اول از همه تبریک برد خوب رو ! مسی این روزها یه سازنده بسیار خوب داره میشه که کانلا هم در خدمت تیمه
متاسفانه پویول به بازی یک شنبه شب نمیرسه ! کاش پیکه بیادش...
بمب روحیه س این بشرخوب اینطور از خبرها معلومه سلطان پویول به الکلاسیکو نمیرسه
امیدوارم خیلی زود به تیم برگرده
+
خب امروز صبح کالرس پویول از بیمارستان پرتغال مرخص شد و طبقه خبر نوشته شده در سایت بارسلونا پویل به مدت 8 هفته غایب هست
عکسشو هم میذارم در هنگام خروج از بیمارستان
قیافه خندانش رو نیگاه اصلا" کلا" بمب روحیه هست این بشر
عاشقشم
![]()
دیگه پویول پیر شده بچه ها
ولی پیکه به بازی ال کلاسیکو میرسه یا نه؟؟؟
پویول بزرگترین نعمت خدا برای بارساست. بدون شک بهترین مدافع حال حاضر لالیگاست. کسی که به هیچ وجه از مصدنومیت نمیترسه. برای من خیای نوستالوژیکه
پیکه هم داره خودش رو آماده میکنه. احتمالش هست.
ولی بدون این دو تا با ترکیب سانگ و ماسکرانو معجزه نیازه واسه پیروزی. معجزه ای که باید یه قدرت عجیبی با 4 مرد خط دفاعیمون بده. هرچقدر هم تو حمله و میانی خوب باشیم و حفظ توپ انجام بدیم باز هم خط حمله فوق العاده رئال بهمون حمله میکنه اونم از نوع زهردارش.
هر موقع خط و نشون کشیدن 5 تا 6 تا خوردن!مورینیو واسه بارسا تو بازی یکشنبه خط و نشون کشیده!!!!
هر موقع خط و نشون کشیدن 5 تا 6 تا خوردن!
بدون دفاع زیاد چشمم اب نمیخوره که گل نخوریم ولی احتمالا میبریم بازی رو
باید منطقی بود
رئال الان اوضاعش نسبت به اول فصل بهتره. بارسا متاسفانه مدافعان مرکزی و کلاسیکش رو نداره و بازیکن جایگزین خوبی هم برای اینها ندارن. ماسکرانو ، سانگ و بوسکتس همشون در پست مدافع هم خوب بودند اما اینها کیفیت کامل برای مهار بازیکنی مثل رونالدو رو ندارن.
امید من فقط به دنی الوز هست که بتونه رونالدو رو مهار کنه. تازه ضربات سر رئالی ها بهتره ..
در کل من تصورم اینه که احتمال مساوی شدن بازی زیاده اما شانس برد رئال هم نسبت به دفعات قبلی که میومده به نیوکمپ بیشتر شده.
منطقی باشیم. امیدوار بودم پیکه برسه که اونم انگار نمیرسه.
البته خدایی ماسکرانو جنگنده بازی میکنه و تا حالا تو بازی ها خودشو خوب نشون داده .
معلوم نیس شایدم پیکه به بازی برسه....
زیادم نا امید کننده نیس بابا
دو بار رئال برده دو بار بارسا.....
نا امید کننده از اون جهت که شکست های ما در مقابل رئال در نبود پویول رغم خورده