• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
بازی مساوی شد .یعنی خیلی راحت میتونستیم اونارو ببریم ولی در رفتن
هر بار که دفاعمون تکمیل بود و بدون مصدوم بودیم اونارو میبردیم ولی افسوس که همیشه تو اون پست حی مصدوم میدیم ;)
حیف شد
ولی باید به بشر لیونل مسی تحسین کرد خیلی فوق العاده هست این بشر سال به سال داره مهارتش بیشتر میشه
ضربه ایستگاهیش خیلی قشنگ زد ایول داره این بشر
والدس هم دیگه نمیدونم چی بگم بابا به خدا اون گل اول شوتی نبود که بخوریش اشتباه صدرصدت بود چی بگم والا
حداقل این پینتو رو بندازید بیرون و اون دروازباه گلادباخ رو بیارید که هم جوانه هم دروازه بان خوبیه و قدش هم بلنده وووو
دفاع زیاد جالب نبود فقط ماسچرانو خوب بود
اگه بعد از گل دوم خیلی زود سانگ رو میاورد به بازی و وسط میدان رو میگرفت خیلی راحت بازی رو از دست نمیدادیم
و حیف شد شوت مونتویا به گل تبدیل نشد
پدرو عالی کار کرد اگر کمی دقت میکرد اون شوت دقیقه اخرش بهتر میزد
از عملکرد تیتو هم کمی راضیم و اگر مهره اش تو زمین با ترکیب ثابت بازی میکردن معلوم میشد کار تیتو خوب بود یا نه
جو ورزشگاه خیلی خفن بود :heart::) حال کردم
بازم میگم مفت از دستمون در رفتن
ویوا کاتالان/ ویوا بارسا​
موفق باشی

miladali

Registered User
لایک‌ها
722
بازی یکشنبه شب نکته های جالبی از دلش بیرون اومده.

- مسی تو این فصل هر بار بازی ای که پاش به گل زنی باز شده 2 بار اینکار رو انجام داده و در مجموع تاحالا 73 بار در یک بازی 2 تا گل زده.خیره کننده برای یه لحظشه:thumbsup:

- مسئله بعدی عملکرد تیتو هستش که میشه گفت راضی کنندت هرچند بارسا شادابی سال گذشته رو نداشته که این میتونه به کمی افت تو بازیکن ها هم مربوط بشه

- این بوسکتس گاهی خیلی خوبه. واقعا فکر میکنه و توپ رو به حرکت در میاره. بجا یه دریلی زد کف کردیم:rolleyes:

-بزرگترین دستاورد این بازی مونتویا بود که کم کم داره جا میوفته. اگر پیشرفتش همینطوری ادامه پیدا کنه میتونی برای سال دیگه به عنوان جانشین آلوز روش حساب باز کنیم. ئلی در حال حاضر با وجود افتی که آلوز داره من میگم بهترین انتخابه برخلاف نظر برخی از دوستان در این مورد. آلوز تو توپ سازی معرکه عمل میکنه. رفت و برگشتش عالیه.

-آلبا هم که ثابت کرد که باید خیالمون از چپ تا سالها راحت بشه. این بشر وقتی حمله میکنیم تو خط حمله حاضره وقتی هم دفاع میکنیم تو دفاع. چه نفس و سرعتی داره:blink:

- و تنها نکته منفی بازی ویا بود. کاش بازی میکرد. تو عکسای تمرینات مشخصه که روحیش رو داره از دست میده و این یعنی ساز جدایی. خدایی امادست الان. امیدوارم نیمکت نشینیش فقط اعتقاد نداشتن تیتو ویلانووا بهش باشه نه مسائل حاشیه ای.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
FB_RMADRID_cat_cas.v1349697551.jpg

timthumb.php

آمار بازی :

statistics.v1349640953.JPG

نقشه ی حرارتی بازیکنان رئال ،

Real_Madrid.v1349640163.JPG

نقشه ی حرارتی بازیکنان بارسا ،

Barcelona.v1349640196.JPG

امیدوارم مصدومیت رونالدو هم جدی نباشه. فکر کنم کتفش صدمه دید.

موقعی که پپ خداحافظی کرد و همه داشتن از رفتن گواردیولا صحبت میکردن کارانکا (دستیار مورینیو) گفت لالیگا بدون گواردیولا هم جریان داره ... ، حالا من نمیگم که لالیگا بدون رونالدو ادامه پیدا میکنه چون بارسایی هستم و فرهنگ فوتبالیم شاید با خیلی ها فرق داشته باشه و هر حرفی رو به زبون نیارم ولی اونچه که قطعیت داره اینه که اصلا برام مهم نیست فلان بازیکن که اتفاقا خیلی هم خوش اخلاق نیست و موقع گل زدن هر حرکتی از خودش نشون میده ، سرنوشتش چی میشه .
در مجموع من هم امیدوارم که مصدومیت جدی ای نداشته باشه ولی در تابش خورشید احتیاجی به روشن بودن چراغ نیست :

timthumb.php

timthumb.php

timthumb.php

2012-10-07_BARCELONA-MADRID_14-Optimized.v1349730544.JPG

2012-10-07_OTRA_CARA_BARCELONA-MADRID_33-Optimized.v1349730168.JPG

از مصدوم نشدن تیتو هم خوشحالم ، چون ممکن بود دوباره انگشت یه نفری بره تو چشمش ... !

.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
نمیخوام بدبین باشم اما تیم یکم روحش باید تغییر کنه،
باید تو یه سری پست های کلیدی تغییر داشته باشیم، ایکاش والدس از تولیدات لاماسیا نبود تا راحت میزاشتنش کنار
توی دروازه و قلب خط دفاعی خرید خوب داشتیم.
خط هافبک مخصوصا ژاوی یه مقدار اون طراوت رو نداره، واقعا دوندگیش زیاده، وای که این فالکائو چه ماشین گلزنیی هستش، اگه سال دیگه بهترین بازیکن سال شد اصلا تعجب نمیکنم.

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
پادشاهان بازگشت به بازی

بارسلونا تا به اینجای فصل در 5 بازی از 11 دیدار خود از حریفان عقب افتاده و در ادامه عقب افتادگی خود را جبران کرده است. بازی برگشت سوپرکاپ اسپانیا در برنابئو تنها دیداری بود که بارسا نتوانست با وجود عقب افتادن، موفق به جبران آن شود.

بارسلونا در فصل 2012/13 با سختی فراوان تمام امتیازات را جمع آوری کرده است. تیم با وجود اینکه در 6 بازی از 11 دیدار از حریفان عقب افتاده است، در لالیگا و لیگ قهرمانان در رتبه اول قرار دارد؛ آنها تنها در یک بازی از این 6 دیدار، با شکست زمین بازی را ترک کرده اند و در 4 بازی موفق به شکست رقبایشان شده اند.

از 2-0 به 2-3 و 15 سال قبل

شگفت آورترین بازگشت بارسا در بازی با سویا رقم خورد. آنها در اوایل نیمه دوم با نتیجه 2-0 از رقیب خود عقب افتادند، اما دو گل از سسک فابرگاس و تک گل دقایق پایانی ویا موجب شد که تیم 3 امتیاز بازی را کسب کند. 15 سال از زمانی که بارسا یکی از هفته های لیگ را با وجود عقب افتادن 2-0، با پیروزی پشت سر گذاشته است، می گذرد. سفر به اوساسونا نیز با گل تیم میزبان آغاز گردید، اما در انتهای بازی این بارسا بود که به دنبال پیروزی 2-1، جشن پیروزی گرفت.

رئال مادرید هفته پیش در برابر بارسا گل ابتدایی را به ثمر رساند، اما دو گل مسی ورق را برگرداند. متاسفانه کریستیانو رونالدو در آن بازی دومین گلش را وارد دروازه کرد و بازی با نتیجه تساوی به پایان رسید.

در اروپا نیز همانند اسپانیا

بارسا در اولین بازی لیگ قهرمانان در ورزشگاه نیوکمپ در برابر اسپارتاک مسکو قرار گرفت که نتیجه 2-1 به نفع تیم روسی، شک بزرگی بر بارسلونا وارد کرد. مسی در ادامه بازی با به ثمر رساندن گلی، آرامش را به ورزشگاه بازگرداند و در ادامه باز این بازیکن آرژانتینی بود که در دقایق پایانی نیمه دوم، پیروزی را به اردوی آبی انای ها آورد.

دو بار در سوپر کاپ

توانایی تیم برای مقابله با سختی ها از همان ابتدا بر همگان آشکار گشت. آنها در هر دو دیدار سوپرکاپ از رقیب خود عقب افتادند؛ در نیوکمپ گل خورده را با 3 گل پاسخ دادند، اما تیم مهمان با به ثمر رساندن گلی بازی را به نتیجه 3-2 تغییر داد. در بازی برگشت، مادرید با 2 گل بازی را طوفانی آغاز کرد، اما دو گل از مسی همه چیز را به تساوی کشاند. با این وجود این دو گل برای فتح سوپرکاپ اسپانیا کافی نبود.

__________________________________________________________________________________________________________________________

فرجام خواهی در برابر دو جلسه محرومیت بوسکتس

بارسلونا در برابر محرومیت دو جلسه ای بوسکتس – به دلیل دریافت کارت قرمز مستقیم در استادیوم نور - که از جانب یوفا صادر شده است، فرجام خواهی خواهد کرد.

بارسلونا تصمیم دارد در برابر رای کمیته انضباطی یوفا مبنی بر محرومیت دو جلسه ای بوسکتس به دلیل اخراج در دومین بازی مرحله گروهی لیگ قهرمانان، دادخواستی تنظیم کند. هافبک آبی اناری در دقیقه 88 بازی خارج از خانه در برابر تیم بنفیکا، به دلیل حرکتی خشن بر روی ماکسی پریرا با کارت قرمز مستقیم داور روبرو شد.

این محرومیت به این معنی است که بوسکتس در دو بازی آینده بارسلونا در مرحله گروهی در برابر گلاسکو - یکی سه شنبه 23 اکتبر در نیوکمپ و دیگری چهارشنبه 7 نوامبر در اسکاتلند - باید خارج از لیست 18 نفره تیم قرار داده شود.

__________________________________________________________________________________________________________________________

بعد از 7 ماه، آبیدال به تمرینات باز گشت

آبیدال 7 ماه بعد از عمل جراحی اش بار دیگر به زمین فوتبال بازگشت و در تمرین تیم که متمرکز بر بازی با توپ بود، شرکت داشت.

آبیدال این سه شنبه، در وال دِ آران، برای اولین بار از زمانی که در آوریل تحت پیوند کبد قرار گرفت، با تیم فوتبال تمرین کرد. او به بارسا تی وی گفت: «من برای مدت طولانی به تمرین با توپ فکر می کردم. امروز اولین روز بود و من خسته ام، اما خوش حالم».

این مدافع فرانسوی بعد از بیشتر از یکسال تنزل به حاشیه گفت: «فکر می کنم که از هم اکنون مسیر ریکاوری من به خوبی پیش برود». هنگامی که از او راجب اهداف کوتاه مدتش پرسیده شد، آبیدال گفت که «آنها را کم کم به دست می آورد». علاوه بر این وی بر روی «روند تمرینات و کسب مجدد تکنیک هایش» متمرکز شده است.

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
تیتو ویلانووا: «په په ما را متهم کرده؟ بهترست کلیپی از لگدهای او تهیه کنیم»

مربی آبی و اناری پوشان روحیه جنگجویانه، مبارزه طلبانه و در عین حال حفظ سبک بازی مردانش برای کسب 3 امتیاز دیدار با رئال مادرید را مورد ستایش قرار داد. ویلانووا در مورد نمایش مسی در این مسابقه گفت: «بعید است پس از این بازیکنی شبیه او متولد شود».

تیتو ویلانووا معتقد است نیوکمپ شاهد یک بازی فوتبال در سطح بسیار بالا بود، دو تیم رئال مادرید و بارسلونا نمایش فوق العاده ای داشتند و هر دو تیم موقعیت های خوبی برای گل زنی ایجاد کردند. اما مربی بارسا بیش از هر چیز از روحیه جنگجویانه بازیکنانش و از خود گذشتگی آنها برای کسب 3 امتیاز این بازی، تمجید کرد: «ما تا آخرین لحظه برای پیروزی تلاش کردیم، می خواهم از بازیکنانم به خاطر روحیه مبارزه طلبی و فداکاریشان تقدیر کنم». وی همچنین به دو فرصت عالی مونتایا و پدرو که در دقایق پایانی مسابقه اتفاق افتاد، اشاره کرد.

ویلانووا به ارزیابی نتیجه پایانی بازی نیز پرداخت: «مشخص است که من دوست دارم همیشه و در همه بازی ها پیروز میدان باشیم و مطمئنم توانایی چنین چیزی را نیز داریم. به عقیده من، ما شانس زیادی برای پیروزی داشتیم، دو موقعیت عالی مونتایا و پدرو در دقایق پایانی می توانست ما را پیروز میدان کند. اگر در ابتدای فصل از من می پرسیدید در این نقطه از فصل امکان دارد 8 امتیاز از رقیب خود جلوتر باشیم، برايم كمی غير قابل باور بود. از بازیکنانم کاملا رضایت دارم چرا که با انگیزه و جاه طلب هستند و تمام تلاش خود را می کنند تا بر بازی مسلط شوند».

متقاعد کردن آدریانو

مربی بارسا که اکثر مدافعان خود را برای این بازی در اختیار نداشت، تصمیم گرفت در بازی با رئال از آدریانو در مرکز خط دفاع بازی بگیرد: «کادر فنی به این نتیجه رسید. من روز جمعه در مورد این قضیه با او صحبت کردم و برای استفاده از او در این پست تمرین کرده بودیم. من باید مطمئن می شدم که او از لحاظ ذهنی قابلیت بازی در این پست را دارد که پس از صحبت کردن با این بازیکن از او پاسخ مثبت گرفتم. می خواهم از تلاش او قدردانی کنم. همچنین از پیکه بخاطر تلاشی که کرد تا خود را به این بازی برساند تشکر می کنم، او صبح، بعد از ظهر و عصر تمرین کرده بود اگر چه در نهایت به بازی نرسید». ویلانووا در مورد الکس سانگ گفت: «من به این بازیکن نشان داده ام که به او اطمینان دارم و در آینده هم چنین خواهد بود» و در مورد مارک بارترا گفت: «در این بازی فرصت نشد از او استفاده کنیم».

اشتیاق مسی برای پیشرفت

بدون شک بهترین بازیکن بارسا در مصاف با رئال مادرید، لئو مسی بود. مربی بارسا در مورد او گفت: «هیچ مرزی برای پیشرفت او تعریف نشده است. باید ببینید او هر روز با چه اشتیاقی تمرین می کند. میل او برای پیشرفت باور نکردنی ست. من فکر نمی کنم هرگز دو باره بازیکنی مثل او متولد شد. او بهترین بازیکن جهان فوتبال از ابتدا تا کنون است». وی در مورد دوئل بازیکن آرژانتینی تیمش و کریستیانو رونالدو از تیم رقیب گفت: «بازیکن پرتغالی رقیب، اگر همزمان با مهاجم ما ظهور نکرده بود بیشتر به چشم می آمد».
ویلانووا در پرسشی مربوط به اظهارات مورینیو در مورد داوری و اتهامات په په در مورد هنرنمایی بازیکنان بارسا در صحنه های خطا بسیار صریح پاسخ داد: «اگر چه او گفته بود در مورد داوری صحبت نخواهد کرد، اما همچنان در مصاحبه های خود به این موضوع می پردازد. گل دوم آنها از روی یک خطای آشکار بر روی اینیستا به دست آمد. اگر قرار است در مورد قضاوت بازی ها صحبت کنیم، بهترست در مورد داوری همه مسابقات بحث کرد، نه فقط یک بازی خاص. په په ما را متهم کرده؟ بهترست کلیپی از لگدهای او تهیه کنیم».

زوبی زارتا: «شاهد یک فوتبال تمام عیار بودیم»

مدیر ورزشی بارسا در مصاحبه خود به کیفیت بالای بازی در نیوکمپ و رفتار هواداران در این مسابقه اشاره کرد: «یک فوتبال تمام عیار از دو تیم بزرگ و بازیکنان بسیار بزرگ را شاهد بودیم. در این بازی انواع و اقسام صحنه ها را تماشا کردیم و رفتار تماشاگران هم عالی بود. جو مسابقه فوق العاده بود». زوبی زارتا در ادامه صحبت هایش از اینکه مردان تیتو ویلانووا با حفظ فاصله 8 امتیازی با رقیب به استقبال بازی های ملی می روند ابراز رضایت کرد: «با یک روحیه عالی به رقابت های ملی قدم می گذاریم».

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
sport.75011-196x250.jpg

گواردیولا به پیشنهاد های جدید میلان ، چلسی و تیم ملی برزیل پاسخ منفی داده و گفته تا فصل آینده هیچ جا مربیگری نمیکنه .

پویول در یک صورت نمیتونه تو بارسا بازی کنه ، اونم اینه که جون تو بدنش نباشه وگرنه تا موقعی که زندست هر جور که شده خودشو میرسونه ....

این آخرین وضعیت پویوله :

timthumb.php

.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
.
.

قیافه و واکنش تک تک بازیکنها جالبه ...

timthumb.php

مسی تو بازی ملی با اروگوئه دو گل زد و دیگه بعد از هتریکش جلوی برزیل هیچ منتقدی نمیتونه بگه مسی تو بازیهای ملی موثر نیست .
هیچ منطقی نمیتونه توپ طلای امسال رو از مسی بگیره مگر روشهای پارکینگی (!!) ، جلب توجه تو مصاحبه های خبری و ... ، شاید جواب داد ، چمیدونم ..

.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
.
.

قیافه و واکنش تک تک بازیکنها جالبه ...

timthumb.php

مسی تو بازی ملی با اروگوئه دو گل زد و دیگه بعد از هتریکش جلوی برزیل هیچ منتقدی نمیتونه بگه مسی تو بازیهای ملی موثر نیست .
هیچ منطقی نمیتونه توپ طلای امسال رو از مسی بگیره مگر روشهای پارکینگی (!!) ، جلب توجه تو مصاحبه های خبری و ... ، شاید جواب داد ، چمیدونم ..

.

جالبه قبل از بازی های دیشب ارژانتین و پرتغال با حریفانشون مورینیو گفته بود که اگه توپ طلا رو به رونالدو ندن جنایته

بعد از بازی دیشب و باخت پرتغال و برد ارژانتین و درخشش مسی

حالا گفته که مشکل رونالدو اینه که مثل مسی رابطه خوبی با رسانه ها نداره

البته اینکه مورینیو به هر قیمتی از رونالدو طرفداری کنه عجیب نیست. هم شاگردش هست و هم هموطنش.

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
زنده باد مسی دیشب واقعا عالی بازی کرد
من یکی که با گل ضربه ایستگاهیش خعلی حال کردم!!

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
دوستان این قضیه ویا چیه؟ میخواد از بارسا بره
و بایرن مونیخ میخواد اونو به خدمت بگیره

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
دوستان این قضیه ویا چیه؟ میخواد از بارسا بره
و بایرن مونیخ میخواد اونو به خدمت بگیره

جدی میخواد بره منم تازه شنیدم....
اگه بره خط حمله یکم بهم میریزه!!

miladali

Registered User
لایک‌ها
722
فکر نکنم ویا نیم فصل بره. اگه این بره فالکائو بیاد چه میشه:rolleyes:

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
عکس روز: «هت تریک تاریخی»

عملکرد شگفت انگیز پدرو در روز جمعه برای اسپانیا، موجب ثبت نامش در کتاب های تاریخ شد؛ او اولین بازیکن اف سی بارسلونا در ثبت هت تریکی برای تیم ملی در 13 سال گذشته است. آخرین بازیکن آبی و اناری پوشان که سه گل در يك بازی برای لاروخا (قرمزپوشان) به ثمر رسانده، کسی جزء لوئیز انریکه‏ افسانه ای نیست؛ وی در سال 1999 در بازی برابر تیم سن مارینو هت تریک کرده بود. آیا او را به خاطر می آورید؟

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
حیفه پدرو بود که تو جام ملت های اروپا زیاد بازیش ندادن
خدایی روز به روز داره پیشرفت میکنه!!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
دیشب پرتغال با ایرلند شمالی 1 - 1 مساوی کرد. رونالدو تلاش کرد اما شب پرفروغی نداشت.

آرژانتین هم در زمین شیلی به پیروزی 2 1 رسید که یک گل رو هیگوایین زد یک گل رو هم سوپر مسی . مسی بهترین بازیکن میدان شد.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
عکس یادگاری داور بازی شیلی آرژانتین و سوپر مسی خودمون.

دیشب هم خیلی خوب بازی کرد.

داوره چه خر کیف شده. البته منم جای اون بودم حال میکردم خیلی.

فایل های ضمیمه

• 60648_539908622690634_1035631094_n.jpg
    60648_539908622690634_1035631094_n.jpg
    53.2 KB · نمایش ها: 46
بالا