• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
قشنگ تورو جر داد آندرس :D فقط کاش مسی هم گل بزنه. خیلی داره تلاش می کنه بچه :|

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
من فقط ناراحت بیلسا هستم ، با این سن و سال چه بالا و پائین میپره کنار زمین ...

.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
با عرض تبریک بابت بازی 2-0 و چند گلی که زده نشد.
بازی فوق العاده ی ماسکرانو در دوبازی اخیر واقعا مثال زدنی هستش.
اما یه نکته که نباید ازش قافل شد عدم توانایی کافی و لازم بارسا برای عرض دادن به بازی هستش.توی چند بازی اخیر دیدم که خیلی تلاش میکنن بصورت مستقیم از بین مدافعان کار عمقی انجام بدن و این باعث میشه توپ لو بره،نمونه ی بارزش جلوی میلان بود،امشبم دیدم مسی خیلی دوست داشت از عمق کار کنه اما مدافعین حریف فاصله ی خوبی با هم داشتند.
با اینکه هیچ چیز از فوتبال نمیدونم اما اینو از منم بپرسی میگم برای بازی توی عمق نیاز هستش که با بازی عرضی و تنوع در حکرت تیمی بشه دفاع رو باز کرد و کار از عمق انجام داد یا موقعیت شوت زنی ایجاد کرد.ویا با اینکه مهاجم کلاسیک بود اما خیلی خوب روی خط حرکت میکرد و به تیم عرض میداد،امیدوارم هر چه زودتر به ترکیب برگرده.
به این سبک و یه ریتم تاکتیکی یکم جالب نیست بازی کردن.شخصا فکر میکنم یه مقدار تنوع در سبک حمله و سبک بازی حجومی برای بارسا بد نیست.همین یورنته ی بیلبائو هم خیلی بازیکن با استعدادیه،واسه تنوع در خط حمله خیلی خوبه،مخصوصا که خیلی باهوشه و کار روی زمینش خوبه.امیدوارم پپ روی اصول تاکتیکیش متعصب نباشه.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خب بازی رو 2 0 بردیم. گل دوم رو هم مسی زد.

میتونستیم 3 4 تا گل بزنیم. به نظر من مسی چون در رقابت شدیدی با رونالدو هست خیلی سعی میکنه خودش موقعیت ها رو گل کنه. در حالیکه اگه بعضی از موقعیت ها رو به بازیکنای دیگه پاس بده خیلی بیشتر از اینها میتونیم گل بزنیم.

یه جوری شده بازیکنای خط حملمون گل زدن داره یادشون میره :دی

بازی سخت از اون جهت گفتم که اگه یک گل میخوردیم و بازی 1 1 یا 2 1 میشد خیلی استرس بازی میرفت بالا. چون پویول نبود خط دفاعمون یک مقدار ریسکی بود. البته امروز خط دفاع نمره قبولی گرفت ولی خب اینو هم در نظر بگیریم که یورنته اونها از اول تو بازی نبود. (البته ژاوی ما هم نبود)

به هر حال مهم برد و حفظ فاصله فعلی بود که اتفاق افتاد. اوساسونا هم امروز مشخص بود حریف رئال نیست. از همون اول بازی معلوم بود. رئال در اون بازی بحق برنده بازی شد. باید امیدوار باشیم تیمهای دیگه از رئال امتیاز بگیرن.

• Like
Reactions: rms

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
محسن جان اینطور که بنظر میاد از الجزیره بازی رو دیدید،
اون مفسر شبکه ی مذکور،دنی گارسیا مهاجم شماره 19 سابق بارسلونا نبودش؟

منظورم اینه:f.c.-barcelona-daniel-garcia-dani-50-panini-1999-2000-uefa-champions-league-football-sticker-458.jpg

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
مسی دو بازیه که سرحال نیست. با این که یه پنالتی گل کرد و یه پاس گل داد ولی اصلا اون لئوی شگفت انگیز نبوده!

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
بازی فوق العاده ی ماسکرانو در دوبازی اخیر واقعا مثال زدنی هستش.
اما یه نکته که نباید ازش قافل شد عدم توانایی کافی و لازم بارسا برای عرض دادن به بازی هستش.توی چند بازی اخیر دیدم که خیلی تلاش میکنن بصورت مستقیم از بین مدافعان کار عمقی انجام بدن و این باعث میشه توپ لو بره،نمونه ی بارزش جلوی میلان بود،امشبم دیدم مسی خیلی دوست داشت از عمق کار کنه اما مدافعین حریف فاصله ی خوبی با هم داشتند.

کاملا درسته ، یه جاهایی توپو در اختیار داشتیم ولی حرکت موثر یا موقعیتی نمیتونستیم بسازیم . یه مقدارش بخاطر استراحت دادن به بازیکنهای اصلی بود .
واقعا خیلی امشب موقعیت داشتیم و فقط 2 گل زدیم . یکم نگران کنندست . اما بازی خوبی بود چون از اول خیلی محکم بازی کردیم و بیلبائو جز 15 دقیقه آخر خیلی تو زمین ما آفتابی نشد .

محسن جان اینطور که بنظر میاد از الجزیره بازی رو دیدید،
اون مفسر شبکه ی مذکور،دنی گارسیا مهاجم شماره 19 سابق بارسلونا نبودش؟

منظورم اینه:مشاهده پیوست 126889

من دقت نکردم اون دو نفر کیا بودن ، تو ذهنم هم چهرشون نمونده . (داشتم سایتا رو چک میکردم )
اما بعید نیست چون کارشناسهای بسیار خوبی میاره . تو سایتشون ببین میتونی چیزی پیدا کنی .

1333229204632.jpg
1333231555976.jpg

.

Hamid_J

Registered User
لایک‌ها
716
دوستان یه لینک دانلود از گل ها بزارید ممنون.

تبریک میگم با این که به خیلی ها استراحت داده بود برد خوبی بود

بازی با میلان سسک فکر کنم 100 بازی میکنه چون 2 تا بازی داره بهش استراحت میده

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
دنی آلوز بینظیر بود . بیخود نیست وقتی نباشه اینقدر به چشم میاد . من بهش نمره 9 میدم .

بوسکت واقعا بازیش و حرکاتش عالیه . بسیار حساب شده ، ظریف و با هوش بازی میکنه . پاشنه آشیل تیم هست . بنظرم نقشش از ژاوی هم مهمتره . ژاوی رو میتونیم با بعضی بازیکنها تا حدودی نبودش رو جبران کنیم ، ولی برای بوسکت فعلا که جانشینی نداریم . اوایل فکر میکردم ماسکرانو برای اون پست بازیکن بهتریه . شاید دلیلش دوندگی و تکلها و بازی پر برخوردش با مهاجم ها بود ، اما بازی بوسکت بدون اضافه کاریه . تا روش زوم نکنید به نقش مهمش و بازی تاثیر گذارش پی نمیبرید . دقیقا مثل ژاوی که هیچ موقع رقص پا و دریبل و کارهای اضافی نداره ولی بهترین کار که رسوندن پاس صحیح هست رو انجام میده . بیخود نیست که وقتی به گواردیولا میگن توپ طلا (بهترین بازیکن) رو به کی میدی ، میگه بوسکت !
تو تیم ملی هم خیلی زود جا افتاد .
بوسکت تو هر تیم دیگه ای بود پشت مهاجم بازی میکرد ولی فقط بارسلوناست که اجبارا باید هافبک دفاعی بازی کنه . مواقعی که میاد جاو ، پاسهای بینظیری میده . همین چند هفته پیش یه پاس تو عمق عالی برای مسی فرستاد که گل شد .

تیاگو هم واقعا امیدوار کننده هست . هر هفته یه چیزایی رو میکنه . دیشب یه توپ بلند رو خیلی عالی استپ کرد که چند بار نشون داد .

یه نکته در مورد نیمکت تیمها تو نئوکمپ اینکه دو ردیفه و جالب اینجا که رو ردیف جلو مربیها و بازیکنهای قدیمی (کلفت های تیم !) مثل پویول و اینیستا نشسته بودن و جوون ترها ردیف بعد :D

ویکتور والدز بعد بازی این عکس رو از مصدومیت جزییش گذاشته رو اف بیش :

1333263183498.jpg

دوستان یه لینک دانلود از گل ها بزارید ممنون.

تبریک میگم با این که به خیلی ها استراحت داده بود برد خوبی بود

بازی با میلان سسک فکر کنم 100 بازی میکنه چون 2 تا بازی داره بهش استراحت میده

با همین دو جلسه بازی نکردن شایعه درست کردن که رابطه پپ و فابی خراب شده !

گل اینستا ، خیلی قشنگه ، همچین توپو میچسبونه به طاق دروازه آدم کیــــــف میکنه :

barca1 | My Blog | VideofyMe

HD :

Barcelona 1 - Athletic Bilbao 0 | My Blog | VideofyMe

خلاصه نیمه اول : FCB Vs ATH 1st Highlights | My Blog | VideofyMe

.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
بوسکت واقعا بازیش و حرکاتش عالیه . بسیار حساب شده ، ظریف و با هوش بازی میکنه . پاشنه آشیل تیم هست . بنظرم نقشش از ژاوی هم مهمتره . ژاوی رو میتونیم با بعضی بازیکنها تا حدودی نبودش رو جبران کنیم ، ولی برای بوسکت فعلا که جانشینی نداریم . اوایل فکر میکردم ماسکرانو برای اون پست بازیکن بهتریه . شاید دلیلش دوندگی و تکلها و بازی پر برخوردش با مهاجم ها بود ، اما بازی بوسکت بدون اضافه کاریه . تا روش زوم نکنید به نقش مهمش و بازی تاثیر گذارش پی نمیبرید . دقیقا مثل ژاوی که هیچ موقع رقص پا و دریبل و کارهای اضافی نداره ولی بهترین کار که رسوندن پاس صحیح هست رو انجام میده . بیخود نیست که وقتی به گواردیولا میگن توپ طلا (بهترین بازیکن) رو به کی میدی ، میگه بوسکت !
دقیقا به همین شکل هست.
بوسکتس جز معدود هافبک های دفاعی بــــاهـــوش دنیای فوتبال هستش.قدرت تشخیص و موقعیت سنجیش مثال زدنیه،جدا از مسائل فنی،این ضریب هوشی وسبک بازی کردنش و محلی که بازی میکنه این مسئله رو القا میکنه که قدرت رهـــــبــــری تیم رو واقعا داره،والدس یا اینیستا کاراکتر یه **** رو به عنوان کاپیتان ندارن اما خونسردیه بوسکتس و محل بازیش میتونه ازش یه کاپیتان و **** خیلی خوب بسازه.
خیلی اتفاقی چند شب پیش بازی اشتوتگارت و دورتموند رو دیدم،
متوجه شدم بی جهت نیست که پپ علاقه به یه سری مدافع خاص داره،مدافعانی که قابلیت حمل توپ بالا و آغاز بازی و بازی سازی رو دارن،
نمونه ی بارزش پیکه در بازی دیشب بود،بین چند تا بازیکنی که پپ روشون فوکوس کرده،بازی تیاگو سیلوا،داوید لوییز و متس هوملز بازیکن دورتموند رو دیدم،واقعا 3 گزینه ی خیلی مفیدن،قابلیت حمل توپ و بازی سازیشون از پویول تا حدی بهتره اما به پای پیکه نمیرسن،مخصوصا متس هوملز که توی بازی مذکور مثل یک هافبک پشت خط دفاعی حریف حاظر شد و با یه شوت در جریان بازی دروازه ی اشتوتگارت رو باز کرد.
به نظرم هر کدوم از این سه بازیکن رو برای خط دفاعیش انتخاب کنه یه موفقیت در فصل نقل و انتقالات محسوب خواهد شد.

Last edited:

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
.

گواردیولا: اتلتیک به ما درس بزرگی داد ؛ ماسچرانو را با هیچ کسی عوض نمی کنم .

176296hp2.jpg

سایت گل- بعد از برد بارسلونا مقابل اتلتیک بیلبائو، گواردیولا به تمجید از بازی خوب شاگردان مارسلو بیه لسا، مربی باتجربه اتلتیک پرداخت:« بازیکنان اتلتیک بعد از انجام یک بازی سخت و نفس گیر در آلمان و با توجه به بازی سختی که داشتند و با درنظر گرفتن سختی هایی که ما در مسیرشان قرار دادیم، به ما درس بزرگی دادند. ما از نظر تدافعی خیلی خوب بودیم، برعکس بازیهای گذشته مان.اگر از نظر تدافعی خوب بازی نمی کردیم، اوضاع برایمان پیچیده می شد. فینال جام حذفی (بین بارسلونا و اتلتیک بیلبائو)، فینال زیبایی خواهد شد . اتلتیک تو را به انتها می رساند. بازیکنان ما خیلی خسته بودند ولی بازیکنان اتلتیک به ما درس دادند که با فکر و ارزو و رویا می توان هرکاری کرد.اتلتیک در اروپا تمام حریفان را پشت سرگذاشته»

درجریان این دیدار پیکه به اوج روزهای فوتبالی اش بازگشته بود. گواردیولا دراین باره گفت:« من این شانس را داشتم که با بیه لسا سلام و احوال پرسی کنم و چند دقیقه ای با هم حرف زدیم. ما دلمان خیلی برای پیکه تنگ شده بود، او بعد از پشت سرگذاشتن مصدومیتهایی به روزهای اوجش بازگشته و ماسچرانو هم در بازی شنبه شب خیلی تلاش کرد و سطح او غیرقابل تصور است. »
این درحالی است که این روزها شایعاتی درمورد پس گرفتن مدالهای دوران فرانکو به گوش می رسد. گواردیولا دراین باره گفت:« به نظرم می رسد که هر چیزی که می توان از دوران دیکتاتوری ها حذف کرد تا از ذهن افراد پاک شود، کار خوبی است.»
از سوی دیگر به نظر می رسد که سسک دراوج نیست:« سسک در اوج نبود و ما نمی خواستیم تا اورا خسته کنیم چون سه شنبه شب بازی دیگری داریم.»
رئال در بازی با اوساسونا به برد قاطعانه ای رسید و گواردیولا دراین باره گفت:« رئالی ها من را متعجب نمی کنند. آنها در طول سال گلهای فراوانی را به ثمر رسانده اند.»
پپ درتمجید از ماسچرانو گفت:« تیم ما بازیکنی را خریده که من به عنوان مربی حاضر نیستم تا او را با هیچ بازیکن دیگری عوض کنم و هرگز راضی به فروشش نمی شوم. او علاوه بر اینکه انسان خوبی است، یک خرید فوق العاده و بی نظیر هم هست.»
بازی مقابل میلان، برای پپ بازی متفاوتی است:« تیم بیه لسا هیچ وقت دفاع نمی کند.شاید اشتباه می کنم ولی درانتظار یک بازی کاملا متفاوت مقابل میلان ، درمقایسه با بازی مقابل اتلتیک هستم.»
درادامه صحبتهای گواردیولا که در مارکا بازتاب یافت، این مربی جوان درمورد خطای پنالتی برروی تییو نظری نداد و گفت:« من از داوری سر در نمی آورم.»

بیه لسا: نتیجه عادلانه است؛ اصلا پا به پای بارسا نبودیم.

سایت گل- شنبه شب بارسلونا موفق شدتا با نتیجه 0-2 مقابل اتلتیک بیلبائو به پیروزی برسد
درپایان این مسابقه مارسلو بیه لسا، مربی آرژانتینی اتلتیک بیلبائو در آنالیز این بازی گفت:« نتیجه بازی کاملا عادلانه است. ما در نیمه دوم اندکی بهتر بازی کردیم ولی در هیچ شرایطی بازی برابر نبود. ما خیلی خوب دفاع کردیم ولی بازیابی توپ ما بلافاصله منجر به شکل دادن یک حمله نمی شد. ما قبل از حمله کردن توپ را از دست می دادیم و همین برای ما کار خنثی کردن بارسا را سخت می کرد.»
جالب اینجا بود که بیه لسا خستگی تیمش را بهانه نکرد و گفت:« بارسلونا تیمی است که پتانسیل بازیکنانش فراتر از شرایط فیزیکی است. بازیکنان بارسلونا خیلی سریع و توانا هستند و غلبه بر آنها کار خیلی سختی است. ما خیلی خوب توپ را بازیابی می کردیم ولی بدون آنکه اولین فشار را به بازیکنان حریف بیاوریم، آن را از دست می دادیم.»

مربی اتلتیک بیلبائو، ترجیح داد تا درمورد بازی الکسیس سانچس، شاگرد قبلی اش در تیم ملی شیلی هم صحبت خاصی نکند:« پیدا کردن کلمه برای تمجید از الکسیس کار سختی است.چون آرتنتسه خیلی خوب دفاع کرد و مقابل الکسیس بازی کرد.»
این درحالی است که در این بازی ، مسی نتوانست مثل همیشه خود نمایی کند. با این وجود مربی آرژانتینی درمورد مسی گفت:« در شبی که برای مسی مراسم بزرگداشت گرفته شد باید توجه کنید که سن و سال او چقدر است.دستیابی به این موفقیتها دراین سن فوق العاده است. ترس و وحشتی که از حضور مسی احساس می شود، چیزی است که نمی توانیم از آن اجتناب کنیم. ولی ما در بازی شنبه شب توانستیم نقش تاثیرگذار و تعیین کننده ای که همیشه در خط حمله بارسا از مسی می بینیم را کمرنگ تر کنیم.»
مربی آرژانتینی قبل از آغاز این بازی هم در تمجید از مسی گفته بود:«مسی بازیکنی است که خودش را اثبات کرده و شما می دانید که آرژانتینی ها در مقابل افرادی که ما تحسینشان می کنیم، چه می کنند؟ ما آنها را مورد تستهایی قرار می دهیم که کسی نمی تواند از آنها بیرون بیاید، مگر اینکه یک قهرمان جهانی مثل مارادونا باشد.»
بیه لسا ادامه داد:« مسی در حال طی کردن این پروسه است. ما همچنین می توانیم محبتمان را با شک کردن و زیر سوال بردن عشق و ارزشهایمان ابراز دهیم.»

...
متس هولمز بازیکن دورتموند رو دیدم،
...

من نشنیدم که همچین بازیکنی از دورتمند تو اخبار نقل و انتقالات باشه :eh:

.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
ببخشید من اشتباه نوشتم/
متس هوملز
Mats Hummels - Wikipedia, the free encyclopedia
چرا،چند ماه پیش بود که گل خبری منتشر کرد که بارسا این بازیکن رو زیر نظر داره.
FC Barcelona tracking Mats Hummels? | totalBarça

من چیزی ازش نمیدونم ، بازیش هم ندیدم .
سیلوا و لوئیز احتمالشون خیلی بیشتره ولی خب این جوونتره ، سیلوا 28 و لوییز 25 ساله هستن .

در مورد پویول ، خب دیگه از بازیکن 34 ساله با اون هیکل خیلی انتظار کارهای سرعتی نباید داشت . پویول مثل بابای این بازیکنهای نسل فعلیه ، اینو داشته باش تا قضیه رو بگیری :D :

کوئنکا در کنار پویول !

popo.jpg

هیکلو نگا ...

pop.jpg

تو کت و شلوار اصلا به فوتبالیستها نمیخوره

2011-01-10_PREMIO_22.v1322849192.JPG

.

Hamid_J

Registered User
لایک‌ها
716
حضور سسک فابرگاس در بازي با ميلان:wub:

پپ گوارديولا گفته که سسک فابرگاس به بازي سه‌شنبه شب مقابل ميلان خواهد رسيد.

هافبک سابق آرسنال در بازی رفت دو تیم به شکل غیرمنتظره‌ای غایب بود و در بازی با اتلتیک بیلبائو هم حضور نداشت.

گواردیولا گفته او دچار مشکل از ناحیه کمر شده بود و برای احتیاط استراحت کرد: «سسک دچار مشکل در استخوان خاجی شده بود.

ما این مشکل او را مداوا کردیم و حالش بهتر شد. هرچند مجبور شدیم او را مقابل باسکی‌ها بازی ندهیم، اما او مقابل میلان بازی خواهد کرد.»

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
آمار خیره‌کننده چابی ارناندس در این فصل
تعداد پاس‌های صحیح او در لالیگا بیش از 90 درصد کل پاس‌هایش بوده!

سایت گل – چابی ارناندس، هافبک بازی‌ساز بارسلونا در این فصل لالیگا آماری فوق‌العاده از خود به جا گذاشته است که در پایین می‌بینید:

90.57% پاس صحیح از مجموع 2334 پاس
میانگین 1.09 پاس صحیح در هر دقیقه از حضور خود در زمین
سومین گلزن بارسلونا بعد از مسی و فابرگاس
تنها 4 خطا در 25 بازی
تنها 1 شکست در 25 بازی

دقایق کل بازی ها: 1924
دقایق بازی ها به عنوان بازیکن اصلی: 1866
دقایق بازی ها به عنوان بازیکن تعویضی: 58
تعداد بازی: 25
تعداد پیروزی: 18
تعداد تساوی: 6
تعداد شکست: 1
تعداد بازی به عنوان بازیکن اصلی: 22
تعداد بازی به عنوان بازیکن تعویضی: 3
تعداد گل ها: 10
تعداد گل های با پای راست: 8
تعداد گل های با پای چپ: 1
تعداد گل های با ضربه سر: 1
تعداد گل های از روی ضربه آزاد: 2
تعداد کل پاس: 2334
تعداد پاس های سالم: 2114
تعداد پاس های اشتباه:220
تعداد کل دریبل ها: 20
تعداد دریبل های موفق: 17
تعداد دریبل های نا موفق: 3

تعداد کل خطا ها: 4
تعداد آفساید: 0
تعداد کارت زرد: 2
تعداد کارت قرمز: 0
تعداد خطا های انجام شده بر روی او: 23

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
آقا دیروز یکیو تو اتوبوس دیدم یعنی کپی برابر با اصل پویول بود :lol: قد و هیکلش، موهاش... نگاه اولم که بهش افتاد ناخودآگاه زدم زیر خنده :D بیچاره مونده بود که من چرا خندیدم!

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
اولین بازی بین میلان و بارسلونا ، 4 نوامبر 1959 ...

El-primer-enfrentamiento-entre_54239186817_54115221154_600_396.jpg

کوکو و امانوئل پتی ...

Cocu-y-Petit-protagonizaron-un_54277534875_54115221154_600_396.jpg

ریوالدو ...

Rivaldo-marca-de-falta-uno-de-_54277534436_54115221154_600_396.jpg

ریوالدو پس از گلزنی در سن سیرو __ هتریک ریوالدو در تساوی 3-3 دو تیم __ 19 اکتبر 2000 ...

Rivaldo-celebra-con-sus-compan_54278198305_54115221154_600_396.jpg

ضربه سر شوچنکو ، قیافه والدز چقدر با الان فرق داره __ 21 اکتبر 2004 ...

AC-Milan-s-Andriy-Shevchenko-h_54278192989_54115221154_600_396.jpg

از راست به چپ ؛ رافائل مارکز ، هنریک لارسن ، اولگر ...

MILAN-BARCA-PARTIDO-DE-CHAMPIO_54277534829_54115221154_600_396.jpg

ژولی ، زننده تک گل پیروزی بخش در سن سیرو __ 19 آوریل 2006 ...

Barcelona-forward-Ludovic-Giul_54277534823_54115221154_600_396.jpg

El-18-de-abril-del-2006-Giuly-_54238435614_54115221154_600_396.jpg

EMD20060419001MDP.pdf.jpg

EMD20060419005MDP.pdf.jpg

ژاوی و مسی در پیروزی 3-2 __ 24 نوامبر 2011 ...

Milan-Barca-5-partido-grupo-H-_54277534817_54115221154_600_396.jpg

.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
اون بازی 3-3 هیچ وقت یادم نمیره،ریوالدو فکر کنم 2 تا ضربه ایستگاهی زد و یک شوت،کلهم اجمعین همش از پشت 18 بود.
اون موقع یه بارسا بود یه ریوالدو،واقعا به حقش توی فوتبال نرسید.توی پست بعدی یه نظر سنجی داخلی میخوام بذارم ببینم نظر دوستان چیه،ایدش رو شما دادی محسن جان

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
اون بازی 3-3 هیچ وقت یادم نمیره،ریوالدو فکر کنم 2 تا ضربه ایستگاهی زد و یک شوت،کلهم اجمعین همش از پشت 18 بود.
اون موقع یه بارسا بود یه ریوالدو،واقعا به حقش توی فوتبال نرسید.توی پست بعدی یه نظر سنجی داخلی میخوام بذارم ببینم نظر دوستان چیه،ایدش رو شما دادی محسن جان

چیه موضوعش ؟ سخت نباشه !
ما دهه 60 ای هستیما ، رحم کن .

.

بالا