*CATALAN*
Registered User
- نوشتهها
- 5,091
- لایکها
- 8,004
خوب تبریک به تمام بارسایی ها ی گل
همین الان بازی رو با تاخیر دیدم . که بسی حال بوردم (خواستم از رادیو گوش بدم دیدم نوشته با تاخیر نشون میده )
والنسیا رو ترکوندیم یعنی باید بیشتر گل میخورد که بروبکس خراب کردن و یکمی شانس تیم حریف دخیل بود(نمیدونم چرا هر موقه بارسا با تیمی بازی میکنه یا دروازبانش میشه لئو یاشین یا از چپ راست بالا پایین شانس میاره)
فکر کنم به الکسیس چشم زدم !!!!!!! این بازی راحت دو گل خراب کرد ولی مشکلی نیست بازی بعدی جبران میکنه
مسی که هیچ حرفی باقی نذاشت که موتورش رو کلا" فول آپشن کرد و الان اوج اوجش هست قرار بازم گو نی گو نی گل بزنه
این مونتویا هم زیاد خوب نبود که به جای الوز محروم بازی کرد نفوزاش خوب بود ولی دفاعش زیاد چنگی به دل نمیزنه
پویول که قوربونش برم عالی و حال کردم باهاش
ژاوی هم ورودش رو با گل شروع کرد یعنی بازیهای بعدی میترکونه
سسک خوب بود ولی ازش انتضار نداشتم اون توپ رو اوونجوری بزنه
لامپ مهتابی خودمون!!که من رو انیستا گذاشتم خوب بود ولی مثل همیشه نبود
پدرو فوق ضعیف شده این بشر مصدومیتش روش اثر گذاشته
والدس سوتی بدی داد ولی یک موقعیت عالی گرفت و کلا" خوب بود. ولی نباید دیگه اشتباه کنه
تیلو هم بازم خوب بود مثل بازیهای دیگه
پپ رو حال کردم باهاش چطوری با بازیکنان جوانش انرژی میداد و تشویقشون میکرد
خب دیگه زیاد نوشتم .شب هم هست بروبکس حس حال خوندن ندارندموفق باشید
همین الان بازی رو با تاخیر دیدم . که بسی حال بوردم (خواستم از رادیو گوش بدم دیدم نوشته با تاخیر نشون میده )
والنسیا رو ترکوندیم یعنی باید بیشتر گل میخورد که بروبکس خراب کردن و یکمی شانس تیم حریف دخیل بود(نمیدونم چرا هر موقه بارسا با تیمی بازی میکنه یا دروازبانش میشه لئو یاشین یا از چپ راست بالا پایین شانس میاره)
فکر کنم به الکسیس چشم زدم !!!!!!! این بازی راحت دو گل خراب کرد ولی مشکلی نیست بازی بعدی جبران میکنه
مسی که هیچ حرفی باقی نذاشت که موتورش رو کلا" فول آپشن کرد و الان اوج اوجش هست قرار بازم گو نی گو نی گل بزنه
این مونتویا هم زیاد خوب نبود که به جای الوز محروم بازی کرد نفوزاش خوب بود ولی دفاعش زیاد چنگی به دل نمیزنه
پویول که قوربونش برم عالی و حال کردم باهاش
ژاوی هم ورودش رو با گل شروع کرد یعنی بازیهای بعدی میترکونه
سسک خوب بود ولی ازش انتضار نداشتم اون توپ رو اوونجوری بزنه
لامپ مهتابی خودمون!!که من رو انیستا گذاشتم خوب بود ولی مثل همیشه نبود
پدرو فوق ضعیف شده این بشر مصدومیتش روش اثر گذاشته
والدس سوتی بدی داد ولی یک موقعیت عالی گرفت و کلا" خوب بود. ولی نباید دیگه اشتباه کنه
تیلو هم بازم خوب بود مثل بازیهای دیگه
پپ رو حال کردم باهاش چطوری با بازیکنان جوانش انرژی میداد و تشویقشون میکرد
خب دیگه زیاد نوشتم .شب هم هست بروبکس حس حال خوندن ندارندموفق باشید