• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

rms

Registered User
تاریخ عضویت
26 سپتامبر 2009
نوشته‌ها
4,759
لایک‌ها
7,919
محل سکونت
اهواز
مشاهده پیوست 200566
دوستان آمار بالا تا سال 2009 هستش
قبل از اینکه مسی در سال 2010 و 2011 هم بهترین بازیکن بشه،ر
حتی یکی از بهترین بازیکن های رئال فیگو بود که فقط 2 ماه تو ترکیب رئال بود و این جایزه رو برد و بخاطر بازی های خوبش در بارسا و جام ملت های اروپا 2000 شایسته ی این جایزه شد.
 

messi2011

Registered User
تاریخ عضویت
29 مارس 2012
نوشته‌ها
2,034
لایک‌ها
844
محل سکونت
In My Dreams
بازگشت آبیدال در ماه دسامبر


[h=2]این طور به نظر می رسد که ستاره فرانسوی در حال تقویت توانش است و روحیه بالای او به او کمک خواهد کرد تا به میادین چمن بازگردد

abidal.jpg[/h]طبق گزارش منتشره در روزنامه اسپورت کاتالونیا، اریک آبیدال بعد از انجام عمل جراحی پیوند کبد می تواند به میادین ورزشی بازگردد و تدریجا تمرینات پا به توپش را آغاز خواهد کرد.
او برای شروع کار و حرکت در مسیر بازگشت به زمین چمن در ابتدا باید وزنش را کاهش دهد و طبق برنامه ریزی های انجام شده، او هر هفته 800 گرم از وزنش کم کرده و حالا 6 کیلو لاغر شده است. آبیدال در طول هفته 4 جلسه تمرینی خواهد داشت و در صورتی که مشکل خاصی به وجود نیاید، در روزهای پایانی سال جاری میلادی به میادین ورزشی بازخواهد گشت. خوان کارلوس گارسیا والدکاساس، رئیس سرویس جراحی بیمارستان بارسلونا که مسئول بخش پیوند کبد نیز هست و شخصا عمل جراحی پیوند کبد آبیدال را برعهده داشت، در گفتگو با روزنامه اسپورت گفته:« آبیدال به من گفت:" خیالت راحت باشد دکتر؛ من حالم خیلی خوب است."»
او در بخش دیگری از این گفتگوگفت:« اگر آبیدال گفته که در ماه دسامبر به میادین بازخواهد گشت که خیلی خوب است. دلیلی وجود ندارد که او نتواند بازی کند. مهم این است که آبیدال از این عمل سخت با موفقیت بیرون آمد و توانایی آن را دارد که زندگی فوق العاده ای داشته باشد.»
 

behnam behdadiyan

Registered User
تاریخ عضویت
28 جولای 2012
نوشته‌ها
1,418
لایک‌ها
5,823
سن
39
محل سکونت
iran
سانگ تولدت مبارک...

الکساندر دیمیتری سانگ، بازیکن تازه وارد بارسایی، امروز تولد 25 سالگی اش را جشن گرفت. او در 9 سپتامبر 1987 در کامرون به دنیا آمد و با توجه به از دست دادن پدرش در کودکی و عهده داری سرپرستی او توسط پسرعمویش - ریگوبرت سانگ - از همان ابتدا با فوتبال انس گرفت.

باتوجه به نبود آکادمی مناسب در کشورش، عازم فرانسه شد و ملیتی فرانسوی نیز دست و پا کرد و حتی در تیم زیر 16 ساله های آنها نیز بازی کرد. باستیا تیمی بود که سانگ سالهای 2001 تا 2006 را در آنجا سپری کرد و سپس به صورت قرضی به جمع توپچی ها پیوست و یک سال بعد از بازیکنان رسمی این تیم نام گرفت و اکنون با حضورش در جمع آبی اناری ها، در صدد کسب افتخارات جاودانه است.


الکس سانگ که می تواند در نقش هافبک دفاعی و دفاع مرکزی بازی کند، تاثیر به سزایی در تخریب حملات حریف، بازیسازی تیم خودی و توزیع مناسب توپ در زمین دارد. همین ویژگی ها یاعث حضور پررنگ او در تیم آرسنال پس از جدایی فابرگاس شد و در نهایت نظر سران بارسا را به خود جلب کرد.
 

messi2011

Registered User
تاریخ عضویت
29 مارس 2012
نوشته‌ها
2,034
لایک‌ها
844
محل سکونت
In My Dreams
ختافه – بارسا هفته ای که همراه با بازگشت بازیکنان ملی پوش به پایان می رسد
تیتو ویلانووا برای بازی چهارم لیگا با بازیکنان کمتری آماده خواهد شد ، چرا که این هفته بازیکنانش برای انجام بازی های ملی به تیم های خود ملحق شده اند

2012-07-17_ENTRENO_TARDE_57.v1342551424.JPG


کادر مربیگری این هفته برنامه ای جدید برای چهارمین بازی فصل در نظر دارند. پس از پیروزی در سه بازی اول لالیگا ، بارسا روز شنبه 15 سپتامبر با ختافه روبرو می شود. این هفته ، بازیکنان ملی پوش باری دیگر برای انجام بازی های لیگ بازخواهند گشت.

حتی بدون احتساب چهار بازیکن بارسا ب در تیم ملی زیر 21 ساله ها ، 17 بازیکن تیم اول برای انجام بازی های ملی به تیم های خود ملحق شده اند ، که این هفته سخت با جلسه تمرینی روز یکشنبه ، صبح روز پس از سفر به مادرید برای رویارویی با ختافه ، به پایان خواهد رسید.

دوشنبه 10 سپتامبر

روز استراحت

سه شنبه 11 سپتامبر

ساعت 19 تمرین

چهارشنبه 12 سپتامبر

ساعت 19 تمرین

پنجشنبه 13 سپتامبر

ساعت 19 تمرین

جمعه 14 سپتامبر

ساعت 11 تمرین

شنبه 15 سپتامبر

ساعت 9:45 سفر به ختافه

ساعت 20 چهارمین بازی لالیگا. ختافه سی اف در برابر اف سی بارسلونا

یکشنبه 16 سپتامبر

ساعت 11 تمرین

پی نوشت : زمان ها و برنامه ها می تواند توسط کادر فنی تغییر کند.
 
Last edited:

messi2011

Registered User
تاریخ عضویت
29 مارس 2012
نوشته‌ها
2,034
لایک‌ها
844
محل سکونت
In My Dreams
پیراهن کاتالان برای فصل بعد بارسلونا


[h=2]مقامات بارسلونا قصد دارند در فصل آینده از رنگ‌هایی متفاوت با رنگ‌های فعلی برای پیراهن دومشان استفاده کنند.[/h] timthumb.php.jpg


رنگ پیراهن دوم بارسلونا برای فصل آینده راه‌راه عمودی سرخ و طلایی خواهد بود تا کاملا به رنگ پرچم کاتالونیا باشد. پیراهن دوم فعلی باشگاه هم از این دو رنگ استفاده کرده اما به‌نحوی دیگر.
طرفداران 113 سال است صبر کرده‌اند تا «نوارهای آراگون» را روی پیراهن موفق‌ترین باشگاه منطقه ببینند و سرانجام به این آرزوی خود خواهند رسید. باشگاه قصد دارد ارتباط تیم با این منطقه خودمختار و مردمش را تقویت کند. البته هر دو پیراهن اصلی فعلی تیم هم پرچم کاتالان را روی پشت خود دارند. خوان لاپورتا از زمانی که در سال 2003 مدیر باشگاه شد این تغییر را به وجود آورد. اما این گامی به پیش است.
 

behnam behdadiyan

Registered User
تاریخ عضویت
28 جولای 2012
نوشته‌ها
1,418
لایک‌ها
5,823
سن
39
محل سکونت
iran
بهترین شروع...

بازیکن اهل جزایر قناری، تا بدین مرحله از فصل جدید، دو گل برای بارسا و دو گل برای تیم ملی اسپانیا به ثمر رسانده است که بهترین شروع را در دوره بازیگری او رقم زده است.

پدرو با چهارگلش در ابتدای فصل جاری، نوید یک سال رویایی را می دهد. او که در دو بازی اولیه بارسا در لالیگا و سوپرجام - رئال سوسیداد (5-1) و رئال مادرید در دور رفت (3-2) - و مسابقه اسپانیا - عربستان، که زننده دو گل بازی و یکی از برترین ستاره های میدان بود، امیدهای زیادی را در دل زنده کرده است.


فرم بازی

پس از حضوری معمولی در چند ماه آخر فصل گذشته به دلیل مصدومیت، او 2011/12 را پایان برد و فصل جدید را با گلزنی آغاز کرد. او که در برد بارسا در برابر رایو ولکانو (7-0)، یکی از گلها را به نام خود ثبت کرد و در فینال جام حذفی در برابر اتلتیک بیلبائو، موفق به گلزنی شد، نظر دل بوسکه را برای حضور در یورو 2012 و کسب دومین موفقیت اروپایی کشورش جلب کرد.
 

behnam behdadiyan

Registered User
تاریخ عضویت
28 جولای 2012
نوشته‌ها
1,418
لایک‌ها
5,823
سن
39
محل سکونت
iran
تولدت مبارک اریک...

اریک سیلواین آبیدال، مرد فرانسوی نیوکمپ، در تاریخ 11 سپتامبر 1979 در شهر لیون به دنیا آمد و اکنون در سن 32 سالگی با پشت سر گذاشتن یک بیماری دشوار، همچنان تلاش می‌کند و چشم‌های زیادی را به حضور دوباره در میادین امیدوار کرده است.

آبیدال در 20 سالگی به تیم لیون دو شره - یکی از تیم‌های دسته 2 فرانسه - پیوست و سپس در موناکو، لیل و در نهایت لیون بازی کرد. او که تقریبا زندگی فوتبالی‌اش را در لیون و بارسلونا گذرانده است، تا کنون موفق به کسب 22 عنوان با این دو تیم شده است.


آبیدال ذاتاً یک مدافع چپ محسوب می‌شود، اما به دلیل قد مناسبش، گاها در پست دفاع مرکزی نیز بازی کرده است. قدرت ساق‌های او باعث اجرای خوب حرکات تاکتیکی در زمین و حتی دوندگی 90 دقیقه‌ای می شود که مهاجمین حریف را به زانو در می آورد.
 

messi2011

Registered User
تاریخ عضویت
29 مارس 2012
نوشته‌ها
2,034
لایک‌ها
844
محل سکونت
In My Dreams

behnam behdadiyan

Registered User
تاریخ عضویت
28 جولای 2012
نوشته‌ها
1,418
لایک‌ها
5,823
سن
39
محل سکونت
iran
سویا - بارسلونا، شنبه 29 سپتامبر

زمان برگزاری بازی دو تیم سویا و بارسلونا مشخص شد. طبق اعلام فدراسیون فوتبال اسپانیا مصاف دو تیم سویا و بارسلونا، در ششمین هفته لالیگا، روز شنبه 29 سپتامبر و ساعت 22:00 به وقت محلی در ورزشگاه سانچز پیزخوان برگزار خواهد شد.

بنابر اعلام فدارسیون فوتبال اسپانیا برنامه 3 بازی بعدی بارسا در لالیگا تعیین شده است. شنبه، 15 سپتامبر تیم به ختافه سفر خواهد کرد، دو تیم در ساعت 20:00 به وقت محلی به مصاف هم می روند. یک هفته پس از آن، روز شنبه 22 سپتامبر بارسا میزبان گراندا خواهد بود، که این بازی ساعت 22:00 در ورزشگاه نیوکمپ برگزار خواهد شد. در ششمین هفته لیگ، بارسلونا با سویا بازی خواهد کرد. پس از این دیدار، تیم به لیسبون سفر خواهد کرد تا در دومین بازی مرحله گروهی رقابت‌های لیگ قهرمانان اروپا به مصاف بنفیکا برود. این بازی روز سه شنبه 2 اکتبر در خانه حریف برگزار خواهد شد.


هرکولس - بارسا ب، 22 سپتامبر

بارسا ب در تاریخ 22 سپتامبر، روز شنبه ساعت 16:00 به وقت محلی به مصاف هرکولس می رود که در واقع این بازی ششمین بازی فصل بارسا ب در دسته 2 می‌باشد.





عکس روز: «پرچم کاتالونیا:لباس دوم فصل آینده».

مشاهده پیوست 203458
 

DIXIE CHICKS

Registered User
تاریخ عضویت
8 می 2007
نوشته‌ها
1,124
لایک‌ها
661
می گم اگه بر فرض کاتالونیا جدا بشه، تکلیف بارسا و تیم ملی اسپانیا چی می شه؟
 

behnam behdadiyan

Registered User
تاریخ عضویت
28 جولای 2012
نوشته‌ها
1,418
لایک‌ها
5,823
سن
39
محل سکونت
iran
می گم اگه بر فرض کاتالونیا جدا بشه، تکلیف بارسا و تیم ملی اسپانیا چی می شه؟

اول از همه اینکه جدایی ایالت کاتالان از اسپانیا خیلی دور از ذهنه...
اما اگه این جدایی صورت بگیره ایالت کاتالان یک تیم ملی مستقل از اسپانیا خواهد داشت که تیمش اون وقت به مراتب قویتر از تیم ملی اسپانیای بدون کاتالان خواهد بود...
 

behnouod

Registered User
تاریخ عضویت
1 آگوست 2011
نوشته‌ها
230
لایک‌ها
2
محل سکونت
Tehran-Tajrish
دوستان بارسایی کسی اینجا هست تو فیسبوق زیاد فعالیت کنه
اطلاعاتش بالا باشه و بتونه با رئالیا کلکل کنه
واسه ادمینی تو یه پیج با لایکای بالا می خوام
 

behnam behdadiyan

Registered User
تاریخ عضویت
28 جولای 2012
نوشته‌ها
1,418
لایک‌ها
5,823
سن
39
محل سکونت
iran
مصدومیت 10 تا 15 روزه اینیستا...

هافبک بارسا در دیدار اسپانیا – گرجستان، از ناحیه پای راست خود دچار کشیدگی شده و بازی خارج از خانه بارسا مقابل ختافه را از دست خواهد داد. جوردی آلبا نیز که دچار بیماری آنفولانزا شده است، در تمرین بعد از ظهر روز گذشته غایب بود.

خدمات پزشکی اف سی بارسلونا اعلام کرد که آندرس اینیستا دچار کشیدگی در پای راست خود شده است. این هافبک بارسا پس از بازگشت از تیم ملی اسپانیا و حضور دو دو بازی ملی این تیم، 10 تا 15 روز از میادین دور خواهد بود.


همچنین یوردی آلبا نیز دچار بیماری آنفولانزا شده است و در روز جمعه آزمایشات بیشتری را پشت سر خواهد گذاشت. این بازیکن در روز چهارشنبه از اردوی تیم ملی اسپانیا بازگشته بود.
 

p30room

Registered User
تاریخ عضویت
14 فوریه 2010
نوشته‌ها
2,375
لایک‌ها
3,562
محل سکونت
IRAN

messi2011

Registered User
تاریخ عضویت
29 مارس 2012
نوشته‌ها
2,034
لایک‌ها
844
محل سکونت
In My Dreams
دوستان بازی فعلا تا دقیقه 24 صفر صفر هست...
به امید پیروزی بارسا
 
بالا