• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
کل بازی دست ما بود و گل رو روی ضد حمله خوردیم...

حیف شد. گل مفتی خوردیم.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
به نظرم بارسا بد بازی نمیکنه و این سویا هست که داره خیلی خوب بازی میکنه . با این وضعیت 20% امکان داره مساوی بشه و 10% برد بارسلونا.

al7one

Registered User
لایک‌ها
541
عاااااالـــــی بود
47b20s0.gif

nima_haji

Registered User
لایک‌ها
120
یعنی یدونه 7 مقدس هم اینجا داریم که همیشه بوی گل میده به عشق فرهاد مجیدی و همه ی شماره هفت پوش ها به جز کریس رونالدو

al7one

Registered User
لایک‌ها
541
عجب بازی ای بود.
اینجور بردا خیلی حال میده:D

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
فکرشو نمیکردم ببره ، عجب ضربه ی زیدانی زد بازیکن سویا و اخراج شد :دی ،

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
عجب بازی ای بود............

بردیم اما پر حرف و حدیث. انصافا خیلی بد بازی کردیم .........

اول از همه بگم این ویا واقعا یک گلزن مادر زاد هست.......

دوما داوری فوق العاده پر حرف و حدیث بود.. از اون اخراج اشتباه بازیکن حریف و گل دوم بارسا تا خطاهای زیادی که برای هر دو تیم نگرفت !! بخصوص نیمه اول یکی 2 تا خطای بد پشت محوطه جریمه روی مسی و پدرو مرتکب شدن که داوره فقط نگاه میکرد..

یکی 2 تا هند از سویا نگرفت درحالیکه داشت نگاه میکرد داوره !! یکی 2 تا هند از بارسا نگرفت که خب یکیش که بازی رو ادامه داد در ادامه به گل نشست

حرکت فابرگاس زیرکانه بود اما به نظر من بزرگنمایی خیلی زیادی بود و این زیاد جوانمردانه نبود هر چند سویا خیلی وقت کشی میکرد و اون بازیکن مــِــدل خیلی بازیکن خشنی بود.

تو بازی با رئال هم دقیقا همین حربه وقت کشی رو به کار میبردن.

تعویض های تیتو عالی بود.

لیو اون لیوی همیشگی نبود اما رو همه گلها تاثیر گذار بود.

اما خب واقعا بازی سختی بود در این استادیوم...

در پایان .. خط دفاعی تیم در نبود مدافع کلاسیک مثل پیکه و پویول اصلا مستحکم نبود.

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
یعنی هر چقدر دلم خواست به مربیمون فحش دادم!
الان چند بازیه دارم نگاه می کنم تیم فقط پاسهای تکراری و خسته کننده میده
یعنی مثل چی میره رو اعصاب من که تو 6 قددددددددددددم پاس رو به عقب میدن:|

شاید کل دنیا با من مخالف باشن
اما ما فقط رو خلاقیت فردی بردیم
و من این مربی رو قبول ندارم
تو مرحله های بالاتر و مربی های بزرگ و تیم های بزرگ باید شانس یارمون باشه چون تیتو جون خیلی خیلی براش زود بوده این نیمکت مقدس

برد خیلی چسبید
رسما بعد از گل سوم پریدم تو هوا و مادر و پدر هاج و واج نگاه دخترشون می کردن:دی

به جون خودم 1 دقیقه قبل از گل دوم گفتم باور کن فابرگاس گل دوم رو می زنه:دی و وقتی زد پاش دم عجالتا بوسیدمش:دی

آخییییییییییییییش
فکر نمی کردم ببریم
مسی افتضاح بود!

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
اول از همه بگم این ویا واقعا یک گلزن مادر زاد هست.......
[/B]

اینو با آب طلا بنویس

واقعا چی جوری تو اون زاویه توپش رفت تو گل:)
دمش گرم واقعا
باید اسمش رو گذاشت
گل های مدل ویا:)
مثل تیری انری که گل های مخصوص به خودش رو داشت

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
به نظر من ویا باید متمایل به مرکز بازی کنه مسی بره به گوش... مسی در گوش بازی کنه خیلی برای تیم موثر تره.

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
یعنی هر چقدر دلم خواست به مربیمون فحش دادم!
الان چند بازیه دارم نگاه می کنم تیم فقط پاسهای تکراری و خسته کننده میده
یعنی مثل چی میره رو اعصاب من که تو 6 قددددددددددددم پاس رو به عقب میدن:|

شاید کل دنیا با من مخالف باشن
اما ما فقط رو خلاقیت فردی بردیم
و من این مربی رو قبول ندارم
تو مرحله های بالاتر و مربی های بزرگ و تیم های بزرگ باید شانس یارمون باشه چون تیتو جون خیلی خیلی براش زود بوده این نیمکت مقدس

برد خیلی چسبید
رسما بعد از گل سوم پریدم تو هوا و مادر و پدر هاج و واج نگاه دخترشون می کردن:دی

به جون خودم 1 دقیقه قبل از گل دوم گفتم باور کن فابرگاس گل دوم رو می زنه:دی و وقتی زد پاش دم عجالتا بوسیدمش:دی

آخییییییییییییییش
فکر نمی کردم ببریم
مسی افتضاح بود!

نمی دونم روی چه حسابی می گید مسی افتضاح بود، چون دو تا پاس گل با ارزش داد و یک ضربه ی آزاد خطرناک روانه ی دروازه کرد. البته اگه مثل من بیشتر از اینکه بازی رو تماشا کنید، به اراجیف همیشگی رفیق گزارشگر رئالی گوش می دادید نظرتون کاملا قابل فهمه.

Sent using Tapatalk 2

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
نمی دونم روی چه حسابی می گید مسی افتضاح بود، چون دو تا پاس گل با ارزش داد و یک ضربه ی آزاد خطرناک روانه ی دروازه کرد. البته اگه مثل من بیشتر از اینکه بازی رو تماشا کنید، به اراجیف همیشگی رفیق گزارشگر رئالی گوش می دادید نظرتون کاملا قابل فهمه.

Sent using Tapatalk 2

درود دوست عزیز
من خودم یکی از عاشقان مسی هستم
اراجیف گزارشگر و چهره تو هم رفته ی جاودانی رو ولش کن!
مسی ،مسی همیشگی نیست
درسته روی گلها تاثیر داره
اما
اون مسی که می شناختم نیست
خیلی کم فروغ شده

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
درود دوست عزیز
من خودم یکی از عاشقان مسی هستم
اراجیف گزارشگر و چهره تو هم رفته ی جاودانی رو ولش کن!
مسی ،مسی همیشگی نیست
درسته روی گلها تاثیر داره
اما
اون مسی که می شناختم نیست
خیلی کم فروغ شده

سلام :)

متوجم. البته نظر من این نیست. فکر کردم شاید تحت تاثیر گزارشگر و چهره ی درهم جاودانی گفته باشید. :-D

Sent using Tapatalk 2

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
:D:D:D:D تبریک به بارسایی ها گل گلاب برد وحشتناک چسبید :D
درست خوب نبودیم برد عالی بود خیلی فاز اونم مقابل اون تماشگران و این تیم پر تلاش و اما خشن و وقت تلف کن :D
دفاع و دروازه از دم افتضاح بودن(تو اخر پستم تو این تایپک یادتونه که گفتم مسئولان تیم دفاع نمیخرند چون میخوان از سانگ بهینه استفاده کنند حالا باور کردید)
هافبکها نیمه هیچی به غیر از پاس های بیهوده چیزی ندیدم تا نیمه دوم تا دقیقه 58 هافبک یکمی استارت زدن و تیم یکمی جون گرفت
فابر خیلی تاثیر گذار بود با ژاوی هرناندز
بوسکتس که محو بود کار خاصی انجام نداد
الکسیس اون الکسیس همیشهگی نبود یعنی این چند بازی امسال که دیدم ازش خیلی دونده ودرخدمت تیم بود موقعیتهای خوبی برایه شوت زنی داره ولی به هم تیمی هاش پاس میده (نمیدونم فقط من اینو میبینم یا دوستان هم با من هم عقیده هستن:))
پدرو بد نبود
مسی زیاد جالب نبود درسته پاس گل و ضربه ایستگاهی زد ولی اون مسی همیشگی نیست امسال درسته خوب گلزده ولی نمیدونم چشه یه جوری حس میکنم یکمی مغرور شده . در یه صحنه های باید پاس بده به هم تیمیش که موقعیت نسبتا" بهتری داره پاس نمیده وخودش شوت میزنه ووو . امیدوام به روز اوجش برگرده و غرورش از بین بره
ویا که فداش بشم حی اومد بازی گل زد دمش گرم ایول داره داره بر میگرده به روز اوجش
این فیلم تکراری (منظورم تیلو) چیه اورد بازی؟؟؟;) تنها نکته منفی از زمان پپ دارم این تیلو هست که پپ تو زمانش اونو اورد به تیم اول حیف شد اوردش. دیگه خیلی تکراری بازی میکنه چیه اخه یه تنوعی چیزی انجام بده
راستی پیکه محرم بود دیگه یا مصدوم بود؟
سلطان پویول برای الکلاسیکو میرسه دیگه؟
دیگه زیاد شد موفق باشید

miladali

Registered User
لایک‌ها
722
دیشب با دقت بیشتری بازی آلبا رو دنبال کردم. من همیشه فکر میکردم در حال حاضر کسی مثل دنی آلوز تو فوتبال نخواهد بود که به سرعت بره و بیاد و بتونه دائما در حال استارت زدن باشه ولی این آلبا فوق العادست تو سرعت. خیلی خوب حرکت میکنه و میشه گفت دقیقا موقع سانتر کردن میدونه میخواد کجا توپ رو بفرسته. ناواس دیشب واقعا مقهرو سرعت بالای آلبا شده بود.
خیلی خوبه این آلبا بعد مدت ها میتونه چپمون رو بیمه کنه.

در مورد بازی سانگ هم میتونم با قطعیت بگم بشدت تنها بدرد هافبک دفاعی میخوره. اصلا توانایی بازی تو دفاع رو نداره این بشر. بنظرم بوسکتس بیاد دفاع سانگ بیاد وسط بهتر میشه. خیلی اشتباه داره و سرعتشم که در حد مرغ. بازی با رئال با این خط دفاع سولاخیم مگر اینکه یکی از مردان دفاعیمون برسند
کجایی آبیدال که یادددت بخیر

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام بر دوستان بارسایی و تبریک یک برد دلچسب و البته فوق العاده دشوار...

سویا - بارسلونا؛ پایانی هیجان انگیز (2-3)

دو گل در 5 دقیقه پایانی، امتیازات را از آن بارسا کرد و آنها را از شکست 2-0 بازداشت و شکست ناپذیری کاتالانها را همچنان پس از شش بازی در لیگ ادامه داد.

دو گل از جانب فابرگاس و گل داوید ویا در دقایق تلف شده، ارمغان بردی ارزشمند از سانچز پیزخوان بود. گلی که در ابتدای نیمه دوم به ثمر رسید و پایداری انها تا دقایقی قبل از بازی، همه را به سوی اولین شکست بارسا در این فصل سوق می داد که در این میان با دوگل فابرگاس بازی به تساوی کشیده شد و در ادامه داوید ویا نتیجه را کاملا تغییر داد و همه اینها بردی شگفت انگیز را در برابر حریف سرسختی همچون سویا رقم زد که 20 دقیقه پایانی را نیز به خاطر احراج مدل از زمین، ده نفره به کارش ادامه داد.

ترچوفسکی سویا را پیش انداخت

بارسا از همان ابتدا با پاسهای متعدد و خلق موقعیت های فراوان که غالبا با وجود پدرو و مسی صورت می گرفت، به دنبال به ثمر رساندن گل بود در حالیکه سویا در عین دفاع، سعی داشت تا قبل از پایان نیمه اول، از میهمان پیشی بگیرد. دقیقه 25 بود که با برخورد توپ به ماسکرانو، فرصتی برای ترچوفسکی مهیا شد تا با ضربه ای آهسته دروازه والدس را باز کند.

خطرسازی نگردو و ناواس

نتیجه 1-0 در یک ساعت ابتدائی تقریبا ناعادلانه به نظر می رسید و این درحالی بود که سویا مشتاق گلزنی بیشتر بود و در این میان نگردو و ناواس بیشتر خطرآفرین ظاهر شده بودند.

از 1-0 تا 2-1

با شروع نیمه دوم، بارسا توپی را در میانه میدان از دست داد و همین باعث شد تا نگردو، با قدرت هرچه تمام تر توپ را راهی دروازه والدس کند. اما بارسا عقب ننشست و دقیقه ای بعد، پدرو از سمت راست به دروازه نزدیک شد و سه دقیقه پس از آن، سسک اولین فرصت خود را بعد از حرکاتی زیبا در محوطه جریمه به هدف نشاند و بارسا را به بازی بازگرداند.

اخراج مدل

اکنون زمانی بود که بارسا در میدان حکم فرمایی می کرد و با آمدن تیو به زمین و پوشش او در سمت چپ، آلبا و پدرو به خلق موقعیت می پرداختند. تلاش آبی اناری ها زمانی افزایش یافت که مدل به خاطر خطایش بر روی سسک در دقیقه 70 از زمین بازی اخراج شد.

گلهای پایانی سسک و ویا

تمامی تلاشها بدون سرانجامی باقی می ماندند و بارسا نمی توانست به گل برسد. تا اینکه سسک با کمک مسی به گل دست یافت و دقایقی بعد، این بازیکن آرژانتینی با فراهم کردن فرصتی برای داوید ویا، گل دقیقه 93 او را به ارمغان آورد و همه نفسی از سر آسودگی کشیدند. این برد، ششمین پیروزی متوالی کاتالانها را از شش بازی این فصل رقم زد که رکوردی خارق العاده و نشانی برای سکوت تمامی حریفان به حساب می آید.

Hamid_J

Registered User
لایک‌ها
716
تبریک تبریک !!
خیلی حال داد با این برد همونطور که گفته بودم روحیه تیم بسیار رفته بالا و انشاا... که بازی بعد هم که توی نیوکمپ با رئال داریم رو ببریم و اختلاف بشه 11 امتیاز :دی
فابی جونم گل کاشت دیشب 2 تا گل زد که این 2 تا گل خیلی مطمنا روحیش رو خوب میکنه برای بازی بعدی /.

7ت66x575.jpg

766x575.jpg

766x5ی75.jpg

مسی افتضاح بود!

اصلا و به هیچ وجه ، کاملا مشخص بود که مسی رو مهار کرده بودند و نمیتونست که کارهای همیشگیش رو انجام بده ، مطمئن باشید که خوب بازی کرد ! 2 تا پاس گلش رو هیچ کس نمیتونست بده ! 2 تا پاس گلی که خودش 3 امتیاز میرزید

بالا