یه مشت حرفهای بیهود . مسخره ها .دیگه اینقدر بیکارن مسئله های 3 یا3ی رو میارند تو ورزش
بیخیال این قضیه مسخره بشید
چرا فقط این سایت مسخره این خبر رو گذاشته؟
احتمالا همین توهمات فکری بوده :دی
راستی اواتارت کارلوس پویول هست ؟
او شنبه برای حل مشکلات غضروف زانوی راستش تحت عمل جراحی قرار میگیرد
او حداقل 6 هفته از میادین دور خواهد بود و پزشکان امیدوارند او برای تمرینات پیش فصل آماده شود
یعنی من رفتن هر کیو بتونم ببینم یا تحمل کنم ، رفتن پویولو نمیتونم ببینم ...![]()
یحیی توره برای بازگشت به تیم اظهار تمایل کرده ، بحث حضور لاپورتا در انتخابات هم هر روز داره پر رنگ تر میشه .
خبر خداحافظی پویول از تیم ملی هم شایعه بود .تو سایتها هم خودش گفته نمیخوام تو اتاق عمل از فوتبال خداحافظی کنم واینم معلوم نیست این اخرین یورو باشه یا نه
این فیسبوک هم عکسای جالبی داره:happy:
مشاهده پیوست 145033
فقط از تیم ملی خداحافظی کرده
برای بارسا حالا حالاها بازی میکنه
اونوقت این چکار به خداحافظی از تیم ملی داره .
اشاره ای به این موضوع نداره ...
راست می گی !فکر کنم همه از رو این می گن که قبلا گفته بود بعد یورو می خوام برم!!!!حالا شاید با این وضعیت تغییر عقیده داده باشه.....امیدوارم......خب کمی با دقت بخونی معلومه
گفته : مدافع بارسا و تیم ملی اسپانیا در صحبتهایی گفت:« نمی دانم که آیا این آخرین یوروی من بود یا نه ولی آنچه از آن اطمینان دارم این است که می خواهم در زمین چمن بازنشسته شوم و نه در اتاق عمل.»
اگر خدا حافظی کرده بود این مینوشتن این اخرین یورو من بود نه اینکه بگه نمیدونم اخرین یورو من هست یا نه
در ضمن همه سایتها رو خوندم چیزی در مورد خداحافظی پویول نگفته بودن
منبع کو؟
! Puyol will announce on Wednesday his farewell to the Spanish
اینم لینکش
اینجا هم تو تیتر روزنامه بهش اشاره شده .
بقیه لینکهای مرتبط :
Google Traductor
Puyol: “Soon I’ll be back” | totalBarça
The Front: Sport (09.05.2012) | totalBarça
Puyol to undergo surgery on May 12 | totalBarça
نکته : اگه گفتید اسپورت و موندو دیپورتیوو منابع معتبری نیستن ، خونتون پای خودتون !![]()
خبر خداحافظیش خیلی رسمی و جدی بوده حتی مارکا هم بهش اشاره کرد ولی اگه خودش بعدا منصرف شده باشه بنده مسئولیتی قبول نمیکنم !
.