• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
امسالم مثل 2 سال پیش یوفا نمیزاره بارسا قهرمان بشه . چون برای اعتبار لیگ قهرمانان مضره که یه تیم این همه قهرمان بشه !

Bahram.ws

Registered User
لایک‌ها
73
حقمون برد بود
میلان به جز 2 موقعیت فقط خطا کرد و دنبال توپ دوئید
هر جا هم که توپ رد میشد بازیکن رو میزدن
مسی بدجوری شاکی شده بود تا حالا انقدر عصبانی ندیده بودمش
امیدوارم بازی برگشت اتفاق خاصی نیافته و تراژدی اینتر دوباره تکرار نشه
هر چند این تیم میلانی که من میبینم زیاد تو نیوکمپ دووم نمیاره

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بازی سختی بود. میلان هم تیم بزرگی هست.

تو نیوکمپ باید خیلی مواظب باشیم. درسته میلان تیم هجومی ای نیست اما زلاتان مهاجم خطرناکیه

اگه تو نیوکمپ گل بخوریم کار خیلی خیلی سخت میشه.

پرنیان

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
13,020
مطمئنا حقمون برد بود اما نذاشتن...

نباید از حق گذشت که میلان هم تونست بازی خوبی ارائه بده...به هر حال حریفش بارسلون بود دیگه...

اما فکر میکنم طرفداران میلان نباید زیادی خوشبین باشن،اخه مطمئنا میلان تو نیوکمپ حرفی واسه گفتن نداره...

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
اگر حمله های میلان توپ بلنده که به زلاتان ختم مییشه تمام حمله های بارسا فقط به مسی ختم میشه
اون پنالتی 50 50 بودش
دوس ندارم بعضی مسائل و باز کنم ولی وقتی به میلان میگی ضد فوتبال مجبورم خب بازی بارسا چلسی چقدر داوری کمک کرد؟ارسنال بارسا چی؟ یا چرا بارسا از سال 2008 اگه اشتباه نکن که اونجا منچستر حذفش کرد همیشه اولین بازی تو خونه حریفانه جواب همه اینارو من میدونم خیلی های دیگه هم میدونن گفتنی نیست
من این ضد فوتبالو به قول شما به خیلی چیزا دیگه ترجیح میدم
من خیلی وقته طرفدار میلانم به هیچ کسیم اجازه نمیدم که به تیمم توهین کنه قبول دارم این بارسا و رئال از تیمای دیگه بالاترن چون هر فصل نزدیک 100 میلیون یوررو خرج میکنن

شما میگی بارسا و رئال بهترین هستن الان چون بیشتر خرج میکنن
خوب دوست عزیزم شما یه حساب سر انگشتی بکن-ژاوی-اینیستا-مسی-والدز-پویول-پیکه-پدرو(که همه ی اینا چارچوب اصلی تیم اسپانیا هستن تازه باید ته یو-تیاگو رو هم اظافه کنیم) چقدر واسشون هزینه کرده؟
میمونه بحث داوید ویا-الکسیس سانچز-سسک(کاری نداریم محصول آکادمی هستش)-دنی آلوز-ماسکرانو
میشه 5 بازیکن در 4 فصل.اونم هرکدوم بصورت تقریبی 30 میلیون دلار.
نمیخوام بحث رئال رو پیش بکشم که سیاست های خرید بازیکنانش مشخصه.اما در مورد میزبانی بارسا در دور حذفی آمارتون کاملا غلطه
سال 2009 که بارسا قهرمان شد در دور یک چهارم اول در نیوکمپ بایرن مونیخ رو 4-0 برد و در بازی برگشت 1-1 شد و در همون مسابقات در نیمه نهایی بازی اول در نیوکمپ بود که با چلسی صفر-صفر شد و دور برگشت در استنفورد بریج 1-1

خوب در جام 2010-2011 هم منچستر در تمامی بازی های حذفی ،بازی برگشت رو میزبان بود-مطمئن باش اگه منچستر قهرمان شده بود همه ی این حرفا رو در مورد اون تیم میزدید این در حالیه که همین پارسال در دور یک چهارم بارسا بازی اول رو میزبان بود.

نوید عزیز شما کاربر فعال فوتبال هستید بهتر از خیلی از یوزر های این بخش میدونید که تعیین میزبانی در قرعه کشی و بصورت کاملا منصفانه در برابر نماینده های باشگاه ها،مربیان و دوربین های خبری انجام میشه.بنظر من این مباحث صرفا جهت کمرنگ کردن موفقیت یک باشگاه هستش.اما این مطلب حائز اهمیته که طرفدار های بارسا بخاطر جامهاش طرفدار این تیم نیستن.
به خاطر فلسفه ی فوتبال و فوتبال زیباش هستش که بارسلونا،بارسلوناست...

تنها صحبتی که ما طرفدار های بارسا با اکثر قریب به اتفاق کارشناسان دنیای فوتبال بهش معتقدیم اینه که ما بهترین تیم تاریخ و بهترین فوتبال تاریخ رو ارائه میدیم.بارسا اگه تو این 3-4 سال هیچ جامی هم نمیرد این جمله پایدار میموند و در نفسش هیچ خللی بوجود نمی اومد.
همونطوری که هیچ کس هلند دهه ی 70-80 یوهان کرایف رو که جام نمیگرفت رو فراموش نکرد چون زیبا بازی میکرد و هنوز به نیکی ازشون یاد میشه.مرده آن است که نامش به نکوئی نبردند.ببخشید مثلا فینال 2002 اولدترافورد که میلان از یووه برد(در یک بازی کسل کننده ی 120 دقیقه ایی)واقعا از اون تیم مطلب زیبای خاصی در خاطرات چیزی مونده؟(البته این صرفا یه مثال بود و کاری به بحث میلان -بارسا نداشتم) یا این مطلب که میلان در حدفاصل 5 ساله 2 بار قهرمان جام باشگاه ها شد و یک نائب قهرمانی.فوتبال برای طرفدار های واقعی بارسا مفهوم دیگه ایی داره.کاری ندارم که بارسا تو این 3-4 سال تونسته طرفدار های زیادی رو به خودش جذب کنه اما اکثر افراد این کلوب و بنده از دوران کاپیتانی باکرو،گئورگه هاجی،استویچکف،فرناندو کوتو،ویتور بایا،آبلاردو فرناندز،سونی اندرسون،سرجی بارخوان،همین زوبی زارتا،روماریوو .... طرفدار این تیم بودیم و به بازی زیباش ایمان داشتیم و بخاطر حقانیتش در اجرای یک بازی زیبا که نقس فوتبال هستش به همراه بازی جوانمردانه در زمین طرفدارش هستیم نه با برق و لعاب 3-4 جام.
جامها برای تیم های دیگه و فوتبال زیبا رو ما میخوایم.

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
لعنت بر صدا سیما....بازی به این حساسیرو پخش نکرد و داشت سریال مضخرف خودشون رو پخش می کردند...به خاطر این که 2 زار پول ندن بازیرو بخرن پخش سریال بهانه شد..

مام تو شبکه های ماهواره ای دنبال بازی بودیم که دیدم lider azabayjan داره زنده پخش میکنه...خداوکیلی دمشون گرم.....

فقط اینو بگم از بازی که اگه زمین لغزنده نبود راحت بارسا بازیرو برده بود

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
البته کلایورت و اورمارس و فیلیپ کوکو

ریوالدو - رونالدو - رونالدوینیو

زوبی زارتا - میگوئل آنخل نادال (که فکر کنم برادرزاده یا خواهرزادش همین نادال تنیسور معروف و طرفدار رئال مادرید هست)

و خیلی بازیکنای دیگه

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
تنها صحبتی که ما طرفدار های بارسا با اکثر قریب به اتفاق کارشناسان دنیای فوتبال بهش معتقدیم اینه که ما بهترین تیم تاریخ و بهترین فوتبال تاریخ رو ارائه میدیم.بارسا اگه تو این 3-4 سال هیچ جامی هم نمیرد این جمله پایدار میموند و در نفسش هیچ خللی بوجود نمی اومد.

این از نظر شمایه ولی هنوز هیچ تیمی به میلان اریگو ساچی نرسیده به این زودی ها هم نخواهد رسید;)

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
همون چند دقیقه اول یه موقعیت خیلی خوب کیتا و یکی هم دنی آلوز داشت . از تک به تک ژاوی یا مسی و ... موقعیت داشتیم ولی خوب استفاده نکردیم .
والدز شب خیلی خوبی داشت و دنی آلوز یکی از بهترین بازیهاشو انجام داد ، وقتی با توپ حرکت میکنه آدم فکر میکنه یه هافبک کار کشته هست . فوق العاده با ژاوی و مسی هم هماهنگه . دیشب هر موقع خواست از کنار حرکت کرد و اومد سمت محوطه .

کیتا واقعا همونی بود که انتظار داشتم :( نه تو کارهای تهاجمی تونست کاری بکنه و تو دفاع هم که اصلا موثر نبود و فقط یه کارت زرد گرفت . واقعا میشد از دقیقه 60 با فابرگاس تعویضش کرد . اصلا اگه اینیستا کنار ژاوی بازی میکرد (بجای کیتا) و جلوتر پدرو یا تیو میبود خیلی بهتر بازی میکردیم . کیتا توپو میگیره و بدون کوچکترین خلاقیت یا حفظ توپی به بازیکن کناری پاس میده . اگه بجاش اینیستا بازی میکرد خیلی خیلی اوضاعمون فرق میکرد .

گواردیولا ظاهرا برای بازی با بیلبائو به پدرو و فابرگاس استراحت داده بود .

در مورد صحنه سانچز تو محوطه من فکر میکنم خطایی نبود و حتی میتونست به دلیل تمارض کارت هم بده . تو عکسها آبیاتی داره پاشو میگیره ولی چیزی که تو بازی و تکرار اون صحنه دیدم با عکسها فرق داره .

در نهایت کار به نئو کمپ کشید که اونجا شانس ما خیلی بیشتره . ولی از دفاعی بازی کردن میلان میترسم . تو سن سیرو با 11 نفر دفاع میکردن تو بازی برگشت چطوری میخوان بازی کنن .

نوید جان ، عزیز دلم ، ما با سخت ترین تیم تو 8 تا تیم افتادیم بعد میگی یوفا یه کارهایی برای ما کرده ؟؟:D یه حرفی بگو که بشه قبول کرد .
دیگه اگه تو سن سیرو 62% توپ دست ما بود قرار نیست به جاده خاکی بزنی ... خودم فکر نمیکردم میالان اینقدر دفاعی بازی کنه اونم تو سن سیرو .

جامها برای تیم های دیگه و فوتبال زیبا رو ما میخوایم.

دقیقا من راضی بودم دیشب بهتر بازی میکردیم ولو اینکه گل بخوریم ...

MilaFCBAficio_4_.v1332954468.JPG
MilaFCBAficio_1_.v1332954462.JPG
1332969102016.jpg
1332967801288.jpg
2012-03-28_MILAN-BARCELONA_29.v1332972471.JPG
1332963716678.jpg
img-public.php

IT04-MILAN-ITALIA-28-03-2012-E_54278414282_54115221152_960_640.jpg
2012-03-28_MILAN-BARCELONA_19-Optimized.v1332972452.jpg
1332969136816.jpg
1332969101389.jpg

مصباح آخرای بازی خطای زیرکانه ای تو محوطه ی جریمه انجام داد و با بونرا مسی رو ساندویچ کردن ... بنظرم میتونست خطا بگیره .

1332968347995.jpg

.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
این از نظر شمایه ولی هنوز هیچ تیمی به میلان اریگو ساچی نرسیده به این زودی ها هم نخواهد رسید;)
بحث قیاس بحثی نیست که به سادگی بشه انجامش داد اما این مطلب رو نباید فراموش کرد در اون زمان کیفیت بازی فوتبال کیفیتی متفاوت بود.اصول دفاعی مثل امروز رعایت نمیشد،علم فوتبال به این حد پیشرفت نکرده بود،و از نظر بدنسازی بازیکنان تا به این حد آماده نبودن،علاوه بر این همون میلان بر اساس ستارگان هلندیش موفق بود و مبانی دفاعیش رو مدیون مدافعان ایتالیایی.
طبعا میلان اون روز در برابر تیم هایی که به نسبت تیم های امروزی از خیلی از نظر ها کمبود داشتن باید موفق میشد (با توجه به بازیکنانی که در اختیار داشت )اما همون میلان با اون بازیکنا میتونست امروز هم تیم موفقی باشه؟این مطلب خیلی مهمیه

اما در مورد پنالتی،خطای روی پویول توی محوطه به هنگام کرنر خیلی مشهود بود دقیقا جلوی داور،دیگه نمیدونم به چی میگن کشیدن پیراهن،یحتمل داور منتظر بود پیراهن پاره بشه تا خطا بگیره:D

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
لعنت بر صدا سیما....بازی به این حساسیرو پخش نکرد و داشت سریال مضخرف خودشون رو پخش می کردند...به خاطر این که 2 زار پول ندن بازیرو بخرن پخش سریال بهانه شد..

فقط اینو بگم از بازی که اگه زمین لغزنده نبود راحت بارسا بازیرو برده بود

پولشونو ما میدیم اما برنامه ای که خودشون بخوان پخش میکنن . اینست سیمای میلی ...

کلا زمین میلان مشکل داره . حالا بازم نسبت به چند هفته پیش خیلی بهتر بود . بازیکنا خیلی میخوردن زمین حتی مسی موقع ضربه آزاد خورد زمین :

2012-03-28_MILAN-BARCELONA_28-Optimized.v1332972459.jpg
1332973602_extras_mosaico_noticia_1_g_0.jpg

اما در مورد پنالتی،خطای روی پویول توی محوطه به هنگام کرنر خیلی مشهود بود دقیقا جلوی داور،دیگه نمیدونم به چی میگن کشیدن پیراهن،یحتمل داور منتظر بود پیراهن پاره بشه تا خطا بگیره:D

دقیقا این صحنه رو دیدم که داور هم فوق العاده نزدیک بود و داشت میدید . آخرای بازی هم بود .
از اولی که پویول استارت زد که ضربه رو بزنه تا بعد از زدن ضربه داشت پیرهنو میکشید . فکر کنم مصباح بود .

.

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422
بازی برگشت هفته ی بعد هستش یا 1-2 هفته تاخیر میخوره؟؟

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
بازی برگشت هفته ی بعد هستش یا 1-2 هفته تاخیر میخوره؟؟

هفته بعد هست
--------
اینو ببینید

الگری: میلان باید از این تساوی خوشحال باشد - Goal.com

-----------------
شکایت بارسا به یوفا به خاطر چمن بد سن سیرومدیران بارسا همچنین در جلسه پایانی بازی این مسئله را با میکالای وارابیوف، ناظر یوفا، در میان گذاشتند و این ناظر بلغاری هم این مسئله را در گزارشش انعکاس داد
176003hp2.jpg

سایت گل- سایت اختصاصی باشگاه بارسلونا اعلام کرد این باشگاه قصد دارد به خاطر شرایط بد زمین ورزشگاه سن سیرو در دیدار شب گذشته مقابل میلان در مرحله یک چهارم نهایی چمپیونزلیگ به یوفا شکایت کند.
دو تیم شب گذشته به تساوی بدون گل رضایت دادند و بعد از پایان بازی، علاوه بر گواردیولا، چند بازیکن بارسا از جمله مسی، ژاوی و ماسچارنو از شرایط بد زمین که بازی کردن را دشوار کرده بود، شکایت کردند.
مدیران بارسا همچنین در جلسه پایانی بازی این مسئله را با میکالای وارابیوف، ناظر یوفا، در میان گذاشتند و این ناظر بلغاری هم این مسئله را در گزارشش انعکاس داد.
انتظار می رود یوفا از باشگاه میلان به خاطر شرایط بد زمین در این دیدار توضیح بخواهد.
------------------------
------------------------
پویول: داور نمی خواست برای ما پنالتی بگیردمدافع 33 ساله بارسلونا از استانداردهای داوری در دیدار 4شنبه شب سن سیرو راضی به نظر نمی رسد
174424hp2.jpg

سایت گل- کارلس پویول کاپیتان باتجربه بارسلونا از عملکرد یوهان اریکسون، داور دیدار 4شنبه شب دو تیم بارسلونا و میلان که با تساوی بدون گل دو تیم در سن سیرو به اتمام رسید، راضی نبوددر دقیقه 77 این بازی بود که جمال مصباح، مدافع میلان، در داخل محوطه جریمه روسونری پیراهن پویول را کشید ولی داور این صحنه را پنالتی اعلام نکردبازیکنان بارسلونا معتقد بودند که داور باید به خاطر خطای آبیاتی برروی الکسیس سانچس هم پنالتی دیگری برای تیمشان اعلام می کرده و در پایان این دیدار، پویول نارضایتی اش را از عملکرد تیم داوری ابراز کرد.پویول در پایان مسابقه به آ.اس گفت:« همه دیدند که چه اتفاق افتاد. من تلاش می کردم تا با سر به توپ ضربه بزنم ولی پیراهنم کشیده شد. داور نمی خواست به نفع ما یک پنالتی اعلام کند و من این صحنه را روی مانیتورهای بزرگ ورزشگاه هم دیدم.»مدافع باتجربه بارسا ادامه داد:« ولی ما نباید به دنبال بهانه باشیم و باید بازی کنیم. کار داوری کار خیلی سختی است. ما بازی خوبی را انجام دادیم و گل تنها چیزی بود که در دستیابی به آن ناکام ماندیم.»ویکتور والدس، دروازه بان بارسا هم ناامیدی اش را ازنبود استانداردهای داوری ابراز کرد و گفت:« این اتفاق بارها رخ داده و از این بابت خسته شده ایم. ما باید صحنه آهسته این برخورد را ببینیم ولی از آنجایی که من ایستاده بودم، نمی شد دید که آیا پنالتی بوده یانه.»والدس درادامه به این نکته اشاره کرد که تیمش باید برای بازی برگشت درنوکمپ پیشرفت کند و گفت:« همیشه مهم است که در خارج از خانه به گل برسی. ما این کار را نکردیم و الان باید برای بازی برگشت به شدت تلاش کنیم، به ویژه برروی عملکرد خط دفاعی مان. همان طور که گواردیولا گفته، اگر ما با 9 مهاجم بازی کنیم، به پیروزی می رسیم؛ ما باید ببریم.»

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
خلاصه بازی رو با کیفیت خوب از اینجا ببینید ، 9 دقیقه .

بحث از پویول و داوری و اینا شد اینم ببینید :

KAP-20120329_54278866812_53379995865_600_200.jpg

(Jonas Eriksson داور سوئدی بازی بود)
پویول : من ایده ای برای کار در سوئد ندارم ، اما این داور میتواند آینده ی درخشانی در لیگ اسپانیا داشته باشد !!

البته اینو محض شوخی گذاشتم وگرنه داوری اونقدر ها مشکلی نداشت .
اونقدر که تو اسپانیا سرمونو میبرن دیگه عادت کردیم . یه پنالتی که چیزی نیست ، فدای سرش ! (صحنه سانچزو نمیگما ، پویول رو میگم)

.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
قابل توجه همه اونهایی که معتقد هستن بارسا با حمایت یوفا و داوران به اینجا رسیده

بعد از اظهار نظر های عجیب و غریب بعضی ها در مورد بارسلونا و داوری در چند سال اخیر
که فقط به بازی با چلسی استناد میکردن
دقیقا در نیمه نهایی سال بعد صحنه هایی اتفاق افتاد که باعث حذف بارسا شد
بارسا در مجموع 3-2 بازنده شد،یکی از گل های اینتر به اشتباه پذیرفته شد. از این لینک ویدئو رو دانلود کنید تا گل و ما بقی مسائل رو ببینید.
این کلیپ رو تا انتها ببینید و متوجه بشید که داوری چه بلایی سر بارسا در بازی رفت و برگشت اورد.
چطور میشه داور در بازی با چلسی فقط یک اشتباه کرده باشه به سود بارسا ولی در سال بعد در همون مرحله چنین بلایی سر این تیم اورده باشه،به این میگن حمایت یوفا و داوران؟

لطفا دانلود کنید وببینید
http://www.filegir.com/files/mamad6...nter_)_Cheats___Robbery_Referees_!_[f45].webm

Referees Robs Barcelona ( Barcelona Vs Inter ) Cheats | Robbery Referees ! - YouTube

یکی از صحنه های این کلیپ:
3-29-2012 10-47-57 PM.jpg

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
گواردیولا بعد از بازی از کیفیت زمین گلایه کرد

گفته بود این برای تیمی مثل میلان فاجعه است که یه زمین خوب نداشته باشه

زمین واقعا بد نبود

Hamid_J

Registered User
لایک‌ها
716
فکرکنم مهرداد جان اشتباه نوشتن!! زمین که واقعا بد بود!!

بارون نیومده بود !! زمینشون این طوری بود ! من همون اول گفتن وای به دادمون برسه با این زمین

/////////////////////////////////

Last edited by a moderator:
بالا