[h=1]فابرگاس: در بارسلونا از فوتبال خداحافظي ميکنم[/h] [h=2] سسک فابرگاس گفته دوست دارد بيشتر از اينها در بارسلونا بازي کند، اما هرگز حاضر نيست روي ذهنيت همتيميهايش اثر منفي بگذارد و حتي به اين دليل حاضر است روي نيمکت بنشيند.[/h] |
![]() |
اين ستاره سابق آرسنال در هفتههاي آغازين فصل نتوانسته به بهترين فرم خود برسد و نمايشهاي نسبتا نااميدکنندهاش باعث انتقاد از او شده. فابرگاس به مارکا گفت: «نميتوانم بگويم ذخيره طلايي تيم ميشوم. من مانند همه دوست دارم بازي کنم و در ميدان حاضر باشم. اما اين به معناي آن نيست که همتيمي بدي هستم. اگر ناراحت باشم آن را مقابل همتيميهايم نشان نميدهم. ما همه دوست داريم بيشتر بازي کنيم اما رسيدن به اين هدف دشوار است. من دارم براي بهترين تيم دنيا بازي ميکنم. من آمدهام از اين حضور لذت ببرم و نميخواهم اين موضوعات اذيتم کند. من از حضور در اين تيم حقيقتا خوشحالم. نميخواهم لم بدهم و همه چيز را آسان بگيرم. اگر بخت بازي پيدا نکنم صبر ميکنم، صبر ميکنم و صبر ميکنم تا زماني که اوضاع تغيير کند. من با اين هدف آمدهام که در بارسا بازنشسته شوم.» فابرگاس در دقيقه 60 بازي با والنسيا تعويض شد. او دو موقعيت عالي براي بيشتر کردن فاصله با اين تيم را از دست داده بود. |
این درسته که مسی با بارسلونا تمام عمر بست.
امروز تو رادیو شنیدم.
خیلی سابقه خوبی از این قرار داد تمام عمر ندارم. یاد رونالدو و اینتر می افتم.!
کرايف: رئال احترام گذشته را ندارد يوهان کرايف، اسطوره سابق باشگاه بارسلونا در گفتگو با راديو کاتالونيا به آناليز آنچه اين روزها در فوتبال اسپانيا مي گذرد پرداخته است. |
![]() |
متن صحبت هاي او را در اينجا مطالعه کنيد: *عملکرد تيتو ويلانوا در تيم اصلي را چطور مي بينيد؟ فکر مي کنيد که دلها براي چهره پپ گوارديولا تنگ بشود؟ وقتي کسي را درکنارت داري و وقتي کسي را روبرويت داري، شرايط يکسان نيست. اينها دو مورد متفاوت هستند. اميدواريم که تيتو عملکرد خوبي داشته باشد ولي از الان نمي شد چيزي را دانست. زماني که ريکارد و گوارديولا روي کار آمدند، هيچ وقت نيازي به نگران شدن نبود؛ چون هر دوي آنها سابقه کاري داشتند و برروي نيمکت تيمي اين چنيني تجربياتشان را نشان داده بودند. هيچ شک و شبهه اي وجود نداشت.حالا اين چالش پيش روي تيتو است. ولي اين چالش مي تواند وجهه مثبتي هم داشته باشد؛ چرا که تيتو 4 سال درکنار پپ بوده. گوارديولا ،هيچ وقت دستيار کسي نبوده. آينده خواهد گفت که چه اتفاقي رخ خواهد داد ولي لازم نيست که مربي تيم فوتبال را به بازيکنان آموزش دهد؛ او بايد تيم را مديريت کرده و چيزهاي ديگري را به شاگردانش بياموزد. اميدواريم که همه چيز خوب پيش برود؛ هرچند که هنوز خيلي زود است. *نظرتان درمورد خريد الکس سانگ و جوردي البا چيست؟ بايد عملکرد خريدهاي تابستاني را ببينم. آلبا اين امتياز را دارد که قبلا اينجابازي کرده است. سانگ در انگليس عملکرد خيلي خوبي داشت ولي فوتبال انگليس با فوتبال اسپانيا متفاوت است. سطح بازي در بارسلونا خيلي بالاست و بايد ببينيم که آيا سانگ به اين سطح مي رسد يا نه *نظرتان درمورد رئال چيست؟ فکر مي کنيد که فشارها برروي اين تيم ممکن است که به شاگردان مورينيو ضربه بزند؟ اصلا نبايد رئال را دست کم بگيريم. اين فصل رئال تيم واقعا قدرتمندي دارد و بارسا تنها موقعي مي تواند مقابل رئال موفق شود که بازيکنانش با 100% آمادگي به ميدان بروند. در غير اين صورت، عملکرد تيم خيلي افت خواهد کرد. احساس مي کنم که رئال پيش از اين احترام فراواني در دنيا داشت و حالا در حال از دست دادن آن است؛ همه چيز در فتح جام ها خلاصه نمي شود. مسائل و نکات مهم ديگري هم هست که بايد مراقب آنها نيز بود. *در روز 20 آگوست، در جريان جام خوان گامپر، مراسم بيستمين سالگرد اولين قهرماني اروپايي بارسا برگزار شد. مراسم بزرگداشت تيم رويايي اي بود که شما مربي اش بوديد. چرا در جشن شرکت نکرديد؟ من به جشن نرفتم چون فايده اي نداشت. برگزاري جام خوان گامپر در زماني که رقابت هاي لاليگا آغاز شده معنايي ندارد. نمي توان تيم را در يک ورزشگاهي که نيمه پر است معرفي کرد. *کاملا روشن است که اختلافات زيادي با اعضاي کادر مديريتي ساندرو روسل داريد آنچه من را با آنها جدا مي کند، فلسفه ماست. براي آنها پول در اولويت اول است و از نظر من مسائلي به مراتب مهمتر از اينها وجود دارد. *خيلي ها هنوز به ياد دارند که شما عنوان رئيس افتخاري باشگاه را لاپورتا به شما اهدا کرده بود را به روسل پس داديد. اين پست را دوست نداشتيد؟ من تمايلي به اين ندارم که رئيس افتخاري باشگاه باشم. چون اگر من به آينه نگاه مي کنم، فکر مي کنم که به عنوان يک بازيکن و يک مربي، ارزش بالايي براي بارسايي ها دارم و خودم را کاملا جداي از نامزد رياست افتخاري باشگاه که رئيس باشگاه به من اهدا کرده بود مي بينم. *شما مي گوئيد که روساي کنوني بارسا پول را دوست دارند. ديگر از چه چيزهاي تيم مديريتي روسل خوشتان نمي آيد؟ من هيچ وقت نمي پذيرم که يک باشگاه، بخش هاي آماتورش را تعطيل کند. اگر اين اتفاق وقتي که من رئيس افتخاري باشگاه بودم، رخ مي داد، شايد زودتر از اينها اين عنوان را پس مي دادم. *اگر پيشنهادي براي مربيگري به شما ارائه شود، مي پذيريد؟ ديگر هيچ وقت مربيگري نخواهم کرد. همه ما يک تاريخ انقضا داريم. الان بايد نسل جديدي از مربياني که به دنياي فوتبال مي ايند، مربيگري کنند. |
امسالم مسی بهترین بازیکن جهان میشه آیا ؟؟؟
احتمالش کم نیست...
در درجه اول مسی...بعدش اینیستا و بعدش هم رونالدو
ولی خب اینیستا بهترین بازیکن اروپا شد و کسی که بهترین بازیکن اروپا میشه به احتمال زیاد بهترین بازیکن جهان هم میشه!!!!
البته مسی یه چیزه دیگه ست
نمیشه گفت که حتما اینیستا میشه...چون یکی از معیار های انتخاب بهترین بازیکن اروپا درخشش توی یورو بود که اینیستا به عنوان تاثیر گذار تین فوتبالیست این رقابت ها بود ولی خب مسی اصلا توی این رقابت ها حضور نداشت
به نظر من شانس مسی بیشتره
نمیشه گفت که حتما اینیستا میشه...چون یکی از معیار های انتخاب بهترین بازیکن اروپا درخشش توی یورو بود که اینیستا به عنوان تاثیر گذار تین فوتبالیست این رقابت ها بود ولی خب مسی اصلا توی این رقابت ها حضور نداشت
به نظر من شانس مسی بیشتره
مطلب دیگه ایی هم که تاثیر گذاره رای کاپیتان ها و مربیان تیم های ملی هستش
من فکر میکنم مسی محبوبیت بیشتری بین علاقمندان به فوتبال زیبا داره، به احتمال فراوان مسی میشه،