دیشب فالکائو غوقا کرد، واقعا مهاجم از این بازیکن خونسرد تر و مسلط تر ندیدم، تو فینال یوفا کاپ هم بی نظیر بود، جای یه چنین بازیکنی تو پیشانی خط حملمون حس میشه، اگه میشد بازیکنی مثل این داشت چی میشد،
بنظر من بهترین مهاجم دنیاست، شم گلزنیش نظیر نداره، رونالدو ی برزیلی و خیلی از مهاجمان کلاسیک دنیا به پای این پسر نمیرسن، دیشب اتلتیکو مادرید برد
تا فقط در چهار سال گذشته
تیم های مرتبط با اسپانیا
1 جام جهانی
2 جام ملت های اروپا
2 جام باشگاه های اروپا
2 یوفا کاپ
4 تا سوپر کاپ اروپا
رو برده باشن
جالب ترش اینه که رئال کمترین سهم رو داشته، حتی یک جام اروپایی هم نداشتن، عوضش اتلتیکو مادرید خوب جور مادریدی ها رو کشید
اگه یکم عقب تر میرفتیم دو قهرمانی سویا و قهرمانی قبلی بارسا هم باید به این آمار اظافه میشد
آمار بی نظیر تر هم میشه وقتی
ژاوی بهترین بازیکن جام ملتها شناخته میشه و اینیستا فکر کنم بهترین بازیکن جام جهانی، و اینیستا امسال در اروپا بهترین بازیکن میشه و افتخارات مسی هم نیازی به گفتن نداره
هم از لحاظ آمار، کمیت و کیفیت پرچممون بالاست
بنظر من بهترین مهاجم دنیاست، شم گلزنیش نظیر نداره، رونالدو ی برزیلی و خیلی از مهاجمان کلاسیک دنیا به پای این پسر نمیرسن، دیشب اتلتیکو مادرید برد
تا فقط در چهار سال گذشته
تیم های مرتبط با اسپانیا
1 جام جهانی
2 جام ملت های اروپا
2 جام باشگاه های اروپا
2 یوفا کاپ
4 تا سوپر کاپ اروپا
رو برده باشن
جالب ترش اینه که رئال کمترین سهم رو داشته، حتی یک جام اروپایی هم نداشتن، عوضش اتلتیکو مادرید خوب جور مادریدی ها رو کشید
اگه یکم عقب تر میرفتیم دو قهرمانی سویا و قهرمانی قبلی بارسا هم باید به این آمار اظافه میشد
آمار بی نظیر تر هم میشه وقتی
ژاوی بهترین بازیکن جام ملتها شناخته میشه و اینیستا فکر کنم بهترین بازیکن جام جهانی، و اینیستا امسال در اروپا بهترین بازیکن میشه و افتخارات مسی هم نیازی به گفتن نداره
هم از لحاظ آمار، کمیت و کیفیت پرچممون بالاست