• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

messi2011

Registered User
لایک‌ها
844
سومین برد لالیگا در آمار و ارقام

2012-09-02_BARCELONA-VALENCIA_16.v1346667935.JPG

تیم بارسلونا دو برابر والنسیا شوت به دروازه داشت و برای اولین بار در سه سال گذشته سه بازی ابتدایی خود در لیگ را با پیروزی پشت سر گذاشته است.

-اف سی بارسلونا برای اولین بار پس از فصل 2009/10 ، دومین فصل تحت هدایت جوزپ گواردیولا ، نه امتیاز از سه بازی ابتدایی لیگ بدست آورده است.

- تیتو ویلانووا هفتمین مربی در تاریخ باشگاه است که با پیروزی در سه بازی ابتدایی چنین شروع خوبی در اولین فصل حضورش به عنوان سرمربی تیم به همراه داشته است ، آخرین مربی با چنین دستاوردی لوئیس فن خال در سال 1997 می باشد.

- این برد ششمین برد پیاپی بارسا در برابر والنسیا در کمپ نو است، پس از تساوی (1-1) در فصل 2006/07 آنها موفق به کسب امتیاز در کمپ نو نشده اند.

- اگرچه تنها یک گل زده شد ولی آمار و ارقام نشان می دهد که اف سی بارسلونا تیم برتر میدان بوده است. آنها شوت های بیشتری روانه دروازه ی حریف کردند ( 13 شوت در مقایسه با 6 شوت ) ، شوت داخل چارچوب ( 5 شوت در برابر 2 شوت ) و مجموع پاس ها ( 792 پاس در برابر 407 پاس ) .

- این شبی خاص برای یوردی آلبا بود ، چرا که به خاطر مصدومیت دنی آلوز در برابر باشگاهی که تنها چندین ماه پیش آنجا را ترک کرده بود قرار گرفت. یکی دیگر از بازیکنان سابق والنسیا ، داوید ویا ، در نهایت فرصت بازی کردن پیدا نکرد.

- با نشستن بوسکتس بر روی نیمکت ، والدز و مسی در حال حاضر تنها بازیکنانی هستند که تمام بازی های رسمی در دوره ی ویلانووا را از ابتدا آغاز کرده اند. آنها تا به حال در تمام بازی ها 90 دقیقه ی کامل حضور داشته اند.

- با این حال ، این سه بازیکن ، به اضافه ی ژاوی ، اینیستا ، پدرو و یوردی آلبا بازیکنانی هستند که در تمام رویارویی های این دو تیم حضور داشته اند.

- بازی والنسیا همچنین اولین بازی الکس سانگ در کمپ نو بود. از 67 پاس او ، 61 پاس صحیح بود و 5 بار موفق به توپ گیری شد.

- در پنجمین بازی رسمی فصل ، والدز برای اولین بار دروازه ی خود را بسته نگه داشت. همچنین این اولین بازی بود که مسی در آن موفق به گلزنی نشد.

messi2011

Registered User
لایک‌ها
844
کلیپ زیبایی از مسی با عنوان young messi vs older messi

Lionel-Messi-Barcelona-Wallpaper.jpg

کلیپ قشنگی هستش توصیه میشه ببینید
1.gif

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
[h=1]فابرگاس: در بارسلونا از فوتبال خداحافظي مي‌کنم[/h]
[h=2] سسک فابرگاس گفته دوست دارد بيشتر از اين‌ها در بارسلونا بازي کند، اما هرگز حاضر نيست روي ذهنيت هم‌تيمي‌هايش اثر منفي بگذارد و حتي به اين دليل حاضر است روي نيمکت بنشيند.[/h]
00032560.jpg

اين ستاره سابق آرسنال در هفته‌هاي آغازين فصل نتوانسته به بهترين فرم خود برسد و نمايش‌هاي نسبتا نااميدکننده‌اش باعث انتقاد از او شده.

فابرگاس به مارکا گفت: «نمي‌توانم بگويم ذخيره طلايي تيم مي‌شوم. من مانند همه دوست دارم بازي کنم و در ميدان حاضر باشم.

اما اين به معناي آن نيست که هم‌تيمي بدي هستم. اگر ناراحت باشم آن را مقابل هم‌تيمي‌هايم نشان نمي‌دهم.

ما همه دوست داريم بيشتر بازي کنيم اما رسيدن به اين هدف دشوار است. من دارم براي بهترين تيم دنيا بازي مي‌کنم. من آمده‌ام از اين حضور لذت ببرم و نمي‌خواهم اين موضوعات اذيتم کند. من از حضور در اين تيم حقيقتا خوشحالم. نمي‌خواهم لم بدهم و همه چيز را آسان بگيرم. اگر بخت بازي پيدا نکنم صبر مي‌کنم، صبر مي‌کنم و صبر مي‌کنم تا زماني که اوضاع تغيير کند. من با اين هدف آمده‌ام که در بارسا بازنشسته شوم.»

فابرگاس در دقيقه 60 بازي با والنسيا تعويض شد. او دو موقعيت عالي براي بيشتر کردن فاصله با اين تيم را از دست داده بود.

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
این درسته که مسی با بارسلونا تمام عمر بست.
امروز تو رادیو شنیدم.

خیلی سابقه خوبی از این قرار داد تمام عمر ندارم. یاد رونالدو و اینتر می افتم.!

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
این درسته که مسی با بارسلونا تمام عمر بست.
امروز تو رادیو شنیدم.

خیلی سابقه خوبی از این قرار داد تمام عمر ندارم. یاد رونالدو و اینتر می افتم.!

2 فاکتور باید تو وجود یه انسان باشه...
1-ذات(انسانیت)
2-غیرت و تعصب
که رونالدو از این دو بی بهره بود...وگرنه از بارسا نمی رفت رئال و یا بعد از اون همه کمک و خدمت اینتری ها تو دوران مصدومیتش نمی رفت میلان...
مسی یکدونست و اون یکدونه تا ابد مال بارساست...:D

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
کرايف: رئال احترام گذشته را ندارد

يوهان کرايف، اسطوره سابق باشگاه بارسلونا در گفتگو با راديو کاتالونيا به آناليز آنچه اين روزها در فوتبال اسپانيا مي گذرد پرداخته است.
00018865.jpg

متن صحبت هاي او را در اينجا مطالعه کنيد:

*عملکرد تيتو ويلانوا در تيم اصلي را چطور مي بينيد؟ فکر مي کنيد که دلها براي چهره پپ گوارديولا تنگ بشود؟

وقتي کسي را درکنارت داري و وقتي کسي را روبرويت داري، شرايط يکسان نيست. اينها دو مورد متفاوت هستند. اميدواريم که تيتو عملکرد خوبي داشته باشد ولي از الان نمي شد چيزي را دانست. زماني که ريکارد و گوارديولا روي کار آمدند، هيچ وقت نيازي به نگران شدن نبود؛ چون هر دوي آنها سابقه کاري داشتند و برروي نيمکت تيمي اين چنيني تجربياتشان را نشان داده بودند. هيچ شک و شبهه اي وجود نداشت.حالا اين چالش پيش روي تيتو است. ولي اين چالش مي تواند وجهه مثبتي هم داشته باشد؛ چرا که تيتو 4 سال درکنار پپ بوده. گوارديولا ،هيچ وقت دستيار کسي نبوده. آينده خواهد گفت که چه اتفاقي رخ خواهد داد ولي لازم نيست که مربي تيم فوتبال را به بازيکنان آموزش دهد؛ او بايد تيم را مديريت کرده و چيزهاي ديگري را به شاگردانش بياموزد. اميدواريم که همه چيز خوب پيش برود؛ هرچند که هنوز خيلي زود است.

*نظرتان درمورد خريد الکس سانگ و جوردي البا چيست؟

بايد عملکرد خريدهاي تابستاني را ببينم. آلبا اين امتياز را دارد که قبلا اينجابازي کرده است. سانگ در انگليس عملکرد خيلي خوبي داشت ولي فوتبال انگليس با فوتبال اسپانيا متفاوت است. سطح بازي در بارسلونا خيلي بالاست و بايد ببينيم که آيا سانگ به اين سطح مي رسد يا نه

*نظرتان درمورد رئال چيست؟ فکر مي کنيد که فشارها برروي اين تيم ممکن است که به شاگردان مورينيو ضربه بزند؟

اصلا نبايد رئال را دست کم بگيريم. اين فصل رئال تيم واقعا قدرتمندي دارد و بارسا تنها موقعي مي تواند مقابل رئال موفق شود که بازيکنانش با 100% آمادگي به ميدان بروند. در غير اين صورت، عملکرد تيم خيلي افت خواهد کرد. احساس مي کنم که رئال پيش از اين احترام فراواني در دنيا داشت و حالا در حال از دست دادن آن است؛ همه چيز در فتح جام ها خلاصه نمي شود. مسائل و نکات مهم ديگري هم هست که بايد مراقب آنها نيز بود.

*در روز 20 آگوست، در جريان جام خوان گامپر، مراسم بيستمين سالگرد اولين قهرماني اروپايي بارسا برگزار شد. مراسم بزرگداشت تيم رويايي اي بود که شما مربي اش بوديد. چرا در جشن شرکت نکرديد؟

من به جشن نرفتم چون فايده اي نداشت. برگزاري جام خوان گامپر در زماني که رقابت هاي لاليگا آغاز شده معنايي ندارد. نمي توان تيم را در يک ورزشگاهي که نيمه پر است معرفي کرد.

*کاملا روشن است که اختلافات زيادي با اعضاي کادر مديريتي ساندرو روسل داريد

آنچه من را با آنها جدا مي کند، فلسفه ماست. براي آنها پول در اولويت اول است و از نظر من مسائلي به مراتب مهمتر از اينها وجود دارد.

*خيلي ها هنوز به ياد دارند که شما عنوان رئيس افتخاري باشگاه را لاپورتا به شما اهدا کرده بود را به روسل پس داديد. اين پست را دوست نداشتيد؟

من تمايلي به اين ندارم که رئيس افتخاري باشگاه باشم. چون اگر من به آينه نگاه مي کنم، فکر مي کنم که به عنوان يک بازيکن و يک مربي، ارزش بالايي براي بارسايي ها دارم و خودم را کاملا جداي از نامزد رياست افتخاري باشگاه که رئيس باشگاه به من اهدا کرده بود مي بينم.

*شما مي گوئيد که روساي کنوني بارسا پول را دوست دارند. ديگر از چه چيزهاي تيم مديريتي روسل خوشتان نمي آيد؟

من هيچ وقت نمي پذيرم که يک باشگاه، بخش هاي آماتورش را تعطيل کند. اگر اين اتفاق وقتي که من رئيس افتخاري باشگاه بودم، رخ مي داد، شايد زودتر از اينها اين عنوان را پس مي دادم.

*اگر پيشنهادي براي مربيگري به شما ارائه شود، مي پذيريد؟

ديگر هيچ وقت مربيگري نخواهم کرد. همه ما يک تاريخ انقضا داريم. الان بايد نسل جديدي از مربياني که به دنياي فوتبال مي ايند، مربيگري کنند.

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
تندیس مسی ساخته می شود...

به نقل از سایت رسمی موزه مادام توسو، ساختمان مرکزی این موزه که در شهر لندن واقع است، در نظر دارد که مجسمه نابغه آرژانتینی باشگاه بارسلونا را بسازد. مجسمه ساز مشهور این موزه، جیم کمپتون، هم اکنون در مراحل اولیه طراحی تندیس بهترین بازیکن جهان قرار دارد. گفته شده است که این تندیس پس از تکمیل شدن، به شکل شادی های پس از گل لئو در بارسا خواهد بود.

نیکول فنر، مدیر روابط عمومی موزه در این رابطه گفت: «ما از اینکه تندیس مسی را در بخش ورزشی موزه خواهیم داشت بسیار هیجان زده ایم. بازدید کنندگان موزه به طور مداوم از ما درخواست ساخت تندیس او را داشتند».

این روز ها در حالی که لئو مسی با هنرنمایی خود در چمن سبز مشغول جولان دادن در فوتبال اروپاست، توجهات بسیاری را به خود جلب کرده است. بازی چشم نواز وی، و از سویی دیگر اخلاق خوبش، سبب این مسئله شده است که الگوی بسياري از جوانان و نوجوانان جهان قرار بگیرد. در همین جهت موزه مادام توسو اقدام به ساخت تندیس این ستاره آرژانتینی کرده است. تندیس لیونل مسی پس از اتمام، در کنار مجسمه افرادی نظیر پله، دیوید بکام و کریستیانو رونالدو در بخش ورزشی موزه مادام توسو لندن قرار خواهد گرفت.

messi2011

Registered User
لایک‌ها
844
جدیدترین اتومبیل بهترین گلزن جهان

تازه ترین خودرو بهترین گلزن اروپا و جهان ماسراتی گران توریسمو دو در مدل استرادل(Maserati GranTurismo MC Stradale) است که این روزها در اروپا هواخواهان زیادی دارد.

IMG15134122.jpg

index.jpg

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
احتمالش کم نیست...
در درجه اول مسی...بعدش اینیستا و بعدش هم رونالدو

ولی خب اینیستا بهترین بازیکن اروپا شد و کسی که بهترین بازیکن اروپا میشه به احتمال زیاد بهترین بازیکن جهان هم میشه!!!!
البته مسی یه چیزه دیگه ست

messi2011

Registered User
لایک‌ها
844
ولی خب اینیستا بهترین بازیکن اروپا شد و کسی که بهترین بازیکن اروپا میشه به احتمال زیاد بهترین بازیکن جهان هم میشه!!!!
البته مسی یه چیزه دیگه ست

نمیشه گفت که حتما اینیستا میشه...چون یکی از معیار های انتخاب بهترین بازیکن اروپا درخشش توی یورو بود که اینیستا به عنوان تاثیر گذار تین فوتبالیست این رقابت ها بود ولی خب مسی اصلا توی این رقابت ها حضور نداشت
به نظر من شانس مسی بیشتره

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
نمیشه گفت که حتما اینیستا میشه...چون یکی از معیار های انتخاب بهترین بازیکن اروپا درخشش توی یورو بود که اینیستا به عنوان تاثیر گذار تین فوتبالیست این رقابت ها بود ولی خب مسی اصلا توی این رقابت ها حضور نداشت

مطلب دیگه ایی هم که تاثیر گذاره رای کاپیتان ها و مربیان تیم های ملی هستش
من فکر میکنم مسی محبوبیت بیشتری بین علاقمندان به فوتبال زیبا داره، به احتمال فراوان مسی میشه،

messi2011

Registered User
لایک‌ها
844
سرمربی پیشین کاتالان‌ها معتقد است آندرس اینیستا شایسته دریافت جایزه بهترین بازیکن اروپا بوده است.

آندرس اینیستا پس از آنکه توانست عنوان بهترین بازیکن یورو 2012 را از آن خود کند، هفته گذشته توانست جایزه بهترین بازیکن فوتبال اروپا را نیز بدست آورد.

فرانک ریکارد در این مورد گفت: اینیستا شایسته این عنوان بود. او تاکنون نامزد دریافت جایزه‌های زیادی مانند بهترین بازیکن یورو و جام جهانی بوده است. برای او خوشحال هستم زیرا او بازیکنی است که الگوی تعداد زیادی از بازیکنان به شمار می‌رود.

زمانی‌ که از ریکارد در مورد اینکه از بین ژاوی و اینیستا کدام بهتر هستند گفت: زمانی که از یک پدر و مادر سوال کنید که کدام فرزندشان بهتر است، به هیچ وجه نمی‌تواند یکی از آنها را انتخاب کند. در مورد لیونل مسی نیز باید بگویم او بهترین بازیکنی است که تاکنون دیده‌ام. کریستیانو رونالدو نیز بازیکن خوبی است ولی نمی‌توانم او را با مسی مقایسه کنم زیرا با او کار نکرده‌ام.

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372

بله بیشتره
ولی هر کی بهترین بازیکن اروپا میشه بهترین بازیکن جهان هم میشه

messi2011

Registered User
لایک‌ها
844
مطلب دیگه ایی هم که تاثیر گذاره رای کاپیتان ها و مربیان تیم های ملی هستش
من فکر میکنم مسی محبوبیت بیشتری بین علاقمندان به فوتبال زیبا داره، به احتمال فراوان مسی میشه،

با نظرتون کاملا موافقم

messi2011

Registered User
لایک‌ها
844
بارسلونا - ختافه

FC_Barcelona.v1317045320.png Getafe_CF.v1317633733.png

شنبه 25 شهریور 1391
ساعت: 22:30

استاديوم Alfonso Pérez

بالا