• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
بازی بعدی کی هست و با کی ؟

از چه شبکه هایی پخش میشه ؟

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
اینم لینک فیلم درگیری بادی گارد مسی با یکی از افراد رهگذر هست . مسی داره میره تو خیابون و همه عکس و امضا و ... . حتی بعضی ها دست میندازن گردنش و باهاش عکس میگیرن . مسی رد میشه میره بادی گاردش میمونه و با یه نفر بحث میکنه . فقط جلو همدیگه ایستادن و حتی دست به یقه نمیشن . بعد این رسانه های مغرض اسمشو گذاشتن درگیری !! :D

کلیپش رو در یاهو ببینید .

بازی بعدی کی هست و با کی ؟
از چه شبکه هایی پخش میشه ؟

یکشنبه رئال با رایو وایکانو و بارسلونا با اتلتیکو مادرید .
از این شبکه ها پخش میشه :

15319613124330282406.jpg

.

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
اینم لینک فیلم درگیری بادی گارد مسی با یکی از افراد رهگذر هست . مسی داره میره تو خیابون و همه عکس و امضا و ... . حتی بعضی ها دست میندازن گردنش و باهاش عکس میگیرن . مسی رد میشه میره بادی گاردش میمونه و با یه نفر بحث میکنه . فقط جلو همدیگه ایستادن و حتی دست به یقه نمیشن . بعد این رسانه های مغرض اسمشو گذاشتن درگیری !! :D

کلیپش رو در یاهو ببینید .

یکشنبه رئال با رایو وایکانو و بارسلونا با اتلتیکو مادرید .
از این شبکه ها پخش میشه :

.

تشکر بابت اطلاع رسانی
به امید بازی های پر گل .....

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
[h=1]احتمال بازگشت داوید در پایان ماه آوریل
[/h] [h=2]این ملی پوش اسپانیایی در رقابت های جام باشگاه های جهان دچار مصدومیتی شدید شد و اکنون به دنبال این است که بتواند خود را به رقابت های یورو 2012 برساند.[/h]
163554hp2.jpg

سایت گل- مدیر برنامه های داوید ویا، مهاجم بارسا، اعلام کرد این بازیکن می تواند از دو ماه دیگر به میادین بازگردد.
این ملی پوش اسپانیایی در رقابت های جام باشگاه های جهان دچار مصدومیتی شدید شد و اکنون به دنبال این است که بتواند خود را به رقابت های یورو 2012 برساند.
ویکتور اناته که مدیر کمپانی نقل و انتقالاتی است که با ویا قرارداد دارد در گفتگو با خبرنگاران گفت:" بستگی به روند بهبود او دارد اما فکر می کنم در پایان آوریل بار دیگر او را در میادین خواهیم دید.
شرایط داوید فوق العاده است. هرچند ممکن است برای بقیه عجیب باشد اما او سخت تر از همیشه کار می کند؛ حتی سخت تر از زمانی که بازی می کرد.
او کاملا روی بازگشت به میادین تمرکز کرده تا هرچه زودتر برگردد."
در صورتی که این اتفاق رخ دهد، این ملی پوش اسپانیایی می تواند تیمش را در دیدار برگشت لالیگا مقابل رئال مادرید همراهی کند
.
ویا بعد از 5 سال بازی در والنسیا در سال 2010 راهی بارسا شد و در 24 دیداری که این فصل برای آبی و اناری ها انجام داد، 9 گل به ثمر رساند.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
[h=1]چابی: جانشینی گواردیولا؟ مدرک مربیگری هم ندارم
[/h] [h=2]جایزه بهترین بازیکن سال کاتالان به مغز متفکر آبی اناری ها رسید
[/h]
167820hp2.jpg

سایت گل-درحالی که این روزها نام چابی ارناندس بیش ازهر فرد دیگری ،به عنوان جانشین آتی پپ گواردیولا به گوش می رسد، این ستاره باتجربه درکمال تعجب این صحبتهارا تکذیب کرده:« حتی برنامه ریزی اش را هم نکرده ام. من حتی کارت مربیگری هم ندارم. بگذارید بازی ام را بکنم. من همچنان فوتبالیست هستم .همین . می خواهم سالیان سال به فوتبال بازی کردن ادامه دهم
این روزها، بحث روز باشگاه کاتالان، بحث تمدید یا عدم تمدید قرارداد گواردیولاست؛ چابی هم مثل سایر هم تیمی هایش موافق ادامه حضور پپ است:« پپ پراز انگیزه است.او ازتیم راضی است و امیدواریم که قراردادش راتمدید کند
چابی درمورد مورینیو هم صحبت کرد و با اشاره به گلایه های دائمی مورینیو نسبت به عملکرد داوران در طول یک سال گذشته گفت:« گریه کردن به هیچ دردی نمی خورد. راستش را بخواهید نه درمورد رئال چیزی می خوانم و نه توئیتر دارم. رئال را تنها تماشا می کنم. من دیدن را به شنیدن ترجیح می دهم. »​
ستاره باتجربه خط میانی بارسا هم مثل پپ معتقد است که نمی توان از روی فاصله 10امتیازی میان دوتیم رئال وبارسا،ملاک مناسبی برای قضاوت درمورد اوضاع نیست و گفت:« من احساس نمی کنم که رئالی ها در سطحی بالاتر از ما باشند.این فاصله باتوجه به نحوه بازی کردن ما ناعادلانه است.البته با درنظر داشتن نحوه بازی رئال این طور نیست. بانگاهی به جایگاه دو تیم، می بینیم که فاصله خیلی زیادی است ولی فوتبال ازجزئیات و شانس تشکیل شده است.»​
چابی در بخش پایانی صحبتهایش به این نکته اشاره کرد که بارسا به یک بازیکن وابسته نیست:« ما بهترین بازیکن دنیا را داریم ولی اگر مسی برود، یا چابی برود، باشگاه بارسلونا، بازهم جدای از فردگرایی است.»
چابی ارناندس ستاره اسپانیایی باشگاه بارسلونا جایزه بهترین بازیکن کاتالان را دریافت کرد
این جایزه در « Gala del Futbol Català » و از سوی فدراسیون فوتبال کاتالونیا به چابی اهدا شد​
ستاره باتجربه باشگاه بارسلونا با کسب بیشترین تعداد آرا از اعضای هیئت ژوری این جایزه را مال خود کرد. پپ گواردیولا، مربی بارسلونا هم جایزه بهترین مربی کاتالان را به خود اختصاص داد که البته نتوانست در سالن حضور یابد. مارتا تورخن، برترین بازیکن زن کاتالونیا شد و آنا زارداین هم بهترین داور فوتبال کاتالونیا شناخته شد​

Hamid_J

Registered User
لایک‌ها
716
امیدوارم تو این بازی بتونیم با یه برد خوب و روحیه بخش از زمین خارج شیم. فقط کافیه بازیکنا بدون استرس و ترس از باخت بازی کنن. مثل بازی با والنسیا!

At_Madrid.v1317633557.png
FC_Barcelona.v1317045320.png

danzelha

Registered User
لایک‌ها
256
امیدوارم تو این بازی به مشکلی برنخوریم و 3 امتیاز رو بگیریم.

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
میریم که در این هفته فاصله رو 7 امتیاز بکنیم

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
فرق ما این فصل با رئال اینه که رئال در بازیهایی که بد بازی میکنه

اولا از رو شانس و افبال 1 2 تا گل رو نمیخوره یا اخراجی نمیده

ثانیه یک گل رو از رو نبوغ بازیکنی مثل رونالدو با هیگواین یا بنزما میزنه و با همون یک گل بازی رو میبره

================

منتها مشکل این فصل ما اینه که تو یه سری بازیها اولا اسیر بازی تخریبی حریف میشیم

نمیتونیم بازیها رو با حداقل اختلاف ببریم.

بدشانسی هم میاد سراغمون. مثلا خراب کردن پنالتی ها توسط مسی یا خوردن توپ به تیر یا نگرفتن پنالتی ها

اگه مثلا مسی 1 2 تا از پنالتی های حساسی که از دست داده بود رو از دست نمیداد الان اختلاف شاید به جای 10 امتیاز 5 امتیاز بود.

به هر حال رئال امروز هم 1 0 بازیشو برد. حالا برید ببینید رئال چند تا بازی رو با اختلاف یک گل برده. البته به نظر من نمیشه این رو نگفت که تمرکز رئال تو لالیگا امسال بهتر از بارسا بوده.

Bahram.ws

Registered User
لایک‌ها
73
من از نیمه دوم بازی رو دیدم
رایو حداقل 3 موقیعت 120% رو گل نکرد از اونور پشت پا گل خورد

واقعا رئال تیم خوش شانسی هستش
اگه 50% این شانس رو بارسلونا داشت الان ما بالای جدول بودیم

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
وقتی همه چی دست به دست هم میده که قهرمانی برسه به یه تیم دیگه

البته رئال هم تو خیلی از بازیها خوب بازی کرده

درسته اگه این خوش شانسی ها هم نبود باز ما 3 4 امتیازی حداقل فاصله داشتیم با رئال اما این بازیهایی که ما مفت امتیاز از دست دادیم خیلی روحیه تیم رو تحث تاثیر قرار داد.

به هر حال من که کلا به لالیگا امیدی ندارم. فقط امیدوارم حذفی و لیگ قهرمانان و سوپرجام رو ببریم. :)

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
و البته از حالی که داور بهشون میده نمیشه گذشت،‌راموس با ارنج زد داغون کرد یارو رو (پنالتی اخراج)
کلی امتیاز هم که همینطوری داورا از ما می گیرن
ولی اینا به تنهایی دلیل دوم بودن ما نیست
بازی های خارج از خونه رو افتضاح بازی کردیم

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
گل میزنیم قبول نمیکنن تازه به بازیکنمون هم کارت میدن . عجب داستانی داریم با این داورا .... :goatee:

یه کارت بیخود فقط به مسی داد .

Bahram.ws

Registered User
لایک‌ها
73
نیمه اول 1 - 0
اتلتیکو داره 11 نفره تو زمین خودش دفاع میکنه البته بعد گل یه خورده باز شدن
گلمون هم به نظرم آفساید بود
اون گل مسی هم به نظرم درست بود توپ به دستش خورد

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
گل که اصلا افساید نبود

وقتی فابرگاس پاس داد الوز اصلا عقب تر از توپ بود.

منتها من نمیدونم چرا وقتی بارسا خارج از خونه بازی داره زمین های حریفان اینطوریه !

معلوم نیست زمین واقعا اینقدر داغونه (در حد حافظیه) یا عمدا آب میبندن به زمین. بازیکنها همش سر میخوردن .

این که نشد.

لالیگا شده عین لیگ درجه 2 اروپا.

تیمهاش خیلی افت کردن. فقط مونده بارسا و رئال. بقیه همه پشه هستن و برای بردن حریفان دست به هر کاری میزنن.

لیگ انگلیس رو ببینید چه زمینهایی دارن. حتی زمین تیمهای ته جدولیشون از زمین های اینها بهتره.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ای خداااااااااااااااااااااااا

باز مفت گل خورد تیم :(

یه توپ میاد رو دروازه ما مفت میره تو گل

عجب گیری کردیما

Last edited:

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
زمین که افتضاحه به کنار ، خیلی خشن بازی میکنن . یعنی من باشم عمرا بعضی توپها رو جرات نمیکنم برم :wacko:

بجای اینیستا یه بازیکن سرعتی تر مثل تیو یا پدرو بیاریم وضعمون بهتر میشه .

.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من نمیدونم داوره چرا خطاهای واضح رو نیمیگره !!!!

چقدر اشتباه میکنه رو افساید ها برای هر دو تیم

چه گلی زد مسی...........

Last edited:

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
یه سوپر گل از مسی ... تا چند ثانیه بعد باورم نشد توپ رفته تو گل !
فکر کردم به تور پشت دروازه خورده ...

مهرداد الکسیس که اخراج نشده ترسوندیمون :happy:

.

بالا