• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

chizgonde

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
48
تو بازی برگشت تو نیوکمپ شک نکنید بردیم حالا با هر نتیجه ای و همینم برای صعودمون بسه
ولی حیف که موقعیتامون گل نشد
روی ارسال کرنر یه ضربه سر زیبا از پویول وسطای نیمه دوم میتونست گل زیبایی باشه دروازه بان اینور فقط ایستاد نگاه کرد خیلی حیف شد یه وجب با تیر عمودی فاصله داشت
البته بازم موقعیت داشتیم ولی به نظرم میلان دفاعش نقص نداشت یه کمیم رو روحیه بازیکنا با همون ترفندای خاص کالچو خرابکاری کرده بودن
بد نیست مساوی هم خوبه اینقدر میلان زور زد تا تو خونش نبازه :D
ولی امکان نداره این کارو تو نیوکمپ هم تکرار کنه

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
میلان با یه ضد فوتبال تونست بازی رو خراب کنه /////////
با خطاهای مکرر
خشونت بازی،و بازیی که فقط قصد تخریب داشت
به امید یک چیز
مساوی صفر صفر و در نهایت در بازی برگشت استفاده از پنالتی
اما آلگری این مطلب رو فراموش کرده تیاگو سیلوا در بازی برگشت نیست،نستا هم مصدوم شد،اگر هم باشه به علت سن و سال و دوندگی نمیتونن خیلی مقاومت کن.دیدید که 15 دقیقه ی آخر بازی میلان کاملا وا داده بود.رنج سنی بالا توی نیوکمپ واسش مشکل ساز میشه.و اینکه باید خیلی بدوند
در کل پنالتی روی آلکسیس گرفته نشد که اظهر من الشمس بود
فکر میکنم با دو یا سه گل در بازی برگشت صعود میکنیم اما میلان فراموش کرد که چه پیشینه ایی داره و چه اعتباری رو یدک میکشه،مثل تیم های درجه دو فقط در حال دفاع و تخریب بود.در کل
نکته ی منفی بارسا نبودن بازیکن کناری چپ بود که بازم واسه عرض دادن به بازی بارسا رو به مشکل رسونده بود و میلان رو آسوده کرده بود.که با اومدن ته یو اندکی بهتر شد اما کافی نبود

Last edited by a moderator:

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
خیلی خوب بازی نکردیم
ولی تو نیوکمپ میبریمشون با نتیجه خوب :)

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
نیمه اول رو دیدم:|
احیانا اون خطای روی الکسیس پنالتی نبود؟!!!

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
نیمه اول رو دیدم:|
احیانا اون خطای روی الکسیس پنالتی نبود؟!!!

شخصا فکر میکنم در دو مرحله خطا اتفاق افتاد،1 شارژ مدافع و 2 گرفتن پا بوسیله ی دروازه بان
میلان شخصیت و کاراکتر بردن رو نداشت.این تمام توانش بود.بازی سنگینی رو در نیوکمپ خواهند داشت.
_47956203_1998_becks_getty512.jpgince2.jpgarticle-0-001A3FE700000258-167_468x348.jpg

Last edited:

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
میلان با یه ضد فوتبال تونست بازی رو خراب کنه //////////
با خطاهای مکرر
خشونت بازی،و بازیی که فقط قصد تخریب داشت
به امید یک چیز
مساوی صفر صفر و در نهایت در بازی برگشت استفاده از پنالتی
اما آلگری این مطلب رو فراموش کرده تیاگو سیلوا در بازی برگشت نیست،نستا هم مصدوم شد،اگر هم باشه به علت سن و سال و دوندگی نمیتونن خیلی مقاومت کن.دیدید که 15 دقیقه ی آخر بازی میلان کاملا وا داده بود.رنج سنی بالا توی نیوکمپ واسش مشکل ساز میشه.و اینکه باید خیلی بدوند
در کل پنالتی روی آلکسیس گرفته نشد که اظهر من الشمس بود
فکر میکنم با دو یا سه گل در بازی برگشت صعود میکنیم اما میلان فراموش کرد که چه پیشینه ایی داره و چه اعتباری رو یدک میکشه،مثل تیم های درجه دو فقط در حال دفاع و تخریب بود.در کل
نکته ی منفی بارسا نبودن بازیکن کناری چپ بود که بازم واسه عرض دادن به بازی بارسا رو به مشکل رسونده بود و میلان رو آسوده کرده بود.که با اومدن ته یو اندکی بهتر شد اما کافی نبود

ضد فوتبال با این همه مصدوم اگه اول بازی شوت روبینیو با زلاتان گل میشد همین حرفو میزدی؟
/////////////////////////////////

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
ضد فوتبال با این همه مصدوم اگه اول بازی شوت روبینیو با زلاتان گل میشد همین حرفو میزدی؟
////////////;)

خداییش قبول داری وقتی توپ به بازیکن های بارسا میرسید بازیکنای میلان با نهایت خشونت واسه توپ میرفتن؟اگه توپ میرفت بازیکن نمیرفت
چند بار شاهد کشیدن پیراهن بودی.ناگفته نمونه که میلان حرفه ایی خطا میکرد،هرجا میلان ساختار دفاعیش ناقص بود بدون شک خطا میشد.برای حمله فقط توپ بلند از دفاع به زلاتان فرستاده میشد.
طبعا این فوتبال کلاسیک در حد و اسم میلان نیست.
در مورد داوری هم عکسا رو توی پست قبل گذاشتم.اما این حقیقت رو نمیشه منکر شد که میلان تمام هدفش پنالتی در دور برگشت هستش.
این تعریف فوتباله؟ طبعا نیست.نیمه دوم فقط توپ توی زمین میلان بود،میلان میلی به حمله نداشت و در اکثر مواقع با 10 نفر توی یک سوم دفاعی بود،این میشه ضد فوتبال،یعنی تخریب کیفیت بازی و نتیجه گرایی.
به علاوه ی یه سری خطاهایی که صرفا و صرفا در جهت تخریب بازی حریف انجام میشد

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
خوب بازی مساوی شد
بارسا بد بازی کرد .گرچه توپ میدان در اخیتار بارسا بود
بازی بعد تو نیوکمپ بازی خطریه چون ممکنه اونا گل بزنند و نباید بی هوا حمله کنیم و یه نیم نگاهی هم برایه دفاع باید داشته باشیم
چند تا واژه جدید رو از طرفداران تیم های که با بارسا بازی میکنند یاد گرفتم
یکی اینه شما شانس داریید (تیمش باخته چپ راست شده)
شما پلاتینی باهاتونه چون قرعه ها خیلی اسونه
شما پلاتینی و داوری باهاتونه
اخه تیمون هیچ پخی نیست دیگه به داوری و این چیزا نبندین خجالت داره
چند ساعت پیش یه میلانی بهم اس داد گفت شما شانس اوردین !!!!!!!!!!!!!
منطق یه میلانی (به کسی بر نخوره منظورم کسی نیست پس جبهه نگیرد ) بهم گفت گتوزو از ژاوی خیلی خیلی بهتره !!!!!!!!!!!
موفق باشید

• Like
Reactions: rms

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
تیم بد بازی نکرد به نظرم، هر چند خیلی بهتر از این هم می تونست باشه، ولی از حق نگذریم میلانی ها خیلی خوب فضاها را بسته بودن و واقعا یه دفاع ایتالیایی انجام دادن، هر چند با چاشنی خشونت. به نظر میاد داور باهاشون مدارا کرد وگرنه حداقل یه پنالتی و یه اخراجی حقشون بود (شاید به خاطر جوی که علیه بارسا و رابطه اش با یوفا راه انداختن). به هر حال هر طوری بود مساوی را گرفتن ازمون، هرچند از بابت صعود مشکلی نیست چون این کارو تو نیوکمپ نمی تونن انجام بدن! راستی بازی را ضبط کردم. اون ضربه آبدولیوچاگی نستا روی لئو را گیف می کنم میذارم امروز :D دقت کردید لئو چه عصبانی بود امروز؟! یه صحنه که به داور پرخاش کرد، یه موقعیت دیگه تیو را بابت خودخواهیش مورد عتاب قرار داد :D نگاهش به دوربین هم خیلی ترسناک بود :D کلا عادت نداریم لئو را این مدلی ببینیم!

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
خوزه قبل بازی گفته بوده امیدوارم مثل بازی های قبلی بارسلونا جنجالی نشه و آخر بازی همه از فوتبال حرف بزنن :eek: اینجاست که اصطلاحا میگن "سه پایه میگه صل علی" :D

banned_user_10

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,060
اون ضربه ی ایستگاهی که اول بازی برای بارسلونا گرفته شد و مسی هنگام ضربه زدن با باسن خورد زمین خیلی باحال بود ! تا 10 دقیقه داشتم می خندیم !:D

chizgonde

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
48
اون ضربه ی ایستگاهی که اول بازی برای بارسلونا گرفته شد و مسی هنگام ضربه زدن با باسن خورد زمین خیلی باحال بود ! تا 10 دقیقه داشتم می خندیم !:D

ووی! چه صحنه ای :eek:
من نیمه اول رو ندیدم :(
شانس ما چقدرم اتفاقای مهم تو همون نیمه بود پنالتی نگرفتن داور و زمین خوردن مسی و ...

shams03

Registered User
لایک‌ها
512
مشکل تیم روی فرم نبودن اینیستا بود . ولی بازم نباید تعویضش می کرد

Hamid_J

Registered User
لایک‌ها
716
چرا فابرگاس رو بازی نداد؟!

زمین بازی هم خیلی لغزنده بود !! همش لیز میخوردن! مگه بارون اومده بود؟

ولی مطمئنم که بازی برگشت برد حتمیه

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
چرا فابرگاس رو بازی نداد؟!

زمین بازی هم خیلی لغزنده بود !! همش لیز میخوردن! مگه بارون اومده بود؟

ولی مطمئنم که بازی برگشت برد حتمیه
احتمالا گذاشتتش واسه بازی بیلبائو چون تو همین هفته تو نیوکمپ با بیلبائو داریم
زمین برایه هر دو تیم نا مطلوب بود .احتمالا" بارون اومده بود . چون بازیکنای هر دو تیم میخوردن رو زمین

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
خداییش قبول داری وقتی توپ به بازیکن های بارسا میرسید بازیکنای میلان با نهایت خشونت واسه توپ میرفتن؟اگه توپ میرفت بازیکن نمیرفت
چند بار شاهد کشیدن پیراهن بودی.ناگفته نمونه که میلان حرفه ایی خطا میکرد،هرجا میلان ساختار دفاعیش ناقص بود بدون شک خطا میشد.برای حمله فقط توپ بلند از دفاع به زلاتان فرستاده میشد.
طبعا این فوتبال کلاسیک در حد و اسم میلان نیست.
در مورد داوری هم عکسا رو توی پست قبل گذاشتم.اما این حقیقت رو نمیشه منکر شد که میلان تمام هدفش پنالتی در دور برگشت هستش.
این تعریف فوتباله؟ طبعا نیست.نیمه دوم فقط توپ توی زمین میلان بود،میلان میلی به حمله نداشت و در اکثر مواقع با 10 نفر توی یک سوم دفاعی بود،این میشه ضد فوتبال،یعنی تخریب کیفیت بازی و نتیجه گرایی.
به علاوه ی یه سری خطاهایی که صرفا و صرفا در جهت تخریب بازی حریف انجام میشد

اگر حمله های میلان توپ بلنده که به زلاتان ختم مییشه تمام حمله های بارسا فقط به مسی ختم میشه
اون پنالتی 50 50 بودش
دوس ندارم بعضی مسائل و باز کنم ولی وقتی به میلان میگی ضد فوتبال مجبورم خب بازی بارسا چلسی چقدر داوری کمک کرد؟ارسنال بارسا چی؟ یا چرا بارسا از سال 2008 اگه اشتباه نکن که اونجا منچستر حذفش کرد همیشه اولین بازی تو خونه حریفانه جواب همه اینارو من میدونم خیلی های دیگه هم میدونن گفتنی نیست
من این ضد فوتبالو به قول شما به خیلی چیزا دیگه ترجیح میدم
من خیلی وقته طرفدار میلانم به هیچ کسیم اجازه نمیدم که به تیمم توهین کنه قبول دارم این بارسا و رئال از تیمای دیگه بالاترن چون هر فصل نزدیک 100 میلیون یوررو خرج میکنن

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
بحث خطا و پیراهن کشیدن شد ! اون خطای کیتا رو اگه نصفش رو هم په په انجام میداد اخراج بود (پارسال که یادتونه ؟) یا اون کشتی گرفتن ماسچرانو با زلاتان : ) ) .موقعیت های بالا80 % میلان خیلی بیشتر از بارسا بود و اگه کسی لایق برد بوده اون میلانه

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
اگر حمله های میلان توپ بلنده که به زلاتان ختم مییشه تمام حمله های بارسا فقط به مسی ختم میشه
اون پنالتی 50 50 بودش
دوس ندارم بعضی مسائل و باز کنم ولی وقتی به میلان میگی ضد فوتبال مجبورم خب بازی بارسا چلسی چقدر داوری کمک کرد؟ارسنال بارسا چی؟ یا چرا بارسا از سال 2008 اگه اشتباه نکن که اونجا منچستر حذفش کرد همیشه اولین بازی تو خونه حریفانه جواب همه اینارو من میدونم خیلی های دیگه هم میدونن گفتنی نیست
من این ضد فوتبالو به قول شما به خیلی چیزا دیگه ترجیح میدم
من خیلی وقته طرفدار میلانم به هیچ کسیم اجازه نمیدم که به تیمم توهین کنه قبول دارم این بارسا و رئال از تیمای دیگه بالاترن چون هر فصل نزدیک 100 میلیون یوررو خرج میکنن
شما اگر بری دوباره اون بازی چلسی رو دوباره ببینی اون بازی هم به ضرر ما هم بود ولی برایه چلسی بیشتر
میتونم بپرسم بازی با ارسنال چه اتفاقی افتاد؟؟
:lol: یعنی دیگه به حرفت باید گفت لول اخ مرد مومئن چه ربطی داره قرعه هست نکنه میگی بارسلونا به یوفا گفته اینجوری کنه؟؟؟؟ نه عزیز من مشکل شما میدونی چیه شما فقط اون قضیه چلسی رو دیدی اینجوری شده و در خیلی بازیها چند قضاوت به ضرر بارسا شده چرا به چشم نمیاد ؟
در ضمن اگر شما این قضیه پلاتینی و دواری رو به ما نسبت میدی . یه سوال داشتم اون سالی ککه یوونتوس رفت دسته و تیم میلان هم چند امتیاز ازش کم کردن چرا برایه هر دو قانون یکسان نشد پس منم بعله میگم فدراسیون ایتالیا شما بهش پول دادین. منم و تمام بارساییها هم میتونیم به تیم شما تیم های دیگه این حرفا رو بزنیم . اونکه برایه خودت میپسندی برایه دیگران هم بپسند
منم اجازه نمیدم کسی به بارسا یا هر عضوی از بارسا توهین کنه
این قدرت بارسا تو این طوال این چند سال خیلی بد خواه پیدا کرده که طرفدارن تیم های دیگه نه نمیتونند تو زمین کاری انجام بدن میان از بارسا بد میگن و فقط میخوان بارسا رو به حاشیه بکشونند

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
بحث خطا و پیراهن کشیدن شد ! اون خطای کیتا رو اگه نصفش رو هم په په انجام میداد اخراج بود (پارسال که یادتونه ؟) یا اون کشتی گرفتن ماسچرانو با زلاتان : ) ) .موقعیت های بالا80 % میلان خیلی بیشتر از بارسا بود و اگه کسی لایق برد بوده اون میلانه

دیگه اونقدرا یه طرف نگاه نکن عزیز
18 شوت کردیم و شما 6 شوت کجاش سر بودین ؟؟ شاید تی وی ما با تی وی شما چیز دیگه نشون میداد
اینم عکش از موقعیتها و امار بازی
که میبینی بارسا سوار بازی بوده پس بهتره با منطق بگی نه فقط از رو احساس
موفق باشی

فایل های ضمیمه

• 2.bmp
    205.8 KB · نمایش ها: 48
بالا