DIXIE CHICKS
Registered User
- نوشتهها
- 1,124
- لایکها
- 661
این حرفت رو کاملا قبول دارم، حتی پارسال پپ هم به شکیرا پیام داده بود که دست از سر پیکه بردار...
نکنه شما پیک بین پپ و شکیرا بودید :دی
این حرفت رو کاملا قبول دارم، حتی پارسال پپ هم به شکیرا پیام داده بود که دست از سر پیکه بردار...
نکنه شما پیک بین پپ و شکیرا بودید :دی
من نه اما عادل فردوسی پور چرا... چون پارسال عادل تو یکی از گزارش هاش در این باره صحبت می کرد...نکنه شما پیک بین پپ و شکیرا بودید :دی
ایول ایول ایول اینیستااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا . حقش بود خیلی خوشحال شدم خیلی
چی شده؟ توپ طلا گرفته؟
خب تبریک میگم
اینیستا حقش بود. به حقش رسید.
گروه خوبی داریم.
فک کنم 3ماه دیگهدوستان مراسم FIFA Ballon DOR کی برگزار میشه؟
اينيستا، مسي و رونالدو سه نامزد دريافت اين جايزه بودند؛ [h=1]آندرس اينيستا بهترين بازيکن اروپا شد[/h] [h=2]جايزه بهترين بازيکن شاغل در اروپا به آندرس اينيستا رسيد.[/h] |
![]() |
ليونل مسي، آندرس اينيستا و کريستيانو رونالدو سه نامزد کسب اين جايزه بودند و در مراسم اهداي جايزه حضور يافتند. اين سه نفر ديشب در سوپرجام اسپانيا بازي کرده بودند ولي خود را به موناکو رساندند تا در مراسم قرعهکشي ليگ قهرمانان، و در اهداي جايزه بهترين بازيکن شاغل در اروپا حاضر باشند. اين جايزه را 53 روزنامهنگار اروپايي انتخاب کردند و در مراسم امشب يوفا مشخص شد که برنده نهايي چه بازيکني است. ميشل پلاتيني هم در اهداي جايزه حضور داشت. از آرا 19 رأي به اينيستا رسيد و رونالدو و مسي هر کدام 17 رأي کسب کردند. |
فک کنم 3ماه دیگه
مرسی
----------------------------------------------------------------------------
به نظر منم اینیستا چیزی از رونالدو و مسی کم نداره از هر نظر
واقعا حقش بود که جایزه رو ببره.