• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
خوشحالم اندرس به حقش رسید
گروه تقریبا اسونی داریم،به راحتی به عنوان تیم اول اومدیم بالا با گل زده ی زیاد
دیشب از بازی سانگ خیلی خوشم اومد هر چند کم بازی کرد، اگه بازی با والنسیا از اول به جای سرجیو توی ترکیب باشه خوبه ببینیم چطوره

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422
151001080.jpeg

151000889.jpeg

151001041.jpeg

151000907.jpeg

151001113.jpeg

//

خوب توی مراسم این صحنه و حالت چهره ی کریس رونالدو خیلی معروف شده و دوستان اینترنتی به عنوان یه Meme ازش استفاده میکنن :دی

13463666911.jpg

Last edited:

XXx-EDEN HAZARD10-xXX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
48
تبریک به اندرس تبریک به بارسا و تبرک به هوادارای بارسا که مثل تیم و بازیکنایه بارسا باشخصیت هستن باور کنید همه تیمای دنیا به بازی شما حسودی می کنن هر کی هم میگه نه دروغ میگه.شما نگاه کنید مسی رو که با اینکه جایزه حق اونه ولی با لبخند به اینیستا تبریک میگه ولی رونالدو باز حسودیش گل کرده وقتی اینیستا داشت سخنرانی می کرد همچین با حسرت به جایزه نگاه میکرد که نگو فقط خودشه میگرفت یکی نبود بگه فهمیدیم خیلی خوش تیپی حالا که چی.انگار اومده FASHION TV اینجور بازیکنایه مغرور به هیچ جا نمیرسن:thumbsdow

XXx-EDEN HAZARD10-xXX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
48
راستی اینو یادم رفت بپرسم مسی چرا اینطوری شده تازگیا خیلی اعتراض میکنه و درگیر میشه کلا عصبی شده تو بازیشم تاثیر گذاشته یکم افت کرده.ببین چی کارش کردن که مسی اینطوری شده اونوقت از رونالو چه انتظاری هست.ولی گلش صد تا گل باید حساب میشد کاتش ادمو یاد کار لوس میندازه البته اون با بیرون پا بود این با داخل پا:دی

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
وای که رونالدو داشت منفجر میشد.
چه حالی داد.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

پرنیان

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
13,020
بسیار خوشحال شدم از انتخاب اینیستا...
بالاخره حق و عدالت برقرار شد...
به همه دوستان تبریک میگم...
این هم چند عکس دیگه:

2012-08-30_MONACO_01-Optimized.v1346356934.jpg

2012-08-30_MONACO_02-Optimized.v1346356937.jpg

2012-08-30_MONACO_18-Optimized.v1346356941.jpg

2012-08-30_MONACO_06-Optimized.v1346356943.jpg

2012-08-30_MONACO_14-Optimized.v1346356962.jpg

2012-08-30_MONACO_22-Optimized.v1346356969.jpg

2012-08-30_MONACO_38-Optimized.v1346356971.jpg

2012-08-30_MONACO_42-Optimized.v1346356973.jpg

2012-08-30_MONACO_20-Optimized.v1346356976.jpg

2012-08-30_MONACO_41-Optimized.v1346356978.jpg

پرنیان

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
13,020
اینیستا در صفحه ف -ی - س بوک خودش این عکس و نوشته رو قرار داد:
خیلی ممنونم از همه!!!من میخوام این (جایزه) رو با شما به اشتراک بذارم...همه شما...

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
اینیستا در صفحه ف -ی - س بوک خودش این عکس و نوشته رو قرار داد:
خیلی ممنونم از همه!!!من میخوام این (جایزه) رو با شما به اشتراک بذارم...همه شما...

ایول به اینیستا

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

messi2011

Registered User
لایک‌ها
844
اینیستا: این جایزه را با هم تیمی هایم در بارسا و تیم ملی تقسیم می کنم

206702hp2.jpg

آندرس اینیستا، ستاره باشگاه بارسلونا و تیم ملی اسپانیا به عنوان بهترین بازیکن فصل گذشته اروپا انتخاب شد. بعد از آن بود که اینیستا از دستیابی به این عنوان خوشحالی و غرور کرد و گفت:« از اینکه توانسته ام در این مراسم درکنار غول های دنیای فوتبال باشم، حس غرور و خوشبختی می کنم.» منظور آندرس اینیستا از غول، کریستیانو رونالدو و لیونل مسی، دو نامزد دیگر دریافت این جایزه بود. جایزه بهترین بازیکن سال اروپا در سالن یوفا در شهر موناکو و بعد از برگزاری مراسم قرعه کشی رقابتهای مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا به اینیستااهدا شد. اینیستا در حالی که این جایزه را در دست داشت، به خبرنگاران گفت:« احساس خوشبختی می کنم. از اینکه توانسته ام این جایزه را ببرم احساس رضایت می کنم. حضور در اینجا و رقابت با غولهای دنیای فوتبال هم افتخار بزرگی است.» ستاره اسپانیایی بارسا این جایزه را به هم تیمی هایش در بارسا و تیم ملی کشورش اهدا کرد و گفت:« می خواهم این جایزه را با لئو (مسی)، هم تیمی ام و سایر هم تیمی هایم در تیم باشگاهی و تیم ملی به اشتراک بگذارم؛ چرا که بدون آنها این جایزه معنایی ندارد.»

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
[h=1]آندونی زوبی زارتا: در گروهي کاملا فوتبالي افتاده‌ايم[/h]
[h=2] آندونی زوبی زارتا در صحبتهايي به بررسي گروه تيمش در ليگ قهرمانان اروپا نپرداخت و فقط اين گروه را گروهي «فوتبالی» ناميد.[/h]
00017186.gif

بارسلونا در مرحله گروهي رقابتهاي ليگ قهرمانان اروپا با تيم هاي سلتيک، بنفيکا و اسپارتاک هم گروه است.

بعد از انجام مراسم قرعه کشي در موناکو، زوبی زارتا گفت:« هميشه قرعه کشی است، ما راضی و خوشحاليم، گروه ما به نظر گروهي فوتبالی مي رسد.مملو از هيجان در سکوها و با سبکي متفاوت که ما را تست خواهد کرد. گروه هيجان انگيزی برای شروع است.»

زوبی زارتا درمورد گروه رئال مادريد صحبت کرد و از سختي های کار براي کسب مجوز حضور در مرحله يک هشتم پاياني صحبت کرد:« رئال در گروه سختی است. زماني که با تيم هايي مثل منچسترسيتی يا بوروسيا دورتموند که در سيد اول نيستند همگروه مي شوی، هميشه با ريسک فراواني مواجه هستي ولي همان طور که کريستيانو رونالدو گفته،رئال مادريد براي رويارويي با هر حريفی آماده است.»

زارتا در بخش پايانی صحبتهايش درمورد شدت يافتن احتمال جدايی آفلای از بارسا گفت:« ما يک گزينه محتمل داريم. مذاکراتی انجام شده و آن را تا پايان امروز اعلام مي کنيم.»

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441

بالاخره من نمردم و این روزها رو دیدم ...
05351597160865953774.gif

ایشالا توپ طلا رو هم میگیره ،

کی میشه جایزه گرفتن ژاوی رو هم ببینمـــــــــــــــــــــــــــ ....
72079_145fs190577.gif

.

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
[h=1]انتقال قرضي آفلاي به شالکه[/h]
[h=2] ستاره هلندي بارسلونا باقراردادي قرضي به شالکه منتقل شد.[/h]
00032369.jpg

اين طور به نظر مي رسد که جنجالها درمورد آينده ابراهيم افلاي با انتقال قرضي او به باشگاه شالکه 04 به پايان رسيد. اين درحالي است که در ماه هاي اخير شايعات متعددي در مورد اينده او به گوش مي رسيد. تيتو ويلانوا مربي بارسلونا در ابتداي فصل اعلام کرده بود که روي ستاره هلندي تيمش حصاب باز مي کند ولي درنهايت خود او به اين بازيکن هلندي اعلام کرد که در طول فصل پيش رو نمي تواند دقايق زيادي به او بازي دهد و از همين رو آفلاي تصميم به ترک بارسا گرفت.

او که در اواخر فصل گذشته ، از بند مصدوميتي طولاني رها شد به دنبال تيم جديدي بود و در بين مشترياني مثل تاتنهام و شالکه، تيم آلماني را انتخاب کرد؛ هرچند که ليگ آلمان ، ليگ ايده آل اين ستاره هلندي نيست، ولي پيشنهاد شالکه از اين رو ببراي آفلاي جذاب بود که اين تيم فصل آينده در ليگ قهرمانان اروپا حضور خواهد داشت

طبق گزارش منتشره در گل اسپانيا، اين ستاره هلندي با قراردادي يک ساله به شالکه منتقل خواهد شد و در صورت رضايت سران شالکه از او مي توانند در پايان فصل اين بازيکن هلندي را با قراردادي دائمي به خدمت بگيرند.

آفلاي ديروز به آلمان سفر کرد و صبح امروز تست هاي پزشکي باشگاه شالکه را پشت سرگذاشت. انتظار مي رود که تا ساعاتي ديگر مراسم معارفه رسمي او برگزار و آفلاي در تمرينات عصر شالکه حضور يابد و زير نظر هوب استونس به تمرين بپردازد.

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
آفلاي: دليلي نداشت در بارسا درجا بزنم

ابراهيم آفلاي گفته خوشحال است که يک فصل را به‌صورت قرضي در شالکه حضور خواهد داشت.
00032685.jpg

او براي دو سال و نيم حضوري نااميدکننده در بارسلونا داشت و پيش از انتقال با تيتو ويلانووا، مربي بارسلونا صحبت کرد.

او در مراسم معارفه در شالکه گفت: «در بارسلونا چندان بازي نکردم و در اين فصل هم به من گفتند بايد صبر کنم تا بلکه به من بازي برسد. با ويلانووا صحبت کرديم و به اين نتيجه رسيديم انتقال بهترين گزيهن است.»

اين بازيکن 26 ساله اکثر ديدارهاي فصل پيش را به دليل مصدوميت از دست داد: «هيچ دليلي نداشت در بارسلونا درجا بزنم. هنگامي که از مصدوميت رهايي مي‌يابيد بايد به‌سرعت بازي کنيد، و اين همان چيزي است که در شالکه خواهم داشت. در کل حس خوبي دارم.»

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
افلای حرف درست رو زد کار خوبی کرد که رفت
خوشم میومد ازش چند بازی که واسه تیم انجام داد خوب بود
حیف مصدومیتها مانعش شد
نقل انتقالات هم تموم شد مثل اینکه؟
و ما بغیر از سانگ و البا کسی نخریدیم

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
افلای حرف درست رو زد کار خوبی کرد که رفت
خوشم میومد ازش چند بازی که واسه تیم انجام داد خوب بود
حیف مصدومیتها مانعش شد
نقل انتقالات هم تموم شد مثل اینکه؟
و ما بغیر از سانگ و البا کسی نخریدیم

نقل انتقالات دیشب تموم شد و بارسا بنظرم باید یه مدافع مرکزی خوب و یه مهاجم می گرفت...
در ضمن ورود شما دادای عزیز (*barcelona*) رو به باشگاه 1000 تایی ها تبریک میگم...

raminpc20

Registered User
لایک‌ها
729
با وجود مصدومیت پویول و تیاگو، 9 بازیکن بارسلونا به تیم ملی دعوت شدند که در این میان دعوت مجدد از ویا قابل توجه است
والدز، پیکه، آلبا، بوسکتس، ژاوی، اینیستا، فابرگاس، پدرو و ویا بازیکنان دعوت شده بارسلونا به تیم ملی هستند.
لیست کامل بازیکنان در عکس زیر قابل مشاهده است.

همچنین با اعلام اسامی تیم ملی زیر 21 سال اسپانیا مشخص شد که 6 بازیکن بارسا در تیم ملی زیر 21 سال حضور دارند.
در حالی که مونتویا، بارترا، پلاناس، سرجی‌روبرتو و تیو، پیش از این حضور در تیم زیر 21 سال را تجربه کرده‌اند، دلوفئو، بهترین بازیکن رقابت‌های زیر 19 سال اروپا، برای اولین بار به تیم زیر 21 سال دعوت شده است.

300399_530785593605547_730161143_n.jpg

raminpc20

Registered User
لایک‌ها
729
اخــــــــــــــــــــبار کوتاه:

- درخواست بارسلونا برای تجدید نظر برای محرومیت ویلانوا رد شده است و این مربی در دو بازی از لالیگا حضور ندارد.

- گالاتاسرای به فونتاس بازیکن بارسلونا علاقه مند است , اما این بازیکن می خواهد به یک باشگاه در لیگ به صورت قرضی برود.

- جرارد دلوفئو بازیکن بارسا ب برای اولین بار به تیم ملی زیر 21 ساله های اسپانیا دعوت شد.

- توئیتر داوید ویا: من بسیار خوشحالم که دوباره به تیم ملی دعوت شدم, من بسیار هیجان زده هستم تا دوباره در تیم ملی در کنار هم تیمی هایم بازی کنم.

- 9 بازیکن از بارسلونا به تیم ملی دعوت شدند: والدس - پیکه - البا - بوسکتس - ژاوی -اینیستا - سسک - پدرو - ویا

- سانگ: من احساس واقعا خوبی دارم , بازیکنان و مربی به من خوش امد می گویند , انها به من مشاوره می دهند , فکر می کنم من به سرعت با تیم هماهنگ می شوم.
این نتیجه ای نبود که ما می خواستیم , هر چند که ما شانس های زیادی در برابر رئال مادرید داشتیم , اما برای من این یک بازی خوب بود.

- بارتمئو, معاون مدیر عامل باشگاه: ایا بازیکنی تیم را ترک می کند؟ هنوز تا پایان نقل و انتقالات وقت باقی مانده است, احتمالش وجود دارد, باید دید.

- حساب الوز , ماسچرانو , دوس سانتوس , سرجی روبرتو دیروز در توئیتر توسط یک مکزیکی هک شده بود.

- دوس سانتوس و پدر او به همراه با مشاور حقوقی او امروز در مورد وضعیت این بازیکن صحبت خواهند کرد , این بازیکن می خواهد در باشگاه بماند , سویا به این بازیکن علاقه دارد.

- مدیر برنامه های فونتاس در حال مذاکره با مالاگا است, احتمال این انتقال قرضی است, لیورپول و لوانته هم نیز به او علاقه مند است.

- روی کاستا, بازیکن سابق میلان: من دوست داشتم اینیستا برنده شود , او یک بازیکن بزرگ است.

- توئیتر کوئنکا: به اینیستا بهترین بازیکن اروپا تبریک می گویم, او یک افتخار برای تمام اسپانیا است. تبریک می گویم.

- زوبی زارتا: فونتاس,دوس سانتوس,افلای؟ تا زمانی که چیزی معلوم نشود هیچ چیز حقیقت ندارد,انها هنوز هم بازیکنان بارسا هستند.

raminpc20

Registered User
لایک‌ها
729
- توئیتر تیاگو: به اندرس برای بهترین بازیکن اروپا تبریک می گویم, امروز یک روز بزرگ است.

- توئیتر تیو: بسیار خوشحالم که اندرس بهترین بازیکن شده است.تبریک به اندرس.

- توئیتر پیکه:تبریک به روزنامه نگاران اسپانیایی که به خاطر حمایت به اندرس اینیستا رای ندادند.

- توئیتر پائو گاسول, بازیکن لس انجلس لیکرز: تبریک به اندرس اینیستا برای برنده شدن بهترین بازیکن اروپا.

- توئیتر ماسچرانو: تبریک به اندرس اینیستا برای بهترین شدن.

- رسمی: الوز امروز تست های پزشکی را پشت سر گذاشت, او هیچ مشکلی ندارد, اما بازی کردن او در روز یکشنبه هنوز نامعلوم است.

- توئیتر: تبریک به اینیستا برای بهترین شدن, او یک نجیب زاده در داخل و بیرون زمین است.

- توئیتر سسک فابرگاس: تبریک بسیار به اندرس اینیستا, تو استحقاق این را داری.

- توئیتر راسل , رئیس باشگاه: تبریک به اینیستا برای بهترین شدن, تو سزاوار این هستی.

- توئیتر الوس: تبریک به اندرس, تو یک پدیده هستی.

- توئیتر پدرو: تبریک به اندرس اینیستا, تو استحقاق این جایزه را داشتی.

- پویول:باید همه چیز را فراموش کرد و به جلو نگاه کرد.فعلا ماسک را میزنم, اما همیشه صورت من طوری به نظر می رسد که انگار شکسته است.
گرفتن جایزه های فردی هیچ وقت اسان نیست,اما بازی های یورو واقعا حس بزرگی به ادم میدهد.
بسیار خوشحالم که اندرس اینیستا برنده شده است, او سزاوار این جایزه بود.

- توئیتر بوریس باکر, بازیکن تنیس: من عاشق اینیستا هستم, او یک بازیکن جهانی است.

- توئیتر اگرو: اندرس سزاوار این جایزه بود, او یک بازیکن بزرگ است.

- توئیتر سیلوا, بازیکن من سیتی: دوست من اینیستا تو بهترین هستی, واقعا خوشحالم.تبریک.

بالا