اخــــــــــــــــــــبار کوتاه:
- درخواست بارسلونا برای تجدید نظر برای محرومیت ویلانوا رد شده است و این مربی در دو بازی از لالیگا حضور ندارد.
- گالاتاسرای به فونتاس بازیکن بارسلونا علاقه مند است , اما این بازیکن می خواهد به یک باشگاه در لیگ به صورت قرضی برود.
- جرارد دلوفئو بازیکن بارسا ب برای اولین بار به تیم ملی زیر 21 ساله های اسپانیا دعوت شد.
- توئیتر داوید ویا: من بسیار خوشحالم که دوباره به تیم ملی دعوت شدم, من بسیار هیجان زده هستم تا دوباره در تیم ملی در کنار هم تیمی هایم بازی کنم.
- 9 بازیکن از بارسلونا به تیم ملی دعوت شدند: والدس - پیکه - البا - بوسکتس - ژاوی -اینیستا - سسک - پدرو - ویا
- سانگ: من احساس واقعا خوبی دارم , بازیکنان و مربی به من خوش امد می گویند , انها به من مشاوره می دهند , فکر می کنم من به سرعت با تیم هماهنگ می شوم.
این نتیجه ای نبود که ما می خواستیم , هر چند که ما شانس های زیادی در برابر رئال مادرید داشتیم , اما برای من این یک بازی خوب بود.
- بارتمئو, معاون مدیر عامل باشگاه: ایا بازیکنی تیم را ترک می کند؟ هنوز تا پایان نقل و انتقالات وقت باقی مانده است, احتمالش وجود دارد, باید دید.
- حساب الوز , ماسچرانو , دوس سانتوس , سرجی روبرتو دیروز در توئیتر توسط یک مکزیکی هک شده بود.
- دوس سانتوس و پدر او به همراه با مشاور حقوقی او امروز در مورد وضعیت این بازیکن صحبت خواهند کرد , این بازیکن می خواهد در باشگاه بماند , سویا به این بازیکن علاقه دارد.
- مدیر برنامه های فونتاس در حال مذاکره با مالاگا است, احتمال این انتقال قرضی است, لیورپول و لوانته هم نیز به او علاقه مند است.
- روی کاستا, بازیکن سابق میلان: من دوست داشتم اینیستا برنده شود , او یک بازیکن بزرگ است.
- توئیتر کوئنکا: به اینیستا بهترین بازیکن اروپا تبریک می گویم, او یک افتخار برای تمام اسپانیا است. تبریک می گویم.
- زوبی زارتا: فونتاس,دوس سانتوس,افلای؟ تا زمانی که چیزی معلوم نشود هیچ چیز حقیقت ندارد,انها هنوز هم بازیکنان بارسا هستند.