به امید خدا
چلسی
اگه چلسی نشد 100% منچستر
لینکشو گیر اوردم چشم می ذارم فیض ببرید .آقا یه لینکی از این گل مسی بذارید ببینیم این نابغه چیکارا کرده!؟
Messidona
به نظر من که سگ مسی میارزه به کریس رونالدو! نه اینکه بگم رونالدو کم بازیکنیه. نه. فقط میگم داره درباره اش غلو میشه. عادتی که انگلیسی ها بهش شهرت دارن: بزرگ جلوه دادن همه چیز!
مطمئنم باشید اگه مسی الان بازیکن منچستر بود، احتمالا غول بی شاخ و دمی ازش درست میکردن.
منم خبری توی رسانه های ورزشی اسپانیا ندیدم در مورد این موضوع .ایول......
عجب گلی زد این مسی.حتی از گل مارادونا هم به نظر من زیباتر بود.شایدم به اون دلیله که من از مارادونا اصلا به دلیل شخصیتش خوشم نمیاد و بدمم میاد:lol:
امیدوارم مسی همیشه سالم و سرحال بمونه و خودشو به گند نکشه...................
راست میگن قیصر بکن باور اومده بارسلونا و داره با دکو مذاکره می کنه.البته سایتهای بایرنی که چیزی نگفتن سایت های بارسایی چی؟؟؟
هادی جان ممنون از اینکه به کلوپ ما تشریف اووردید .حیف که گزارشگر بازی خیابانی خرفت بود.
گل به اون قشنگی زده خیابانی به جای اینکه به بازی هیجان بده و درباره گل صحبت کنه داره از قدرت بارسلونا و حذف شدن این تیم از لیگ قهرمانان صحبت میکنه.آخه ا.ح.م.ق بعدا هم میتونی درباره اون صحبت کنی.
اگه فردوسی پور بود خودشو ج.ر میداد با اون گلی که مسی زد.حیف شد...
خواهش میکنم محمد جان.شما هم اونطرف تشریف بیارید در خدمت باشیم.هادی جان ممنون از اینکه به کلوپ ما تشریف اووردید .