي نيمکت تيم ببينم. گوارديولا به خوبي مي داند که ما دوست داريم او در تيم بماند. پپ تصميمش را در بهترين زمان ممکن خواهد گرفت. به هر حال اميدواريم که او بماند، چرا که براي تيم و باشگاه شخصيت بسيار مهمي است.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
گواردیولا در بحث 10 امتیاز اختلاف با رئال مادرید گفت: «باتوجه به سطح بازی بارسا، هرکس نحوه رقابت ما را می بیند متوجه خواهد شد که چنین اختلافی حق ما نیست. چنین فاصله ای باعث تاسف است و می دانیم که بازی ما لایق چنین چیزی نیست اما واقعیت همین است و باید آن را پذیرفت».

گواردیولا اعتراف کرد، بعد از تعویض سسک فابرگاس به او گفته بود: «تو هم باید گل می زدی»

لئو مسی گفت: "حقیقت این است که خیلی احساس آرامش می کنم. هم تیمی هایم، مربی ام و انسان هایی که برایم خیلی مهم هستند به من اعتماد دارند و این مرا خوشحال می کند."

1329754541230.jpg

آندرس اینیستا:"ما همواره سعی می کنیم نمایش خوبی ارائه کنیم. حقیقت این است که ما باید به کسب سه امتیاز در هر بازی ادامه دهیم و به امید لغزش مادرید باشیم.تیم برای دستیابی به هر جام باید مانند این بازی عمل کنیم.بازگشت به بازی آسان نیست ولی تیم به خوبی واکنش نشان داد.باید از بودن در کنار مسی لذت ببریم، و او نیز از بودن با بقیه تیم لذت می برد.ارائه چنین سطح بازی در تمام مسابقه ها سخت است، ولی احساسی همانند فصل قبل داریم. علی رغم همه چیز، درست است که ما امتیازاتی را از دست داده ایم."

پدرو رودریگز:"دوست دارم که به تلاش تیم را تاکید کنم، خیلی خوب بود، ما موقعیت های خوب زیادی داشتیم و نتیجه خوبی گرفتیم.شاید آن بدشانسی که در مقابل دروازه حریفان در بازی های قبلی داشتیم، امشب مقابل والنسیا نداشتیم.ما باید بازی به بازی پیروز شویم و دیگر امتیازی از دست ندهیم.تیم به خوبی بازی می کند، ما خوشحال و هیجان زده ایم. می خواهیم کار بزرگی انجام دهیم.مقابل والنسیا بازی می کردیم، برای پیروزی امشب بسیار خوشحالیم.حقیقتا نمی دانم که درباره لئونل مسی دیگر چه بگویم.از لحاظ جسمی احساس بهتری دارم و اعتماد به نفس دارم. نیاز دارم که پیشرفت کنم."

کریستین تیو:"مسی متوقف نمی شود. او بهترین بازیکن جهان است و خواهد بود.از اعتمادی که سرمربی به من می کند خوشحالم.بازی بسیار خوبی بود. این تیم متوقف نخواهد شد و ما تا انتها خواهیم جنگید.بازی فوق العاده ای بود، ما موقعیت های گلزنی بسیاری خلق کردیم، ولی دروازه بان والنسیا نمایش عالی از خود نشان داد."

mundodeportivo.75015.jpg

.

danzelha

Registered User
لایک‌ها
256
وای ، من یکی که خیلی با این بازی حال کردم فقط حسرت اینو میخورم که چرا والنسیا رو دو رقمی نکردن !

سسک عالی بازی کرد فقط گل کم داشت که تا بازی خوبش رو تکمیل کنه

لئو هم گل کاشت

Hamid_J

Registered User
لایک‌ها
716
چثدر خبر از تمدید پپ روی تمام خروجی خبرگزاری ها اومده!!

کاش تمدید کنه !

پپ ما تو رو میخایم!! حتی اگه جامی نگیری!

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
.
.

هنریک لارسن: "ژاوی بهترین هم تیمی ای است که تاکنون داشته ام "

timthumb.php

هنریک لارسن هنوز خاطرات خوبی از حضور کوتاه اما تاثیر گذارش در بارسلونا دارد.او درباره ی نقاط درخشان و جالب زندگی حرفه ای اش ، به خصوص حضورش در بارسلونا صحبت کرد.هنریک گفت:" نقطه ی درخشان زندگی حرفه ای من قهرمانی با بارسا در لیگ قهرمانان بود. این یک جام بسیار مهم برای هر فوتبالیستی است.و من این شانس را داشتم تا در سن 34 سالگی برنده ی آن شوم. این فوق العاده بود"

هنریک درحال حاضر به عنوان سرمربی تیم دسته دومی لاندسکرنا بولس در سوئد مشغول است. او تجربه های بزرگ خود و موفقیت های گذشته اش را به عنوان سرمربی تیم با شاگردانش به اشتراک میگذارد.
زندگی حرفه ای او نیز تحت تاثیر تیم هایی مانند تیم رویایی بارسا در سال 1992 قرار گرفته است. " من به یاد دارم که بازی های بارسا را با کومان ، استویچکوف ، روماریو ، لادروپ و ... تماشا میکردم. چه فوتبال فوق العاده ای بازی میکردند ! و من سالها بعد ، در 34 سالگی ، فرصت پیوستن به آن تیم را پیدا کردم و البته به آن فرصت جواب مثبت دادم! "

ورود او به بارسا در اواخر دوران بازیگری اش برای او لذت بخش بود و باعث شد تا احساس متفاوتی را تجربه کند :" من فکر میکنم دوران حضورم در بارسا برای من لذتبخش تر از حضور در تمام تیم های دیگری بود که در آنها بازی کردم.برایم ساده تر بود ، چون من ستاره ی این تیم نبودم. ما رونالدینیو و اتو'و و بازیکنان خوب دیگری که نامشان از من بزرگتر بود را داشتیم." او افزود که با این وجود ، او دوران حرفه ای فوق العاده ای را قبل از پیوستن به بلوگرانا ها ، در تیم هایی مثل فاینورد و سلتیک ، که هنوز از او به عنوان یک قهرمان واقعی یاد میکنند ، تجربه کرده است.

با این حال او به بارسا پیوست و نیاز به زمان داشت تا مورد استفاده قرار بگیرد ، یک روش جدید برای فوتبال بازی کردن.او به یاد می آورد که :"این برای من بسیار سخت بود که ساعت 10 شب بازی کنم.و چندین بار هم این اتفاق افتاد.و همچنین ، زمانی که من به بارسا پیوستم ، به کیفیت بسیار بالای این تیم پی بردم.و کیفیتی که من داشتم باعث میشد از من استفاده نشود.علی رغم درخشش در تیم های قبلی ام اما از نظر کیفی فاصله ی زیادی داشتم"
بنابراین ،هنگامی که او وارد بارسا شد به زودی متوجه شد که باید نقش دیگری در تیم داشته باشد : نقش حمایتی ، نه ***** تیم به عنوان یک ستاره! احتمالا او در آن زمان نمیدانست که حتی به عنوان یک یار ذخیره ، در نهایت نقش بسیار پر رنگی در پیروزی در آن شب بارانی در پایس خواهد داشت.

هنریک همچنین در مورد هم تیمی هایش در بارسا صحبت کرد:" رونالدینیو قطعا یکی از بهترین بازیکنان جهان بود.اما من تا زمانی که ژاوی را ملاقات نکرده بودم نمیدانستم که او چقدر شگفت انگیز است.من فکر میکنم ژاوی بهترین بازیکن فوتبالی است که تاکنون هم تیمی من بوده است.حرکاتش، روش بازی کردنش با توپ ، چرخش هایش بدون اینکه توپ را از دست بدهد ...او هیچگاه توپ را از دست نمیداد! وقتی من شروع به دویدن میکردم ، او میدانست که باید توپ را به کجا بفرستد"
لارسن همچنین دُن آندرس اینیستا را به یاد می آورد ، در رابطه با او گفت:"وقتی من وارد بارسا شدم اینیستا تازه شروع به نمایش برخی از استعداد های خود کرده بود. من فکر میکنم او چیزهای بسیاری را از ژاوی آموخته است. اما او سرعت فوق العاده ای دارد. من فکر میکنم آنها به شیوه ای مشابه بازی میکنند... واقعا تماشای بازی آنها لذتبخش است".

1329842896835.jpg

بدترین لحظه برای هنریک در بارسلونا زمانی است که او در بازی مقابل رئال مادرید از ناحیه ی زانو آسیب جدی دید.او به یاد می آورد:" من چند روز درباره ی چیزی که میخواهم فکر کردم ، من در آن سن و سال یک آسیب دیدگی بسیار جدی داشتم و میخواستم تلاش کنم تا هرچه زود تر بهبود پیدا کنم"
با این حال لارسن به توانایی هایش اعتماد کرد و تصمیم گرفت تا بهبود بیابد و یک فصل دیگر در بارسا بماند. این تصمیم خوبی بود: چند ماه بعد او باعث شد تا بارسا برای بار دوم فاتح لیگ قهرمانان اروپا شود.آن تصمیم حتی باعث شد تا لارسن تحسین و ستایش نوکمپ را بدست آورد. او یکی از بازیکنانی بود که هرگاه بازی میکرد ، حتی اگر چند دقیقه بازی میکرد ، تماشاگران اورا بسیار تشویق میکردند
"من فکر میکنم که تماشاگران سبک بازی من را دوست داشتند. آنها از بازیکنانی مانند رونالدینیو و مسی و لادروپ استفاده کرده بودند و همیشه بازیکنان فوق العاده ای در تیمشان داشتند. من کیفیت بالای آنها را نداشتم. اما تماشاگران این را فهمیده بودند که من هرگاه بازی کنم تمام توانم را در اختیار تیم خواهم گذاشت و این برای آنها با ارزش بود"

اگر ما بخواهیم درخشان ترین لحظه ی حضور هنریک در بارسا را انتخاب کنیم ، بدون شک باید فینال لیگ قهرمانان 2006 در پاریس را انتخاب کنیم.
"من هنوز بخاطر آن بازی خوشحالم.در ابتدا من حتی نمیدانستم که روی نیمکت خواهم بود یا نه.روز قبل از بازی تمرینات خوبی را انجام داده بودم. من فقط امیدوار بودم و خوشحال بودم تا بتوانم چند دقیقه در این بازی بسیار بزرگ حضور داشته باشم. چیزی که نصیب هر بازیکنی نمیشود . به خصوص در سن و سال من "
او افزود:" وقتی من وارد زمین شدم تنها یک چیز در ذهنم بود: تلاش کن تا گلی دیگر به ثمر برسانی یا برای هم تیمی هایت گل بسازی"
او هنوز گل های اتو'و و بلتی را به یاد دارد.او به طور مستقیم در هر 2 گل تاثیر داشت و باعث شد تا بارسا بعد از مدت زمان طولانی 14 سال دوباره قهرمان لیگ قهرمانان شود.پس از آن، میراث لارسن تا ابد در یاد ها میماند.

باشگاه دنبال تمدید قرار داد پویول برای یکسال دیگه هست . امیدوارم احتیاج به زمان و فکر کردن و ... نداشته باشه :D چون فکر میکنم تا یکسال دیگه میتونه همچنان برامون موثر باشه .

اینم همکاری مسی در تبلیغ جدید پپسی ...

1329907223764.jpg

.

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
هنریک فوق العاده بود‌، هیچ موقع بازی هاشو فراموش نمی کنم،‌هنوز جز تاپ 10 منه،
حیف شد که از بارسا جدا شد در حالی که باشگاه اصرار داشت که قراردادشو تمدید کنه

بالا