• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
توافق شخصی بارسلونا با گرث بیل
طبق گزارش«فوتبولروس» ، سران باشگاه کاتالان آماده اند تا برای خرید بیل مبلغ 40 میلیون یورو بپردازند
175843hp2.jpg

سایت گل- طبق گزارش «فوتبولروس»، سران باشگاه بارسلونا با گرث بیل، ستاره ولزی باشگاه تاتنهام به توافق رسیده اند.

این طور به نظر می رسد که خرید یک مدافع چپ، اولویت اصلی مسئولان بارسا در بازار نقل و انتقالات تابستانی است و این روزها، نام گرث بیل به عنوان اولویت اول خرید آبی اناری ها به گوش می رسد.

این درحالی است که بیل، علاوه بر بارسا، دل مسئولان تیمهای دیگری از جمله چلسی ومنچسترسیتی را هم برده ولی طبق گزارش اعلام شده در برنامه «فوتبولروس» مارکا تی وی، سران باشگاه بارسلونا با این بازیکن ولزی برسر انتقال 40 میلیون یورویی او به تیم کاتالان به توافق رسیده اند و این بازیکن جوان با امضای قراردادی 5 ساله در ازای دستمزد سالانه 5 میلیون یورو به بارسا منتقل خواهدشد؛ البته به شرطی که سران دو باشگاه نیز با هم به توافق برسند.

بنا بر گزارش مارکا تی وی که در روزنامه مارکا نیز بازتاب یافته،بعد از توافق شخصی بیل با بارسا، فقط توافق میان دو باشگاه باقی مانده است ؛هرچند که تاتنهام به سادگی بیل را از دست نخواهد داد.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
واي كه از اين فصل نقل و انتقالا بيزارم
هر روز يه اسم و يه بازيكن مطرح ميشه ، همه هم تريپ ناز و ادا و ... حالا جالبه هر روز هم اين دايره ي بازيكنها وسيع تر ميشه !
تمام تيمها هم وقتي با بارسا ميرسن ميخوان تمام مشكلات ماليشونو حل كنن !

ال پي چي چي و زامورا مال ماست :happy:

img-public.php

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099
تیم بسکتبال دیشب حسابی ناامیدمون کرد ! و گرنه حتما خبر و عکس های بازیو پوشش می دادم!

Hamid_J

Registered User
لایک‌ها
716
خوب امشب بازی آخر لیگ هست و مسی میتونه شب خوبش باشه و یه هتریک خوب بزنه

Betis v FC Barcelona: Last test before Cup Final

FCB-BETIS_4_.v1336752876.JPG

اینم ترکیب بازی!! پینتو بازی رو از دست داده!! چه بهتر

85547752425164617126.png

Nike10R

Registered User
لایک‌ها
521
اینجا چقدر سوت و کور شده بعد از پپ :rolleyes:

کاپيتان بارسلونا، شخصا در صفحه توئيترش اعلام کرد که زانويش مورد عمل جراحي قرار گرفته است.

عمل جراحي برروي زانوي اسيب ديده کارلس پويول، کاپيتان باشگاه بارسلونا، در ساعات ابتدايي امروز (شنبه) در کلينيک کئيرون شهر بارسلونا با موفقيت انجام شد.

کاپيتان بارسلونا مورد آرتروسکوپي زانوي راست قرار گرفت تا بدين ترتيب به مشکلات و مصدوميت طولاني مدت خود پايان دهد.

البته او بعد از انجام اين عمل جراحي شانس حضور در ديدار فينال جام حذفي اسپانيا و يورو2012 وهمراهي تيم ملي اسپانيا دراين رقابتها را از دست خواهد داد.

دکتر رامون کوگات و ريکارد پرونا، پزشکاني که در جراحي پويول حضور داشتند، عصر امروز در کنفرانسي خبري روند اين جراحي را اعلام خواهند کرد. خود پويول هم بعد از انجام اين عمل جراحي در صفحه تويئترش نوشت:« الان بعد از انجام عمل جراحي در اتاق هستم. همه چيز خوب است.»

00033203.jpg

Anne Shirley_75

Registered User
لایک‌ها
110
تیم بسکتبال دیشب حسابی ناامیدمون کرد ! و گرنه حتما خبر و عکس های بازیو پوشش می دادم!
چرا چی شد مگه؟

عوضش:::::
WOMEN'S FOOTBALL

FC Barcelona - Espanyol: Historic victory in Catalan derby (6-0)

2012-05-11_FCB_FEMENI_-_RCD_ESPANYOL_-_009.v1336764294.JPG

......................................

دیروز هم تولد اینیستا بود 28 سالش شده!!!تولدش مبارک!!!!

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
یحیی توره خیلی تو من سیتی بهش خوش گذشته ، گفته بر میگردم به بارسلونا اما بعد از اینکه تو من سیتی تاریخ ساز شدم :eh:

آبیدال از بیمارستان مرخص شد ، بجاش پویول رفت بیمارستان !
عمل پویول موفقیت آمیز بوده ؛

Carles-Puyol-desde-el-hospital_54293025330_54115221155_600_244.jpg

ترکیب امشب بدون حضور ژاوی و اینیستا ، آخرین بازی لیگ با حضور گواردیولا ...

1336817294381.jpg

.

messi2011

Registered User
لایک‌ها
844
سلام دوستان یه توضیحاتی در مورد بازی امشب:
رئال بتیس:کانون توجه

منبع: سایت رسمی باشگاه

بارسا شنبه برای رویارویی با بتیس به سویا سفر می کند. بتیس یکی از معروف ترین باشگاه های اسپانیایی با تاریخچه ای سرشار از تلاش های قهرمانانه، دو جام اسپانیا و یک عنوان لیگ می باشد. این تیم که سال پیش از دسته اول به لیگ برتر راه یافته بود، با تکیه بر جایگاه دوازدهم در میانه جدول، خیالش از بابت سقوط نکردن راحت است.

تاریخچه

این باشگاه در سال 1907 تاسیس شد. بتیس در فصل 1934/35 عنوان یکی مانده به آخرین لیگ قهرمانان پیش از جنگ داخلی را کسب کرد، اما هواداران مجبور بودند برای کسب عنوانی دیگر - جام اسپانیای سال 1997 - تا بعد از مرگ فرانکو صبر کنند. آن ها در طول این وقفه به تلاش و تمرین مشغول بودند و اولین و تنها تیم اسپانیایی هستند که موفق به کسب عنوان در دسته های اول، دوم و سوم شده اند. بتیس آوازه بهترین و بدترین تیم را کسب کرد و از این رو باری دیگر کسب عنوان برای آن ها متوقف شد(در فصلی که حتی تا مرحله یک چهارم نیمه نهایی جام یوفا نیز پیش رفته بودند).

در دهه 80 دوباره در لیگ برتر دیده شدند و طعم موفقیتی دوباره را چشیدند، اما در سال 1991 به دلیل مسائل مالی افت دیگری داشتند و سه سال را در لیگ دسته یک سپری کردند. در اولین فصل بازگشتشان در وقت های اضافه جام را در مقابل بارسا از دست دادند و در لیگ به مقام سوم رسیدند. پس از سقوطی دیگر در سال 2000، در بازگشتی دوباره مقام چهارم را کسب کردند. موقعیتی که در سال 2005 نیز برای آنان تکرار شد و در این فصل موفق به فتح جام حذفی اسپانیا شدند. سالی پس از آن آغاز کار آن ها در لیگ قهرمانان مشاهده شد، اما دوباره در طی مبارزاتی ضعیف در سال 2009 سقوط کردند. فصل پیش آنها در رقابتهای قهرمانی دسته یک به پیروزی رسیدند و مجوز ورود به لیگ برتر را کسب کردند.

هدایت تیم

این فصل بازگشتی نسبتا عجیب برای بتیس بوده است. پیش از آن که 10 باخت آن ها را به تلاش بیشتر وادارد، شروع فصل بسیاری خوبی داشتند؛ سه بازی ابتدایی فصل را با پیروزی گذراندند و به سرعت در جدول بالا آمدند. با وجود داشتن 46 امتیاز و قرار داشتن در مکان دوازدهم جدول، به نظر می رسد که آن ها برای جای داشتن در میانه جدول برنامه ریزی کرده اند. بتیس تا اینجای کار تنها در 7 بازی خانگی پیروز شده است، اما تنها یک بازی از 8 بازی اخیر خود را در بنیتو ویامارین واگذار کرده است (3-2 مقابل رئال مادرید). گرچه بتیس در بازی آخر هفته پیش خود مقابل اسپورتینگ شکست خورده است، اما بازیکنان هنوز به خاطر پیروزی 2-1 خود مقابل رقیب همشهری یعنی تیم سویا پر انرژِی هستند.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
نیمه اول 1-0 تموم شد با ضربه سر بوسکت رو کرنر .
آدریانو هم یه شوت قشنگ با کات داخل پا داشت .

betis5_300x407.jpg

betis3_300x185.jpg

betis1_300x199.jpg

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
لاپورتا: کله گنده های بارسا نخواستند که پپ ادامه دهد

رئیس سابق بارسا نسبت به روسل و اعضای کادر مدیریتی بارساموضع گیری تندی داشت

سایت گل- ساعت 11 شب، در کانال پلوس لیگا، خوان لاپورتا، درطول 55 دقیقه پاسخگوی مونیکا مارچانته بود؛ مارچانته معمولا5،6 دقیقه زمان می خواهد تا به جمع بندی هایش برسد ولی تصورش را بکنید که لاپورتا چقدرحرف داشت که این گفتگو حدود 1ساعت به طول انجامید. رئیس سابق باشگاه کاتالان باشفافیت فراوانی صحبت می کرد.به ویژه درمورد جانشین او درباشگاه بارسا.
لاپورتا درصحبتهایی درمورد خودش و روابطش با آنخل ماریا ویار،رئیس فدراسیون فوتبال اسپانیا گفت:« راستش را بخواهید من هیچ وقت درمورد داوری ها صحبت نمی کردم.همه می دانند که من ویار راتجسین می کنم. او مرد اصیلی است ومن ازاو درسهای زیادی آموخته ام.»

لاپورتا درادامه بار دیگر با اشاره به استقلال کاتالونیا و احساسات خاص مردم این منطقه از جمله خودش گفت:« اگر من به خاطر موفقیتهای تیم ملی اسپانیا خوشحال می شوم، به خاطر بازیکنان بارسلونا که درتیم ملی هستند و همچنین به خاطر آنخل ویار است.»
درادامه این گفتگو لاپورتا درمورد گواردیولا و خداحافظی او بانیمکت مربیگری بارسا هم صحبت کرد. لاپورتا کسی بود که پپ را به عنوان مربی تیم پایه ای بارسلونا برگزید ودرنهایت او را به تیم اصلی آورد.آن هم درحالی که خیلی ها فکر می کردند که مورینیو،بهترین گزینه برای جایگزینی رایکارد است.

رئیس سابق باشگاه کاتالان اعتقاد دارد که مدیران ومسئولان کنونی بارسلونا تمام اقدامات لازم برای ادامه حضور گواردیولا را انجام ندادند:« یکی از کارهایی که اعضای کادرمدیریتی ساندرو روسل انجام می دهند،این است که تمام آنچه دردوران ما در باشگاه کاتالان ساخته شده بود را ویران کنند. طبق این اصل، جدایی پپ گواردیولا، اجتناب ناپذیر بود.فکر می کنم که آنها می توانستند برای نگاه داشتن پپ کارهای به مراتب بیشتری انجام دهند ولی دیدگاه من این است که آنها کارهای لازم را انجام ندادند؛ چون برایشان جالب نبود که پپ درسمت مربیگری تیم بماند.»
لاپورتا، درپاسخ به سوالی درمورد احتمال بازگشتش به دنیای ریاست باشگاه کاتالان گفت:« هنوز درمورد بازگشت برنامه ریزی نکرده ام ولی گاهی اوقات وقتی می بینم که سران بارسا در طول این یک سال و نیم مدیریت چه کرده اند،احساس می کنم که باید اوضاع باشگاه تغییر کند.»
رئیس سابق باشگاه کاتالان درمورد انتصاب تیتو ویلانووا در سمت مربیگری بارسا هم گفت:« من تیتو را به عنوان یک انسان و به عنوان یک مربی می شناسم.او انسانی استثنایی است ودیدگاه های وسیعی دارد،شاید او بیش از هرکسی دیگری با این سیستم اشنا باشد. او ،سالها با این بازیکنان که الان درتیم اصلی هستند،کار کرده.بازیکنان از او کاملا حمایت خواهند کرد و این خیلی مهم است، چون روح تیم برهمین مبناست.البته اگرمن بودم، سعی می کردم که زوج "تیتو-گواردیولا" را حفظ کنم.»
درطول این گفتگو، لاپورتا درمورد موضوعات دیگری هم به صحبت پرداخت؛ از بنیاد قطر گرفته تا مورینیو. او درمورد آقای خاص گفت:« مو رینیو مردعمل است. او در حال بناگذاشتن پروژه های فوتبالی اش است ورئال با مو رینیو، مبدل به حریف شایسته ای برای بارسا شده است.»

----------------------

----------------------

مسی و پرداخت هزینه های درمان یک کودک 12 ساله

این ستاره آرژانتینی حاضر شد هزینه ماهانه 6000 درهمی (416 یورو) درمان ولید کاشاش را تا 18 سالگی بپردازد

185760hp2.jpg

سایت گل- لیونل مسی، ستاره باشگاه بارسلونا، حاضر به پرداخت هزینه های درمان یک کودک 12 ساله که گفته می شود از همان مشکل دوران کودکی مسی رنج می برد، شد.
ولید کاشاش که با کمبود هورمون رشد روبرو است، می خواهد با برطرف کردن این مشکل به یک فوتبالیست بزرگ تبدیل شود اما هزینه های بالای درمان، رسیدن به این رویا را به شدت در خطر قرار داده بود.

با این وجود، یکی از نزدیکان او مسی را از مشکل این کودک آگاه کرد و این ستاره آرژانتینی حاضر شد هزینه ماهانه 6000 درهمی (416 یورو) درمان او را تا 18 سالگی بپردازد.
مسی همچنین یک عکس خود که در آن تی شرتی که عکس ولید روی آن بود را برای این کودک فرستاد و از او خواست در مبارزه با بیماری قوی باشد.

-----------

--------

پزشک پویول: او می تواند سال ها برای بارسا بازی کند

پویول روز گذشته تحت عمل جراحی قرار گرفت و برای 6 هفته از میادین دور خواهد بود.

185646hp2.jpg

سایت گل- پزشکی که پای کارلس پویول، کاپیتان بارسا را مورد عمل جراحی قرار داد، اعلام کرد این بازیکن شانسی برای حضور در رقابت های یورو 2012 ندارد اما می تواند برای سال ها به بازی کردن ادامه بدهد.

پویول روز گذشته تحت عمل جراحی قرار گرفت و برای 6 هفته از میادین دور خواهد بود.

بعد از جراحی موفقیت آمیز پویول بعضی از رسانه های اسپانیایی از احتمال حضور او در یورو سخن گفتند اما دکتر رامون کوگات این مسئله را کاملا رد کرد.
او در گفتگو با نشریه ال پریودیکو گفت:" هدف ما بهبود هرچه سریع تر او و بازگشت او در بهترین شرایط است. او نمی تواند در یورو حضور پیدا کند اما بارسا می تواند از او برای سال ها استفاده کند."

کوگات همچنین در مورد شرایط داوید ویا، دیگر ستاره بارسا که به دلیل مصدومیت ماه هاست که در میادین حضور ندارد، گفت:" شکستگی پای او بهبود پیدا کرده است و او اکنون باید شرایط تمرین و بازی کردن را پیدا کند."

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
Rueda-de-prensa-de-Guardiola-t_54292588880_53544647905_352_256.jpg

"The league existed before me and follow after me"​

با این حرفش اونی که دهنشو باز کرده بود و چرت و پرت گفته بود له کرد ، خیلی محترمانه و شیک !

Sortida-de-Carles-Puyol-de-la-_54293206666_54115221155_600_244.jpg

Puyol leaves the hospital

توجه کردید کاپیتان با اینکه مسن تر از بقیه هست چقدر اهل تکنولوژِیه :D
خیلی از عکسهای رختکن رو هم پویول میذاره رو نت ...

پدرو ، بوسکت و پیکه مهمانان ویژه مسابقات اتومبیلرانی فرمول 1 Montmelo ،

AMBIENTE-GRAN-PREMIO-DE-ESPAA-_54293204571_54115221155_600_244.jpg

AMBIENTE-GRAN-PREMIO-DE-ESPAA-_54293204561_54115221155_600_244.jpg

1336914217_extras_noticia_foton_7_0.jpg

.

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
درود
مثل اینکه به دنبال خرید ديميتار برباتف و ديرک کويت هستند .

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
درود
مثل اینکه به دنبال خرید ديميتار برباتف و ديرک کويت هستند .

آره ، چند روز پيش اينها رو مطرح كردن (روزنامه هاي اسپانيا)

دركويت يه چيزي ولي برباتف واقعا در حد والنسيا هم نيست چه برسه بارسلونا ...

Anne Shirley_75

Registered User
لایک‌ها
110

توجه کردید کاپیتان با اینکه مسن تر از بقیه هست چقدر اهل تکنولوژِیه :D
خیلی از عکسهای رختکن رو هم پویول میذاره رو نت ...

.
یکی پویول یکی فابرگاس!!!همیشه هر خبری میشه این میاد تو توییترش به دو زبون مختلف می نویسه!!!(اسپانیایی و انگلیسی)....پیکه هم بد نیست....

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
اتفاقا من حس میکنم خرید برباتوف خیلی بهتره چون چارچوب شناس خیلی موفق تریه
و بدون شک این دو بازیکن قرار نیست بازیکن فیکس باشن و برای زمانی که تیم عقب هستش یا به بن بست خورد یا مهاجم اصلی تیم مصدوم یا محروم هستش و نیاز به یه مهاجم گل زن داره مورد استفاده قرار میگیرن.
کویت لزوما یک مهاجم کلاسیک نیست، بیشتر یه مهاجم مکمله، بارسا به مهاجم چارچوب شناس و سرزن نیاز داره که برباتوف تو این زمینه موفق تره.بنظر من تو منچستر اصلا به حقش نرسید.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
اتفاقا من حس میکنم خرید برباتوف خیلی بهتره چون چارچوب شناس خیلی موفق تریه
و بدون شک این دو بازیکن قرار نیست بازیکن فیکس باشن و برای زمانی که تیم عقب هستش یا به بن بست خورد یا مهاجم اصلی تیم مصدوم یا محروم هستش و نیاز به یه مهاجم گل زن داره مورد استفاده قرار میگیرن.
کویت لزوما یک مهاجم کلاسیک نیست، بیشتر یه مهاجم مکمله، بارسا به مهاجم چارچوب شناس و سرزن نیاز داره که برباتوف تو این زمینه موفق تره.بنظر من تو منچستر اصلا به حقش نرسید.

محمد جان بنده 120% با حرفت در مورد برباتف مخالفم :دی
شما نگاه کن این بازیکن که قرار بود کارهای بزرگ بزرگ برای منچستر انجام بده الان وضعیتش چطوره .. کم کم داره فراموش میشه که این بازیکن جزء تیم منچستره .
جالبه همون اولی که فرگوسن خیلی طلبه خرید این بازیکن بود من با یکی از رفقای منچستریم گفتم که این بازیکن اصلا رشد نمیکنه و هرگز انتظارات رو برآورده نمیکنه . حالا بعد چند سال حرفم کاملا درست از آب در اومد .
چهار چوب شناس که نیست خیلی مواقع توپها رو خوب استفاده نمیکنه ، حفظ توپ یا تکنیک بالایی نداره فقط بعضی مواقع یه کارهای نمایشی میکنه ، سرعت بالا هم نداره ، سنش هم فکر کنم بالا باشه .

در کل جزیان خریدش هم بیشتر حالت شایعه داره ، فصل نقل و انتقالاته دیگه :دی

مهاجم تو اون استایل فقط ون پرسی بدردمون میخوره ، این یورنته بیلبائو هم اونقدر خوب نیست که بدرد ما بخوره ، من چند تا بازی ازش دیدم .

کاش میرفتن سراغ فالکائو ، چقدر باهوش و اکتیوه ، منو یاد اتوئو میندازه .

.

• Like
Reactions: rms

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
کدام بازیکنان بیشترین تعداد بازی رو برای بارسا انجام دادن ...
بهمراه دقایقی که هر بازیکن بازی کرده ؛

1336941893072.jpg

دو تا از کارهای خیریه مسی تو این روزها ...

1336938713879.jpg

Messi-en-un-emotivo-Spot-de-co_54293375961_54115221214_352_180.jpg

من میگم این پویول خیلی اهل تکنولوژیه نگید چرا .... :D

Carles-Puyol-cuidado-por-su-he_54293365071_54115221155_600_244.jpg

جالبه پرستارش هم برادرش بوده !

.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
محمد جان بنده 120% با حرفت در مورد برباتف مخالفم :دی
شما نگاه کن این بازیکن که قرار بود کارهای بزرگ بزرگ برای منچستر انجام بده الان وضعیتش چطوره .. کم کم داره فراموش میشه که این بازیکن جزء تیم منچستره .
جالبه همون اولی که فرگوسن خیلی طلبه خرید این بازیکن بود من با یکی از رفقای منچستریم گفتم که این بازیکن اصلا رشد نمیکنه و هرگز انتظارات رو برآورده نمیکنه . حالا بعد چند سال حرفم کاملا درست از آب در اومد .
چهار چوب شناس که نیست خیلی مواقع توپها رو خوب استفاده نمیکنه ، حفظ توپ یا تکنیک بالایی نداره فقط بعضی مواقع یه کارهای نمایشی میکنه ، سرعت بالا هم نداره ، سنش هم فکر کنم بالا باشه .

در کل جزیان خریدش هم بیشتر حالت شایعه داره ، فصل نقل و انتقالاته دیگه :دی

مهاجم تو اون استایل فقط ون پرسی بدردمون میخوره ، این یورنته بیلبائو هم اونقدر خوب نیست که بدرد ما بخوره ، من چند تا بازی ازش دیدم .

کاش میرفتن سراغ فالکائو ، چقدر باهوش و اکتیوه ، منو یاد اتوئو میندازه .

.

در مورد فالکائو کاملا باهات هم عقیدم.خونسردیش فوق العادست
اما در مورد برباتف
آمارش خیلی خوبه
بنحوی که در 107 بازی برای منچستر با اینکه بیشتر بازیکن نیمکت نشین بوده 47 گل زده
یعنی تقریبا توی هر دوبازی یک گل.
اما آمار کویت توی 207 بازی 51 گل زده
البته آمار به نقل از ویکی پدیا هستش

بالا