• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
@Mohsen_14 ممنون برای عکس ها!

اگه خود آهنگم بذاری عالی میشه ، همین آهنگی بود که آخر کار تو ورزشگاه پخش میشد ؟ چه مناسبتی داشت ؟.

این دو آهنگ هم پخش شدند:
Coldplay - Fix You
Lluís Llach - Que Tinguem Sort

راستش فکر نمی کنم Coldplay ها مناسبتی داشتند. P:

اما آهنگ Que Tinguem Sort در مورد جدایی است، و ترجمه سرسری آن "باشد که هر دو خوشبخت باشیم."

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
این هم ترجمه ی کاتالونیائی - انگلیسی گفته های پپ گواردیولا بعدی از بازی در چمن:

قبل از شروع صحبت، مثل همیشه طبق منش فروتنانه ی خود، گفت: "سریع این را تمام می کنیم، چون بازیکن ها باید بروند دوش بگیرند." D:

"Life has given me this gift, in these five years we have been able to enjoy the best spectacle. I'm not too different from you. I have been a privileged spectator, same as all of you, just a bit closer to these fantastic players. You don't know how much I value being so loved during this time, feeling so loved and so valued during the display today, at all times, during four or five years, day-to-day. You don't know how happy I feel.

"Thanks to everyone, especially the ones closest to me who worked hard so that you could have a good time watching us play football. And to the others who haven't been as close, well, I have felt very close. Know that I will miss you all. The one who loses is me. I leave you in the best of hands. Know that I leave you with the best players. The belt was squeezing me and I took it off. But you keep it on, because this continues. You'll do well. I wish you the best, and good luck. See you soon, because you'll never lose me."​

برگرفته از اینجا.

Anne Shirley_75

Registered User
لایک‌ها
110
...

در پایان بازی به افتخار پپ یه اهنگ قشنگ از خواننده مورد علاقه خیلی از بچه ها به اسم COLD PLAY گذاشتند که واقعا تاثیر گذار بود. اسم اهنگ Viva La Vida بود.

واقعا این آهنگ هم خیلی چسبید یکی از آهنگای coldplay مورد علاقه ی منه....از صبح دارم همینو گوش می کنم...:(

وقتی داشتم تصاویر بعد از بازی رو میدیدم بی اختیار گفتم قهرمانی میخواهیم چیکار ، اینها اندازه صد تا قهرمانی ارزش داره ...

شاید خیلی هم احساساتی نگفته باشم ، تیمهای دیگه قهرمانی رو میخوان تا بهش افتخار کنن و شاد باشن ، اما ما خیلی چیزها داریم که باهاش شاد باشیم و بهش افتخار کنیم . واقعا لحظه ای که مسی اومد سمت گواردیولا و باهاش دست داد و بغلش کرد نگفتنیه ، گواردیولا بشدت منقلب شده بود و هر جور بود تونست جلوی خودشو بگیره و اون حالت رسمی رو حفظ کنه .

بعد از بازی پپ با بلند گو برای تماشاگرها صحبت کرد و بعد از اون خیلی به بازیکنها هشدار داد که سمتش نرن و با دستش میگفت که به سمت رختکن برن ولی اینجور موقع ها که کسی جرات کاری رو نداره ، کاپیتانه که دست بکار میشه .
پویول رفت جلو و بقیه بازیکنها بدنبالش ... حتی گواردیولا با دست کنارش زد ولی دیگه بقیه بازیکنها هم اومدن و چند باری روی دست بالا انداختنش ...

لحظات نابی بود ، به همون اندازه که برد حماسی جلوی چلسی شور و حال داشت ... شاید اون برد رو زمانی فراموش کنم ولی امشب رو نه !
شاید تا سالهای سال دیگه نه فقط تو بارسلونا ، تو فوتبال دنیا همچین احساسی رو نشه تجربه کرد . مرسی گواردیولا ...

واقعا بهتر از این نمی شد حال و هوای دیشب طرفدارای بارسا رو توصیف کرد...واقعا یه حس فوق العاده بود،با این که ناراحت کننده بود و اشک هممون رو در آورد اما یه حس تکرارنشدنی بود شاید فقط توی یه همجین موقعیتی می شد انقدر واضح رابطه ی بین بازیکنا و مربیو و هوادارها رو حس کرد یا با بازیکنا احساس همدردی کرد،احساسی که با 10 تا قهرمانی هم نمی شد به دستش آورد...

...Adios Pep

Hamid_J

Registered User
لایک‌ها
716
تبریک میگم بابت برد

و خیلی حالم گرفتس !! همه عکسهایی که گذاشته بودید رو دیدم..................

PEP PEP PEP PEP

Anne Shirley_75

Registered User
لایک‌ها
110
با این جمله ی دیشب پپ خیلی حال کردم....

“you will never lose me”
و امیدوارم همون جور که سایت باشگاه تیتر زده:!!!See you soon:(
اینم لینک کامل حرفاش با زیرنویس انگلیسی:

www.youtube.com/watch?v=MJsMFfU9E1g

چه قدر دوست داشتم دیشب اون جا بودم...........:eek:
2012-05-02_FC_BARCELONA_-_ESPANYOL_-_008-Optimized.v1336249769.jpg

2012-05-05_FCB_-_RCD_ESPANYOL_005-Optimized.v1336249788.jpg

2012-05-05_BARCELONA-ESPANYOL_58-Optimized.v1336256527.jpg

2012-05-05_BARCELONA-ESPANYOL_62-Optimized.v1336256529.jpg

al7one

Registered User
لایک‌ها
541
واای بچه ها دستتون درد نکنه عجب عکسای گذاشتین...
4yajuyo.gif

نتونستم ببینم یه چیزایی اخبار ورزشی نشون داد دیدم ->
128fs4765852.gif

این شما و این مراسم باشکوه خداحافظی گواردیولا (این تیکه گل سر سبد مراسمه)

کیفیت اصلی _ 14 مگ .... با km player ببینید که اذیت نکنه .

.
خیلی ممنون دارم دانلود میکنم...
اگه کسی کاملترشو داشت با حجم یه مقدار پایین
4fvgdaq_th.gif
بذاره ممنون میشم...
.
.
.
:(

Anne Shirley_75

Registered User
لایک‌ها
110
واای بچه ها دستتون درد نکنه عجب عکسای گذاشتین...
4yajuyo.gif

نتونستم ببینم یه چیزایی اخبار ورزشی نشون داد دیدم ->
128fs4765852.gif

خیلی ممنون دارم دانلود میکنم...
اگه کسی کاملترشو داشت با حجم یه مقدار پایین
4fvgdaq_th.gif
بذاره ممنون میشم...
.
.
.
:(
این کامل تره...ولی حجمش پایین نیست متاسفانه:(-44 مگه-!!!(از اون جاییکه تلوزیون ورزشگاه تصویرهای سالهای پیشو نشون میده تا آخرش جاییکه بازیکنا تونل میزنن)

Guardiola Farewell Сeremony at Camp Nou_ May 5th_ 2012 - www.FCBarca.ir.mp4

Nike10R

Registered User
لایک‌ها
521
این کامل تره...ولی حجمش پایین نیست متاسفانه:(-44 مگه-!!!(از اون جاییکه تلوزیون ورزشگاه تصویرهای سالهای پیشو نشون میده تا آخرش جاییکه بازیکنا تونل میزنن)

Guardiola Farewell Сeremony at Camp Nou_ May 5th_ 2012 - www.FCBarca.ir.mp4

اینو الان دوباره دیدم. اشکم در اومد دوباره. فقط یکی از پلاکاردا واسم جالب بود که قبلا توجه نکرده بودم:
I s r a e l won't forger you!

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
گالیانی گفته سیلوا میلان رو ترک نخواهد کرد .
والنسیا هم کلا جلوی انتقال آلبا رو گرفته .

بیل هم که نگو ... فکر کنم باید مسی رو بدیم تاتنهام تا راضی بشن :eek:

:D
1336338139987.jpg

.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
گالیانی گفته سیلوا میلان رو ترک نخواهد کرد .
والنسیا هم کلا جلوی انتقال آلبا رو گرفته .

بیل هم که نگو ... فکر کنم باید مسی رو بدیم تاتنهام تا راضی بشن :eek:

:D

.

اینها اول کاره. باید صبر کرد دید چی میشه.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
11 مردي كه براي فصل بعد تو ليست خريد هستن...

1336421478374.jpg

البته تو عكس 10 نفرشون هستن؛
درنهايت 3 خريد خواهيم داشت. يك مدافع چپ ، يك مدافع مركزي و يك مهاجم .

David Alaba - Bayern Munich

Jordi Alba - Valencia

Siqueira - Granada

Gareth Bale - Tottenham

Thiago Silva - AC Milan

Javi Martinez - Athletic Club

Jan Vertonghen - Ajax

David Luiz - Chelsea

Adrian - Atletico Madrid

Fernando Llorente - Athletic Club

Robin Van Persie - Arsenal

آفلاي به تيم ملي هلند دعوت شده ، البته تو ليست 36 نفره :

1336401762322.jpg

اینها اول کاره. باید صبر کرد دید چی میشه.

درسته قطعا هميشه تيمها از اين حرفها ميزنن ولي خب ما هم بودجمون محدوده اگه قرار باشه براي 1 بازيكن 50 تا بديم صداي كفگير درمياد ...!
ديگه سخت تر از فابرگاس نيست كه اينقدر كش و قوس پيدا كرد.

.

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
ليورپول براي جذب کريستين تيو رقيب پيدا کرد

تيم فوتبال ليورپول انگليس که قصد دارد مهاجم جوان بارسلونا را به صورت قرضي در اختيار بگيرد، دو رقيب پيدا کرد.

ليورپول مشتاق است تا به صورت قرضي کريستين تيو را از بارسلونا به خدمت بگيرد، اما بايد در اين راه با اتلتيکو مادريد و والنسيا رقابت کند.

بارسا در نظر دارد اين مهاجم 20 ساله را تابستان به صورت قرضي در اختيار يک باشگاه ديگر قرار دهد تا به او اجازه حضور در زمين مسابقه و پيشرفت بيشتر را بدهد.

ليورپول ماه‌هاست که قصد دارد اين مهاجم جوان را به خدمت بگيرد و نگران است که تيتو ويلانوا که جاي پپ گوارديولا را در نيوکمپ گرفته است، با اين انتقال مخالفت کند.

پ.ن:
Bananeyessss.gif

DIXIE CHICKS

Registered User
لایک‌ها
661
این متن رو امروز تو یه وبلاگ خوندم، خیلی قشنگ بود به احترام بارسا و گواردیولا گفتم این جا بذارم تا شما هم از خوندنش لذت ببرید

فوتبال٬ مساله مرگ و زندگی نیست٬ فراتر از این دو است.
بیل شنکلی
1336256646_extras_albumes_0.jpg

۱. آن‌هایی که هوادار بارسلونا بوده‌اند - و البته منظورم کسانی نیست که به خاطر قهرمانی‌های اخیر یا رابطه پیکه و شکیرا به جرگه طرفداران درآمده‌اند - روزهای تلخ سال‌های گذشته را از یاد نبرده‌اند. همان روزهایی که رئال مادرید در نیوکمپ به راحتی با دو گل بارسا را شکست می‌داد٬ روزهایی که مربیان یکی یکی می‌آمدند و می‌رفتند و دوای دردی پیدا نمی‌شد.
همان روزها بود که همه با خاطرات خوش روزهای دورتر٬ مشغول بودند خاطرات روزهایی که خوزه ماریا باکرو٬ هریستو استویچکف٬ لوییس انریکه‌مارتینز و ... در بارسا بازی می‌کردند.

۲. بارسا تیم خاصی است. اساسن تفاوت این باشگاه با دیگر تیم‌ها در همین «خاص» بودن است. بحث افتخارات یا بازیکنان یا درآمد یا بیشترین هوادار نیست. بحث «خاص» بودن است. همان چیزی که شعار باشگاه هم هست: فراتر از یک باشگاه!
معروف است که «در یکشنبه بارانی سال ۱۹۵۱، انبوهی از جمعیت پس از پیروزی ۲–۱ در برابر سانتاندر، ورزشگاه لس کورتس را بدون استفاده از تراموا ترک کردند که شگفتی مسئولین حکومتی را برانگیخت. در آن زمان در بارسلون کارکنان تراموا اعتصاب کرده بودند و این حمایت از جانب طرفداران بارسلون از حرکت آنان صورت گرفت».
تاریخ بارسا مملو از چنین صحنه‌هایی است. صحنه‌هایی که در تقابل با دیکتاتوری حکومت فاشیستی فرانکو٬‌به وجود آمده بود٬ هنوز در خاطر بسیاری مانده است.

۳. آمدن پپ گواردیولا٬ شروع دوره‌ای افسانه‌ای در بارسا بوده است. همان روزهایی که عشاق قدیمی٬پس از مدت‌ها با خیال راحت٬ از دور معشوق را به نظاره نشستند. روزهایی که دیگر کسی نگران نتایج بازی‌ها نبود. بارسا٬‌همانی شده بود که همه می‌خواستند. روح تیم رویایی یوهان کرویف٬ اکنون در تیم پپ حلول کرده بود و ما هر روز٬ شادمانه‌تر از دیروز٬ مینیاتورهایی را که پپ طراحی کرده بود٬ تماشا می‌کردیم.

احتمالن برای خیلی‌ها گریه کردن بابت فوتبال٬ کاری است احمقانه. اگر هم برای معدود بازی‌های ملی یا باشگاه‌های کشور خود روا باشد٬ اشک ریختن برای یک تیم باشگاهی - که البته همه‌شان امروزه منتخب جهان هستند! - کار مسخره‌ای است. حالا اگر این اشک ریختن برای یک مربی خارجی باشد که اوضاع واویلا است. امروز که خداحافظی پپ از نیوکمپ را دیدم٬ بی‌اختیار اشک بر چشمان‌ام جاری شد٬ برای همه روزهایی که همه ما شاهد سروری معشوق قدیمی‌مان بودیم. برای همه حرف‌هایی که نمی‌شود زد؛ متشکریم پپ!

منبع: arashbahmani61.blogspot.com/2012/05/testimem-pep.html

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
پويول يورو و فينال كوپا رو از دست داد :(

بدليل مصدوميتي كه تو بازي اسپانيول دچارش شد حداقل 6 هفته نميتونه بازي كنه .

1336470023045.jpg

.

manoonam

Registered User
لایک‌ها
107
حیف گواردیولا رفت حیف

بالا