.
گواردیولا: اتلتیک به ما درس بزرگی داد ؛ ماسچرانو را با هیچ کسی عوض نمی کنم .

سایت گل- بعد از برد بارسلونا مقابل اتلتیک بیلبائو، گواردیولا به تمجید از بازی خوب شاگردان مارسلو بیه لسا، مربی باتجربه اتلتیک پرداخت:« بازیکنان اتلتیک بعد از انجام یک بازی سخت و نفس گیر در آلمان و با توجه به بازی سختی که داشتند و با درنظر گرفتن سختی هایی که ما در مسیرشان قرار دادیم، به ما درس بزرگی دادند. ما از نظر تدافعی خیلی خوب بودیم، برعکس بازیهای گذشته مان.اگر از نظر تدافعی خوب بازی نمی کردیم، اوضاع برایمان پیچیده می شد. فینال جام حذفی (بین بارسلونا و اتلتیک بیلبائو)، فینال زیبایی خواهد شد . اتلتیک تو را به انتها می رساند. بازیکنان ما خیلی خسته بودند ولی بازیکنان اتلتیک به ما درس دادند که با فکر و ارزو و رویا می توان هرکاری کرد.اتلتیک در اروپا تمام حریفان را پشت سرگذاشته»
درجریان این دیدار پیکه به اوج روزهای فوتبالی اش بازگشته بود. گواردیولا دراین باره گفت:« من این شانس را داشتم که با بیه لسا سلام و احوال پرسی کنم و چند دقیقه ای با هم حرف زدیم. ما دلمان خیلی برای پیکه تنگ شده بود، او بعد از پشت سرگذاشتن مصدومیتهایی به روزهای اوجش بازگشته و ماسچرانو هم در بازی شنبه شب خیلی تلاش کرد و سطح او غیرقابل تصور است. »
این درحالی است که این روزها شایعاتی درمورد پس گرفتن مدالهای دوران فرانکو به گوش می رسد. گواردیولا دراین باره گفت:« به نظرم می رسد که هر چیزی که می توان از دوران دیکتاتوری ها حذف کرد تا از ذهن افراد پاک شود، کار خوبی است.»
از سوی دیگر به نظر می رسد که سسک دراوج نیست:« سسک در اوج نبود و ما نمی خواستیم تا اورا خسته کنیم چون سه شنبه شب بازی دیگری داریم.»
رئال در بازی با اوساسونا به برد قاطعانه ای رسید و گواردیولا دراین باره گفت:« رئالی ها من را متعجب نمی کنند. آنها در طول سال گلهای فراوانی را به ثمر رسانده اند.»
پپ درتمجید از ماسچرانو گفت:« تیم ما بازیکنی را خریده که من به عنوان مربی حاضر نیستم تا او را با هیچ بازیکن دیگری عوض کنم و هرگز راضی به فروشش نمی شوم. او علاوه بر اینکه انسان خوبی است، یک خرید فوق العاده و بی نظیر هم هست.»
بازی مقابل میلان، برای پپ بازی متفاوتی است:« تیم بیه لسا هیچ وقت دفاع نمی کند.شاید اشتباه می کنم ولی درانتظار یک بازی کاملا متفاوت مقابل میلان ، درمقایسه با بازی مقابل اتلتیک هستم.»
درادامه صحبتهای گواردیولا که در مارکا بازتاب یافت، این مربی جوان درمورد خطای پنالتی برروی تییو نظری نداد و گفت:« من از داوری سر در نمی آورم.»
بیه لسا: نتیجه عادلانه است؛ اصلا پا به پای بارسا نبودیم.
سایت گل- شنبه شب بارسلونا موفق شدتا با نتیجه 0-2 مقابل اتلتیک بیلبائو به پیروزی برسد
درپایان این مسابقه مارسلو بیه لسا، مربی آرژانتینی اتلتیک بیلبائو در آنالیز این بازی گفت:« نتیجه بازی کاملا عادلانه است. ما در نیمه دوم اندکی بهتر بازی کردیم ولی در هیچ شرایطی بازی برابر نبود. ما خیلی خوب دفاع کردیم ولی بازیابی توپ ما بلافاصله منجر به شکل دادن یک حمله نمی شد. ما قبل از حمله کردن توپ را از دست می دادیم و همین برای ما کار خنثی کردن بارسا را سخت می کرد.»
جالب اینجا بود که بیه لسا خستگی تیمش را بهانه نکرد و گفت:« بارسلونا تیمی است که پتانسیل بازیکنانش فراتر از شرایط فیزیکی است. بازیکنان بارسلونا خیلی سریع و توانا هستند و غلبه بر آنها کار خیلی سختی است. ما خیلی خوب توپ را بازیابی می کردیم ولی بدون آنکه اولین فشار را به بازیکنان حریف بیاوریم، آن را از دست می دادیم.»
مربی اتلتیک بیلبائو، ترجیح داد تا درمورد بازی الکسیس سانچس، شاگرد قبلی اش در تیم ملی شیلی هم صحبت خاصی نکند:« پیدا کردن کلمه برای تمجید از الکسیس کار سختی است.چون آرتنتسه خیلی خوب دفاع کرد و مقابل الکسیس بازی کرد.»
این درحالی است که در این بازی ، مسی نتوانست مثل همیشه خود نمایی کند. با این وجود مربی آرژانتینی درمورد مسی گفت:« در شبی که برای مسی مراسم بزرگداشت گرفته شد باید توجه کنید که سن و سال او چقدر است.دستیابی به این موفقیتها دراین سن فوق العاده است. ترس و وحشتی که از حضور مسی احساس می شود، چیزی است که نمی توانیم از آن اجتناب کنیم. ولی ما در بازی شنبه شب توانستیم نقش تاثیرگذار و تعیین کننده ای که همیشه در خط حمله بارسا از مسی می بینیم را کمرنگ تر کنیم.»
مربی آرژانتینی قبل از آغاز این بازی هم در تمجید از مسی گفته بود:«مسی بازیکنی است که خودش را اثبات کرده و شما می دانید که آرژانتینی ها در مقابل افرادی که ما تحسینشان می کنیم، چه می کنند؟ ما آنها را مورد تستهایی قرار می دهیم که کسی نمی تواند از آنها بیرون بیاید، مگر اینکه یک قهرمان جهانی مثل مارادونا باشد.»
بیه لسا ادامه داد:« مسی در حال طی کردن این پروسه است. ما همچنین می توانیم محبتمان را با شک کردن و زیر سوال بردن عشق و ارزشهایمان ابراز دهیم.»
...
متس هولمز بازیکن دورتموند رو دیدم،
...
من نشنیدم که همچین بازیکنی از دورتمند تو اخبار نقل و انتقالات باشه :eh:
.