خب خبرایی بوده که من نبودم حالا با اجازتون نکاتی رو از نگاه شخصیم بازگو می کنم..
اولین و مهم ترین اینکه برای کاپیتانمون آرزوی سلامتی می کنم و امیدوارم حالا حالاها ما رو تنها نذاره و تا 40 سالگی بازی کنه...
و اما شایعات نقل و انتقالات :
کویت و برباتوف ; غیرمنتظره ترین چیزی بود که می شد بشنوم و البته فکر می کنم احتمال همچین انتقالی نزدیک به صفر باشه, من به شدت دوست داشتم برباتوف از لورکوزن بیاد بارسا اما الان اگه اشتباه نکنم 6,7 سالی گذشته و به هیچ وجه نمیخوام بربا رو در لباس آبی اناری ببینم , کویت هم کاملا واضحه که نه کلاس بازیش و نه سن و سالش به کار ما نمیاد!
یحیی توره فوق العادست و حقشه در تیمی به عنوان بازیکن ثابت و کلیدی بازی کنه که خب این شرایط در بارسا فراهم نیست!
بیل یا آلبا; من بی تردید به آلبا رای می دم, هزینه ای که برای بیل صرف می شه با توجه به خصوصیات بازیش توجیح نخواهد داشت ولی آلبا دقیقا همون مهره ی گمشده ای که برای دفاع چپ دنبالش بودیم!
----------------------
در مورد لیست تیم اسپانیا باید بگم بازیکنان بارسا ,بیلبائو و چلسی نیستند! و خب انتظار می ره فابرگاس اینیستا ژاوی پیکه بوسکتس یورنته خاوی مارتینز و تورس اضافه بشن! احتمالا خوان ماتا و شاید پدرو و مونیان هم در لیست اولیه حضور داشته باشند!
---------------------
در مورد تلفظ اسپانیایی اسامی می خواستم صحبت کنم که باشد برای فرصتی مناسب!
---------
شرمنده اگر اضافه گویی کردم!