SherlockHolmes
کاربر قدیمی پرشین تولز
- نوشتهها
- 3,068
- لایکها
- 825
امسالم مثل 2 سال پیش یوفا نمیزاره بارسا قهرمان بشه . چون برای اعتبار لیگ قهرمانان مضره که یه تیم این همه قهرمان بشه !
اگر حمله های میلان توپ بلنده که به زلاتان ختم مییشه تمام حمله های بارسا فقط به مسی ختم میشه
اون پنالتی 50 50 بودش
دوس ندارم بعضی مسائل و باز کنم ولی وقتی به میلان میگی ضد فوتبال مجبورم خب بازی بارسا چلسی چقدر داوری کمک کرد؟ارسنال بارسا چی؟ یا چرا بارسا از سال 2008 اگه اشتباه نکن که اونجا منچستر حذفش کرد همیشه اولین بازی تو خونه حریفانه جواب همه اینارو من میدونم خیلی های دیگه هم میدونن گفتنی نیست
من این ضد فوتبالو به قول شما به خیلی چیزا دیگه ترجیح میدم
من خیلی وقته طرفدار میلانم به هیچ کسیم اجازه نمیدم که به تیمم توهین کنه قبول دارم این بارسا و رئال از تیمای دیگه بالاترن چون هر فصل نزدیک 100 میلیون یوررو خرج میکنن
تنها صحبتی که ما طرفدار های بارسا با اکثر قریب به اتفاق کارشناسان دنیای فوتبال بهش معتقدیم اینه که ما بهترین تیم تاریخ و بهترین فوتبال تاریخ رو ارائه میدیم.بارسا اگه تو این 3-4 سال هیچ جامی هم نمیرد این جمله پایدار میموند و در نفسش هیچ خللی بوجود نمی اومد.
جامها برای تیم های دیگه و فوتبال زیبا رو ما میخوایم.
بحث قیاس بحثی نیست که به سادگی بشه انجامش داد اما این مطلب رو نباید فراموش کرد در اون زمان کیفیت بازی فوتبال کیفیتی متفاوت بود.اصول دفاعی مثل امروز رعایت نمیشد،علم فوتبال به این حد پیشرفت نکرده بود،و از نظر بدنسازی بازیکنان تا به این حد آماده نبودن،علاوه بر این همون میلان بر اساس ستارگان هلندیش موفق بود و مبانی دفاعیش رو مدیون مدافعان ایتالیایی.این از نظر شمایه ولی هنوز هیچ تیمی به میلان اریگو ساچی نرسیده به این زودی ها هم نخواهد رسید![]()
لعنت بر صدا سیما....بازی به این حساسیرو پخش نکرد و داشت سریال مضخرف خودشون رو پخش می کردند...به خاطر این که 2 زار پول ندن بازیرو بخرن پخش سریال بهانه شد..
فقط اینو بگم از بازی که اگه زمین لغزنده نبود راحت بارسا بازیرو برده بود
اما در مورد پنالتی،خطای روی پویول توی محوطه به هنگام کرنر خیلی مشهود بود دقیقا جلوی داور،دیگه نمیدونم به چی میگن کشیدن پیراهن،یحتمل داور منتظر بود پیراهن پاره بشه تا خطا بگیره![]()
بازی برگشت هفته ی بعد هستش یا 1-2 هفته تاخیر میخوره؟؟
پس زمین خوردن فراوان بازیکنان دو تیم به چه علتی بود؟:blink:زمین واقعا بد نبود
زمین واقعا بد نبود